Ajándék bónusz előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ bővített kiadás!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

Váltsd Valóra Az Életed!

A célmegvalósítás mesterkulcsai

Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz. Céllal és belső elhivatottsággal élve a hétköznapok szürkesége színpompás, gyönyörű és örömteli utazássá válik.

A könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen.

152 oldallal vár Téged a "Váltsd Valóra Az Életed" c. könyv, ha...

Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz.

A könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen.

Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani.

Ha hiszel önmagadban és elképzelhetőnek tartod a sikert önmagad számára is, akkor megélheted az elképzelt jövőt, a megálmodott életet valósággá teheted.

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el, mit üzent neked Pozsgai Nikoletta. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát a könyvnek:

Ismered a női céltudatosságod?

Döntsd el határozottan, mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé.

Az életed akkor válik gyönyörűvé

Ha hiszel abban, hogy mindannyian rendelkezünk szabad választással, magunkban hordozzuk szívünk vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képesek vagyunk az életünk álmát valóra váltani.

Mindkét nemnek a másik által uralt és ismert világba, így mindkét nemnek előnyére válik! A cél a valóság megteremtésében az, hogy minél hamarabb és minél tisztábban valódi önmagunkká tudjunk válni, felhasználhassuk az emberben rejlő képességeket. 

Minden amit szeretnél magadnak arra vár csupán hogy igényeld.

Minden amit te akarsz, ugyanúgy  óhajt téged. De neked kell cselekedned, hogy azt megkaphasd.

váltsdvalóra4

Melyik csomagot választod?

E-könyv

4445,-Ft

Könyv

4.725,-Ft

Könyvcsomag 2:1

9450,-Ft

Megvalósításhoz Aktivátorral! Ezért élj a 2:1 ajánlattal...

Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR

Szerző: Pozsgai Nikoletta

A célmegvalósítás mesterkulcsai a gyakorlatban

A célmegvalósítás mesterkulcsait adta át neked. A könyvhöz készült Aktivátor jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjt egy csokorba, melyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és támogatást tudnak adni, lépésről-lépésre végigvezetnek a megvalósítás útján, aktivizálva a benned rejlő erőforrásokat, felizzítva a célmegvalósításod folyamatát energizáló belső vágyadat, száműzve az önkételyt, erőt adva a folytatáshoz.

Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat
0

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Hiszek abban, hogy szíved céljait megvalósítva az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted.

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Szerezd meg a könyvet most!

Vár Téged! ÚJ, 152 oldalas bővített kiadás! Olvasmányos és magával ragadó! Kattints a gombra!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum