SzívÚjraÉlesztő

SzívÚjraÉlesztő

A Szívemre vagy az Eszemre hallgassak?

Igazából nincs kérdés, mert még ha itt és most az eszed mellett döntesz, akkor is a szíved útján fogsz tovább haladni. A biofizikai működésünk alapján az információk először mindig a szívbe érkeznek, és a szív küldi tovább őket az agyba.

Tehát, ha egy tanácsot adhatnék Neked egész életedre, akkor az ez lenne:

Hallgass mindig a szívedre!

…nem, nem kell félj. A szíved nem egyenlő az érzelmeiddel!

Amikor elbizonytalanodsz egy döntésben, akkor a bizonytalanság az érzelmeid és a korábbi tapasztalataidból levont racionális elméd összeütközése miatt van. De igazából akkor teszed jól, ha egyik javára sem döntesz, mert mindkettő a múlt egy vélt (általad megtapasztalt, a teljes valóságnak csak egy részletét képező) valóságára épít.

Erről írtam rövid összefoglalót a Szív-Érzelmek-Ráció kapcsán itt>>>

Mi a szív legfőbb üzenete?

Jelen lenni és megnyílni abban ami VAN. Kontrollálás helyett az Áramlás Megengedése, önMAGadhaz hűen. Nyitottan-bátran-cselekedve, mégis megengedőn és befogadón, hogy az univerzum a legjobbat hozhassa ki számomra

Kívánom, hogy legyen mindenkinek BELSŐ kapcsolata az Istenivel, hogy ne lehessen megvezethető, megtéveszthető vagy éppen jóhiszeműségében kihasználható. A BELSŐ kapcsolat felerősítésére számtalan út és módszer létezik, köztük a Szinkron, a kineziológia, a belső vezetővel való kapcsolatfelvételt segítő meditációk, az AranyAsszony képzés stb.

Mindenkinek a saját útján kell azonban járnia és a saját Fény-forrására rálelnie. Ha pedig benne vagy a pillanatban, abból fog kinyílni, hogy mi benne a valódi szereped, s merre vezet az utad tovább.

Várni addig és megengedni, hogy a pillanat lényege megmutatkozzon és utána cselekedni egyesek szerint vakmerőség, mások szerint bátorság, szerintem bizalom.

Bizalom a nagy Egész Összerendezőbe, a Gondviselésbe, az Istenibe; s bizalom önmagamba, hogy mindezzel szinkronban tudok áramlani, s meg tudom engedni, hogy a pillanatban valóban jelen legyek. A többi már ebből nyílik…

Mi kell ahhoz, hogy újra éljen a szíved?

Elsősorban az szükséges, hogy merd kinyitni a szívedet és MERJ ÉREZNI. Érezni pedig annyit jelent, hogy részt venni az ÉLETben, megélni és beengedni az élet tanításait, tapasztalásokat szerezni. S ami fáj, az mindig valami olyasmi, ahol és amiben már megrekedt az energia, amiben nem áramlottunk, amiben megakadtunk. A negatív múltbéli tapasztalások avagy mások negatív tapasztalásainak ismerete félelmekkel tölt meg. A félelem kitölti az elmét, illúziók rabságában tart és gúzsba köti a szívet.

A félelem helyett a szeretet választása az út…minden pillanatban.

Ehhez gyógyítanunk kell először a szív sebeinket, majd azok emlékeit…és újrakondícionálnunk az elménket arra, a szív érzéseinek blokkolása helyett merjen szövetségre lépni vele. S meg kell engedjük magunknak, hogy újra merjünk érezni és szeretni. 

Ebben van nagy segítségedre 2, egymást kiegészítő lehetőség:

 1.  SzívÚjraÉlesztő online tanfolyam
 2. Gyógyító Nap a Szív királynőjével, Mária Magdolnával július 21-én személyes jelenlétben.

Szív Újraélesztő Online Tanfolyam 

6 hét, indul június 6-án

 • Írott anyagok
 • előadás  és meditációs hangfelvételek
 • feltáró és gyógyító gyakorlatok
 • megerősítő mondatok

A leckéket  3 naponta küldöm, de  saját tempódban dolgozhatod fel őket.

SzívÚjraÉlesztés témája kapcsán egy különleges és hathatós megközelítést dolgoztam ki a szív sebeinek gyógyítására, mely a szív és a szív csakra gyógyítása mellett egyben gyógyítja a 7 legfontosabb szeretet-mintázatunk sérüléseit és lehetővé teszi a 7 szeretetnyelv alkalmazását önmagunk és másokkal való kapcsolódásaink átfényesítésére. Egy olyan újszerű módon tekintünk rá a szív-csakra gyógyítására, ami a kliensekkel való egyéni öngyógyítási folyamatok, személyiségfeljesztő folyamatok útján kristályosodott ki. A szemlélet az életút eddigi szakaszainak és eljövendőknek egyes megélései nyomán kialakult szeretet hiányok, szeretet blokkokat veszi sorra. A szív-csakrát önmagában is gyógyítja, de az abba belevetült “másodlagos”, “következményes” blokkokat is végig veszi a szeretet minták alapján.

Mi vár rád a 6 hét alatt?

Egy kifejezetten intenzív belső munka ÖNMAGADÉRT! S ezen belül is a SZÍVedért, azaz a LÉNYE(GE)Dért. Az alapvető szív-csakra újraélesztő akcióterv és alapgyakorlatok megismerése után belekezdünk a szív-csakra működését meghatározó 7 alapvető szeretet minta megismerésével, blokkjainak feltárásával és oldásával. Mindegyikre egy-egy meditációs segítséged lesz majd az oldás folyamatát is segítendő. A szíved szeretni tudó képessége és nyitva maradni tudó képessége érdekében pedig további anyagok érkeznek majd a szív-kapujának lényegéről, a szakrális szív útjáról és a szív tudatosságról mint szemléletről. Mindezeket finoman és lágyan, de mégoly erőteljesen egészítik ki a csatornázott üzenetek Magdaléna, Mária és Jézus szellemi lényeitől.

Vázlatpontokban a  SzívÚjraÉlesztő tanfolyam tartalmából:

 • szív-csakra információk és a szív-csakrád állapotának feltárása
 • a 7 szeretet mintánk blokkjainak feltárását segítő gyakorlatokat, hangfelvételeket
 • a 7 szeretet mintát helyreállító megerősítéseket és meditációkat
 • a szakrális szívvel való teremtés útjára segítő gyakorlatokat
 • a szívkapu és a szív-tér megnyitásának, nyitva tartását segítő gyakorlatokat, hanganyagokat
 • a SzívÚjraÉlesztő gyógyító nap hanganyagait
 • a lélekösszekapcsoló meditációs gyógyító hanganyagokat
 • Magdaléna, Máriától és Jézus szív-gyógyító üzeneteit
VÁLASSZ FÓKUSZT a belső munkához és kezdj neki!
Bármilyen tevékenységbe kezdünk, ha jól megfogalmazott célja van és azt fókuszáltan végezzük, sokkal nagyobb eredményre számíthatunk a végén. Ezért arra invitállak, hogy válassz fókuszt magadnak…azaz miért is dolgozol most? mit is szeretnél elérni, miben szeretnél változni és másként jelen lenni az életedben?
A felsoroltak közül, mely témák igazak Rád?
 •  az életedben sok fájdalmat, szenvedést éltél meg
 • nem kaptad meg a szeretetteljes odafigyelést a szüleidtől
 • bár a szüleid nagyon szerettek, Te mégis szeretethiányt éltél meg
 • szeretnél helyet adni önmagadban és az életedben a szeretetnek
 • szeretnéd, ha elfogadhatnád és szerethetnéd önmagad
 • vágyod, hogy mások is lássák a belső értékeidet és ezt értékeljék
 • kívánod, hogy a környezeted kifejezze irántad a szeretetét
 • a szeretnéd behívni a szerelmet az életedbe, a párkapcsolatodba, a házasságodba
 • szeretnéd felemelni már meglévő kapcsolataidat
 • szeretnél összekapcsolódni szíved bölcsességével és a lelked-eszenciájából meríteni
 • egyszerűen csak szeretnél töltekezni, hogy tudd továbbra is a szíved útját járni, a szeretetedet megosztani, másokat segíteni, gyógyítani

Kiegészítésül:
Bármely témát is választod magad számára legfontosabb fókuszokként, a tanfolyam elsősorban abban fog segíteni számodra, hogy szeretetet vihess oda, ahol az nem volt vagy jelenleg nincsen.
Ehhez szerepeljen mottóul itt ismét Mária Magdolna tanítása egy korábbi csatornázásomból:

“Kutasd fel a fájó területeket, és vigyél szeretetet oda, ahol nincs. Mert a szeretet az út és az egység választása. Mert a szeretet lágy, felveszi azt a formát, amit adnak neki. Nem válogat ember és ember között. Olyannyira lágy, hogy még a legkeményebb kőszívet is képes idővel megrepeszteni és körülölelni. Lágy és mégis erős, így  fel képes oldani a határokat, el tud csitítani vitákat és békét hoz a háborgó szíveknek. Vigyél szeretet oda, ahol nincs. Légy önmagad a szeretet, a szerető és a szeretett! A szíved bölcsessége képes kivezetni az illúziók közül.

——————————————————————————

Mennyibe kerül a SzívÚjraÉlesztő Online tanfolyami részvétel?

22 000Ft

Akik részt vesznek a Szakrális Szerelem – Gyógyító nap Mária Magdolnával workshopon is!>>> annak díjából 5000Ft kedvezményt kapnak. 

J E L E N T K E Z É S:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Számlacím (amire a számlát kiállítani kéred):*
A Magdolna Gyógyító Napra is jössz és kéred a vonatkozó kedvezményét?:
Szeretnéd-e előjegyezni a Szív Erő Ébresztő könyvet? (kedvezményt jelent és biztos példányt):
Megjegyzés:——————————————————————————

 Gyógyító Nap a Szív Királynőjével

Mária Magdolnával

2019. július 21. 10:00-17:00, esti szertartás 18:30-22:00

 • Előadás: Magdolna titkos-titokzatos életéről
 • Meditáció: saját Magdolnád  megtalálásához, a vele való belső kapcsolódás létrehozásához/vagy felerősítéséhez, tisztításához
 • Férfi és női emlékeid gyógyítása egy olyan technikával, amit otthon is tudsz majd használni
 • Lélekösszekapcsolás és gyógyítás, melyet segítőimmel együtt végzünk.

A gyógyító nap során a szív szakrális terének aktiválása, a vele való gyógyítás (a negatív élettapasztalatok átszeretése) és a szív szerinti teremtés lesz a fő fókuszban.  Dolgozunk Magdaléna és Jézus energiáival is, és a folyamat része a gyógyító lélekösszekapcsolás is, mely az eredeti sorskódok és a küldetéskódokkal való kapcsolódást is jelenti.
Helyszín: Grál Ház 1073 Bp. Erzsébet krt. 58.

Bővebben a Magdolna Gyógyító napról itt találsz leírást, az alkalmazott módszereket és a lélekösszekapcsolást végző segítők bemutatkozásaival>>>

Mit tehetsz már most?

Addig is merj érezni, szívvel jelen lenni és figyelni magadat, hol-miben-miért zárulsz be, miként fagy le a szíved, így ráláthatsz arra mi blokkolja életed és ezáltal boldogság-megélésnek ÉS elfogadásának, megengedésének (!) képességét.

Szívnyitogatós, szívvirágos napokat!

 Pozsgai Nikoletta

 Kineziológus, TEK és NEF Oktató

 Személyiség Integrációs Tréner

 Szinkron terapeuta-tréner 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!