Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai AKTIVÁTOR

Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai AKTIVÁTOR

Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai AKTIVÁTOR

A Váltsd Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsait adta át neked. A könyvhöz készült Aktivátor jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjt egy csokorba, melyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és támogatást tudnak adni, lépésről-lépésre végigvezetnek a megvalósítás útján, aktivizálva a benned rejlő erőforrásokat, felizzítva a célmegvalósításod folyamatát energizáló belső vágyadat, száműzve az önkételyt, erőt adva a folytatáshoz.

 A könyvet olvasva és a munkafüzet feladatait végrehajtva az álmaid megfogalmazásától a céljaid beazonosításán és kitűzésén keresztül a teljes folyamatot átlátod majd. A gyakorlatokat motivációs segédlet, életszervezési tanácsok, valamint a megvalósításhoz további inspirációk, útmutatások sora egészíti ki.

 Az Aktivátor segítségével megérted, megtanulod az álmaid megvalósításának útját és képes leszel töretlenül hinni abban, hogy igenis meg tudod teremteni azt az életet, s vele azokat az életkörülményeket, melyekre vágysz!

 Hiszek abban, hogy szíved céljait megvalósítva az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted, és hiszek abban, hogy ez Neked is sikerülni fog!

 ***

A könyv 4725Ft, rendelhető itt a honlapon>>>, átvehető a programjaimon vagy postai utánvéttel, illetve  könyvterjesztőknél és már a bookline.hu-n is elérhető!

Végre a kezedben tarthatod, végre olvashatod papírkönyvben is!

***

Az előszót már itt olvashatod:

Az „Aktivátor” jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjtöttem egy csokorba, amelyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és valóban támogatást tudnak adni, akkor is, amikor nem vagyok jelen mentorként, trénerként melletted.

Aktivátor nevet kapott ez a kiegészítő könyv, mert a legfőbb célja a Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai című könyvben olvasottakat életre kelteni, aktivizálni benned. Szeretném, ha a céljaid valóban megvalósulnának, ezért négy összetevő fog aktivizálni a könyv feladatainak sorában:

Az Aktivátor első összetevője önismereti feladatokat, életelemző kérdőíveket, jövőképalkotást segítő gyakorlatokat nyújt számodra. Mindezek előkészítik a valóban jó, életstratégiádnak megfelelő cél kitűzését.

A második összetevője a konkrét célkitűzést és célterv készítést segítő, lépésről-lépésre végrehajtható feladatokat, a mindkét agyféltekét bekapcsoló gyakorlatokat és kiegészítő segédanyagokat foglalja magában, melyek a gyakorlati alkalmazást könnyítik meg.

A harmadik összetevőt a személyes hatékonyságodat segítő kiegészítő anyagok jelentik – elsősorban életszervezés, önmenedzsment témában. A céljaid kudarcát vagy megvalósulását alapjaiban határozza meg személyes hatékonyságod mértéke.

A negyedik összetevő a motivációs anyagok és hangfelvételek gyűjteménye, amelyeket azért készítettem el, hogy általuk megtanítsam számodra az egyik legfőbb sikertényezőt, azaz az önmotiváció képességét és a hozzá tartozó technikákat. A videó – és hangfelvételeket egy egyszerű regisztráció után tudod megnézni, meghallgatni, letölteni egy internetes oldalamon.

Az „Aktivátor” négy fő eleme adja a munkafüzet négy fejezetét, melyeken az adott sorrendben ajánlott végigmenni:

  1. A célkitűzés előkészítése önismereti feladatokkal
  2. Célkitűzés és céltervezés lépésről-lépésre
  3. A személyes hatékonyságot növelő inspirációk
  4. Önmotivációs technikák

Fokozhatod az eredményességedet, ha egyszerre csak arra a részre, gyakorlatra koncentrálsz, amelynél éppen tartasz, de arra maximálisan. Ez azt is jelenti, hogy addig nem haladsz tovább, amíg az aktuális lépést végre nem hajtottad. Ez alól az inspirációs anyagok olvasása és az önmotivációs technikák természetesen kivételek, ezeket bármikor hallgathatod, használhatod!

Sok sikert, örömteli célmegvalósítási folyamatokat és megvalósult, a szíved vágyai szerinti életet kívánok!

Pozsgai Nikoletta Katalin

kineziológus, életvezetési tanácsadó

a könyv szerzője

Ha szeretnéd ezt a könyvet itt tudod megrendelni:

Megrendelőlap a könyvekhez>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!