Szív ÚjraÉlesztés: Éljen a szíved, hogy szeretni tudj

Szív ÚjraÉlesztés: Éljen a szíved, hogy szeretni tudj
Szív erő ébresztő, szívkirálynő

Éljen a szíved újra!
Elsősorban az szükséges, hogy merd kinyitni a szívedet és MERJ ÉREZNI. Érezni pedig annyit jelent, hogy részt venni az ÉLETben, megélni és beengedni az élet tanításait, tapasztalásokat szerezni. S ami fáj, az mindig valami olyasmi, ahol és amiben már megrekedt az energia, amiben nem áramlottunk, amiben megakadtunk. A negatív múltbéli tapasztalások avagy mások negatív tapasztalásainak ismerete félelmekkel tölt meg. A félelem kitölti az elmét, illúziók rabságában tart és gúzsba köti a szívet.
A szív témája, a szív üzenetei és a szív újraélesztésével, szív tér teremtéssel a témája a 8. 2018. júliusban megjelenő új könyvemnek. A kutatási eredményekből és az eszenciákból tartottam előadást nemrégiben.
Az előadás anyagából videó készült és immár nézhető ezen a linken:


Sok hasznos neurokardiológiai kutatási eredményere alapozva hangzanak el a szív legfontosabb tudnivalói és tanításai.
Köztük:
* ész és szív kapcsolata
* szívemet vagy az eszemet válasszam
* érzések és érzelmek miért nem ugyanazok?
* agy és szív neurobiológiai kapcsolata
* szív koherencia
* a 7 szeretetnyelv, stb.

A félelem helyett a szeretet választása az út…
…minden pillanatban.
Ehhez gyógyítanunk kell először a szív sebeinket, majd azok emlékeit…és újrakondícionálnunk az elménket arra, a szív érzéseinek blokkolása helyett merjen szövetségre lépni vele. S meg kell engedjük magunknak, hogy újra merjünk érezni és szeretni.
Ebben lesz nagy segítségedre két program is:

Ebben lesz nagy segítségedre a május 29-én Magdolna napján induló SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam>>>

SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam  Május 29-től, 6 héten át

16 lecke * az írott anyagok, gyakorlatok mellett előadás és meditációs hanganyagokkal*

A Szív gyógyító tanfolyamon:

 • feltárjuk, oldjuk és gyógyítjuk a szíved sebeit
 • ébresztjük a szeretni tudó képességedet
 • aktiválhatod szíved szakrális teremtő erejét szívbéli álmaid megvalósítása, a szerelmetes élet megteremtése érdekében.
Bővebben a SzívÚjraÉlesztő Tanfolyamról>>>


HALADÓ SZINTEN A FOLYTATÁSBAN:

Július 22. vasárnap: folytatás HALADÓ FOKON – SZÍVKIRÁLYNŐ Tanfolyam során

Míg a SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam a szív sebeinek gyógyítására koncentrál elsősorban, segít újra merni érezni és aktiválni a szív energiaterét, úgy folytatás képpen, haladó fokon a már aktivált és működő szív-teret magasabb szinten megélni kívánók számára továbbképzést is tartok: a Szív Szakrális Teremtésének útját és módszereit a SzívKirálynő című tanfolyamon adom át.
SzívKirálynő Tanfolyam:   július 22. Mária Magdolna napja – vasárnap –
A Szívkirálynő tanfolyamon a szív szakrális terének aktiválása, a vele való gyógyítás (a negatív élettapasztalatok átszeretése) és a szív szerinti teremtés lesz a fő fókuszban. Dolgozunk Magdaléna és Jézus energiáival is, és a folyamat része a gyógyító lélekösszekapcsolás is, mely az eredeti sorskódok és a küldetéskódokkal való kapcsolódást is jelenti.
Az online tanfolyamot végzetteknek előjelentkezési joguk van erre a tanfolyamra! A fennmaradó helyekre lehet majd csak bejelentkezni július közepén.
Helyszín: Grál Ház 1073 Bp. Erzsébet krt. 58.


MéhKirálynő + SzívKirálynő + Fénykirálynő = AranyAsszony minőség
Ha hív az aranyasszony minőség belső megébresztése, akkor ezen belső folyamatban a méhed megébresztése mellett, a szíved újjászületése szükséges lesz. Ezekre épülnek a felső erőközpont, a Fénykirálynő tanítások.
ÚJ KÖNYV: Szív Erő Ébresztő
Reményeim és terveim szerint a Szívkirálynő tanfolyami napra, július 22-re megérkezik a Szív Erő Ébresztő könyvem első kiadása is.
Ez esetben a résztvevőknek kedvezményes árat fogok biztosítani hozzá!
Teljes, örömteli életet kívánok Neked!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

“Szív ÚjraÉlesztés: Éljen a szíved, hogy szeretni tudj” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Nagyon jó hogy beszélsz erről, és örömmel hallgattam, viszont vannak kijelentések amelyek nem állnak meg a tudományban, még az alternatív tudományban sem. Nem baj az ha nem tudományos amit mondasz, sokkal inkább ha tudományos köntösbe akurunk beállítani valamit, ami nem az, mert a tudományokban járatos embereket akkor végleg elveszíted az ügy kapcsán, és ha kicsit utánna néz valaki akkor is könnyen hiteltelenné válik az a sok jó információ ami viszont fontos. A aranyasszonyok nem hiszem, hogy a tudományt idézték, mégis volt tisztelet feléjük. Csak néhány kérdést ragadnék ki. 1. A szív csak a jelenben érzékel.- Kisérletekkel bizonyították, hogy a szív már akkor reagál inkoherens jelekkel, amikor még nincs is jelen nem érzékelhető a látvány ami negatív képeket produkál. Tehát a szív “előre megérzi a veszélyt”. Ezt a kísérletet a the Living Matrix – ban látható kutatócsoport kutatta és mérte. De mi is megtapasztalhatjuk ha aggódunk. Ez több problémát is felvet. Tehát a szív tere vagy túllép azon a tér- időn amiben mi vagyunk, vagy az agy és a szív más téridőben van, vagy nincs idő, és a szív “tudja irányítani” a kompjuter véletlen generátorát. Ha a szív már attól is fél ami nincs is, ő választja a félelmes képet, és elég a félelemhez egy kép, amit nem is érzékelhet hiszen nincs is előre kiválasztva. Nos akkor ki is irányítja és honnét ezt a rendszert.
  A kísérletben a képeket egy véletlen generátor produkálta, és egyetlen esetben sem volt tévedés. Minden esetben amikor a szív inkoherens jeleket produkált, később borzasztó kép jelent meg a kompjuteren. Tehát ez alapján, nem tudjuk tudatosan befolyásolni a szív koherenciát, mert az idegi válasz csak később jelenik meg,mire az reagál, már a szív rég inkoherens. A szív ugyanis inprinteli a sejtekre a veszély állapotát, és kilöki a testbe, tehát a láb előbb tudja, hogy ugrani kell mint az agy, vagyis nem az agy dönti el, hogy reflexes lesz e hanem a szív reagálja le. Viszont minek van ott akkor az amigdala rendszer az agyban aminek, pont az a funkciója hogy kiválassza reflexes legyen vagy tudatos a cselekedet? Tehát ha szív az úr, akkor az embernek tudatosan nincs választása arra vonatkozóan, hogy a hátsó hüllő agyat vagy az első homloklebenyt használja? A szív egy “elektromos villanymotor” ami izmokból áll, természetesen nagyobb elktromosságot képvisel, mint az agy amiben egy izom sincs, mert az inkább mágneses térrel rendelkezik, egy adattároló vizes kocsonyás kötőszöveti rendszer. Tehát az agynak van negyobb erőtere, azt tudjuk MRI vel viszgálni, a szivet nem. A szivet elekrtomosan vizsgáljuk, EKG val, de az agyat tudjuk elekrtomosan is vizsgálni EEG – vel. A szív egyszerű elektromos árammal kiüthető, az agy nem, még a halál után is van agyi aktivitás, persze nagyon csekély. A szív aktivitása nem indul be ha eltelik kb 12 perec leállás után, az agyé viszont több hónap kóma után is visszállítható. És mi van azokkal akik mesterséges szívvel élnek, esetleg ki van vezetve a keringésük egy műszívre, mű agyról még nem hallottam. Nem ismeretes a tudományban olyan megfogalmazás, olyan hogy a szív tere erősebb, (milyen tere?) ez nem tudományos megfogalmazás hanem ezotérikus. A szív több információt küld az agynak mint fordítva ilyen kutatás létezik, de az információ az nem erőben hanem jelformákban valósul meg. Szóval azt hiszem még sok munka van azon hogy pontosan feltárják az agy és a szív valódi kapcsolatát. A tudománynak még nincsenek vélaszai csak mérések és sejtések. Tehát kíváncs lennék az előadásod milyen tudományos alapra épül, ami ilyen magabiztos állításokat tartalmaz. 2. Rupert Sheldrake-nek a morfogenetikus mezőre vonatkozó nézeteit minden pontjában magyarázza a mai tudomány (molekuláris biológia és genetika) és tévesnek tartja, ezzel ellentétben l a New Age és a parapszihológia előszeretettel hívatkozik rá. 3. A Schumann rezonancia nem egy ferekvencia, hanem klimatikusan és évszakonként változó frekvenciák hullámai. Kérem utánna járni, mert a spirituális köztudatban nagyon nagy tévedések vannak ezzel kapcsolatban. https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/handle/10831/34846/Ingenia_Hungarica_III_Bozoki_Tamas_p_95-107.pdf?sequence=1&isAllowed=y
  A Human Testi Erőtér bele van épülve a Föld mágneses gravitációs erőtérbe, hatnak rá a Global Scaling jelzései, amelyek egyben tartják az anyagi rendszerét. A Földet ért kozmikus(Nap, napszél) és klimatikus hatások, nagyon erősen befolyásolják a Földön lévő összes anyagi rendszert az embert is. A test rezonanciái, ugyan úgy követik a fizikát mind minden más, az ember 0,1- 10000 hz ig tartó tartományban rezeg, ebben nincsenek benne a felharmonikus interferenciák, amelyek meghaladják ezt a hullámtartományt és különösen az agy képes erre. Az üreges szervek mint pl a szív a méh a gyomor, belek, hólyag, üregrezonanciát termelnek, tehát méretük(a falak közötti távolság) befolyásolja a tárolt enrgia mennyiségét. Az információk viszont formulákkal vagyis jelalakzatokkal történnek. A tárolt energia mennyisége befolyásolja a testméretet, minhogy a global scaling rendszerben anyagi stabilitás csak a csomópontokban valósulhat meg. A biológia rendszerekben minnél bonyolultabb
  egy rendszer annál tovább tart a kifejlődése, tehár az agy fejlődéséhez szükség van a vérkeringésre, mert erek is alkotják, de ez nem jeleni azt hogy fontosabb szerv. A Föld belsejében lévő üregek is ugyan úgy befolyásolják a föld üregrezonanciáját, és a miénket is mert nem tudnak bennünket külön választani. Ez megmutataja, hogy az egyes ember mennyire képes változásokat létrehozni ebben a nagy kozmikus rendszerben. 4. A csökkenő mágneses mező felejtést okoz. Ezt azért jó lenne átgondolni. Ha ez az egyén agyi aktivitásásra vonatkozik, annak lehetnek összefüggései, pl demencia. A Föld mágneses mezője mindenkire hat, tehál mindenki felejt? Ezt kicsit tulzásnak tartom, különösen abban az országban ahol a múltat (pl Trianont minden nap az asztalra teszik) bizonyos körök képtelenek elengedni, s ha nem sírsz velük együtt globalista féregnek titulálnak. A mágnesesség csökkenés a bolygó pólusváltásával van kappcsolatban, ami akár néhány száz év mulva is bekövetkezhet. Addigra el fogunk mindent felejteni? No ne. A pólusváltás nem járt a fajok kihalásával, normál esetben, még sincs rólla csak közvetett geológiai információnk. Pedig már kellet emberiségnek lenni a Földön, az utolsó pólusváltás idején. A test elktromos és mágneses képessége, a genetikai információk továbbörökítése, sejten belüli adattároló képesség, és a mikrotubuláris rendszer aktivitásmintázata magyarázatot adnak, számtalan jelenségre. Mégis van még ezen mit dolgozni. Nagyon jó lenne ha minden nő tudná kik voltak a felmenői hét generációra, de nincs így már a harmadik után sem nagyon tudják. Főleg ha belevesszük, hogy az 1800 as évek előtt milyenek voltak a temetkezési és születésnyilvántartási szokások.
  Ha nincs adat, akkor maradnak a képalkotó mentális tecnikák, vagy családállítás, amelyek hát sokszor megbízhatatlanok, mert attól is függnek ki az állító, és nem is ajánlom csak szakember vezetésével, mert sokszor olyan adatohoz juthat valaki, ami nem kompotibilis a rendszerével, amivel azután teljes káoszt teremt, és bekattan. Jó néhány ilyen emberrel hozott össze a sors munkám során. felmerül bennema kérdés hogy a végtelen számű információ helyett, nem célravezetőbb e az, ha a ember önszántából képes leválni erről az adatrendszerről, ez a gondolat nélküli meditáció, vagy másképp az üresség állapotának elérése. (úgy mint a nullponti energiánál) Itt nincsenek gondolataok, tehát az agy nem rendszerez képeket. A szív működik! És nem teremt, inkoherens jeleket. Ebből az következik, hogy az incoherencia a képek alapján mégis csak az agy hatása a szívre, akkor is ha ez elektromosan nem mérhető. Mert talán más fizikai altéren keresztül is vannak átmenő mágneses információk, és itt is vagyunk a dimenziók és az idő kérdéskörénél, tehát míg a tudomány az idő kérdését nem oldja meg nem lesz válasz, csak feltevések. Erről lehet beszélni, csak azt kell mondani ezek a feltevések vannak. Vannak még nagy kérdések. A tudománynak az entrópia. Valóságos e a világ vagy csak holografikus bevetítés, esetleg kivetítés?
  S mindez miért? —– A női szív enélkül is megállja a helyét. A tudomány a férfi agynak kell, de ha már beszélünk a tudományról, akkor azt is adjuk, ne elégedjünk meg tudományosnak tűnő válaszokkal.

  Válasz

Szólj hozzá!