Pozitív Énképfejlesztés Nőknek – a negatív énképtől valódi önmagadig

Pozitív Énképfejlesztés Nőknek – a negatív énképtől valódi önmagadig
Építsd fel önbizalmad, női önbecsülésed! Ne hagyd, hogy mások mondják meg ki legyél! Önfejlesztő útmutató könyv, hogy az lehess, akinek születtél lenni.

Az Énképünk határozza meg, hogy a sikert, a boldogságot, a harmonikus párkapcsolatot, családot milyen mértékben tudjuk megélni. Az életünkben való boldogulást és az önmegvalósítást alapjaiban határozza meg az önmagunkról kialakított meglehetősen szubjektív kép.

 • Ki is vagy valójában a Rád ragasztott képek helyett?
 • Mit szeretnél Te, a szüleid és mások elvárásainak, céljainak beteljesítése helyett?
 • Miben vagy Te különleges és mitől vagy igazán értékes ember?
 • Mi akadályoz, és mi segít abban, hogy a legteljesebb önmagad lehess?
 • Hogyan válhatsz Valódi Önmagaddá?

Tudd meg KI VAGY!, milyen értékeid vannak, miben vagy különleges és számold fel az önkorlátozó programokat, melyek a múltadban gyökereznek. Ebben a folyamatban szolgál útmutatóul a Pozitív Énképfejlesztő könyv. Hasznos gyakorlataival kísérőd és vezetőd lesz az énkép birodalmában, az énképed feltárásában, megértésében, a negatív énkép szeletkék átalakításában és pozitív énképed kialakításában, az önbecsülésed és önértékelésed helyreállításában, az önbizalmad megerősítésében.

***

A könyv 4000Ft rendelhető itt a honlapon>>>,  rendelhető házhozszállítással!

Ha nálam rendeled meg dedikált példány lehet a Tiéd!

Végre a kezedben tarthatod a ZÖLD KÖNYVET, és végre olvashatod papírkönyvben is!

Ha még időben vagy, akkor ezt ne hagyd ki:

Önbizalom Nőknek! Pozitív Énkép – Ideális Testkép

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

Összefoglaló előadás az énképről, a női önbizalom leggyakoribb blokkjairól, ezek okairól és a fejlesztési lehetőségekről. Ez előadás után női önbizalom blokkoldó gyakorlat és felépítő meditáció lesz! 

EHHEZ A PROGRAMHOZ A POZITÍV ÉNKÉPFEJLESZTÉS NŐKNEK KÖNYV + postaköltség belföldön AJÁNDÉK!  

NÉZD MEG A RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁST, ÉS HA AJÁNLHATOM, AKKOR A PROGRAMMAL EGYÜTT ANNAK AJÁNDKAKÉNT RENDELD MEG A KÖNYVET, EZZEL JÁRSZ MOST A LEGJOBBAN ÉS ÍGY ADHATOK ITT ÉS MOST A LEGTÖBB SEGÍTSÉGET! 

Önbizalom Nőknek! Pozitív Énkép – Ideális Testkép program leírását itt találod>>>

***

A Könyvről addig is az előszót már itt olvashatod:
Bevezetésként szükségesnek tartom, hogy összefoglaljam és eléd tárjam, miről lesz szó a Pozitív Énképfejlesztő könyvben. Érdemes elolvasnod, mert segíti az átlátást és a haladásodat, ha tudod, hogy honnan hová, miért és milyen úton jutsz majd el.
Mi a lényege és a célja a Pozitív Énképfejlesztő könyvnek?
Mivel az énkép az életben való boldogulásnak a legmeghatározóbb eleme, ezért az egyes fejezetek azt a célt szolgálják, hogy megismerd jelenlegi énképedet, megtapasztald saját magad, megértsd az énképed szerkezetének működését, és feltáruljon előtted a megerősítésére, tudatos alakítására szolgáló eszközök sora.
Az énkép fejlesztésével megszabadulhatsz az alacsony önbecsülés okozta nehézségektől, kudarcélményektől, öngátlástól, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess, felszínre hozhasd a benned rejlő értékeket.
Fejlődni lehetséges. Változni lehetséges. Még személyiségünket alapjaiban meghatározó területeken, így az énképünk esetében is. De fontos, hogy akard, tegyél érte és merd elhinni, hogy jobbá válhat az életed, hogy képes vagy keresztülrágni magad a nehézségeken.
Szeretném, ha a könyv olvasásával egyre inkább megértenéd önmagadat és elsajátítanál egy olyan szemléletet, mely öntudatos életvezetésre, a folyamatos önmegfigyelésre és önmagad fejlesztésére épül.
Segítségül álljon itt 10 önmegerősítő alapelv, amelyet akár ki is írhatsz és a szobádban jól látható helyre tehetsz, mintegy önmagad erősítéseképpen:

 1. A világon egyedülálló, különleges és megismételhetetlen vagyok!
 2. Az életem alakulását képes vagyok átlátni és tudatosan megváltoztatni!
 3. Csak ma megteszem mindazt, amit önmagamért és a jól-létemért megtehetek!
 4. Önmagamat választom újra és újra, mert tudom, hogy ez az egyedüli lehetőségem arra, hogy elégedett legyek önmagammal.
 5. Magam vagyok az életem forgatókönyvírója, főszereplője és rendezője, ezért képes vagyok arra, hogy szabadon alakítsam a történetemet, olyan végkifejletet írjak, amelyet szeretnék.
 6. Beleállok az erőmbe, a saját utamon járok, felelősséget vállalok önmagamért és tetteimért.
 7. A többieknek meghagyom, hogy vállalják saját életüket, hordozzák saját terheiket, saját útjukat járják, úgy, ahogy az nekik tetszik.
 8. Megengedem magamnak, hogy hibázzak, és hogy ezt elismerjem.
 9. Megengedem magamnak, hogy napról-napra jobban éljek, és jobban érezzem magam.
 10. Megengedem magamnak, hogy megéljem a bőséget, a szerelmet, a harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat, a sikert és az elismerést.

 Miről fog pontosan szólni a könyv?
Az első rész alapozásában az önismereti tudnivalók mellett az énkép, az értékek és az értékrendszer, az önértékelés alapvető fogalmait ismered majd meg. Feltárul számodra, hogy milyen az egészséges, erős és pozitív, az értékeiddel és a céljaiddal összehangolt énkép. A második részben a jelenlegi énképed elemzésével indítunk, hogy meglásd, mit gondolsz most önmagadról, és hogy ez a kép hogyan, kik által alakult ki benned. Az énképed feltárása után a negatív énképből kivezető leghatékonyabb utakat, módszereket és technikákat ismerheted meg.
Mindezeket alaposan megtervezett és a hétköznapi életben már tesztelt gyakorlatok követik, hogy megtapasztalhasd saját énképedet, megtanuld megerősíteni annak értékes tulajdonságait azáltal, hogy kis lépésekben módosítod az önmagadról alkotott gondolataidat, hiteidet, elképzeléseidet. Fontos gyakorlatokat tanulsz azért, hogy felfedezhesd és felhasználhasd az énképed megerősítésére azokat a helyzeteket, melyekben hibáztál, kudarcot éltél meg, szenvedtél és negatív érzéseket éltél meg. Megtanulod a negatív jellemzőket átformálni, képes leszel akár teljesen új elemeket beépíteni, azokat természetes részedként megélve magabiztossá válni.
A tudatosság, az önmegfigyelés és a változtatás képessége olyan belső erőt fog számodra adni, mely kaput nyit valódi éned felvállalására és ideális hivatásod meglelésére.
A könyvben leírtak mögött az énképpel és személyiségfejlesztéssel kapcsolatos pszichológiai tudás, a kineziológia és az NLP technikái éppúgy felsorakoznak, mint a spirituális élettörvények, vagy a tudatos életvezetés és önfejlesztés elismert technikái.
A folyamat, amin könyv segítségével végigvezetlek, a következő:

 1. Az énképed feltárása – a kialakult “helyzet” felmérése, megismerése, megértése.
 2. A jelenlegi énképed elfogadása – akármit is találsz, ahhoz, hogy változtathass rajta, először el kell ismerned annak létezését benned, az életedben. Ez akár negatív tónusú is lehet, de a továbblépés, a változtatás érdekében nagyon fontos őszintén, hazugság nélkül meglátni/belátni/elfogadni mindazt, ami VAN.
 3. A jelenlegi énképed átformálása – a realitások figyelembevételével az ideális állapot felé fordulva, aktívan, kreatívan és konstruktívan elindulni a változás útján. Mindent, ami nem Te vagy lehántani, mindent, ami Te vagy előhívni, megerősíteni, kifejezni, megélni. Röviden Valóra Válni, végre annak lenni és akként szeretni önmagadat, aki VAGY.

