Új Női Könyv: Méh Erő Ébresztő

Új Női Könyv: Méh Erő Ébresztő
Méh Bölcsesség
Méh Bölcsesség
Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

Méh Erő Ébresztő Könyv
E könyv hiánypótló mű, mely témájában és gyakorlataival hozzásegít a női méh szerepének és a belőle születő női teremtő erő ébredéséhez. A praktikus, gyakorlati méh tanításokat, méh bölcsességek és meditációs gyakorlatok egészítik ki.

Hivatalos megjelenés: 2017. július 2. volt, azóta kijött a 10. is!

—>>> Itt tudod megrendelni>>>

A nő testi-lelki-szellemi EGÉSZségének alapja a méhe. A női test akkor tudja gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik. Mindez akkor van így, ha helyreáll méh-terének energetikai rendszere, s benne belülről fakadó biztonságérzet, meggyógyult ősbizalom és belső stabilitás van jelen. Ahogy a rugalmas, lágy erőbe való visszatérést gyakoroljuk, úgy leszünk egyre könnyedebbek, valóban nőiesek, mégis kibillenthetetlen erőben állók, az áramlással együtt természetes könnyedséggel teremtők.
Nő vagy, örökkön-örökké növekvő, fejlődő és tápláló nő. Növekedj, s növelj hát mindig, és áldott legyen a te méhednek minden gyümölcse. Nőként Te vagy a forrás, s belőled árad ki az életnek folyója.
Méh erő ébredj! Méhedből fakad kiapadhatatlan erőforrásod. Ébredj, találd meg újra e forrást, hogy élhesd szabadon az erődet, megvalósíthasd álmaid. Képes vagy rá.
Hívlak Téged ébredni méh tudatosságodban, s vele növekedni női teremtő erődben!
Segítek újra tudni és élni a méh bölcsességét, nőiséged szakrális tudatosságát. Emlékezz hát, magad vagy a Kehely Ébredező Királynője, aki elindul újra felismerni, újraéleszteni magában a méh ősi tudását.

A méh-tudatosságod és méh erőd ébredésének útján:

 1. Megismered női energetikai rendszered és női szerveid jelentőségét (méh, petefészkek és petesejtek, mell, szív).
 2. Női energetikai rendszered tisztításának és töltésének lehetőségeit.
 3. Mélyíted női önismereted, gyógyítod nőiséged történetét, méhed emlékezetét.
 4. Feltárod és kioldod negatív asszonysorsi mintázataid az egyéni, generációs, kollektív magyarság és kollektív földi női minták terében.
 5. Ahogy ébred méh erő tered, erősödik önbizalmad, női önbecsülésed, önérvényesítő erőd, miközben képes maradsz a nőiségedből fakadó lágy erővel élni.
 6. Megérted szakrális nőiséged lényegiségét, nőként vállalt létfeladatodat a szakrális női hagyományok és az ősi női tudásra való ráébredés útján.
 7. Visszatérsz eredendő női erődbe, s kapcsolódsz a női őserővel.
 8. Újra képessé válsz az összerendező, tápláló női teremtő erő használatára.
 9. Tudatosan és szívesen töltöd be női szerepköreidet lánytestvérként, barátnőként, társként, szerető nőként, anyaként, nagyanyaként, keresztanyaként és nőtársaid nővéreként.
 10. Felismered és kitisztítod a férfiak által okozott sérüléseket, szív-, lélek- és testi sebeket, a méhedben hordozott negatív mintákat és ezzel együtt megbocsátást ajándékozol a Férfinak. Abbahagyod a Férfi és a férfiak ellen való harcot, lázadást, bosszúállást, hiszen amíg harcolsz ellenük, nem tudsz továbblépni nőként a női kiteljesedésed útján. Amíg pedig te nem lépsz tovább, illetve ki a sérülések lehúzó mintázataiból, addig a párkapcsolatod sem tud virágzani, gyümölcsöt hozni, és a gyermeked is keserűséggel táplálod. Fontos a továbblépésed, mert önmagadat szabadítod fel! Ahogy pedig szabaddá teszed önmagadban és önmagad előtt az utat, az Élet lüktető forrásává válsz a mindenek számára.
 11. Megérted a férfiak szerepét és elfogadod, megbecsülöd őket, így kasztrálás helyett erőbe emelsz majd. Saját férfi erejükbe, ahonnan már tudnak változni, újra képessé válnak kapcsolódni és veled együtt teremteni. Női és férfi erőt egyesítve új valóságot életre hívni.

Belépve a könyv által kettőnk között nyíló térbe, egy közös úton indulunk el együtt… új valóságot teremtünk. Olyat, amiben tisztelik az életet, s amiben lehet örömmel, szeretetben élni. Egy jobb világot jöttünk teremteni. A kapu az új világba a szíved, a kulcsot női lelked őrzi, az utat pedig, ami a kapun belépve földi mennyországot teremt, a méhed szüli meg. Emlékezz, nőként TE vagy a forrás, az életenergia, a szeretet-szerelem forrása.
A könyvről szinopszist író Istvánkó Viktória>>> így ír:

“Nem egydélutános olvasmány, hanem hetekig, akár hónapokig tartó önfelfedezés az, amire fel kell készülni. A nehézség ne tántorítson el senkit attól, hogy belefogjon a mű elolvasásába, s élete rendbe tételébe, mert sohasem lesz egyedül az úton. Az író láthatatlanul fogja mindvégig olvasója kezét, ott áll mellette a gyakorlatoknál, a meditációkban, ott van akkor, amikor elbizonytalanodik, vagy úgy érzi, nem tudja, nem érti, erre képtelen. Saját belső munkájába, saját útjába, saját kudarcába avat be minket Pozsgai Nikoletta Katalin, hogy így adjon erőt, támogatást a folytatáshoz. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad bennünk és minden nőtársunkban.

A KÖNYV MEGRENDELÉSÉHEZ KATTINTS AZ SHOPBA>>>

Megosztás Facebookon

“Új Női Könyv: Méh Erő Ébresztő” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Saca, az első kiadás elfogyott egy hét alatt. A második kiadásból van még 38 db.
  Sajnálom, ha máshol rossz tapasztalataid voltak. S főként sajnálom, ha valami, ami vonz téged – jóhiszeműen feltételezem azért kattintottál ide, hogy esetleg azért nem veszed meg, mert bekapcsolt valami korábbi emléked, ami miatt rosszhiszemű lettél.

  Válasz
 2. A könyv átfogó, a saját méhünkhez és a nőiségünkhez való kapcsolódást megújító, egyben praktikus, a gyakorlatban jól használható tudást ad, ami sokat segít valódi méhtudatossággal megélt női élet csodáinak felfedezésében.
  A könyv olvasása, a benne foglaltak átérzése és gyakorlatba ületése jó alap a kiegyensúlyozott, magát és másokat is táplálni, emelni tudó, valóban termékeny és gyümölcsöző női élethez.
  Szeretettel ajánlom!

  Válasz
 3. Kedves Nikoletta!
  Szeretnek erdeklodni, hogy elektronikus formaban elerheto-e a konyv, nert ugy szivesen megvasarolnam. Koszonom!

  Válasz

Szólj hozzá!