Ajándék bónusz előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ bővített kiadás!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

Pozitív Énképfejlesztés Nőknek

Az Énképünk határozza meg, hogy a sikert, a boldogságot, a harmonikus párkapcsolatot, családot milyen mértékben tudjuk megélni. Az életünkben való boldogulást és az önmegvalósítást alapjaiban határozza meg az önmagunkról kialakított meglehetősen szubjektív kép..

Az énkép fejlesztésével megszabadulhatsz az alacsony önbecsülés okozta nehézségektől, kudarcélményektől, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess.

178 oldallal vár Téged a"Pozitív Énképfejlesztés Nőknek"c. könyv, ha...

Hozd felszínre a benned rejlő értékeket. Fejlődni lehetséges. Változni lehetséges.

NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb

Az énkép fejlesztésével megszabadulhatsz az alacsony önbecsülés okozta nehézségektől, kudarcélményektől, öngátlástól, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess, felszínre hozhasd a benned rejlő értékeket.  

Az önismeret lényege,  hogy a lehető legtöbb szempont alapján „megismerem önmagam” az életem során, felfedezem az értékeimet, erősségeimet. Látva, hogy honnan hová jutottam el, mennyi mindent megéltem és átéltem már, erősödik az önmagamba vetett hitem és az önbecsülésem.

Tudd meg KI VAGY!, milyen értékeid vannak, miben vagy különleges és számold fel az önkorlátozó programokat, melyek a múltadban gyökereznek. Ebben a folyamatban szolgál útmutatóul a Pozitív Énképfejlesztő könyv. Hasznos gyakorlataival kísérőd és vezetőd lesz az énkép birodalmában, az énképed feltárásában, megértésében, a negatív énkép szeletkék átalakításában és pozitív énképed kialakításában, az önbecsülésed és önértékelésed helyreállításában, az önbizalmad megerősítésében.

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el, mit üzenek neked a soraimon keresztül. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát a könyvnek:

Mi a célja a Pozitív Énképfejlesztő könyvnek?

Az énkép az életben való boldogulásnak a legmeghatározóbb eleme, ezért az egyes fejezetek azt a célt szolgálják, hogy megismerd jelenlegi énképedet, megtapasztald saját magad, megértsd az énképed szerkezetének működését, és feltáruljon előtted a megerősítésére, tudatos alakítására szolgáló eszközök sora.

Miben segít téged a könyv?

Az énkép fejlesztésével megszabadulhatsz az alacsony önbecsülés okozta nehézségektől, kudarcélményektől, öngátlástól, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess, felszínre hozhasd a benned rejlő értékeket. 

Az önismeret lényege,  hogy a lehető legtöbb szempont alapján „megismerem önmagam” az életem során, felfedezem az értékeimet, erősségeimet. Látva, hogy honnan hová jutottam el, mennyi mindent megéltem és átéltem már, erősödik az önmagamba vetett hitem és az önbecsülésem.

Tapasztald meg, hogy milyen az erős, pozitív énkép!

Az önismereti tudnivalók mellett az énkép, az értékek és az értékrendszer, az önértékelés alapvető fogalmait ismered majd meg. Feltárul számodra, hogy milyen az egészséges, erős és pozitív, az értékeiddel és a céljaiddal összehangolt énkép. A második részben a jelenlegi énképed elemzésével indítunk, hogy meglásd, mit gondolsz most önmagadról, és hogy ez a kép hogyan, kik által alakult ki benned. Az énképed feltárása után a negatív énképből kivezető leghatékonyabb utakat, módszereket és technikákat ismerheted meg.

pozitivénkép4

Melyik csomagot választod?

E-könyv

6.223,-Ft

Könyv

5.250,-Ft

Online tanfolyam

38.100,-Ft
0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Ki vagyok én, hogy az önismeret útjára hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Szerezd meg a könyvet most!

Ajándék előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ, 270 oldalas bővített kiadás! Olvasmányos és magával ragadó! Kattints a gombra!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum