BETELT! Női Teremtő Erő Aranyfátyol nőiségbeAvató hétvége

20000 Ft

BLOKKOLDÓ GYAKORLATOK * FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓK * Anya sebek gyógyítása, női vérvonal tisztítása, női szertartás tér, méh áldás

Időpont: 2023.03.25-26. szombat-vasárnap

—–>>> BETELT! 

Szakrális Nő * Szakrális Női Életút * Női Teremtő Erő
Női Megújító és Újjáteremtő Erő
Szakrális Anya minőségünk
SzületésMinta állítás minden résztvevőnek!
JELENTKEZNI A 20 000Ft foglaló befizetésével lehet ezen az oldalon! A várárlás folyamatában bankkártyával vagy utalással is lesz lehetőséged fizetni.

A tanfolyam témája a női teremtő erőnkbe való megérkezés. Ehhez elsőként a saját születéstörténetünkkel kell megismerkedünk, a kapcsolódó blokkokat oldani. A magzat életünk és a születés folyata során megtapasztaltak egész életünkre kiható, ún. ÉletMintát alkotnak. Az Életminta blokkjai állnak a leggyakrabban sejtszinten, hogy szívünk célját nem tudjuk megvalósítani. A szombati nap során ezért SzületésMátrix -Életminta állítást és oldást végzünk minden résztvevőnek. Vasárnap pedig a női szakrális térben, felépített gyógyító szertartás térben teremtünk új életmintát. 

Hallgasd meg a programról a részletesebben bemutó videómat:

Szakrális anyaság, szakrális szülés

Arany Fátyol Szakrális Anyaságba Avató Hétvége

ELŐADÁS * BLOKKOLDÓ GYAKORLATOK * FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓK

2023.03.25-26. szombat-vasárnap

Szakrális Nő * Szakrális Női Életút * Női Teremtő Erő
Női Megújító és Újjáteremtő Erő
Szakrális Anya minőségünk
SzületésMinta állítás minden résztvevőnek!
 

A tanfolyam témája a női teremtő erőnkbe való megérkezés. Ehhez elsőként a saját születéstörténetünkkel kell megismerkedünk, a kapcsolódó blokkokat oldani. A magzat életünk és a születés folyata során megtapasztaltak egész életünkre kiható, ún. ÉletMintát alkotnak. Az Életminta blokkjai állnak a leggyakrabban sejtszinten, hogy szívünk célját nem tudjuk megvalósítani. A szombati nap során ezért SzületésMátrix -Életminta állítást és oldást végzünk minden résztvevőnek. Vasárnap pedig a női szakrális térben, felépített gyógyító szertartás térben teremtünk új életmintát. 

Hallgasd meg a programról a részletesebben bemutó videómat:

A hétvége további témához, leírásához görgess lejjebb!

Leírás

Ide kapcsolódik a nőiség beavató útjának harmadik életszakaszi állomása, az Anyává érés szakasza. A női minőségek között a női teremtő és újjá teremtő erő kiteljesedésének beavatása. Az évköri változási rendben a nyárutó és az őszelő tartozik hozzá mint évszak. A lélekhívás, szakrális várandóság, szakrális szülés-születés, érkeztetés és a szakrális nevelés alapjai mellett a női teremtő erő áll  majd e hétvége fókuszában.

A szüléssel a nőnek lehetősége adódik újjászülnie saját magát. Oda abba a térbe, ahol nem csak anyává válik, hanem női teremtő erejét megélve immár önmagát is képessé válik újjáteremteni. Minden szülés újjászületés is egyben… Ha tud róla a nő és felkészül, vagy felkészült segítője van, akkor ez örömteli, gazdagító és nem kényszerű, túlélésre berendezkedett és főképp nem önfeldáldozó, önvesztő éveket hoz az anyaságban. Amikor a nő szül  összekapcsolódik saját valódi erejével. Legyen a szülés önerőbe avató élmény.

Aranybölcső: Lélekhívás

Ízelítőül a tartalomból: 

 • Szakrális anyaság – lélekhívástól a gyermek érkeztető szertartásig
 • Szakrális anyaság holtunkiglan
 • saját születés-szülésélmény feldolgozás
 • Mire születtél nőként?
 • Arany Anya minőség
 • AranyAsszony Tradíció
 • Arany Fátyol beavatás

Bővebben:

