Egyéni konzultáció, tanácsadás, coaching, mentorálás

Egyéni konzultáció, tanácsadás, coaching, mentorálás
női önmegvalósítás, női coaching

Személyes Konzultációs Lehetőségek:


Akut problémák megoldásához:

 • Életvezetési, Női, Férfi, Karrier, Vállalkozásfejlesztési, Párkapcsolati témákban  a Szinkron Coaching módszerével.
 • Életmód tanácsadás- és terápia
 • Kineziológia blokkoldás: nőiség, férfiasság, karrier/hivatás, egzisztenciális/pénz, kapcsolati, párkapcsolati, visszatérő életproblémák esetén ajánlott. Alkalmazott kineziológia ágak közül különösen ajánlom  a generációs-örökölt családi minták oldására a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiát (TEK).
 • SzInT család-és rendszerállítás
 • Női Erőforrás Aktiváló tanácsadás (otthon végzendő gyakorlatokkal)
 • Férfi Erőforrás Aktiváló tanácsadás (otthon végzendő gyakorlatokkal)

Mennyibe kerülnek az egyes személyes konzultációs lehetőségek?

 • Coaching: 60 perc/30 000Ft (első 5 alkalom), követő coaching ülések 45 perc/20 000Ft
 • Tanácsadás: 90 perc/40 000Ft
 • Kineziológia konzultáció és egyéni családállítás: 90 perc/40 000Ft
  • >>>kineziológia kezelés/konzultáció kapcsán érdemes felkeresned célzott a kineziológiáról szóló honlapomat: www.kineziologiakezeles.hu
 • PersonaScope elemzés elkészítése és konzultációja (előzetesen megküldött adatok alapján, asztrológia-asztrozófia, numerológia együttes elemzése a PersonaScope elemzésben) 60 perc, személyesen vagy messenger-én/zoom-on): 50 000Ft

Részletes leírás a PersonaScope módszerről, bemutató-magyarázó videókkal itt>>>


Komplex önfejlesztő folyamatok kíséréséhez:


Önmegvalósítás Tanácsadás

Ajánlott lépések:

1. Első Önmegvalósítás Tanácsadás alkalom egyeztetése, mely során feltáró coach ülésen veszel részt. Megállapítjuk a közös munkánk célját, felépítjük hogyan érheted el célodat. Célod elérésében segíthet a tanácsadás folyamata és eszközkészlete, és esetenként a blokkoldás is. Utóbbi esetben a kineziológia, egyéni családállítás eszközkészletének terében tudok segíteni. Lehetséges, hogy szakmai tudással is rendelkező támogatásra, kifejezett tanácsadásra is szükséged van például munka-karrier vagy kifejezetten vállalkozás indítás, fejlesztés témáiban. Ezen esetekben a mentorprogram is segítségedre lehet. 

Hogy miben és meddig tudlak segíteni utadon az első alkalom rálátást ad mindkettőnk számára.

2. Ha szükséges – mert átfogó életkihívásod van, például életközepi válság, válás vagy haláleset utáni felállás, valamint küldetés és életcélmeghatározás, önmegvalósítás útelemzés, akkor ajánlott a kiegészítő Önmegvalósítási Út Elemzés elvégzése,  a PersonaScope személyiség és életútelemző módszer segítségével, mely térképként szolgál az egész életed sikeres bejárásához. A hozzá kacsolódó konzultáció pedig útmutatás az elinduláshoz vagy éppen a folytatáshoz, irányváltáshoz. Az elemzés elkészítéséhez és a személyes találkozást megelőző felkészülésemhez szükség van néhány adatra (a numerológiai, asztrológiai és asztrozófiai elemzéshez),  egy alapos kérdőív kitöltésére és egy életpálya-elemzésre.

3. Az egyéni Önmegvalósítási Út Elemzésére épül az Önmegvalósítási Tanácsadás, mely során konkrét célkitűzések kerülnek megfogalmazásra és megszületik az akcióterv. Az akcióterv megvalósítását kíséri a Női Önmegvalósítás Követő Coaching folyamata.

MentorProgramok:

A Női Önmegvalósítási Tanácsadás után 3 út és 3 támogató program áll az egyén előtt:

A út karrieren/munkán keresztüli önmegvalósításhoz a Karrier Tanácsadás Program (karrier, munka, vállalkozásfejlesztési irányokban)

B úta női/férfi szerepeken keresztül történő önkiteljesítéshez a Női/Férfi Teljesség Program (életút, életszakasz, női életkihívások, életválságok kezelése)

/ a kifejezetten nőkre/férfiakra jellemző blokkok oldásával/

C út a spirituális önmegvalósításhoz kötődő Út a Teljességhez c. Program

A  Támogató Programok mélyebb és aktívabb együttműködést és hatékonyabb haladást eredményeznek, komplexitásuk és intenzitásuk révén jobban segítik az egyéni fejlődést és önmegvalósítást, kiteljesedést.

Természetesen mindhárom programot el lehet végezni, de tanácsos egyre koncentrálva előrehaladni.

A támogató programok egyéni konzultációkat, online oktatást, csoportos oktatást is tartalmaznak!

A támogatás és maga a coaching folyamat nem ér véget az alapos kikérdezésnél és iránymutatásnál. Kifejezetten fontos szerepet kap a folyamat segítése, a közben sokszor fellépő elbizonytalanodás kezelése és feloldása (pl. a kineziológia módszerével), a megvalósításhoz szükséges személyiség és önbizalom erősítés is.

…de igény szerint a támogató programok nélkül pl. az Önmegvalósítási Út Elemzés, a kineziológiai kezelés és a karrier-tanácsadás/coaching is elérhető.

pozsgainikolettaAz elemzéseket és konzultációt Pozsgai Nikoletta karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista,  a  Női Önmegvalósítás Coaching-Tanácsadás  megalkotója végzi.

Hol találkozunk? A konzultációk online valamint Budakeszin elérhetőek jelenleg.

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztneved:*
E-mail cím:*
Vezetékneved:*
Telefonszámod időpont egyeztetéshez:*
Milyen időpontokban érsz rá (de.du, hétközben)?:*
Számlacímed (céges vagy magánszemély esetén postacímed – megadása kötelező a számla miatt!):*
Miben, melyik életterületen keresel segítséget?:*
Melyik konzultációs módszert/eszközt szeretnéd várhatóan? (coaching, kineziológia, tanácsadás, családállítás, PersonaScope):Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!