Ajándék bónusz előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ bővített kiadás!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja

Női önismeret. Női önbecsülés. Női önbizalom. Női teljesség. Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni.

"A tövis nélküli Rózsa Téged hív, hogy csodálkozz rá női teljességedre, minden szirom kibontásával ölelj magadhoz egy újabb kincsedet..."

328 oldallal vár Téged "A Nőiség Ezerszirmú Rózsája" c. könyv, ha...

NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb

Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és akár tudsz róla, akár nem, különleges szereped van az élet misztériumában.

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája újra összekapcsol szakrális tudásoddal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőddel; segít női szerepeidet, minőségeidet felismerni; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat behívni és megélni; a nőiséged csodáját felfedezni és ünnepelni.

Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el, mit üzent neked Pozsgai Nikoletta. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát a könyvnek:

Ezerarcú, csodálatos Nő vagy

Annyi féle nő van, ahányan voltunk, vagyunk és leszünk mi nők.

Az irodalomban, de még a történelem nagy női alakjainak arcképcsarnokát megtekintve is erősödik bennünk az képzet, hogy valóban ezer és ezer arcunk van.

A különbözőségünk mégis egyetlen egy titkot rejt, méghozzá a csodát, melyre mindannyian képesek vagyunk: életet adni. Életet adni egy gyermeknek, de életet adni tágabb értelembe is.

Ekképpen életet adni egy kapcsolatnak vagy maguknak a hétköznapoknak; melegséget és színeket hozni a szürkeségbe, a hidegségbe; élettel megtölteni egy otthont; szeretettel körülölelni a család minden tagját; harmóniát hozni a világba.

Már az vagy.

Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé.

Nem is tehetném.

Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned.

Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned!

Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt.

A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra!

Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok.

A női teljességgel, a nőiség csodájával foglalkozom és legfőbb célom, hogy mindazon erőforrásokat felébresszem

Benned, amelyek bár benned vannak, de lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot velük.

Hozzád szóló soraimmal újra kapcsolódhatsz a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással, a benned ott élő ezerarcú Istennővel.

A nőiség legfőbb jelképe a virág.

Ez nyilván mindannyiunknak más és más virág, legtöbbször talán a rózsa.

Számomra is a rózsa, de nem egy hagyományos rózsa. Én egy olyan rózsára gondolok, aminek nincsen tövise – merthogy van rózsa tövis nélkül. Méghozzá a pünkösdi rózsa. Bódító, mégis könnyed illatával, ezernyi szirmával egy gyönyör teli világba hív.

Képzeld csak el a szerelem hónapjában, májusban nyíló picinke labdában összerendeződött, kibomlásra váró megannyi szirmot.

Így kezdődik a pünkösdi rózsa léte, csakúgy, mint a lányságunkban hordozott, még meg nem mutatott megannyi lehetőség, a rejtek alól is ragyogó kincs.

Aztán – a szerelem hívására –  egyszer csak kirobbannak a szirmok, sorra nyílnak fel a bennünk szunnyadó szépségek, csodák.

Nemsokára teljességgel megnyílva, illatunk és sziromruhánk pompájában anyává válunk. Még hosszú ideig, teljes megnyílásban illatozunk a világ gyönyörűségére.

Majd amikor az illatunk már alább hagy, a világra hozott csodáinkkal büszkélkedve sokáig jelen vagyunk még.

De ilyenkor már átadva a helyünket és bölcsességünket újabb kirobbanni vágyó leányaink és unokáink virág labdácskáinak.

Az egyetlen tövis nélküli rózsának nincsen talán szám szerint ezer szirma, mégis a legtöbb van, amit valaha virágban láttam.

Az ezerarcú – ahogy a matriarchális kultúrákban az Istennőt hívták, vagy ahogy a nő gyakran elmaradhatatlan jellemzőjéül választják.

De van még valami, amiért az ezret választottam a szirmok számának. Méghozzá a koronacsakra ezer szirmú virága, a megélt bölcsesség legmagasabbika.

Az ezredik szirom megnyílásával a Földön megélhető legmagasabb Isteni bölcsesség érhető el a megvilágosult számára.

Kívánom magunknak az ezredik szirom megnyílását is.

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Melyik csomagot választod?

E-könyv

6985,-Ft

Könyv

6825,-Ft

Online tanfolyam

60.960,-Ft
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat
0

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Szerezd meg a könyvet most!

Ajándék előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ, 330 oldalas bővített kiadás! Olvasmányos és magával ragadó! Kattints a gombra!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum