Alapvető Méh Tanítások: A Méh feladata, energetikája és a méh erő, női erő, női EGÉSZség

Alapvető Méh Tanítások: A Méh feladata, energetikája és a méh erő, női erő, női EGÉSZség

Köszöntelek méh tudatosságod ébredése alkalmával. Ha itt vagy az azt jelenti, hogy már hallottál a méhről, vagy egyenesen a méhed hangját hallottad meg. Felébredt benned a kíváncsiság, ami nagyon jó! A méh tanítások és gyakorlatok célja, hogy női energiarendszered legfontosabb szervét, méhedet, arra tudd használni, amiben a legnagyobb segítséget tudja neked adni, ez pedig az energia gyűjtés és táplálás. Tápláljon téged saját méhed, hogy aztán feltöltekezve, egészséges nőként magad is táplálhasd környezetedet, szeretteidet. Először magnak kell megerősödj, hogy adni tudj!

Nézd meg itt a legfontosabb méh tanításokat összefoglalva!

Kattints a képre és a videó elindul:


Az elméleti tanítások bár hoznak felismeréseket, akkor van igazi hasznuk, ha a gyakorlatba is át tudod őket emelni. Ebben segítenek a Gyakorlati Videók, további méh tanítások!

Itt kérheted a Méh Tisztító és Méh Töltő Legfontosabb Gyakorlatok videóját:

Ha nem érkezik meg a a videó linkeket tartalmazó levelem, akkor lehetséges:

 1. a mail szervered spam-be (nemkért levelek mappája) rakja a levelet, nézd meg ott is
 2. a mail szervered valamilyen biztonsági beállítás miatt be sem engedi a levelet (visszapattintja azt), ez gyakran előfordul az alábbi címeknél: freemail.hu, citromail.hu, indamail.hu, vipmail.hu; illetve szigorú tűzfalas céges címeknél.

—>Ezen esetekben érdemes lehet újra feliratkoznod és egy gmail-es címet megadnod, és/vagy állítsd be a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címemet biztonságos levélküldőként.


HOGYAN TOVÁBB?


Ha szeretnéd átlátni, hogy mi minden van a női teremtő erő témában és kifejezetten a méh tanításokhoz fűződően, itt összefoglaltam neked a sok hasznos, jó lehetőséget.

Hozzád hasonló nőiségükben fejlődni vágyó, női blokkjaikból oldódást kereső 1000+ kliensem kísértem már ezen a folyamaton. Csodálatos folyamat, nőiségedben újjászületni, erődbe állni és önmagadként teljes életet élni! Ez nyílik innen… a méhedből nővérem!

 • OLVASVA: Méh Erő Ébresztő KÖNYV>>>
 • ONLINE TANFOLYAM SORÁN: MéhKirálynő Online Tanfolyam>>> 9 hetes,  saját idődben és saját tempódban feldolgozva a MéhKirálynő tananyagát, a női teremtőről, az anyasebek feloldásán át a méh erő ébresztő gyakorlatokig, gazdag tartalommal, előadás, meditáció felvételekkel és sok gyakorlattal!
 • MAGAD IS MEGTANULVA ÉS GYAKOROLVA: akik olvasták a könyvet és lehetőség szerint végezték a MéhKirálynő online tanfolyamot. Azokra épülő további gyakorlatok (ld lejjebb a leírást!)  Méh Erő Ébresztő Méh Erő Kör 5x heti 1 estés TANFOLYAM>>>
 • MEGTAPASZTALVA a KÖVETKEZŐ csoportos Méh Áldás és Méh Gyógyítás>>>
 • EGYÉNI, személyes méh tisztítás, női sebek gyógyítása, méh áldás velem: noionmegvalositas@gmail.com címemen tudsz róla érdeklődni!

Méh Tanítások összegzése, avagy mit, mikor mi után érdemes “visszatanulnod”?
Az egyik leggyakoribb kérdés tőletek hírlevélolvasóktól és programon résztvevőktől:
MIVEL KEZDJEM, MI A MENETE, amit ajánlasz követni?
* I. * INDULÁSHOZ: a Női Egészség szempontjából alaptanítások:

Méh Bölcsesség
Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

Méh Erő Ébresztő könyv:
elméleti tudásanyag a szakrális nőiség, a vérmisztériumok, a méh állapotok és nőiségünk energetikai ciklusai, fázisai, a női beavató út, a méh tudás lényege, méh ébresztő alapgyakorlatok – olyanok amelyek olvasva is biztonsággal végezhetők. Bővebben a Méh Erő Ébresztő könyvről, megrendelési lehetőséggel >>> 
Szinopszis : miről is szól és miért hiánypótló a Méh Erő Ébresztő könyv? – írta Istvánkó Viktória
“A nők kelyhe napról napra megújul, energetizál, transzformál, teremt, amennyiben jól működik, nem szennyezett vagy blokkolt. Igen, a szerző személyes és szakmai tapasztalatai, kutatásai alapján nem kevesebbet állít, minthogy a női egészség alapvető feltétele a méh egészsége. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad bennünk és minden nőtársunkban. “

Következő lépés, ahol mindezt a gyakorlatban is végigviheted!
MéhKirálynő Online tanfolyam * 9 hét, 20 lecke, 3 naponta, saját időbeosztásod szerint végezheted!

