Életiránytű

Ismerd meg önmagad, urald a saját sorsodat!

Legfőbb kérdésedire segítek választ találni! Ismerd meg önmagad, hogy uralhasd a saját sorsod. Oldd meg problémáid, tudd meg mire születtél! Kérd a személyre szóló komplex elemzésed, vagy tárd fel saját titkaid belső folyamatban vezetésemmel az online havi sors-és önismereti folyamatban. Ez az Életiránytű Pozsgai Nikolettával.

Útkeresőknek

Elakadtál az életed során? Döntéshezlyetben vagy? Szeretnéd tudni mire születettél, mi az életcélod, küldetésed? Hogyan fejleszt magad?

Szülőknek

Gyermeknevelési gondokkal küzdesz? Iskolát választanál a gyermekednek, pályaoerintációban kérnél segítséget?

Babát tervezőknek

Miért nem jön a baba? Mikor várható a gyermekáldás? Mit kell még tenni, vagy oldani, hogy megérkezhessen?  Hogyan érdemes felkészülnötök?

Párkapcsolat, szerelem, házasság

Mikor jön a szerelem? Már meglévő kapcsolat esetén hogyan tudod oldani a problémát? Mi a konfliktus oka? Menni vagy maradni? Mi a közös küldetésetek egy párként?

Karrier, munka, hivatás, pénzügyek

Mire születtél? Mi a küldetésed? Mi  az ideális munka?  Hogyan kezeld a munkahelyi konfliktusokat?  Ideje van-e továbblépni? Mi a megoldás pénzkérdésben?

HR, üzlet és vállalkozás

Miben vállalkozz? Milyen erősségeid-gyengeségeid vannak? Be fog e válni az adott munkatárs? Hogyan kezeld a cégen belüli konfliktust? Hogyan lehetsz üzletileg sikeres?

Hogyan találhatsz rá saját utadra a "PersonaScope személyiség -és életútelemző" módszerrel?

Play Video

Egyszerre kincs, óriási lehetőség és egyben életiránytű az életedhez

A fogantatásod és születésed pillanata megadják az alapvető ÉletMintáid, kihívásaid és várható sorsutad, erősségeid és gyengeségeid. Ezek elemzése rámutat önmegvalósításod útjára is. Megismerni önmagad a földi, lelki és szellemi síkokon, EGYben látni azt, akinek születtél lenni!  Ezt adja a PersonaScope. Persona = személyiség, Scope = fókusz. Azaz fókuszban a személyiséged, mely megadja a választ TE HOGYAN LEHETSZ BOLDOG, KITELJESEDETT EMBER! 

Miért különleges más rendszerekhez képest?

  1. Mert több asztrológiai ág szerinti elemzést von össze, kiegészíti mindezt az asztrozófiai csillagtérképeddel, hozzá a számmisztika és a taroszkóp eredményeivel!  Különleges EGYbenlátás lehetőségét adva ezzel.
  2. Sajátossága, hogy a fogantatási képletet és a születési képletet is nézem vele. Az életed alakulása szempontjából, rengeteg információt tudsz meg.
  3. Nem kell külön menned asztrológushoz, asztrozófushoz, számmisztikushoz és tarot elemzőhöz. Mindezt egyben elemzem, egyben segítek neked TISZTÁN látni. Hiszen TE EGYben vagy. 
  4. Nem hagylak magadra az elemzés után! Coach-tanácsadó-terapeutaként kísérhetlek a megvalósításban is! Jelen életes, generációs és inkarnációs blokkoldásokkal is. Akár egyéni asztro-állítással is. 

A PersonaScope elemzésed alapján többek között megtudhatod:

Válassz csomagot és lépj a változás útjára még ma

1. PersonaScope elemzés személyes konzultációval

Minden az egyéni elemzéssel indul. Kezdd ezzel! Rendkívül fontos, hogy tudd, ki vagy, mire születtél.

Az általad átadott információk alapján elkészítem az elemzésed, melyet egyéni tanácsadás során át is beszélünk. A konzultáció mentén személyes életstratégia készül, mely alapján úgy élheted az életed, hogy az saját prioritásaid alapján alakítva, személyre szabott életvezetéssel hozzásegít az életcélod és küldetésed megvalósításához. 

Ha szeretnéd megtalálni válaszokat a kérdésekre, akkor neked szól a Személyiség -és ÉletÚtElemzés. Átfogó segítséget kapsz az erősségek/gyengeségek, sors, életcél, életfeladat, küldetés, önmegvalósítás út és egyéni buktatói, női /férfi életút és blokkjai, általános életterületek mint pénz, karrier, párkapcsolat alakulása, gyermekáldás, egészség, stb. kérdéseiben.

2. Havi ön-és sorsismereti előfizetéses program ONLINE

12 hónap * 12 életterület * 12 égitest * 12 szakrális szám * 12 tarot archetípus

Hogyan történik? Havi 1 életterületet tekintünk át: feltáró és segítő kérdések mentén kapcsolódó aszrológiai jegy és uralkodó bolygó/égitest meditációkkal. Cél: a belső megismerés folyamata mellett a csillagerők-sorserők megismerése.

ELSŐ PROGRAM:

MÁRCIUS 18-ÁN 18:00-21:00 A Mars Felemelése elődás, blokkoldás és felépítő meditácó ONLINE, visszanézhető

Próbáld ki mennyi mindent tudhatsz meg és milyen változásokat érhetsz el! 12 hónap  = 12 életterületet teszünk közben rendbe!

Az önismereti folyamat azok számára is nyitott, akik nem akarnak PersonaScope elemző-tanácsadóvá válni, vagy még nem tudják, hogy szeretnék-e megtanulni ezt a komplex, de integratív módszert.

3. PersonaScope coach-tanácsadó képzés

Cél: a képzést elvégzett segítő képes legyen a személyiség és életútelemzést több módszerrel, körültekintően és alaposan elvégezni, egybevető analízist készíteni. A coaching és a tanácsadás módszertanából válogatva egyénre szabott módon segítőként tudjon  közreműködni a hozzá forduló életében, annak kiteljesedéséért. 

A képzés fokozatosan és folyamatosan vezet be az elemzés készítésébe, értelmezésébe, ügyféllel történő megosztásába, majd 2. félévtől az elemzés mellé életvezetés coaching és tanácsadás, életútkísérés, önmegvalósítás út coaching-tanácsadás, 3. félévtől lélekút kísérés módszerei, blokkoldások módszer és eszköztana lesz fő fókuszunkban. Opcionálisan mindezekre épülően a PS Asztroállítás módszertanában is továbbképződhetsz. 

Melyik csomagot választod?

Személyes konzultációra 09.31-ig tudsz jelentkezni! A havi tanfolyamokba és a PS képzésbe jelenleg nem lehet. 

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

1. PersonaScope Elemzésre Épülő Egyéni Konzultáció

50 000,-Ft
Play Video

2. ÉletIránytű Önismereti Online Havi Program

25 000,-Ft / hó
Play Video

3. PersonaScope      18 hónapos  Coach-Tanácsadó képzés 

35.000,-Ft/hó

Milyen véleménnyel vannak az Életiránytű elemzésről, programról klienseim és tanítványaim?

0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat
Életiránytű Pozsgai Nikolettával

Ki az a Pozsgai Nikoletta, és miért hiteles az Életiránytű elemzésben?

Felismerésekkel teli önmegismerő utazást kívánok! A csillagösvény és a bolygóerők megismerése óriási segítség az életünk során. Valóban iránytűt adnak sorsunkhoz, életünkhöz!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Sodródás, kiszolgáltatottság helyett vedd a kezedbe életed felett az irányítását!

Várlak Szeretettel egy minden eddiginél mélyebb és átfogóbb megismerési folyamatba, melynek fókuszában Te magad állsz, céljában pedig saját önazonos életed megteremtése! Jelentkezési határidő április 19. hétfő éjfél! Csatlakozz az Életiránytű Pozsgai Nikolettával programokhoz!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum