Mária Magdolna Misztérium Online Tanfolyam: 13 szakrális női életút beavató stációval

Mária Magdolna Misztérium Online Tanfolyam: 13 szakrális női életút beavató stációval
Mária Magdolna Misztérium Online Tanfolyam

Mária Magdolna Misztérium Online Tanfolyam

13 szakrális női életút beavató stációval 13 héten át


INDUL:

2022. 06.06. Pünkösd

Magdolna napján

8:00 órakor kezdünk, de máskor is meg tudod nézni az aznapi anyagokat, ha akkor ott ez nem lehetséges.


Mária Magdolnát nagyon részlegesen és korlátozottan ismerhetjük meg a biblikus tanításokból. Alakja, szerepe és jelentősége egyáltalán nem kerül átadásra. Holott lénye, életútja és szakrális nőiségbe avató 13 stáció különösen fontos saját nőiségünk megismerése és gyógyítása szempontjából. Az online tanfolyam 13 hete során egy-egy hetet szentelünk a 13 beavató stáció mindegyikének. 
Ez már önmagában is különleges megközelítés és átadásra kerülő információ, de a belső megismerés útján és a belső kapcsolódás útján szerzett élmények valódi belső transzformációt hoznak nőiségedben.

A Mária Magdolna Misztérium Online tanfolyam háttere:

 • 15+ éves Mária Magdolna történeti kutatási háttér adja a rendszerezett, tudható információkat Magdolna életéről
 • 20+  éves nőiségtörténeti kutatásaim adják a kontextust, mellye arra is lesz lehetőség így, hogy Mária Magdolna jelentőségét és szerepét a kollektív női sortörténetben is megmutassam
 • 20+ éves női blokkoldásokban való segítő hivatásom adja a rálátást arra, hogy a Magdolna blokkok bennünk nőkben hogyan hatnak (pl. szégyen, bűntudat, a női bölcsesség és a női tudók félreállítása, mellőzése, elhallgattatása) és legfőképpen hogyan lehet feloldani őket
 • 15+ éves Mária Magdolna nyomában tett szakrális terepfeltáró és háttérkutató utazások
 • rengeteg megtartott előadás, meditáció, szertartás Mária Magdolnával

Mindezek alkotják az online tanfolyam tartalmát,  a 13 stáción túl az alábbi témákat is körüljárva:

 • A Máriák útja, Máriaság beavatása
 • Magdolna küldetése és beavató útja
 • A Rózsa Rendje és a Rózsa vonal papnői
 • A tantrikus beavató női minőség
 • A Grál Misztériuma
 • Mária Magdolna Férfi Avató minősége
 • Mária Magdolna a LélekVezető és Lélekgyógyító minősége
 • Mária Magdolna vérvonala
 • Mária Magdolna öröksége
Mária Magdolna Misztérium előadás dia

Tartalmas, transzformatív belső utazásra készülj tehát! Az információ is értékes lesz a tanfolyam során, de remélem azért is tudsz kapcsolódni majd, hogy belső megélésben, belső blokkoldások során szabadíthasd fel a benned élő Mária Magdolna sebeket ÉS képességeket!

Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta

Mit mondtak a korábbi tanfolyamok résztvevői? 

Nincsenek rá szavak. Amit ezzel a tanfolyammal kaptam tőled és Magdolnától… Egyszerűen csodálatos! Nagyon jól döntöttem, pedig volt bennem bizonytalanság jelentkezéskor. De már az első heti 6 meditációval úgy éreztem, hogy ha csak ennyit kaptam volna már akkor is megérte volna. Hol volt még akkor a további hetek rengeteg anyaga. Hálásan köszönöm Neked Nikol! (Kati, 32 éves)

A megközelítésed és a személyed miatt jelentkeztem. Végeztem már nálad több online tanfolyamot, ezért nem volt kérdés, hogy biztos minőséget kapok. Mindig túlteljesíted amire számítok… most még túlontúl is. Annyi csodálatos anyag, csatornázott üzenet, felemelő tanítás volt… imádtam, imádom. Nekem sokat segített, hogy nem csak a kutatásokra-személyes útjaidra építettél, hanem a saját Magdolnámmal való találkozást segítetted. Ez így nekem sokkal hitelesebb, mintha bárkinek a véleményét, megélését kellene kövessem. Köszönöm, hogy ilyen alázattal vagy iránta! Hálás vagyok, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Életem végéig erőt fog adni! (Erzsébet, 52 éves)

Drága Nikol!Legpontosabban kifejezésnek azt érzem, hogy szemléletváltáson megyek keresztül a tanfolyam során. Napról napra könnyedebben hangolódom rá a vezettetésre, egyre hamarabb ismerem fel a jeleket és az érzelmi állapotaimat. Vissza-vissza olvasom a leckéket, és fedezem föl benne ahogyan alakul a megértésem, ahogy rácsodálkozom egy-egy mondatra, mintha most hallanám először, pedig hát…
Fantasztikus energia, mely tagadhatatlan és elnyomhatatlan. Amit eltagadásnak és elnyomásnak nevezünk, az valójában a mi szemünk elé húzott fátyol, mely előlünk takarja el őt. Őt, aki pedig VAN, és ereje teljében ragyog, és fáradhatatlan kitartó jelenléte lassan átragyogja az elénk vetett fátylat.” Nos most érzem, hogy valóban vékonyodik a fátyol. Egyre biztosabban ismerem fel, ki az aki szívből beszél, vagyis igazat, valódi igazat szól. Köszönettel: Évi, 4 gyermekes Anya


TANFOLYAMI TUDNIVALÓK:


Mennyi ideig tart? 2022.05.29-től kezdődően 13 héten át.

Kiemelt ünnepi pontja lesz a folyamatnak, 2022.07.22. Mária Magdolna ünnep és emléknapja. Aznap személyesen is találkozunk, illetve akinek ez nem lesz lehetséges azok számára lesz online részvételi lehetőség. E személyes nap az online tanfolyamosok számára kedvezményes áron lesz meghírdetve, de kifelé is nyitott lesz. 

Milyen formában? online, zárt, jelszavas oktatási felületen zajlik a tanfolyam

Milyen anyagok kerülnek bele a tanfolyamba, milyen formátumban? olvasnivalók, előadás és meditáció felvételek (mp3 letölthető), valamint belső gyakorlatok

Mennyibe kerül?

 • 60 000Ft egyben befizetve JÚNIUS 5-ig.
 • Részletfizetésben: 3 hónapos tanfolyam folyamán, 05.28-ig 30 000Ft, 06.15-ig 25 000Ft, 07.15-ig 15 000Ft részletekben befizete a határidők betartásával)

Van-e  személyes találkozási lehetőség? Igen, lesz személyes találkozási lehetőség, 2022.07.22-én Mária Magdolna hivatalos emlék és ünnepnapján. Az online tanfolyamosok kedvezményes áron jöhetnek majd.

         Meddig érhetőek el a tanfolyam anyagai? 13 hét + 1 hónap az áttkintésre, összegzésre, ismétlésre

Van-e továbblépési lehetőség azoknak, akik a papnői és nőiséggyógyító utat szeretnék vinni? Igen, aki  tovább szeretne menni a papnői praxisban gyakorlati tanulási folyamatban, azok számára ez a tanfolyam megalapozza a folytatást.


JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT: 
Aktuális tanfolyamindításról itt találsz friss információkat>>>

A háttérről, a tanfolyamról készítettem egy videós összefoglalást, ezt is érdemes megnézned:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!