Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai

Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai

Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai

A célkitűzés-célmegvalósítás hatékonysága kiemelten fontos az önmegvalósításban. Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz. Céllal és belső elhivatottsággal élve a hétköznapok szürkesége színpompás, gyönyörű és örömteli utazássá válik.

A Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai című könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen. Az ismertebb bal agyféltekés módszerek mellett megismertet a jobb agyféltekés célmegvalósítással is, amely egy különleges és gyökeresen különböző valóságteremtési út. Benne teljességgel jelen lehetsz, a ráció kézen fogva haladhat a megérzésekkel, megőrizheted motivációdat és folyamatos inspirációt kapsz a folytatáshoz.

Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani. Ez a könyv azért született meg, hogy segítséget nyújtson annak az életminőségnek és életérzésnek a megteremtéséhez, amire legbelül vágysz. Az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted.

Válj valóra és Veled teljesedik ki az életed!


A könyv 4725Ft, rendelhető itt a honlapon>>>, átvehető a programjaimon vagy házhozszállítással, illetve  könyvterjesztőknél, vagy e-book formájában a terjesztőhálózatokon. 

Végre a kezedben tarthatod, végre olvashatod papírkönyvben is!

A könyvhöz, kiegészítő AKTIVÁTOR munkafüzet is készült, hogy még hatékonyabb legyen a megvalósítási folyamatod! >>>


Addig is az előszót már itt olvashatod:

„Ha hiszel önmagadban és elképzelhetőnek tartod a sikert önmagad számára is,
akkor megélheted az elképzelt jövőt, a megálmodott életet valósággá teheted.”

Ez a könyv elsősorban útmutatót és inspirációt kíván adni ahhoz, hogyan teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot!

A „Váltsd Valóra az Életed” című könyv oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a való életedbe átültethető legyen. A könyvet olvasva és a hozzá készült munkafüzet feladatait végrehajtva az álmaid megfogalmazásától a céljaid beazonosításán és kitűzésén keresztül a teljes folyamatot átlátod majd. A gyakorlatokat motivációs segédlet, életszervezési tanácsok, valamint a megvalósításhoz további inspiráció, útmutatás egészíti ki.

Hiszek abban, hogy mindannyian rendelkezünk szabad választással, magunkban hordozzuk szívünk vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képesek vagyunk az életünk álmát valóra váltani.

A könyv címeként választott „Váltsd Valóra az Életed” jelentése leginkább azt az üzenetet hivatott átadni, hogy az életed akkor válik gyönyörűvé, sikeressé, akkor hoz számodra belső megelégedést és kiteljesedést, ha megvalósítod önmagadat. Az ön-megvalósításon én azt értem elsősorban, hogy valóra válsz, valódivá válsz, megtalálod a belső értékeidet, felszínre hozod a kincseidet, mersz élni a lehetőségeiddel, képességeiddel és adottságaiddal, végül mindezek segítségével meg tudod valósítani szíved legmélyebb és legtisztább álmait.

Ez könyv így voltaképpen abban segít a számodra, hogy megértsd, megtanuld az álmaid megvalósításának útját, és képes legyél töretlenül hinni abban, hogy meg tudod teremteni azt az életet, s vele azokat az életkörülményeket, melyekre vágysz.

A manapság elterjedt bal agyféltekés célmegvalósítási módszerek mellett lehetőséged lesz megismerkedni a jobb agyféltekés célmegvalósítással is, amely egy különleges és gyökeresen különböző valóságteremtési út. Mivel a jobb féltekés dominancia a nőkre nagyobb számban jellemző, ezért kiemelten fontosnak tartottam erre külön kitérni, és önálló fejezetet szentelni a két nem eltérő adottságaira és lehetőségeire a célmegvalósításban.

A női test, különösen a női agy és a női lélek eltérő működésekkel rendelkezik a férfiakéhoz képest. Ezért ahhoz, hogy a nő képes legyen megteremteni az álmait és megélni a kiteljesedést, másfajta megközelítésre van szüksége. A női célmegvalósítást úgy is hívják, hogy a női teremtő út, mivel erőteljesen épít azokra az erőforrásokra és értékekre, amelyek csak a nők számára érhetőek el korlátlan mennyiségben. A női létnek megvannak a sajátos jellemzői, ajándékai és kihívásai, melyek mások, mint a férfiakéi.

A célmegvalósításnak tehát alapvetően két útja van, melyeket az egyszerűség kedvéért női és férfi útnak hívok. Ugyanakkor ez két alternatívát is jelent, melyek együtt is alkalmazhatóak, sőt, a két megközelítés és az eltérő utakhoz tartozó módszerek együttes alkalmazása felgyorsítja az álmok, s velük a célok megvalósítását. Miként a női és a férfi aspektusok kiegészítik egymást, a jobb és a bal agyfélteke integrációja is hatástöbbszöröző a célmegvalósításban.

Az álmait megvalósítani kívánó embernek ezért érdemes kialakítania egy saját erősségeire épülő célmegvalósító, azaz teremtő utat, mely a rá jellemző mértékben fog tartalmazni bal és jobb agyféltekés módszereket.

A két teremtő út megismerése és elsajátítása bevezetés mindkét nemnek a másik által uralt és ismert világba, így mindkét nemnek előnyére válik! A cél a valóság megteremtésében az, hogy minél hamarabb és minél tisztábban valódi önmagunkká tudjunk válni, felhasználhassuk az emberben rejlő képességeket. Kinek-kinek erre más út kínálkozik, ezért nem csupán arról van szó, hogy a férfinak a férfias utat kell járnia, a nőnek pedig a nőit. A kiteljesedéshez a bennünk rejlő másik oldalt is meg kell ismerni, annak az adottságait is erősíteni és alkalmazni, a gyengeségeit pedig fejleszteni szükséges. Ekképpen válhatunk emberileg teljessé.

A bal és jobb féltekés megközelítés megismerése, gyakorlatainak egyénre szabott alkalmazása együttesen fogja a legjobb eredményt hozni! A hatékonyság fokozásához a könyvet a két agyfélteke integrációját segítő gyakorlatok egészítik ki, melyek a teljes agyi kapacitásaink kihasználása felé indítanak el bennünket, fokozva a megvalósító képességünk hatékonyságát.

A „Váltsd Valóra az Életed!” elsősorban azért született meg, hogy segítséget nyújtson azt az életminőséget és életérzést megteremteni, amire legbelül vágysz. Fontos üzenete, hogy rajtad múlik, mit szeretnél megélni, mit mersz megtenni és mire hogyan reagálsz.

Ha önmagadat választod újra és újra, azzal lehetőséget kapsz arra, hogy legjobb önmagaddá válj, és ezáltal óriási ajándékot nyújthass szeretteidnek, a tágabb környezetednek!

Kívánom, hogy szíved álmai valóra váljanak, és ezzel megvalósíthasd a benned rejlő lehetőségeket, legteljesebb önmagad!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

a könyv szerzője

Ha szeretnéd ezt a könyvet itt tudod megrendelni:

Megrendelőlap a könyvekhez>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!