Életiránytű

Ismerd meg önmagad, urald a saját sorsodat!

Legfőbb kérdésedire segítek választ találni! Ismerd meg önmagad, hogy uralhasd a saját sorsod. Oldd meg problémáid, tudd meg mire születtél! Kérd a személyre szóló komplex elemzésed, vagy tárd fel saját titkaid belső folyamatban vezetésemmel az online havi sors-és önismereti folyamatban. Ez az Életiránytű Pozsgai Nikolettával.

Útkeresőknek

Elakadtál az életed során? Döntéshezlyetben vagy? Szeretnéd tudni mire születettél, mi az életcélod, küldetésed? Hogyan fejleszt magad?

Szülőknek

Gyermeknevelési gondokkal küzdesz? Iskolát választanál a gyermekednek, pályaoerintációban kérnél segítséget?

Babát tervezőknek

Miért nem jön a baba? Mikor várható a gyermekáldás? Mit kell még tenni, vagy oldani, hogy megérkezhessen?  Hogyan érdemes felkészülnötök?

Párkapcsolat, szerelem, házasság

Mikor jön a szerelem? Már meglévő kapcsolat esetén hogyan tudod oldani a problémát? Mi a konfliktus oka? Menni vagy maradni? Mi a közös küldetésetek egy párként?

Karrier, munka, hivatás, pénzügyek

Mire születtél? Mi a küldetésed? Mi  az ideális munka?  Hogyan kezeld a munkahelyi konfliktusokat?  Ideje van-e továbblépni? Mi a megoldás pénzkérdésben?

HR, üzlet és vállalkozás

Miben vállalkozz? Milyen erősségeid-gyengeségeid vannak? Be fog e válni az adott munkatárs? Hogyan kezeld a cégen belüli konfliktust? Hogyan lehetsz üzletileg sikeres?

Hogyan találhatsz rá saját utadra a "PersonaScope személyiség -és életútelemző" módszerrel?

Play Video

Egyszerre kincs, óriási lehetőség és egyben életiránytű az életedhez

A fogantatásod és születésed pillanata megadják az alapvető ÉletMintáid, kihívásaid és várható sorsutad, erősségeid és gyengeségeid. Ezek elemzése rámutat önmegvalósításod útjára is. Megismerni önmagad a földi, lelki és szellemi síkokon, EGYben látni azt, akinek születtél lenni!  Ezt adja a PersonaScope. Persona = személyiség, Scope = fókusz. Azaz fókuszban a személyiséged, mely megadja a választ TE HOGYAN LEHETSZ BOLDOG, KITELJESEDETT EMBER! 

Miért különleges más rendszerekhez képest?

 1. Mert több asztrológiai ág szerinti elemzést von össze, kiegészíti mindezt az asztrozófiai csillagtérképeddel, hozzá a számmisztika és a taroszkóp eredményeivel!  Különleges EGYbenlátás lehetőségét adva ezzel.
 2. Sajátossága, hogy a fogantatási képletet és a születési képletet is nézem vele. Az életed alakulása szempontjából, rengeteg információt tudsz meg.
 3. Nem kell külön menned asztrológushoz, asztrozófushoz, számmisztikushoz és tarot elemzőhöz. Mindezt egyben elemzem, egyben segítek neked TISZTÁN látni. Hiszen TE EGYben vagy. 
 4. Nem hagylak magadra az elemzés után! Coach-tanácsadó-terapeutaként kísérhetlek a megvalósításban is! Jelen életes, generációs és inkarnációs blokkoldásokkal is. Akár egyéni asztro-állítással is. 

A PersonaScope elemzésed alapján többek között megtudhatod:

Válassz csomagot és lépj a változás útjára még ma

1. PersonaScope elemzés személyes konzultációval

Minden az egyéni elemzéssel indul. Kezdd ezzel! Rendkívül fontos, hogy tudd, ki vagy, mire születtél.

