NőiségBeAvató Tanfolyamsorozat: A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam

NőiségBeAvató Tanfolyamsorozat: A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam

Az örök női tudás természete ösztönösen Tudó és Cselekvő. Benne lévő, a lényegben élő, erőben álló minden erőfeszítés nélkül, könnyedén teremtő. A szavak nem előzik meg a megélést, hanem követik azt. A szavak nem kívülről karcolják, nem is magyarázzák, hanem elmélyítik a belső kapcsolódást. A szavak nem börtönök, hanem kapuk a végtelenbe. Titkok. Az Élet Misztériumának titkai – a nők titkai. Ideje feltáruljanak, hogy a megélés által újra tudássá legyenek. Megélésükkel pedig természetessé és örömmel élhetővé tegyék az életet.

A Vörös Sátor titkaiA Vörös Sátor Titkai 

Online

NőiségBeAvató Tanfolyam

és kapcsolódó tematikus NőiségbeAvató Napok

4 x 4 hét * 4 női minőség * 4 női életszakasz * 4 menstruációs ciklusszakasz tanításai *a női teremtő erő 4 arca * 4 női beavató hagyomány


HOGYAN?


Saját tempódban feldolgozható írott anyagokkal, előadás és meditáció felvételekkel, belső gyakorlatokkal, blokkoldásokkal. 2-3 naponta kapott leckékkel, ami ajánlás a feldolgozásukra, de nem kötelező érvényű.

ÉS

zárt, privát FB intim női csoporttérrel a megosztásokhoz, kérdéseitek megválaszolásához, extra kiegészítő anyagok, videós bejelentkezéseim terének. 


A 4 x 1 hónapos Online Tanfolyamra egyben és külön adott részére is lehet jönni: 

Vörös Sátor

NŐISÉGBEAVATÓ ONLINE TANFOLYAM

A tudó asszonyok, gyógyítók, női tanítók, beavató papnők tudásaival szakrális nőiség tanítások a 4 fő női életúti szakaszunkhoz, a 4 fő női minőségéhez kapcsolódóan.

Olvass tovább a leírásban a bővebb tartalomhoz!

Ma a nők egymás felé nyújtják kezeiket, egymástól várják a támogatást – mert a génjeikben emlékeznek arra az időre, amikor ez még így volt. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma vagyunk nők. A magunk kihívásaival együtt. Az úton megtett első tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel igazi női önmagunk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyítjuk az önmagunkba és nőtársainkba vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. 

A Vörös Sátor Titkai
A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Sátor Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt. 
December 8-án egy olyan online tanfolyam indul újra, amely ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. 

A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam tartalmáról:

A tanfolyam 4 x 4 héten át tart, mely során minden hónapban egy adott női minőségre koncentráljuk figyelmünket. A legfontosabb női minőségekkel való találkozásod női önismereted alapja. Megmutatja miért éled nőiséged egyes minőségeit könnyebben, másokat nehezebben. A női minőségekkel az életúttal utazunk, a női vérmisztériumok beavató útja kísér bennünket. A szent női négyesség elvét követjük a tanfolyam során. Feltárul a nagy női létköri 4 minőség, a női életkörök legfontosabb 4 ciklusa, az évkör 4-es osztata, a havi ciklusunk 4 fázisa. A négyesség által adott alapot rendezzük össze, melyből születhetnek a magasabb szintű női minőségek.

NŐI MINŐSÉGEK KÖZÖTTI INTEGRÁCIÓS SZÜNET:

Az egyes nagyobb, havi női minőséghez kapcsolódó részek között egy-egy hét szünet lesz,

hogy az integráció meg tudjon történni, az esetleges lemaradást, lehessen pótolni. 

A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam tematikája vázlatpontokban:


LEÁNY: a bimbózó rózsa

ELSŐ HÓNAP 

LEÁNYBÓL NŐVÉ ÉRÉS: fogantatástól az első menstruációig


Témája a Vörös Sátor hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának első életszakaszi állomása, a Fogantatástól-Nővé érés szakasza. A női minőségek között ez a Leány időszaka. Az évköri változási rendben a tavasz tartozik hozzá mint évszak. A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz utáni első 7 nap időszaka.

