MéhKirálynő Online Tanfolyam – építsd újra nőiséged, vedd vissza női erődet

MéhKirálynő Online Tanfolyam – építsd újra nőiséged, vedd vissza női erődet
méherő, teremtő erő

MéhKirálynő Online Tanfolyam

MéhKirálynő
 • 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 • Előadás és Meditációs hanganyagok
 • Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 • építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

INDUL: 2022. július 2.

Amennyiben július 1. éjfélig BEÉRKEZIK A TANFOLYAM DÍJA,  ÉRVÉNYES AZ AKCIÓ IS: bónuszként megkapod a Méh Erő Ébresztő könyvemet ÉS !!! belföldön a postaköltség is ajándék!  Ehhez csak a határidőt kell betartanod!

Értékben ez 5500Ft könyv + 1800Ft postaköltséget jelent, ami megspórolhatsz MOST Sarlós Boldogasszony napjára hirdetett akcióban!


A tanfolyamról készítettem egy videós bemutatást is, amiben a leggyakrabban érkező kérdésekre is válaszolok, azt is beleértve, hogy nálam milyen egy online tanfolyam! 

Gyere nézd meg:

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

 Az elmélyülést, belső mégélést, a méh-gyógyítását, erőterének aktiválását segítő meditációs hanganyagok segítik:

 •  a méh terében való elmélyülést és azon keresztül
 • saját női teljességed megismerését,
 • az erőid aktiválását
 • fokozódik  női önbizalmad
 • megnövekszik és megerősödik önbecsülésed
 • könnyebben és tisztábban tudsz kapcsolódni nőiségedhez
 • nőiségedet értékként, kincsként fogod látni, érezni a tanfolyam végére
 • megtanulsz örömmel élni női testedben

A tanfolyam tematikáját tekintve a következő  fejlődést jelképező spirálokon haladhatsz végig:

 • Első spirál: A méh terének megismerése, kontaktus kiépítése
 • Második spirál: A méh terének tisztítása, a kontaktus elmélyítése
 • Harmadik spirál: A méh terének gyógyítása, élő-közvetlen kontaktus megélése
 • Negyedik spirál: A méh erejének ébresztése
 • Ötödik spirál: A méh erejének aktiválása, erőforrások aktiválása
 • Hatodik spirál:  Teremtés a méh erejével
 • Hetedik spirál: Grál Méh, érkezés a MéhKirálynő minőségébe.
AnyaMéh élmények, anya-sebek, gyógyult anya kapcsolatok

A saját méh-erőnk aktiválásához szükséges anya-kapcsolati témáink feldolgozása is, ezért a tanfolyam része lesz az anyasebek és azok feldolgozására adott önismereti, önfeltáró fejezetek, meditációk is. Kifejezetten jó ez a tanfolyam a nőiségünk megélését megalapozó anyához, mint első nőiségünket mintázó nőhoz kapcsolódó viszonyunk rendezése. Fontos tér nyílik az anyasághoz kapcsolódó blokkjaink oldására, belső mintáink, félelmeink átírására édesanyánkkal, leendő édesanyává válásunk kapcsán. A már édesanyák esetében a megszületett és meg nem született gyermekeinkkel való szeretetteljes kapcsolódásra, anyasággal kapcsolatos blokkjaink okainak és mintáinak átírására.

Miért rendkívül fontos nekünk, nőknek, hogy begyógyítsuk az anya-sebet?

Sokan nem látják, hogy a nők felszabadulásának a központi, lényegi kérdése anya-seb. Az anyák és lányok közötti nehézségek és megoldandó problémák nagyon gyakoriak, mégis, nyíltan nem beszél erről senki sem. A tabu az, ami meggátolja, hogy beszéljünk az anya-sebből származó fájdalomról, s így az árnyékban, rejtve marad, ahol egyre tovább erjed és fekélyesedik anélkül, hogy ránéznénk.

Amint elindulunk ezen a gyógyulási folyamaton, lassan eltávolítjuk azt a projekciókból szövődő sűrű ködöt, ami miatt meg vagyunk rekedve, és tisztábban láthatjuk, elismerhetjük és szerethetjük önmagunkat. Többé már nem cipeljük anyánk fájdalmának terhét, ami miatt kicsiként tartottuk magunkat.

Az új generáció és egyben a világ anyjai vagyunk

“A világ anyjai vagyunk…És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.” Marianne Williamson

Ajándék:
Az Online Tanfolyam része a MéhKirálynő Workshop  – személyes jogokat nem sértő -hangfelvételei is! Mely kapcsán így írtam: 
“A hétvégi MéhKirálynő workshop valóban intenzív folyamatokat és megéléseket hozott a résztvevőknek. Az első napon az Anyaméhhez kapcsolódó saját magzati és születésélményeket dolgoztuk fel, a második napon már a saját méh-terét aktiváltuk, gyógyítottuk és töltöttük. A két nap során többször éreztem, de kifejezetten a záró MéhKirálynő szertartásban a női energetikai avatás során úgy éreztem, hogy szoba méretűvé tágul a méhem és magában öleli a résztvevőket. Jómagam pedig az egész csoporttal körülöltek vagyunk a FöldAnyában és az IstenAnyában. “

Méhem dimenziókapu s a meditációk, szerek alatt a női őserő szava, a női bölcsesség szava nyilvánult meg. Emlékeztetett női teljes önmagunkra, a nők elvehetetlen, testben őrzött és generációról-generációra átörökített tudására, inkarnációkon átívelő tudására, dimenziókon átívelő egyetemes női bölcsességére. 

NagyBoldogasszony papnőjévé érésem és szentelődésem folyamatának idején megértettem szakrális, IstenAnyával való belső, női kapcsolódásom hátterét, működését és megszoktam, hogy bátran hagyatkozhatok a Méhemre. A szívem mellett a méhem vált legfőbb támaszommá. Ezen felismerések, tanítások is a tanfolyam kincseivé váltak.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 45 000Ft

Vagy 110 euró, euró számlára is lehet utalni közvetlenül!


Méh Erő Ébresztő könyv, a női teremtő erőd és női EGÉSZséged helyreállításáért. Építsd újra női önbizalmad, női önbecsülésed és belső támaszod.

Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 9 kiadást megélt könyvem! Amennyiben július 1. éjfélig beérkezik utalásod!

Részletes leírás, beleolvasási lehetőséggel itt>>>

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

Ajándék a postaköltség is belföldi szállítás esetén!

Ha külföldön vagy, esetleg egyébként is szívesebben olvasol e-book formájában, akkor így is elérhető a könyv! Ez esetben az alábbi űrlapba írd bele kérlek, bármelyik kérdésre adott válasz mellé, hogy e-book!


JELENTKEZÉS

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

Ha valmiért számodra azt jelzi, hogy nem biztonságos az űrlap kitöltése, akkor IDE KATTINTVA a webshopban is meg tudod venni közvetlenül>>>

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatok miatt ezen megrendelőlapot is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban)
Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZAIK


---> Van-e a tanfolyamhoz személyes találkozási lehetőség?
Igen, a Méh Erő Ébresztő című könyv és a Méhkirálynő online tanfolyam elvégzése után a Méh Erő Ébresztő tanfolyamra várlak szeretettel. Azon a tanfolyamon már nem az alapvető tanításokkal, és gyakorlatokkal, hanem a csak személyesen átadható gyakorlatokkal és a személyes oktatói jelenlétet, kísérlést igénylő belső munkákkal foglalkozunk. Tehát a tanfolyam során kapott gyakorlatok és anyagok előkészítik és megalapozzák a mélyebb belső munkáidat. Valamint konzultációt lehet kérni és egyéni méh áldást, méh gyógyító kezelésre be lehet jelentkezni természetesen. 
---> Van-e a tanfolyam végén vizsga?
Mivel ez egy önismereti célú tanfolyam, egyéni belső feldolgozással, ezért ebből nincs vizsga.  A képzési rendszerben vizsgázásra akkor kerül sor, amikor Méh Erő Oktató képzést végzel nálunk.
---> Mit tegyek, ha nem csak önismereti céllal szeretném elvégezni a Méhkirálynő online tanfolyamot, hanem női segítőként másoknak szeretném átadni, tanítani?
A tanfolyam része a képzési rendszernek, melyben professzionális női segítőket képzünk és a méh-hel kapcsolatos tanításokat, gyakorlatokat a Méh Erő Ébresztő Oktatók adhatják. Ha szeretnéd te is tanítani a hallottakat, olvasottakat, annak van legális és szakmailag felkészítő módja. Ez esetben az első lépés a Méh Erő Ébresztő könyv elolvasása, majd a Méhkirálynő Online tanfolyam elvégzése, aztán a mindezeken túl személyesen átadható anyagokat, gyakorlatokat tartalmazó Méh Erő Ébresztő tanfolyam elvégzése jön. Csak olyan gyakorlatok szerepelnek ebben, amit nem lehet és nem is szabad online átadni. Viszont a könyv és az online tanfolyam az elméleti háttér, az otthon önállóan meghallgatható hanganyagok, biztonsággal elvégezhető méh gyakorlatok és meditációk terén megelőzi és megalapozza a személyes gyakorlatokat. A Méh Erő Ébresztő oktató jelöltek ezeket elvégezve, hospitálva és oktatói tréning után tesznek vizsgát, kapnak oklevelet, tanúsítványt és érvényes vállalkozói tevékenység keretében oktatják a tanfolyamokat.

---> Honnan származnak az átadott tanítások, méh tisztító, töltő gyakorlatok?
Az AranyAsszony tradíció magyar hagyományvonala adja a tanítások alapját és a kapcsolódó gyakorlatokat, melyek egy része a  népi gyógyításban máig megtalálható. Ezeket kiegészítendő, nemzetközi szintű kutatások, több méh tanítónál tett tanulmányok elvégzése, valamint saját élményű és méh kapun keresztül jött méh papnői múltból származó tanítások is szerepelnek a meditációkban.

Méhem szakrális terében időzve, energetikai gyakorlatokat végezve sorra nyíltak fel, születtek meg a Női Energia Fitnesz mozdulatsorai, s méhem dimenziókapuját kitárva érkeztek meg a szakrális tanítások a női élet egészét átfogó, a női életciklusok erejébe beavató Női Teljesség tanítások, s összerendeződtek a tanult légző-és energiagyakorlatok, mudrák, mozdulatok, pozíciók - melyek mára egy rövid és egy nagy formagyakorlatsorrá nőtték ki magukat. Nem véletlen, hogy a  Női Energia Fitnesz>>> tanfolyamokon is a női erőközpontjaink és köztük mindennek az alapja a méh és a méh erőnk áll a fókuszban.

Eddigi tapasztalataimat összegyűjtve olvashatod, hallgathatod a MéhKirálynő Online Tanfolyamban, majd a Méh-Erő témában írott 7. könyvemben. 

Addig is olvass tovább bátran az anyasebek témájában: AnyaSebek: a legmélyebb sebeink gyógyításra várnak!>>>

A tanfolyamhoz javasolt a Női fájdalomtest generációs-inkarnációs-kollektív női terének oldása. Erre az egyénileg kérhető személyes konzultáció/állítás/oldás mellett Méhkirálynő Workshop címen időnként személyes részvételi lehetőséget biztosító alkalmak vannak, az online tanfolyamot végzetteknek kedvezményes áron.  Következő Méhkirálynő Workshop hétvége>>>

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató

Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Share on facebook
Megosztás Facebookon