Az általad átadott információk alapján elkészítem az elemzésed, melyet egyéni tanácsadás során át is beszélünk. A konzultáció mentén személyes életstratégia készül, mely alapján úgy élheted az életed, hogy az saját prioritásaid alapján alakítva, személyre szabott életvezetéssel hozzásegít az életcélod és küldetésed megvalósításához. 

Ha szeretnéd megtalálni válaszokat a kérdésekre, akkor neked szól a Személyiség -és ÉletÚtElemzés. Átfogó segítséget kapsz az erősségek/gyengeségek, sors, életcél, életfeladat, küldetés, önmegvalósítás út és egyéni buktatói, női /férfi életút és blokkjai, általános életterületek mint pénz, karrier, párkapcsolat alakulása, gyermekáldás, egészség, stb. kérdéseiben.

A PersonaScope személyiség -és életútelemzés több asztrológiai irányzat, valamint az asztrozófia, a számmisztika, névmisztika és a tarot beavató ösvénye alapján készül el. Az említett módszerekkel készült háttérelemzések összevetése előzi meg a konzultációt. 

Ennyi típusú háttérelemzés elkészítése és egybevetése sok időt igényel részemről. A személyes időpontot akkor ajánlom, amikor elkészülök az elemzésekkel. Várólista szokott lenni, általában 1 hónapon belül szoktunk tudni előrelépni. 

 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi Ezt Választom gombra kattintva az űrlapot. A személyes adataid az elemzés megadásához szükségesek. Titkosként kezelem őket. A bejelentkezés után e-mailben küldöm a további teendőidet és egyeztetünk időpontot is a konzultációdhoz. Személyesen vagy online!

2. Havi ön-és sorsismereti előfizetéses program ONLINE

12 hónap * 12 életterület * 12 égitest * 12 szakrális szám * 12 tarot archetípus

Hogyan történik? Havi 1 életterületet tekintünk át: feltáró és segítő kérdések mentén kapcsolódó aszrológiai jegy és uralkodó bolygó/égitest meditációkkal. Cél: a belső megismerés folyamata mellett a csillagerők-sorserők megismerése.

ELSŐ PROGRAM:

MÁRCIUS 18-ÁN 18:00-21:00 A Mars Felemelése elődás, blokkoldás és felépítő meditácó ONLINE, visszanézhető

Próbáld ki mennyi mindent tudhatsz meg és milyen változásokat érhetsz el! 12 hónap  = 12 életterületet teszünk közben rendbe!

Az önismereti folyamat azok számára is nyitott, akik nem akarnak PersonaScope elemző-tanácsadóvá válni, vagy még nem tudják, hogy szeretnék-e megtanulni ezt a komplex, de integratív módszert.

PÉLDA:
A Kos Hónapjában, március 20-április 20. között
Ön-és sorsismereti szinten az ÉletIránytű programban ezekkel foglalkozunk:

 1. Előadás a Kos jegyéről, ajándékairól és árnyékoldalairól, alacsony szintű megéléséről és felemeléséről
 2. Blokkoldó Meditáció a Kos jegyen
 3. Előadás a Mars bolygóján, a Mars ajándékairől és árnyoldalakiról, alacsony szintű megéléséről és felemeléséről
 4. Blokkoldó Meditáció a Marson, a Kos uralkodó bolygóján
 5. Saját életükben való Marsikus hatások felismerése és feldolgozása, adott esetben felszabadítása
 6. A Kos jegyéhez kapcsoldó életterület fő kérdései, self-coaching feladatlap és életterület rendező gyakorlatok
 7. A Kos jegyéhez és a Mars bolygójához kapcsolódó szám és számmisztikai jelentések
 8. A Kos jegyéhez és a mars bolygójához kapcsolódó tarot archetípus és üzenete a lélek-és személyiségfejlődés útján
 9. Bónuszként a Koshoz és a Marshoz kapcsoldó Isteni-Istennői minőségek, történeti emlékeink, mítoszaink
 10. Tippek, érdekességek  privát FB csoportban megosztva
 11. Kérdés-válasz lehetőségek a privát FB csoportban

A cél, hogy a kapcsolódó életterületet és az adott minőséget megértsd, felismerd magadban és a bekapcsoló, esetleg örökölt negatív minőségeit át tudd fordítani a belső munkád során. 