7 fázison át segítő otthon is biztonsággal végezhető gyakorlatok, de már olyanok, amelyek vezetést igényelnek. 3 naponta kerülnek fel egy zárt, jelszavas oktatási felületre (Tudástár), melyek mint egy munkafüzet lépésről-lépésre segítenek belső méh munkádban. Előadás és meditációs hanganyagok, videók egészítik ki az írottakat. A témák a fogantatástól, a születésen át, az anyasebek felismerésétől és gyógyításán át, a generációs női mintákon való munkát felölelőn haladnak a női méh 7 fázisán átívelőn.

 A MéhKirálynő online tanfolyam tartalmi leírásához kattints ide>>>

* II. * SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN: Ezidáig (I. szint, könyv és online tanfolyam) önállóan is el tudsz menni a gyakorlatokkal, viszont amikor eljön a pont a továbblépésre, a blokkok oldására és a személyes átadást, követést és főként ellenőrzést igénylő belső munkák esetében a személyes jelenlét elengedhetetlen:

1. Méh energia aktiváló csoportos női körök (Méh Áldás, Méh Gyógyítás, Méh Ünnep neveken láthatod): akik megérintődnének, a kik kiváncsiak, akik szeretnének élő szóban többet tudni, kérdezni és megélni a méh erőben való jelenlétet.

2. Egyéni méh energia aktiváló kezelés (Méh Áldás, Méh Gyógyító kezelések néven láthatod): akik személyes segítséget várnak és kérnek

EDDIG TE KAPSZ KÍVÜLRŐL SEGÍTSÉGET,  INNENTŐL MAGAD IS MEGTANULOD AZ ÖNGYÓGYÍTÓ, ENERGIAAKTIVÁLÓ GYAKORLATOKAT VÉGEZNI ÉS ÖNMAGADÉRT TENNI:
3. Méh Erő Körök személyes részvételben 3×5 este, vagy 3 nap tömbösített képzés gyakorlatokkal. Személyes átadást és ellenőrzést igénylő gyakorlatokat adok át itt.

 1. Első Spirál: Méh Energia Aktiválás. Méh Tudatosság ébresztés, méh tisztító, töltő gyakorlatok, energetikai és testgyakorlatok, meditációk, első szintű méh áldás és méh gyógyítással zárul.
 2. Második Spirál: Gyógyító Méh. A méh gyógyítás recepteskönyve, avagy hogyan gyógyíthatod a méhedet, női testedet (méh vidító életmód, gyógyító étkek-italok, kristályok, további gyakorlatok, stb.), valamint hogyan használhatod a méhedet a fizikai-energetikai-érzelmi-mentális-spirituális testeid gyógyítására, a generációs és inkarnációs blokkokat is beleértve.
 3. Harmadik Spirál: Teremtő Méh. A tiszta méh a teremtés kelyhe tud lenni. Ezen alkalmakkor a méhet arra használhatjuk végre, amire leginkább való: tiszta teremtésre. A női erőforrások és a női teremtő energiák használata. Haladó szint.
  —->>>A MéhErő Körök következő csoportjainak időpontját hamarosan kiírom. Lesz nyári 1-1-1 napos.

* III. * NŐK SEGÍTÉSÉRE HIVATOTTAKNAK:
4. A Méh Erő Körök 4. spirálja: MéhNővér képzés. Ezen a szinten nőtársaink segítésére való elméleti, gyakorlati felkészülés zajlik. A szakrális nőiség tanítása, a női körök tartása, a méh tanítások átadása mellet, a Méhnővérek feladata a nőiség életútjának beavatásait kísérni, azokra felkészíteni, kapcsolódó szertartást tartani. Egyéni és csoportos formákban dolgozva célzottan segíti nőtársait az életútjukon. Következő évfolyam modulonként indul!>>>

A Méhnővér képzés azoknak ajánlott, akik:

 • Nők segítésében felismerték küldetésüket
 • már tevékenykednek a nők segítésében (akár már terapeuta, coach, kineziológus, családállító, egyéb alternatív konzulens/facilitátor irányokban dolgoznak, trénerek, stb.)
 • Azok számára is összefoglaló és szakmailag kiegészítő, akik már foglalkoznak a női méhhel, így haszonnal forgatható dúlák, szülésznők, nőgyógyászok, védőnők és nőiség tanítók, női köröket tartók.

Az utat érdemes végigjárni, legalább az első két szinten, hiszen az az alapvető női egészséget fenntartani tudó, női erőinkkel élni tudó tér. Önmagadért és szeretteidért, éleszd fel alvó méh erődet!

Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!
Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta

A Méh Erő Ébresztő könyv írója, a Méhnővérek vezetője-képzője

Női kör-és szertartásvezető, képző

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!