 Első nap: Léleklehívás, saját lelkünk teljes energetikai befogadása, érkeztetése, saját magzatikor és születésélmény gyógyítása.
Második nap: női teremtő erő szakrális beavató nap
Témáink, melyek a szerint súlyozódnak, hogy milyen összetételű és igényű csoport jön össze. Van, hogy az öngyógyítás, van, hogy a saját gyermek lélekhívása, foganási blokkjai kerülnek jobban előtérbe. Saját igényedet tudod előre jelezni!
I. Szakrális szülés
 • Lélekhívástól a foganásig
 • A gyermek iránti vágy felkeltése, a félelmek/szorongások kezelése
 • Szeretkezés, szakrális együttlét, megszentelt szexualitás
 • Megtermékenyülés, Fogantatás a fényben
 • Befogadás (beágyazódás) segítése
 • Várandósság szakrális megélése
 • Tudatos lélek kapcsolat a magzattal
 • A szülés szakralitása, előkészítői, kísérői régen és ma – történeti áttekintés
 • Születés körüli szertartások (előtte, közben, utána)
 • A gyermek lélek tudatosságának megtartása születés közben
 • A tizenhárom csakra lefűzése
 • Áldás kérés a gyermekre
 • Gyermekágy
 • A gyermek egység állapotban való megtartása
 • Megtámasztottság, segítség a külvilágtól
 II. Saját szülésélmény feldolgozása – saját folyamaton belül egy következő fontos, időszerő lépés megélése
III. Második születés megélése – mire születtél?
IV. Női teremtő erő aktiválása
V. Lélekazonos élet
VI. Aranyasszony tradíció, Arany Anya minőségünk
szakrális anyaság
Szakrális anyaság, szakrális szülés

KIKNEK AJÁNLOTT?

* akik úgy érzik nem elég földeltek, nem jönnek létre teremtéseik, megakadnak a vágyak, ötletek szintjén
* akiknek anyagi nehézsgéik vannak, szeretnének a pénz-bőség teremtésben megerősödni a hiány/szűkség állapot, egzisztenciális nehézségeik helyett
* azoknak, akik még előtte állnak a várandósság-szülés misztériumának blokkoldó, szorongásoldó és felkészítő jelleggel
* azoknak, akik már megélték a szülést, de annak tapasztalásán van mit gyógyítaniuk
* azoknak, akik már megélték a szülést, gyógyították is saját születés és szülésélményüket, és készen állnak ebben nőtársaiknak segíteni
Az Arany Fátyol szakrális anya minőségbe avató tanfolyamot tehát egyáltalán nem csak várandósoknak ajánlom.
Minden nőnek ajánlom, aki szeretné megérteni női teremtő erejének forrását, működését és szeretné gyógyítani élet újjá teremtő erejét.  A szülés-születés kapcsán kialakult blokkok felismerése és oldása mellett ezért az újjászületés, ön-újraszülés, megújító gyakorlatokkal készülök.
De olvasd el a lap alján azok véleményét, akik már voltak AranyFátyol hétvégén!

Mikor lesz az Arany Fátyol Szakrális Anyaságba Avató Tanfolyam?


BETELT! 2023. március 25-26. szombat-vasárnap

Szombaton 10:00-18:00, vasárnap 10:00-17:00 óra között leszünk tervezetten, de készülj rugalmasan. Ottalvással ajánlott program!
Mikor lesz a következő ilyen program? 2024 márciusában. Évente 1x tartom ezt a programot, mert az év során a teljes női életutat járjuk körbe a csoportjaimmal.

Helyszín: Budakeszi, ÉletHáz

 
A tanfolyamot tartja:
Pozsgai Nikoletta
életmód tanácsadó -és terapeuta, kineziológus, coach
SzInT család -és rendszerállító
7 önfejlesztő női könyv írója
Az AranyAsszony Iskola vezetője
A Méhnővérek képzője
BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA:

Hogyan lehetsz részese az Arany Fátyol Beavató Hétvégének?

– avagy a praktikus kérdések:

Mire lesz szükséged? -nyitottságra és belső vágyra a szakrális nőiség felfedezése, megélése kapcsán; személy

es jelenlétre

Milyen hazavihető anyagokat kapsz a megélések mellé? – Az adott női minőség témájában otthon biztonsággal végezhető női önismereti és nőiségfejlesztő gyakorlatokat, rituálékat kapsz egy tematikus csokorba gyűjtve.

Mennyi ideig tart a tanfolyam? – 2 napos, szombaton 10:00-18:00 óra, vasárnap 10:00-17:00 óra között.

Ottalvás lehetséges-e? Igen, és leginkább így ajánlott a hétvégén részt venni. Az ottalvásnak nincs külön díja a programon résztvevők számára.

Mennyibe kerül? 

 • Arany Fátyol Nőiségbeavató – Szakrális Anya hétvége 2 nap / 70 000Ft

Van-e kedvezmény? 