ÉLŐ ONLINE EST:

Az Életiránytű havi online programban mindig van 1 olyan online élő este, amikor az adott hónap bolygója kapcsán előadást tartok, utána blokkoldó és felépítő meditációt. Ezt ZOOM-on tartom. Ezek az esték lesznek kifelé nyitottak egyébként. 

Online elérhető tartalmak a Privát Facebook csoportban kerülnek megosztásra. 

Aki befizette az adott hónap díját annak van hozzáférése az adott anyagokhoz. 

Tervezek saját, zárt, jelszavas online iskolai felületet készíteni ennek a tanfolyamnak is, ahogy a már meglévő 38-nak van. Ezügyben rendszerfejlesztésben vagyunk, amikor kész, akkortól lesz elérhető. Ezt természetesen jelezni fogom a résztevőknek. 

Igen, az online anyagok visszanézhetőek a privát FB csoportban fenn maradnak. ha valamiről lemaradsz, vagy pont nem vagy gépnél, akkor ott meg fogod találni őket. 

Igen, lehet akár hónap közben is becsatlakozni. Ekkor a már átadott anyagokhoz lesz hozzáférésed és be tudod pótolni, ami már volt. 

Igen, minden jegyváltásnál be lehet csatlakozni. Akár csak arra az egy adott hónapra is, bár természetesen az élet minden területét bejárva lesz teljes a kép. 

Hátrafelé nem lehet megvenni az egyes hónapokat, viszont előrefelé haladva a becsatlakozási ponttól körbe fogsz érni, hiszen addig tudod folytatni, amikor te beléptél a 12 hónap körébe. 

 

Lehetséges egy-egy esti programra is becsatlakozni. Ilyenkor az előadás, blokkoldás, felépítő meditáció 10-15 000Ft. Ehhez képes javaslom, hogy árban ennek duplájáért, 20 000Ft-ért azt válaszd, amiben mindent megkapsz egy csomagban. Külön-külön fizetve értük átlag havi 50-60 000Ft lenne mindez egy elkötelezett önfejlesztőnek, aki haladni is akar adott életterületen, témában. 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi Ezt Választom gombra kattintva az űrlapot. A bejelentkezés után e-mailben küldöm a további teendőidet, tanfolyami információkat. 

3. PersonaScope coach-tanácsadó képzés

Cél: a képzést elvégzett segítő képes legyen a személyiség és életútelemzést több módszerrel, körültekintően és alaposan elvégezni, egybevető analízist készíteni. A coaching és a tanácsadás módszertanából válogatva egyénre szabott módon segítőként tudjon  közreműködni a hozzá forduló életében, annak kiteljesedéséért. 

A képzés fokozatosan és folyamatosan vezet be az elemzés készítésébe, értelmezésébe, ügyféllel történő megosztásába, majd 2. félévtől az elemzés mellé életvezetés coaching és tanácsadás, életútkísérés, önmegvalósítás út coaching-tanácsadás, 3. félévtől lélekút kísérés módszerei, blokkoldások módszer és eszköztana lesz fő fókuszunkban. Opcionálisan mindezekre épülően a PS Asztroállítás módszertanában is továbbképződhetsz. 

PS Elemző-tanácsadó szint:
A havi ÉletIránytű ön-és sorsismereti teljes anyagára jogosult vagy. 

PLUSZ: például az első hónapban, ami a Kos jegy és az uralkodó bolygója a Mars köré szövődik?

