2019-20: Programok, képzések, továbbképzések

2019-20: Programok, képzések, továbbképzések

Ismét elkezdődött egy tanév. Ahogy az iskolában mondják. Így van ez nálunk is, az Aranykor Iskolájában is. Komoly idősakkozás összeállítani az éves programokat, képzési ütemtervet. De elkészült 🙂 Íme belőle egy áttekintés, ami segít tájékozódnod miben találhatsz megoldásra. Egy-egy példát is írtam az aktuális őszi programok közül:

1. A programjaink egy harmada ÖNISMERETI-ÖNFEJLESZTŐ jellegű, melyre bárki, előképzettség nélkül tud jönni. Egyszeri és több héten át tartó tanfolyamokba tudtok csatlakozni:

NŐI ÉS FÉRFI EGÉSZSÉG egészség helyreállítása (NEF és FEF, azaz Női és Férfi Energia Fitnesz), a női és férfi erőközpontok és ezzel a női és férfi erő aktiválása (Méh Erő Körök, Magura program).

—> Szeptember 25. Női Energia Fitnesz 16 hetes és 4 napos intenzív tanfolyamok>>>

—> Október 2. Méh Erő Kör 1. 5 hetes és november 10. intenzív Méh Erő Ébresztő tanfolyam>>>

ÉVKÖRI aktualitású életiránytű és életrendező célzatú esti programok (előadás, meditáció, szertartás).

—> Szeptember 21. Bőség Teremtő Est>>>, a pénzügyi önismeret fejlesztéséért, a szegénység tudatból bőségtudat kifejlesztéséhez

ÖNMEGVALÓSÍTÁS területeit lefedő ismeretterjesztő, szemlélet -és képességfejlesztő, gyakorlati tudásátadás oldalakról is közelítő tanfolyamok. Az önbizalom/énkép, karrier/munka/vállalkozás, pénzkezelés, önmenedzsment témáiban. Lásd az online tanfolyamokat e témákban>>> Valamint a férfi és a női teljesség útjának egyes állomásairól szóló programok, melyek segítenek megélni az egyes életszakaszokat és férfi/női szerepeket, azok kihívásaikat kezelni: babavárás, szülővé válás, szülés, újrakezdés, újjászületés, életközepi válság kezelése. Köztük önismereti és képességfejlesztő oldalról vagy kifejezetten szakrális oldalról is közelítünk.

—> Szeptember 21. Lélekhívás és szakrális szülőképző tanfolyami nap>>>

—> Szeptember 22. Fogantatás-foganás Blokkoldó SzInT (Személyiség Integrációs családállító) nap

—> December 8-től: Nőiségbeavató napok: Leány, Szerető, Anya, BölcsAsszony

GYAKORLATI ÉLETRENDEZŐ SZINKRON TANFOLYAMOK, melyek I-IX. szinten segítenek az énerők feltárásától, a női/férfi, anyai/apai és generációs, valamint inkarnációs blokkok feloldásában gyakorlati útmutatót és eszközkészletet átadni. Kifejezett céljuk, hogy amit csak lehet magadnak meg tudj adni segítségképpen, hogy teljes életet élhess.

SZELLEMI TANÍTÁSOK, melyek elsősorban a Grál szellemi tanításokat és az Új Föld szellemiségében megjelenő tanítások átadását jelentik.

2. A második harmad KÉPZÉSI jellegű, mellyel női és férfi segítőket képzünk:

Life Coach, életvezetési tanácsadó, az Önismereti Trénerképzésen át az egészen szakmai jellegű képzésekig mint a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK). A FEF és NEF, Méh Erő Kör vezető, Magura tanfolyamok oktatóinak képzését is ide soroljuk. Ahogy a Szinkron Coach-Tanácsadó és Terapeuta képzést, vagy a Szinkron ÉletRendszer Oktatóinak kiképzése is ide tartozik.

—> Október 11-től Life Coach képzés női és férfi life coach továbbképző modulokkal, tömbösített intenzív képzés távoktatással is kombinálva>>>

3. A harmadik harmad TOVÁBBKÉPZÉS jellegű, már segítői irányban küldetésüket felismert kollégák számára. Ezek közül 3 speciális, komplex, integrált képzésünk is van, MINDHÁROM EGYEDÜLÁLLÓ az egész világon:

MÉHNŐVÉR képzés: Női Körvezető, Szertartásvezető, Nőiség gyógyító, MéhGyógyító  és Nőiség Tanító modulokkal, 5 szakágban nyújt átfogó rálátást, tudást és képességfejlesztést. Ezen évben vendégtanárral Dúlaképzés is kiegészíti képzésünket.

—> November 8-tól MéhNővér új évfolyam indul>>>

SzInT Állítás Vezető képzés: Team Coaching, kineziológia, család -és rendszerállítás, drámatechnikákra alapuló csoportvezető képzés, melynek célja a Személyiség és Lélekintegráció teljes terében segítséget, kísérést adó szakemberek képzése. Fontos, hogy a self, generációs terek mellett az inkarnációs és kollektív terekben is tudjon állítást vezetni a végzettünk.

—> Október 18. SzInT Állításvezető képzés indul>>>

PERSONASCOPE Életút -és Személyiség Elemző tanácsadó képzés: az asztrológia, asztrozófia, numerológia és a core-connection technikára épülő tanácsadás, melynek célja átfogó személyiség elemzés alapján segíteni az életút és életpálya meghatározásában, a küldetés és életcél felismerésében valamint az erősségek, gyengeségek, sorsfeladatok feltérképezésében átfogó segítséget adni.

Igyekeztem a lehető legrövidebb összefoglalni az Aranykor Iskolájában folyó segítő munkát, melynek vezetőjeként fontosnak tartom, hogy átlásd mennyi és milyen mélységű lehetőséget kínálunk számodra fejlődésedhez, egy boldogabb élet megteremtéséhez. Amikor egy-egy hírlevélben ezekből szemezgetek ezután remélem könnyebb lesz tájékozódnod. 

Személyes konzultáció, blokkoldás, tanácsadás

Korlátozott számban és időkeretben tudok vállalni személyes konzultációt, kísérést. Ha van személyes életutad, hivatásod vagy kifejezetten segítő hivatásod terén kérdésed, problémád, akkor inkább a személyes konzultációval javaslom kezdened. Egy konzultáció során fel tudjuk térképezni mi lehet a leggyorsabb és leghatékonyabb út a számodra.Ha személyes konzultációt szeretnél itt tudod kérni>>>


Várlak az őszi programokra, képzéseken, továbbképzéseken!


 
Ha szívesen olvasol, akár kiegészítésül, akár az önfejlesztő folyamatod elmélyítéséül a gyakorlati megvalósítást segítendő, akkor már 
7 Önfejlesztő Könyvet hívhatsz segítségül:


Nőiség Ezerszirmú Rózsája a női teljesség útjának bemutatása a női életút csodáival, kihívásaival, útravalóival. 


Váltsd Valóra az Életed!

– a cél-megvalósítás mesterkulcsai, hogy tudd hogyan valósíthatod meg célokká tett álmaidat. 


Váltsd Valóra az Életed! Aktivátor – feladat gyűjtemény -és inspirációs könyv hogy biztosan végigcsináld és elérd céljaidat


Az Önmenedzsment MesterNŐje  – pénz, idő és energiagazdálkodás, személyes hatékonyság növelés és önérvényesítés

 
 


Pozitív Énképfejlesztés Nőknek  – hogyan állítsd helyre önbizalmad és  építsd fel női önbecsülésed

 


A Pénz Boldogít!– pénz-szemléleti tanítások, pénzügyi önismeret és pénzkezelési praktikák nőknek 


Méh Erő Ébresztő – ismerd meg és aktiváld női energetikai rendszered alapját, ébreszd és éld női teremtő erődet. Méhnővéri útravalókkal. 


 
 


A Könyvekről itt találsz részletes leírást, megrendelési lehetőséggel>>>


 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

 személyiség integrációs tréner

 női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!