Plusz tippek a könyvben olvasottak eredményes beépítéséért:

 1. A könyvet kétszer ajánlom elolvasni. Az első alkalommal átfogó, átlátást segítő gyorsabb menetű olvasással, a második alkalommal az egyes részeknél el-elidőzve, miközben azokat átgondolva és önmagadra vonatkoztatva jegyzeteket készítesz.
 2. Ne dőlj be önmagadnak, amikor a „majd holnap megcsinálom” kisördög megszólal benned!!! Az egyszeri átolvasás is jobb, mint a semmilyen:) De még jobb, ha még az adott rész olvasása közben le is jegyzed a saját felismeréseidet és a felébredő emlékeidet. A felbukkanó gondolataink, ötleteink, meglátásaink (vagy a rájuk szánható idő) el szoktak tűnni, ha nem írjuk le őket rögtön! Az énképfejlesztő folyamathoz és a későbbiekben önmagad megerősítéséhez jól fognak jönni a jegyzeteid, mert látni fogod, honnan hová jutottál el és ez már önmagában is növeli az önbecsülésedet, további erőt ad az életedben!
 3. Jegyzetfüzet, Pozitív Énkép napló legyen mindig veled (táskában, utazáskor, munkahelyen stb.) és amint jön egy gondolat, ötlet, vágy, érzés, azonnal jegyezd le! Az elméd „sorozatbombázásban” fog részesíteni, mert segíteni akar majd Neked… készülj erre és használd ki! Rögzítsd a történéseket, reakcióidat, gondolataidat, felmerülő emlékeidet, ezek mind fontosak lehetnek egy-egy későbbi fejlődési lépcsőhöz!
 1. Érdemes naponta néhány percet szokásszerűen elkülönítened önmagad számára. Lehet ez a reggeli felkeléskor, amikor még mindenki alszik, de lehet ez az ebédszünetben is, vagy este, amikor már lecsendesedett a környezeted. Az önmagadra szánt idő mindig busásan megtérül!
 2. Segít, ha minden nap ugyanabban az időpontban ülsz le olvasni, jegyzetelni, a gyakorlatokat elvégezni.
 3. Ne tedd el a könyvet az első olvasás után! Az olvasás arra való, hogy ismereteket szerezzünk és szemléleti változás induljon el bennünk. Az olvasottak beépítése már gyakorlati kérdés és ennek a könyvnek az is célja, hogy valóban elinduljon benned a változás!

 

 
A Pozitív Énképfejlesztés fontos feladata az önismereti-önfejlesztő munkának. Segítségével ráébredsz legigazabb önvalódra, felismered tehetségeidet, és lehetőséged lesz kincseidet megmutatni a világnak, megélni a benned rejlő lehetőségeket és ezzel teremtő módon hozzájárulva saját és szeretteid életének jobbításához.
Az önmegvalósítás, a személyes lehetőségekben rejlő erő kibontakoztatása, a kiteljesedés hosszú folyamat. De nem is kell gyorsan túl lennünk rajta, hiszen egy egész életünk van rá. Az önfeltárást, a ránk rakódott – hozott és szerzett – rétegek, átvett értékrendek leválogatása felér egy ékszerész munkájával. A csiszolatlan gyémántból lassan káprázatos fény árad. A fény belülről fakad, és már semmi nem állja útját ragyogásának. Önmagunk sem.
Ha már tudjuk kik vagyunk és tudjuk, hogy merre van az utunk, megfogalmazhatjuk céljainkat, úgy szervezhetjük életünket, hogy céljaink megvalósuljanak. Önmagunkat büszkén vállalhatjuk, másságunkra különlegességként és értékként tekintünk. Az ön-értékeinket méltán értékesítjük a munka világában és az életünk minden területén örömünkre és hasznunkra kamatoztatjuk.
De mindehhez az első lépés az énkép feltárása, mely utat már meg is kezdtél Kedves Olvasóm! Kezedben tartod ezt a könyvet, mely hasznos gyakorlataival kísérőd és vezetőd lesz az énkép birodalmában, az énképed feltárásában és átalakításában.
A könyv olvasásához és énképed feltárásához, átformálásához aktív jelenlétet, odafigyelést, motivációt és mindezekkel sikeres (Ön)megValósulást kívánok!
Szeretettel,
Pozsgai Nikoletta
a szerző
tréner-tanácsadó-terapeuta

…hogy az lehess, akinek születtél lenni, legjobb önmagad!

Ehhez hathatós segítségül a könyvet itt tudod megrendelni:

Megrendelőlap a könyvekhez>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!