 1. Kos jegy ajándékai és árnyékai a szülöttben
 2. Kos jegy és a házak kapcsolata (a kos jegy 12 házat érinthet, mindenkinél más és más házakat, ezért nagyon fontos különbségeket hoz két ember között!)
 3. Kos jegy-és más bolygók kapcsolata ( a kos jegynek bár uralkoója a Mars, de egyáltalán nem csak a Mars bolygó kerülhet a kos jegyébe, sőt lehet, hogy a Mars teljesen másik jegyben jár)
 4. Kos jegy-Mars-életterület-számmisztikai összefüggések (milyen szám feleltethető meg a Kos jegynek és a Marsnak? miképpen jelenik meg az adott minőség a nevekben és például a születési számban?)
 5. Kos jegy-Mars-életterület-számmisztikai és tarot összefüggések (a tarot több évszázados tanításai mély megértéseket és felismeréseket hoznak majd minden eddig tanultak kapcsán!)
 6. Mars bolygó más jegyekben és más házakban (mit jelent, mit okoz, hogyan érvényesülnek ezek a hatások egy horoszkópban és egy szülött életében, sorsában?
 7. Kos jegy és Mars bolygó a férfi és a női életúton
 8. Kos csillagkép és kos jegy kapcsolata
 9. Kapcsolódó Férfi és női archetípusok

Az alapozó hónapo után ehhez hozzá jön még a PS Elemzés módszertan, teljes life coach tananyag és a blokkoldást is végző tanácsadói praxis:

 • PS módszertani analógialátás, összefüggések
 • Elemzéspraxis -és gyakorlat
 • Coachingpraxis -és gyakorlat
 • Tanácsadáspraxis -és gyakorlat

ÉLŐ ONLINE EST az ÉletIránytű programból:

Az Életiránytű havi online programban mindig van 1 olyan online élő este, amikor az adott hónap bolygója kapcsán előadást tartok, utána blokkoldó és felépítő meditációt. Ezt ZOOM-on tartom. Ezek az esték kifelé is nyitottak. 

Online elérhető tartalmak a Privát PS képzősöknek létrehozott Facebook csoportban kerülnek megosztásra és zárt, jelszavas tanfolyami oldalon.  Aki befizette az adott hónap díját annak van hozzáférése az adott anyagokhoz. 

Gyakorlati alkalmak: 

Lesznek olyan gyakorlások, amiket online is lehet majd követni és a későbbiekben (3. félév és például PS asztroállítás továbbképzés) lesz olyan amihez személyes jelenlét lesz szükséges. A csoport résztvevőinek szükségleteit igyekszem ebben figyelembe venni. Ha sok a külföldi/messzebb lakó, akkor a tömbösített, elvonulásban megvalósított formát is választhatjuk majd. 

Ha kérdésed van ennek kapcsán, akkor írj a noionmegvalositas@gmail.com címemre. 

Igen, az online átadásra kerülő havi anyagok az egész hónap során visszanézhetőek lesznek. Saját tempódban és időbeosztásod szerint tudod őket visszanézni. 

A PS Coach-Tanácsadó tanfolyam képzés. Nem csupán ön-és sorsismereti tanfolyam. A képzés 18 hónapja után záróvizsga van, melyhez gyakorlati esettanulmány is tartozik. A sikeres vizsga után 2 tanúsítványt kapsz. Az egyiket a képzést vezető jogtulajdonostól, a másikat a Felnőttképzési Regisztrációt igazgató szervtől a Pesti Kormányhivataltól. 

Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2020/002802

Mindezek hivatalos előírási feltétele a felnőttképzési szerződés aláírása, melyet a jelentkezés után küldünk számodra. 

Mennyibe kerül ez a komplex képzés?A képzés tartalmát illetően valóban integrált képzésről van szó: több asztrológia irányzat, asztrozófia, szám és névmisztika, tarot,kronobiológia valamint Life Coach képzés és blokkoldást is végző tanácsadó képzéseimet kombináltam.

Árban 30 000Ft/hónap x 18 hónap. A végén plusz vizsgadíjjal, ami 40 000Ft lesz. Ami rendkívül kedvező azért is, mert nem kérek egybenfizetést, sem előrefizetést. Ilyet ritkán teszek bármilyen képzésnél is. Ha nem működik, a következő előrefizetős lesz. Szerintem annyira érdekes, hasznos, fontos dolgokat tanulsz magadról és eszközöket a segítő hivatáshoz, hogy nem lesz lemorzsolódás.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel!

Ezen képzések külön is elvégezhetőek, akár nálam is, időben kb. 7 év és árban millió feletti költéssel. Nekem évekkel ezelőtt kerültek mindezek ennyibe. 

Ha akarod, tudom, hogy úgyis megcsinálod. Ide ilyen embereket várok.

A 18 hónapos képzésbe az első hónap során lehet becsatlakozni, egészen 2022. április 20-ig. Ennyi még pótolható. 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi Ezt Választom gombra kattintva az űrlapot. A bejelentkezés után e-mailben küldöm a további teendőidet, képzési információkat. 

Melyik csomagot választod?

Személyes konzultációra folyamatosan be tudsz jelentkezni. Az elemzések elkészülte miatt van várakozási idő. Ezt kérlek vedd figyelembe.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

1. PersonaScope Elemzésre Épülő Egyéni Konzultáció

50 000,-Ft
Play Video

2. ÉletIránytű Önismereti Online Havi Program

25 000,-Ft / hó
Play Video

3. PersonaScope      18 hónapos  Coach-Tanácsadó képzés 

35.000,-Ft/hó

Milyen véleménnyel vannak az Életiránytű elemzésről, programról klienseim és tanítványaim?

Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat
0
Életiránytű Pozsgai Nikolettával

Ki az a Pozsgai Nikoletta, és miért hiteles az Életiránytű elemzésben?

Felismerésekkel teli önmegismerő utazást kívánok! A csillagösvény és a bolygóerők megismerése óriási segítség az életünk során. Valóban iránytűt adnak sorsunkhoz, életünkhöz!

Hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja azt, amire született. Mi több, minél többen állunk önazonos, eredendő lélek küldetésünkben annál tisztább, élhetőbb lesz a világunk is.

De hogyan jutottam idáig és mi mindent csináltam már meg ebből? Avagy saját küldetésem eredményeiből szemezgetve:

Eredetileg angol nyelvtanárként kezdtem pályafutásom, ezzel párhuzamosan pályaoerintációs és karrier tanácsadónak, coachnak, több ágban természetgyógyászati vonalon képeztem ki magam. 2003- NyelvIskolát-és Karrierstúdiót alapítottam, majd 2005-ben a Fény-Forrás Élet-és Mozgásközpontot. 2013-ban az AranyAsszony Iskolát és budapesti központját a Grál Házat. 7 könyvet írtam és 38 online önfejlesztő tanfolyamot állítottam össze az önmegvalósítás minden szintjén.  Szakterületemmé vált az önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt.

A 25 éves segítői pályafutásom tapasztalatai és tanulmányaim alapján több segítő módszer kísérleteztem ki és állítottam össze, melyeket már nem csak magam alkalmazok, hanem lelkes tanítványaim is. 

Köztük a NEF, a Szinkron Életrendszer, coaching és terápia, a Személyiség Integrációs család-és rendszerállítás, valamint a PersonaScope személyiség-és életút elemzés. Elindítottam a Méhnővérek képzését, kezdeményezőjévé és szószólójává váltam a női egészség, és kifejezetten a méh egészség témáinak. 

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás, PersonaScope szemlyiség-és életőt elemzés kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon, szertartásokon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Nemzetközi szinten képviselem hazánk kulturális hagyományait, kifejezetten a nőiségtörténeti kutatásaim kapcsán végzett eredményeket adom közre. Közülük kiemelkedő a magyar szakrális női örökséget képviselő és visszatanító AranyAsszony Tradíció tanátásainak átadása, mely hagyományvonalnak felkért hagyatékőrzője és tanítója vagyok.

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Sodródás, kiszolgáltatottság helyett vedd a kezedbe életed felett az irányítását!

Várlak Szeretettel egy minden eddiginél mélyebb és átfogóbb megismerési folyamatba, melynek fókuszában Te magad állsz, céljában pedig saját önazonos életed megteremtése! Jelentkezési határidő április 19. hétfő éjfél! Csatlakozz az Életiránytű Pozsgai Nikolettával programokhoz!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum