Az Önmenedzsment MesterNője – hogyan érvényesülj nőként a 21. században

Az Önmenedzsment MesterNője – hogyan érvényesülj nőként a 21. században

Az önmenedzsment a kőkemény, érzelmeket kizáró üzleti világban ismert fogalom. Én azonban egy olyan világban hiszek – és eszerint is élek -, melyben a legfőbb cél, hogy azt tudd felvállalni, kibontakoztatni és megélni, aki valóban vagy. Belső értékeidet felismerve, hagyományos női értékeidre támaszkodva, céljaidat kitűzve a saját utadon járva teremthesd meg az anyagi-lelki-és szellemi bőséget.

Az önmegvalósítás elengedhetetlen eszköze az önmenedzsment készségek sora. Az Önmenedzsment Mesternője egy összerendező, saját belső erőforrásokat mozgósító, ön-erősítő megközelítést tár eléd, „HOGYAN IGEN” hozzáállást, pénz-, és időgazdálkodást, életszervezést és önérvényesítési technikákat tanít a gyakorlatban is megvalósítható módon. Kiutat kínál a nehézségekkel teli, lehúzó össztársadalmi paranoia helyett, megerősítve a személyes erődben, képességeidben és lehetőségeidben, megtanítva a 21. században való érvényülés módjait – miközben az életed RENDezetté, benne legteljesebb önmagad megélhetővé válik.

A könyv pozitív életszemléletre, önbizalom és önértékelés fejlesztésre, asszertív kommunikációra, a személyes hatékonyság növelésére, a benned rejlő lehetőségek és értékek kibontakoztatására építve tanítja meg, hogyan valósíthatod meg önmagad a modern pénzközpontú világunkban is – megtartva emberséged és nőiséged.

***

A könyv ára: 4500Ft, megrendelhető itt a honlapon>>>

Végre a kezedben tarthatod, végre olvashatod papírkönyvben is, ha nálam rendeled meg, akkor dedikált példányt kapsz!

***

Az előszót már itt olvashatod:
Az önmenedzsment témák és tanfolyamok legtöbbször a kőkemény, érzelmeket nem megengedő üzleti világban ismertek. Akik tartják, azok is onnan kerülnek ki, én viszont úgy döntöttem, kilépek ebből egy másik világba. Magammal hoztam az ott tanultakat, de egy másik világfelfogást választottam.
Én egy olyan világban hiszek – és eszerint is élek -, melyben a legfőbb cél az, hogy megismerd önmagad és eljuss oda, hogy azt éld, aki és ami valójában vagy:

  • a munkád az önkifejezésed és kiteljesedésed eszközeként örömet és jól-léted hozzon neked;
  • a kapcsolataidban megtalálhasd és megélhesd önmagad;
  • a személyiséged integritásában maradva, önmagadhoz hűen megvalósíthasd céljaid;
  • a párkapcsolatodban a társad által megértve, elismerve és megbecsülve önmagad lehess, és közös teremtésben élhessétek az „együtt-lét harmóniáját”.

Nem kell a szüleid, üzlettársad, férjed vagy a társadalom elvárásai alapján célokat kitűznöd, majd kemény önfegyelemmel és kínkeservvel eljuttatni magad oda, ahová a szíved szerint soha nem is vágytál. Az önmegismerési folyamat legfőbb célja az, hogy valóban boldoggá tudd tenni magad. Az önmenedzsmenté pedig az, hogy ha kell, mindenki mással szemben meg tudd valósítani és élni azt, ami igazán fontos neked!
Mindenki másnak Te csak második vagy… soha senkinek nem lesz annyira fontos a Te szíved vágya, mint Neked! Soha senki nem fog tudni annyit tenni érted, mint amennyit te tudsz tenni önmagadért. Soha senki nem fogja felvállalni a változtatást az életedben, a megküzdést a környezeteddel, önmagad és érdekeidnek megvédését. Egyszerűen neked kell gondoskodnod önmagadról, és vállalnod a felelősséget a saját életedért!
Az én értelmezésemben tehát az önmenedzsment a szükséges kulcs és eszköz ahhoz, hogy boldoggá tehesd magad ÉS a körülötted élőket. Ezért a világért sem hagynám ki a tanítását a nők esetében.
Ez a könyv azok számára készült, akiket érdekel egy összerendező, saját belső erőforrásokat mozgósító, ön-erősítő önmenedzsment megközelítés, a „HOGYAN IGEN” hozzáállás és vele a lehetséges megoldások, kiutak a nehézségekkel teli, lehúzó össztársadalmi paranoia helyett!
…és azzal, hogy ezt a könyvet olvasod, valószínűleg az életigenlők táborába tartozol és szavaim megtalálják helyüket az életed rendezésében-szervezésében.
Kívánom, hogy a könyv elérje célját és az életed alakításában valódi és hatékony segítséget, útmutatást tudjon adni!
Pozsgai Nikoletta
életvezetési tanácsadó, kineziológus
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu
www.pozsgainikoletta.com

Ha szeretnéd ezt a könyvet itt tudod megrendelni:

Megrendelőlap a könyvekhez>>>

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!