– a Vörös Sátor online tanfolyam Arany Fátyol tanfolyamot végző résztvevői KEDVEZMÉNYES ÁRON vehetnek részt a kapcsolódó nőiségbe avató Vörös Sátor  NőiségBeAvató Napokon, számukra 60 000Ft a két nap együtt, az előjelentkzésük határideje előtt történő jelentkezéssel, foglaló utalással.


Hogyan tudsz JELENTKEZNI az Arany Fátyol – Szakrális Anyaság hétvégére?


Biztosítsd a helyed a tanfolyami részvételi helyed foglalójának átutalásával, ami 20 000Ft:

Itt tudsz regisztrálni és  közvetlenül bankkártyával fizetve vagy utalással fizetni a foglalót:


Korábbi AranyFátyol szakrális anyaság hétvégék emlékeiből:“A hétvége legfontosabb tanítása, tanulsága, felismerése számomra az az erő és megtartottság volt, ami ” magamból” jelent meg a belső folyamatomban! A szakrális anyaság ma már tudom, hogy védettséget, a nemességet, a tudást, az erőt, tudatos jelenlétet, amit magunkért és egymásért élhetünk mind jelenti. A Szakrális Anyaság tanfolyam hiánytótló tudást ad át és általa lesz egésszé és teljessé a mai nő is. Felismerést, kiegészülést, megértést, erőt, egész-séget adhatnak a mai nőnek az említett tudások.

Az ilyen típusú tanulás és megtapasztalás segíthet önmagunkra találásunkban, hogy merjük megmutatni és felvállalni egyediségünket. Mindig van következő lépésre lehetőség önmagunk felé, de ehhez erőre van szükségünk, ami a megtartottságunkból forrásozik és meríthető. Kívánom minden nőtársamnak, hogy merjen elindulni önmaga felé, merje és engedje meg magának, hogy kapcsolódjon szíve táncával.
Talpra lányok, asszonyok, kezdjük el szeretni végre magunkat és a ránk bízottakat, itt és most !” P. Fazakas Andrea
” Nikol, nagyon nagyon szepen koszonom a hetveget! rengeteg adott es olyan dolgokra ebresztett ra, amik szerintem kulcsfontossaguak szamomra. Ami nagyon fontos, hogy nem csak az agyammal ertem a dolgozando teruleteket, hanem kulcsokat is adtal a kezembe, hogy mit tudok veluk kezdeni. Valahol eddig is tudtam, hogy mi a problema, de nem allt ossze a kep es a gyakrolatban nem tudtam vele mit kezdeni. KOSZONOM 🙂 N. Edina

“Kedves Nikol!

A harmadik gyermekünk érkeztetése miatt mentem legfőképp erre a hétvégére és ami csodát kaptam az felülmúlt mindent.A császáros születésem ellenére sikerült újra megszületnem.Ez olyan lendületet adott ami nem is remélem ,olyan erőt és kitágulást,könyed örömöt és leginkább a felszabadult önmagamat.A királynőség pedig feltette tényleg a koronámat.Ami fantasztikus és hála ennek a sorozatnak,hogy minden egyes alkalommal egyre mélyebbre és élettel átitatódottam engedem bele magamat, de nem akarommal és erőltetetten hanem csak egyszerűséggel és a legnagyobb háláva.Úgy érzem,h nekem így teljes a négy alkalommal és örülök ,h így választottam.De a legfantasztikusabb az együttlétek abban a megszentelt szerben.Mindenki egy csoda és ezért nagyon hálás vagyok.Nem is tudom,hogy lehetett eddig e nélkül lennem.Olyan fajta odafigyelést tud eredményezni a magunk  belső munkánk mellett amit eddig nem ilyenformán ismertem.Már hiányoznak a lányok ,asszonyok pedig csak 1nap telt el.Minden nőnek kötelezném ezeket az utakat és felismeréseket mert egy CSODA!!!!
Köszönôm,köszönöm és hálás vagyok,hogy ezt megteremted számunkra és azt a teret szavakat ,gondolatokat amiket átadsz !!!Ölelés Eszti”
“A hétvégével kapcsolatban egy nagyon fontos dolog égett a szívembe, mégpedig az, mennyire szép volt mindenki, amikor átadták magukat önmaguk megélésének. Ezt sosem láttam még ilyen közelről és nagyon jólesett látnom. Huszonnégy éve halt meg anyu, ő sem tudta hogyan öleljen körbe, így mintám sem volt, miután elment teljesen egyedül maradtam és magam oldottam meg a dolgaimat, sokat keresve, figyelve. Olyanba csöppentem veletek, amit még sosem tapasztaltam és csak nyitott szemmel tudtam figyelni, mi is vesz körül, minden érzékszervemet latba vetettem, nehogy lemaradjak valamiről, ez talán sok volt így egyszerrre, talán a megéléséhez kicsit több időre van szükségem. Ami nagyon felkavaró volt akkor, az már felemelő így visszatekintve. Nagyon köszönöm! Rena”

“Kedves Nikol, Szeretném nagyon megköszönni az egész hétvégét, és a korábbi programokat is, amin részt vettem január óta. Rengeteg dolgon mentem megyek resztül, és olyan felismeréseket kaptam tőled és a többiektől, amiért nagyon hálás vagyok!!!! A Boldogasszony minőség hívott be ebbe a térbe, kivel egy éve kerültem közelebbi kapcsolatba.:) A másik hívás az a saját anyaságom gyermek utáni vágyam minőségének megélése, tisztítása, tisztán látása volt.  A saját magunk vagy gyermekünk megszülése, megszületés számomra egy csodás élmény volt. Természetesen, minden feszengés nélkül tudtam magam beleengedni ebbe a folyamatba, a hangom kiárasztásával, melyen magam is meglepődtem.:) Számomra a közös étkezések, és a nővéreim történetei, támasza, vagy pont az én támogatni tudásom hatalmas ráismeréseket hoznak. Ezért imádom a programokat amiket tartasz mert úgy érzem mindig mindenki történetében vagy egy egy rész, ami nekem is szól, amivel dolgom van, amiből tanulok, gyógyulhatok. A csodás női szentély amit erre az alkalomra alkottunk a szobrokkal, virágokkal, talán most volt a legszebb számomra. Egész hétvégén ott volt ez a finom oltalmazó energia, ami az első nap kételyeit félelmeit másnap délelőtt feloldozta bennem. Az elméleti tudás is nagyon nagyon megfogott számtalan pontnál rázott ki a hideg éreztem hogy ezzel dolgom volt vagy van még, magyarul beakpcsolt a testem emlékezése, régi tudásokra időkre.”  Cs. Tünde

“Miért lehet fontos a mai nőnek beavató útján újra kapcsolódni a szakrális anyaság tanításaival, az Arany Fátyol titkaival, az Aranyasszony minőséggel?  Mit adhatnak ezek, és milyen nélküle a mai nőknek? Saját magunk tisztelete, nőiségünk megismerése, teremtő erőnk felélesztése, középpontunk megtalálása, és megtartása. Magyarságunk hagyományainak megismerése, átültetése a mai időkre.  A megtámasztás, megtartottság megélése, és támasznak lenni mások a család, a gyermek, a féfi számára is. Azt a bizonyos koronát feltenni saját fejünkre, mivel a Boldogasszony minősége ott van minden nőben.  Ajánlom minden nőtársamnak a részvételt, mert saját magukhoz kerülnek közelebb, ami mindig egy csoda, és annyi szeretetet, odafigyelést és gyógyítást adhat meg saját magának, ami önmagáért beszél.:) “

“Királynői minőségemben, a vagyok aki vagyok érzésben, megengedéssel, hivatástudattal, ihletetten, teljesen érkeztem meg a hétvége végére. Kicserélődtem, újjászültem magam, ami azóta s annyira hajt, hogyha 8 kezem lenne se lenne elég az ötleteimet leírni, a szobraimat megcsinálni. Alig alszom, mégis pihentebben ébredek, mert tudom, hogy a következő nap is csodákkal teli és jobb ébren álmodni.

Ami visszavisz ebbe az állapotba a napi meditáció, tisztító és töltő gyakorlatok, a királynői lét tudatosítása, annak tudatosítása, hogy mindent a saját gondolataimnak köszönhetek és vonzok be. 
Mi nők nagyon ritkán tudunk közösségben maradni rivalizálás, fúrás nélkül. Az együttöt, az elfogadást alig tudjuk megtapasztalni. Saját teremtő potenciálunkat nem ismerjük, mert mindenhol még arról lehet hallani, hogy a nő a befogadó és a férfi a teremtő. Egymás bábái vagyunk, habár az újjászületést mindenki maga végzi el. Ez a tartó erő minden nőnek kell. Együtt tudjuk csak véghezvinni a csodákat, mert hiába csináljuk meg egymagunk, ha nem osztozhatunk benne. Csak gazdagodni lehet egy ilyen alkalmon, amiért hálás vagyok. ” K. Barbara3

A hétvége további témái:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BETELT! Női Teremtő Erő Aranyfátyol nőiségbeAvató hétvége” értékelése elsőként