Vörös Sátor Szeretet-Tér Meditáció

Vörös Sátor Szeretet-Tér Meditáció

VÖRÖS SÁTOR Szeretet-Tér

INGYENES MEDITÁCIÓ

NŐK EGYÜTT A NŐISÉGÉRT, EGYMÁSÉRT

Következő alkalom:

2022.11.08. 19:00

O N L I N E

ZOOM-on


Február 8-án este, ismét lesz Vörös Sátor online meditáció, melynek témája a SZERETŐ NŐI MINŐSÉGünk lesz!

Annyi szégyen, bűntudat, fájdalom, blokk kapcsolódik ide, hogy szeretném, ha az együtt erejében könnyebb lenne számodra is az emlékezés, a kapcsolódás ahhoz a részedhez, aki hisz benned a tiszta szerelemben, a szerelem magas megélhető minőségeiben.


A Vörös Sátor a nők közösséget alkotó erejének szimbóluma. A Sátor terét mi nők alkotjuk, s ennek nem lehet akadálya a járványügyi helyzet, a távolság, vagy, hogy épp nem tudsz átjönni a határon, esetleg nem tudnád megfizetni.
 ….hogy a női minőség megélhető legyen újra és mi nők valóban a helyünkre álljunk saját életünkben és a világ egészében.
Az elején a bevezetésben röviden szó lesz a Vörös Sátorról mint hagyományról, mint jelképről, majd a meditáció terében együtt belépünk a Vörös Sátorba.
Az előző alkalom felvétele visszanézhető:A november 8-i Vörös Sátor est kapcsán beszéltem hosszabban minderről, ennek a felvétele a Vörös Sátor Nőiségbeavató FB csoportban visszanézhető. Privát csoport, melybe meghívással tudsz megérkezni például a december 8-i alkalmon való részvétellel.
A PROGRAM INGYENES, REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES HOZZÁ CSAK!


JELENTKEZÉS A VÖRÖS SÁTOR NŐI MEDITÁCIÓRA:


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. Visszaigazoló levél után a megadott mail címedre érkezik a link (figyelj a megadásánál, hogy jól legyen írva!), melyen keresztül be tudsz majd lépni a Zoom szobába. 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Melyik településről csatlakozol?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*
A Vörös Sátor filmet itt meg is tudod nézni, ha még nem láttad>>>
AKI már ismeri milyen a női kör ereje, milyen a vörös sátor tere, és SZERETNE TOVÁBB FEJLŐDNI, a Vörös Sátor Titkai online tanfolyamot ajánlom figyelmébe! A 4 női életszaksz 4 női minőség (Leány, Szerető, Anya, BölcsAsszony) beavatási hagyományain haladunk végig, hozzá blokkoldó gyakorlatokkal az egyes női életszakaszaink és női minőségeink kapcsán. 

VÖRÖS SÁTOR Titkai Onlilne Tanfolyam  Részletes információat itt találsz róla>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!