Vázlatpontokban az első hónap 13 leckéjének tartalma:

 • A Vörös sátor hagyománya
 • Szakrális nőiség lényege, útja
 • Örök női bölcsesség megszólítása
 • A Leánytól a nővé érés kapujáig
 • Menstruáció hagyománya, története, biológiája, szakrális energiatere
 • menstruáció figyelés (a 4. hónap végén menzesz alapján saját ritmus beállítása)
 • Blokkoldás fókusza: fogantatástól az első menstruációig, belső gyermek, anya és apasebek, generációs női sorsmintáink, nagyszülők, odatartozás, támaszthiány, biztonságvesztés, ön és- társ bizalmi problémák, testiség, nemiség, intimitás, szégyen, bűntudat.

SZAKRÁLIS SZERELEM

MÁSODIK HÓNAP 

A SZERELEM BEAVATÓ ÚTJÁN: szerelmek, csalódások feldolgozása, vágyak, nemiség, intimitás, szakrális szerelem


Témája a Vörös Fátyol hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának második életszakaszi állomása, a Szerető Nővé Avatódás szakasza. A női minőségek között ez a Szerető időszaka. Az évköri változási rendben a nyár tartozik hozzá mint évszak.
A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz utáni második 7 nap időszaka tartozik ehhez a minőséghez.

Vázlatpontokban:

 • A Vörös Fátyol hagyománya
 • Szakrális nőiség Szerető minőséghez kapcsolódó tanításai
 • Az első menstruációtól a fogantatásig tartó időszaka életünknek
 • menstruáció figyelés (a 4. hónap végén menzesz alapján saját ritmus beállítása)
 • a teremtő erő időszaka a menstruációs ciklusban
 • Blokkoldás fókusza: az önszeretet hiánya, szerelemi csalódások, szakítások, válás, újjászületés, intimitás blokkjai szégyen és bűntudat helyett gyönyör és szenvedély felszabadítása

SZAKRÁLIS ANYASÁG

HARMADIK HÓNAP 

AZ ANYASÁG MISZTÉRIUMA: lélekhívás, várandósság, életkapu, aranykapu, szakrális szülés, anyaság egy élethosszig, blokkoldás


Témája a BoldogAsszony hagyomány, és a Rima Jurta beavatások,  s vele  a nőiség beavató útjának harmadik életszakaszi állomása, az Anyává érés szakasza. A női minőségek között ez az Anya időszaka. Az évköri változási rendben a nyárutó és az őszelő tartozik hozzá mint évszak. A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz utáni harmadik 7 nap időszaka tartozik ehhez a minőséghez.

Vázlatpontokban:

 • BoldogAsszony hagyományunk
 • Rima Asszony jurtája hagyományunk
 • Szakrális nőiség Anya minőséghez kapcsolódó tanításai
 • A fogantatástól a gyermek kirepüléséig tartó időszaka életünknek
 • menstruáció figyelés (a 4. hónap végén menzesz alapján saját ritmus beállítása)
 • A ciklus 21-28. napjai avagy a menstruáció utáni harmadik hét a táplálás időszaka
 • Blokkoldás fókusza: a szerető/feleség/anya szerepek összeegyeztetése, lemondás/áldozat, önfeláldozás, az élet táplálása nőként

BÖLCS ASSZONY

NEGYEDIK HÓNAP 

A BÍBOR FÁTYOL BEAVATÁSA: a bennünk élő bölcs asszony, papnő, gyógyító asszonyi minségek felébresztése, kibontakoztatása


Témája a Bíbor Fátyol beavató hagyománya, benne a tudó asszonyi bölcs minőségeink, női bölcsességünk, Szent Szophia és az Isteni női minőség, az Istennő és a Boldogasszonyok.  AranyAsszony tradíció, s vele az AranyAsszony Jurta hagyományok, valamint a nőiség beavató útjának negyedik életszakaszi állomása, a Bölcs Asszony minőségünk. A női minőségek között ez a Banya időszaka. Az évköri változási rendben az őszutó és a tél tartozik hozzá mint évszak.  A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz napjainak időszaka tartozik  ehhez a minőséghez.

Vázlatpontokban:

 • A Bíbor Fátyol beaató útja
 • AranyAsszony Tradíció
 • Szakrális nőiség Bölcs Asszony minőséghez kapcsolódó tanításai
 • Papnő, tudó asszony, gyógyító asszony archetípusaink
 • A menopauza beavatása
 • A menopauza utáni életszakasz tanításai
 • menstruáció figyelés (a 4. hónap végén menzesz alapján saját ritmus beállítása)
 • a menstruáció avagy az elengedés időszaka
 • A Blokkoldás fókusza: önmagadba vetett  hit hiánya/sérülése, elhallgattatások, intuíció felszabadítása, ESP képességek, küldetés, életcél blokkok

Izgalmas a szünetekkel együtt 5 hónap áll tehát előttünk, s örülök, ha Te is velünk tartasz ezen a belső utazáson!


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

– avagy a praktikus kérdések:

Hol? – A tanfolyam egy zárt, a tanfolyamon Veled együtt résztvevők körén kívül nem látogatható, látható weboldalon zajlik.

Mire lesz szükséged? – internetre, számítógépre vagy okostelefonra, ahol követheted az érkező új anyagokat és magadra, nyitottságodra.

Milyen anyagokat kapsz? – Az adott havi női minőség témájában elméleti, történeti írásokat, előadások hanganyagát, meditációk felvételét, otthon biztonsággal végezhető női önismereti és nőiségfejlesztő gyakorlatokat, rituálékat kapsz egy tematikus csokorba gyűjtve. A hangfelvételek letölthető .mp3 formátumúak.

Hogyan?

Mennyi ideig tart a tanfolyam? – 4×4 hétig + az egyes minőségek közötti integrációs szünet, azaz összesen 16+4 héten át tart.

Lehet csak 1 hónapra jönni? Igen, de egymásra épülő tanfolyamról van szó, hiszen az életfolyamatunk során is egymás után érkezünk meg e női minőségekbe. Ha a leány nincs rendben, nem tudunk szerető minősget megélni, nem tudunk megérkezni az anyaság teljességébe és a bölcs asszonyi erőnkbe sem. Lehet, de nem érdemes. Viszont lehet havonta fizetni!

Mennyibe kerül? Mit kell tudni a tanfolyamról? Hol lehet jelentkezni? 

Hogyan tudsz JELENTKEZNI a tanfolyamra?

Jelentkezhetsz csak az első, Leányból Nővé érés szakaszát gyógyító online hónapra itt>>>

Vagy a teljes 5 hónapos folyamatra, 15% kedvezménnyel a 4 női minőség 4 egymásra épülő tanfolyamára>>>

Személyes találkozás – együttlét

vörös sátor
Vörös Sátor Tere: intim női körben

A Vörös Sátor egyik legfontosabb titka a személyes együttlétben rejlik. Vörös Sátor titkai tanfolyamhoz kapcsolódó szakrális női kör alkalmak havonta egy estében elevenítik fel a nőiséggel egyidős hagyományt, a női kör erejét, a nővérek körét. Az együtt ereje lehetőséget és segítséget nyújt abban, hogy gyógyítsd női részeidet, nőiség történetedet és támogatást, erőt, megértést, együttérzést kaphass nővéreidtől.

Helyszíne: A Vörös Sátor Titkai 4 alkalmas tematikus női kör helyszíne a ÉletHáz, Budakeszi, a kétnapos alkalmak során ottalvás lehetséges, sőt ajánlott.

Aki online tanfolyamra jár, azok számára van kedvezmény a kapcsolódó szertartásnapokra!

– az online tanfolyam résztvevői KEDVEZMÉNYES ÁRON vehetnek részt a kapcsolódó nőiségbe avató Vörös Sátor  NőiségBeAvató Napokon, ezen alkalmakkal a fizikai térben, szertartás napok során megelevenedik a női kör beavató ereje, s terei: a Vörös Sátor (1napos) és Vörös Fátyol (2napos) (első két hónap), majd a Rima Jurta (3. hónap, a szakrális anyaság misztériumai, 2 napos), AranyAsszony Jurtája (4. hónap, a nagy anyaság, a női teremtő erő misztériumai, 2 napos). Ezen napokról külön tájékoztatást küldök a résztvevőknek/érdeklődőknek. A részvétel opcionális természetesen.

Első alkalom Az Első Női Vérmisztérium (foganástól a nővé érésig)>>>

Változások COVID helyzetben:


Normális helyzetben az online tanfolyamra építően személyes találkozási alkalmak során együtt is megéljük az egyes nőiségbe avató misztériumokat. A jelenlegi járványügyi korlátozások miatt ezek a programok most sajnos elmaradnak. Kívánom és remélem, hogy hamarosan rendeződik a helyzet annyira, hogy újra lehetséges lesz így találkozzunk. Ezek online nem pótolható, helyettesíthető események az életünk során.

Az ONLINE TANFOLYAMOKAT TOVÁBBRA SEM ÉRINTI A KORLÁTOZÁS.


Miért Vörös Sátor?

vorossator3A tanfolyam névadója a Vörös Sátor mint szimbóluma, mint a női közösség által létrehozott, csak nők által látogatható közösségi és intim tér. Más hagyományokban Holdkunyhó, nálunk Rima és AranyAsszony Jurta. Ahhoz, hogy a sátor álljon tér kell, nők által létrehozott és megtartott tér. Mert a nők a tartópillérei.

A Vörös Sátor szimbólum. Azon szakrális helynek, mi hol sátor, hol kunyhó, hol jurta, később templom, illetve ház volt, melyben a nők egymásnak adták át a havi vérzésük közös megélésének idején nőiségük beavató tudásait, osztották meg a női életút eszenciáit, gyógyító

A Vörös Sátor Titkai online tanfolyam szellemi alapjait és hagyományait tekintve az egyetemes szakrális nőiség elveit követi. Tartalmazza és bemutatja a magari-hun-szkíta-avar ősgyökér hagyományokat, a folyamközi kultúra (Sumér),  az egyiptomi Ízisz-Hathor papnők, az esszénus női mester tudás, a hagyományokat átmentő és megőrző Vörös Sátor tradíció, az indián Holdkunyhóban megőrzött törzsi beavató hagyományok,  a Rima Asszonyok és AranyAsszonyok által őrzött és gyakorolt szakrális női tudás, a Rózsák rendjének beavató tudása.

S ha az alapok állnak, és szeretnéd tovább folytatni a szakrális nőiség megismerésének, hagyományainak útját, folytathatod a haladó kurzusokon. Az alapokra építkezhetnek mindazok, akik mélyebben és átfogóbban szeretnének megismerkedni a női négyességre épülő magasabb minőségekkel. Azon haladó kurzusoknak számító irányaiban az AranyAsszony Iskolában, a MéhNővér>>> képzésen tanulhatsz tovább.

Elérkezett az ideje annak, hogy a nők egymást ébresszék. Azok, akik már előre mennek a szakrális női bölcsesség útján, ismerik és élik az örök női bölcsességet, s elhivatottak arra, hogy ébresszék és vezessék női erejükre ébredő nőtársaikat. Ideje, hogy az idősebbek, bölcsebbek és elöljáró nővérek vezessék, kísérjék és nőiségükbe avassák az utánuk érkezőket. Ahogy régen mindig is volt. Nők a nőket avatták, s kísérték nőiségük vérmisztériumokhoz kötődő útján.

Kapcsolódó könyv és filmajánló:

Vörös Sátor film, a vörös sátor titkaiAnita Diamant Vörös Sátor című bestseller regénye, melyet 2014-ben meg is filmesítettek. A könyv és film bepillantást nyújt a Vörös Sátor hagyományába. E mellett megrázó, megindító női sorsokat tár elénk. A könyv újra megjelent 2016-ban!

Ízelítőül: A bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól. Anita Diamant időtlen története anyákról és lányaikról, a női erőről.
***
Képek forrásai: A Vörös Sátor című filmből vett jelenetképek és élő női kör hangulatáról készült fotók

Megosztás Facebookon

“NőiségBeAvató Tanfolyamsorozat: A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!
  A facebookon találtam rá a bejegyzésére a Nők itt és most alatt 🙂
  Megtetszett a kép, amit mellé társított és elolvasva az ajánlóját rátaláltam A vörös sátor című filmre, amit meg is néztem és nagyon tetszett. Már a barátnőmnek is ajánlottam 🙂
  Viszont a második részét nem találtam, de szívesen megnézném. Ha esetleg tudja honnan tudnám letölteni akkor megköszönném ha megosztaná velem.
  További szép napot, kellemes ünnepeket kívánok!
  Üdvözlettel:
  Baráth Évi

  Válasz

Szólj hozzá!