Ajándék bónusz előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ bővített kiadás!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

Méh Erő Ébresztő
a Nőiségünk helyreállításáért!

Nő vagy, örökkön-örökké növekvő, fejlődő és tápláló nő. Növekedj, s növelj hát mindig, és áldott legyen a te méhednek minden gyümölcse. Nőként Te vagy a forrás, s belőled árad ki az életnek folyója. Hogyan élheted mindezt meg? Hogyan oldhatod fel női blokkjaid, anyasebeid? Mit tegyél női teremtő erőd ébresztésért? Milyen méh gyakorlatok segítenek ebben? A válaszokról szól e könyv!

Méh Erő Ébredj! Méhedből fakad kiapadhatatlan erőforrásod. Ébredj, találd meg újra e forrást, hogy élhesd szabadon az erődet, megvalósíthasd álmaid. Képes vagy rá.

Névtelen terv

270 oldallal vár Téged a "Méh Erő Ébresztő" c. könyv, ha...

NŐ VAGY! A legigazibb,
legszentebb és legteljesebb

E könyv hiánypótló mű, mely témájában és gyakorlataival hozzásegít a női méh szerepének és a belőle születő női teremtő erő ébredéséhez. 

A nő testi-lelki-szellemi EGÉSZségének alapja a méhe. A női test akkor tudja gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik. Mindez akkor van így, ha helyreáll méh-terének energetikai rendszere, s benne belülről fakadó biztonságérzet, meggyógyult ősbizalom és belső stabilitás van jelen. 

Segítek újra tudni és élni a méh bölcsességét, nőiséged szakrális tudatosságát. Emlékezz hát, magad vagy a Kehely Ébredező Királynője, aki elindul újra felismerni, újraéleszteni magában a méh ősi tudását

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el, mit üzent neked Pozsgai Nikoletta. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát a könyvnek:

Méhed Csodáját ismered?

Mikor a női életenergia növekszik, akkor a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus; ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. A női egészség alapvető feltétele a méh egészsége. 
Már tudjuk, hogy a nőiség elsődleges feladata a táplálás, növelés, ezért a fizikai élelemkészítés is, épp azért, mert őt a teste, energetikai működése teszi alkalmassá erre. És még egy nagyon fontos dolog Kedves Hölgyek!

Az Élet Kelyhe a Nő Méhe

NŐből indul ki, a NŐből NŐ ki minden! 
Miután az egész megnyilvánult világ a nőből árad ki, ő az, akinek először a helyére kell állnia mind pszichésen, mind energetikailag, mind szakrálisan, mind fizikailag –, hogy aztán át tudja majd szeretni a férfit és a világot is – kicsiben és nagyban egyaránt.
Belőle születik az Új, az Új Generáció, és ő szüli az Új Föld álmát is a valóságba.
Minden dolog benned, a nőben születik meg. Érezd az anyai, a női energiáidat. 
Te vagy a Nő, a virágzó fa!

Női Minőségünk Hajnalán!
Mi nők, mindannyian arra születtünk, hogy boldog asszonyokká váljunk: boldog, örömmel teli, életerős asszonyokká, másokat az égi boldogságok földi megéléseibe kísérő, oda átemelő nőkké. Feladatunk mindazt ami bennünk fél, azt átfényesíteni, mindent ami szétválasztott, újra egybeszeretni, és ilyen módon az Isteni Teljességébe felemelni – mind belül önMAGunkban, mind kívül, a belőlünk születő, általunk táplált világban.

Mindennek Forrása Te Magad Vagy!

Épp itt az ideje tehát, hogy te is nőként ébredezni kezdj, eltold a torlaszokat, kitisztítsd a forrásaidat, méhed szent terét, majd rádöbbenhess, hogy te magad vagy a kút, az élet vizének forrása: méhed terének tisztításával, gyógyításával az életet adó víz – vagyis az életerő, a SzerElem minősége – fog szétáradni benned és megáradni majd belőled. 

Az örök női bölcsesség és tudás ott pihen a méhünk, illetve petesejtjeink energetikájának terében, hónapról hónapra emlékeztetve bennünket mindarra, amik nőként valaha voltunk, és amikké női legteljesebb önmagunkként válhatunk. 

0399
Névtelen_terv-removebg-preview

Gyere, indulj el a Méhed és női EGÉSZségedért!

E-könyv

6350,-Ft

Könyv

6825,-Ft

 MéhKirálynő 

Online tanfolyam
2024.04.07-ig:
  
HELYETT
62230-Ft

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat
0

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Szerezd meg a könyvet most!

Ha most csak a könyvet szeretnéd élj ezzel a lehetőséggel:

 OKTÓBER 21-IG MEGRENDELVE ÉS UTALVA:

Ajándék előadás hanganyag + meditáció is vár Téged a könyv mellé BÓNUSZKÉNT!

ÚJ, 270 oldalas bővített, keményfedeles csodaszép kiadás! 

Olvasmányos és magával ragadó! Hasznos és felépíti női önbizalmad, önbecsülésed!

Kattints a gombra!

Amíg a könyved megérkezik addig nézz bele a videókba!

Pozsgai Nikoletta előadásai
1/6 videó
1
Méh Erő Ébresztő-méh tanítások és méh gyakorlatok Pozsgai Nikolettával
Méh Erő Ébresztő-méh tanítások és méh gyakorlatok Pozsgai Nikolettával
2
MéhKirálynő Ébredj! Női Teremtő Erő Pozsgai Nikolettával
MéhKirálynő Ébredj! Női Teremtő Erő Pozsgai Nikolettával
3
Méh Erő Ébredj! 1. rész Női Teremtő Erő és Méhtanítások Pozsgai Nikolettával
Méh Erő Ébredj! 1. rész Női Teremtő Erő és Méhtanítások Pozsgai Nikolettával
4
Méh Erő Ébredj! 2. rész Női teremtő Erő, női energiarendszer és méh tanítások
Méh Erő Ébredj! 2. rész Női teremtő Erő, női energiarendszer és méh tanítások
5
Méh Erő Ébredj! 3. rész Női teremtő Erő és Méh Tanítások Pozsgai Nikolettával
Méh Erő Ébredj! 3. rész Női teremtő Erő és Méh Tanítások Pozsgai Nikolettával
6
Méh Erő Ébresztő-méh tanítások és méh gyakorlatok Pozsgai Nikolettával
Méh Erő Ébresztő-méh tanítások és méh gyakorlatok Pozsgai Nikolettával

Mivel segíthetek Neked, hogy megéld nőiséged?

Mikor a női életenergia növekszik, akkor a nő méhe egészséges, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. Ezzel szemben rengeteg nehézség, életprobléma, stressz terhel bennünket nőket.
Nézd meg, mik a leggyakoribb problémák és panaszok, amikkel megkeresnek engem. Biztos vagyok benne, hogy Téged is érint az egyik. Ha nem, akkor tedd fel a saját kérdésedet!

 1. Önbizalomhiány
 2. Megfeleléskényszer
 3. Párkapcsolati probléma
 4. Elbizonytalanodás
 5. Küldetés-életcél
 6. aki keresi az útját, önmagát
 7. megváltozott élethelyzet
 8. Nőiesség
 9. Karrierválság
 10. Gyereknevelési kérdések
 11. Egészségügyi problémák
 12. Miért nem jön a baba
 13. Fogyás, életmódváltás
...és MINDEGYIK ÖSSZEFÜGGÉSBEN VAN A NŐI TEREMTŐ ERŐ KÖZPONTJÁVAL A MÉHÜNKKEL!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum