Személyiség Integrációs Tréningek

Személyiség Integrációs Tréningek

Őszi SzInT állítói napok:

2022. SZEPTEMBER 10 SZOMBAT 10:00-17:00 SZÜLETÉSMÁTRIX, ÉLETMINTA állító SzInT nap. Visszatérő életproblémák oldása. Ahogy születtél úgy élsz, úgy reagálsz a belső és külső stresszekre. Érdemes megismerni és oldani! Életminta témában összefoglaló cikket itt olvashatsz>>>

2023. 02.02-től ÚJ SZINT ÁLLÍTÁSVEZETŐ KÉPZÉS INDUL, havi 1 péntek délután és szombati napokon. Bővebb információért a képzésről keresd fel a www.szemelyisegintegracio.hu oldalt>>>

OKTÓBER 23. PÉNZ/BŐSÉG fókuszú SzInT Állító nap: Anyagi viszonyok / Pénz állítása és oldása (női és férfi vonalakon egyaránt)  Pénz / Bőség állításról bővebben>>> 

SORSFORDÍTÓ SZINT NAP:

Csoportos állítási és egyéni állítási lehetőség egyaránt kérhető. A SorsFordító SzInT napon jómagam és nálam végzett kollégáim együtt dolgozunk párhuzamos terekben.  TÉMÁBAN NYITOTT állító nap lesz, azaz hozd azt az élettémát, amivel jelenleg problémád van. Párkapcsolat, karrier/hivatás, pénzblokk, nőiség megélése, önbizalom/önbecsülés, anyaság kérdései, egészség/betegség problémája, stb. Résztvevőként pedig mások témaállításaink keresztül ismerheted meg, oldhatod fel saját belső blokkjaidat.  

 NŐISÉG INTEGRÁCIÓS állító nap,  a nőiség témái (női teljesség megélése, női szerepek, anya-szerető-feleség-dolgozó nő összeegyeztetések), női életút kihívásai (párkapcsolat, karrier/hivatás, pénzblokk, nőiség megélése, önbizalom/önbecsülés, anyaság kérdései, egészség/betegség problémája, stb.), női vérvonalakon hozott negatív asszonysorsi minták blokkjai (gyermektelenség, szexuális problémák, bizalomhiány, biztonságérzet hiánya, társfüggőség, szorongások, stb.), női egészségügyi problémák/betegségek (mióma, ciszta, endometriózis, mellrák, stb)  Bővebben a Nőiség Integrációs Tréning Állító napokról>>>

  FÉRFI ERŐ INTEGRÁCIÓS állító nap,  a férfi minőség témái (a férfi teljesség megélése, férfi szerepek,apa-szerető-férj-dolgozó férfi összeegyeztetések), férfi életút kihívásai (párkapcsolat, karrier/hivatás, pénzblokk, férfiasság megélése, az erő kérdése kontra agresszió/erőszak,  önbizalom/önbecsülés, anyaság kérdései, egészség/betegség problémája, stb.), férfi vérvonalakon hozott negatív férfi sorsminták blokkjai (támasztalanság, apahiány, apasebek, elköteleződés nehézsége, visszautasítások, gyermektelenség, szexuális problémák, bizalomhiány, biztonságérzet hiánya, társfüggőség, szorongások, stb.), férfi egészségügyi problémák/betegségek (prosztata gyulladás, rák, sérv, stb) 

EGÉSZSÉG/BETEGSÉG fókuszú SzInT Állító nap  Egészségügyi témákat, betegségeket és tüneteket állítunk fel, hogy megtaláljuk és oldjuk a mögöttük álló blokkokat, az egyes tünetek összefüggéseire fényt derítsünk a személyiség szintjén, melynek része a generációs háttérminta és az inkarnációs mintakészlet is. Bővebben az Egészség/Betegség fókuszú állító napokról, élménybeszámolókkal>>>

***

Tematikus (konkrét ügyre, probléma típusokra fókuszáló) napok mellett látsz Témában nyitott megjelölésű napokat is. Ez azt jelenti, hogy azt a témát hozod állítóként, ami jelenleg az életedben leginkább feszítő és amelyben nem tudsz előrejutni. Pl: pénz problémák, betegségek/fizikai tünetek, párkapcsolati gondok, szexualitással összefüggő problémák, egzisztenciális/karrier blokkok, stb. Tematikus napok például: Pénz / Bőség állítások>>> Anyagi viszonyok / Pénz állítása és oldása (női és férfi vonalakon egyaránt) Párkapcsolati minták állítása és oldása>>> A nyitott tematikájú napok mottója: “Minden egész, ami eltörött újra egybeforrasztható” Ezen alkalommal a Személyiség Integrációs Tréningen olyan blokkokat oldhatsz, melyek egyéni élettörténetedben, családod történetében és inkarnációs hátteredben jelen vannak, s onnan akadályozzák előrehaladásodat. Témában nyitott napról van szó, tehát azt a témát hozd, ami jelenleg a legnagyobb elakadást jelenti számodra!

Részvételi díjak:

 • * egyéni SzInT tanácsadás (egyéni állítással) 40 000Ft (90 perc)
 • * csoportos SzInT állítói hely:  25 000Ft
 • * SzInT tréning résztvevői hely: 15 000Ft (tréning napon való részvétel, nincs benne saját állítás, viszont így tanulhatsz mások hozzád hasonló történeteiből saját stressz nélkül!)
 • SzületésMátrix és Bőség Mátrix napok egységesen 30eFt/fő, mindenki végzi a teljes blokkoldási folyamatát.

Próbáld ki és tapasztald meg, hogy mennyivel komplexebb módszeregyüttesről van szó a hagyományos  családállításon, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT  egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor nem feltétel a részvételhez.

Egy-egy ügy teljes megoldása és feloldása – ahogy a családállítás-dráma módszerek-kineziológia módszerinél is lenni szokott esetenként nem egy tréningnap során történik meg. S bár van, hogy a korábbi önismereti-önfejlesztő munka során egycsapásra összeáll minden és egy alkalommal átfordul az életed, az esetek többségében több alkalommal érdemes a különböző – női és férfi vérvonalakon meglévő gyökér okokat feltárni és oldani.

Ha már ismered a módszert és újabb alkalomra jelentkeznél a regisztrációhoz görgess a lap aljára a jelentkezési űrlaphoz!

Ha kíváncsi vagy a konstellációs állítások mögött álló módszerre, a Személyiség Integrációs Tréning és Terápia módszerére, szakmai hátteremre olvass tovább:

SzInT: válasz és megOldás az életed nagy miértjeire!

Személyiség Integrációs Tréning (SzInT)

A Személyiség Integrációs Tréning módszerével újra visszatalálhatunk   önmagunkhoz, felfedezhetjük, hogy kik is vagyunk valójában a maszkok és legfőképpen az életünket akadályozó problémáink mögött és mi az, ami igazán fontos nekünk és nem csupán elvárás, megfelelés, reakció a környezetre.

A Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) során feltárjuk a különböző szerepszemélyiségeket, megismerjük, összebékítjük, összerendezzük, azaz integráljuk őket. Oldjuk az életélmények kapcsán kialakult blokkokat. Minden integrálandó síkon, megkeressük a letöredezett személyiség-, illetve lélekrészeinket és újra magunkba emeljük őket. Így kiegészülünk, egyre inkább megtaláljuk, visszanyerjük az egységállapotot.

 Személyiség Integrációs Tréning módszer-együttesét Pozsgai Nikoletta kineziológus, TEK oktató, karrier-és életvezetési tanácsadó, önmegvalósítás specialista alkotta meg, melyben 3 „nagykaliberű” módszert egyesített egy csoportos és egyéni-személyiségfejlesztő protokoll módszertanban. Ezáltal mindhárom módszer legjavát segítségül hívja, és az egyes módszerek hiányosságait a rendszerben szereplő további módszerek erősségeivel pótolja, egészíti ki, melyek a személyiségfejlesztő tréningek és egyéni ülések formájában szolgálják az életproblémáikra, élethelyzeteikre megoldást-feloldást keresőket. A SzInT tesztelési folyamata 2005-2006-ban zajlott egy az önfejlődése iránt elkötelezett csoport segítségével. Mai nevét, a Személyiség -és Lélek Integráció elnevezést, 2008-ban kapta, utalva a személyiség terében végzett feltáró és fejlődést hozó megközelítésére, melynek célja hozzásegíteni az egyént  a Test-Elme-Szív-Lélek-Szellem összehangolt működéséhez,  az önazonos élethez. Ennek érdekében a SzInT módszerei hozzásegítenek az egyéni potenciálok felszabadításához, az ép testben megélhető ép lélek szabad teremtő erejébe érkezéshez, s így magszemélyiségi mintáit felismerő és azok töréseit, leragadásait gyógyítani tudó, az Énképét pozitívvá formáló személyiségében érett és integrált felnőtt élethez.

A SzInT sajátossága a személyiség integrációs térben végzett munka, mellyel a résztvevők olyan gyógyító képet hozhatnak létre, melyben belső dinamikák szintjén (személyes, családi, nemzeti-hovatartozási, stb) új egyensúly alakul ki. Az új gyógyító kép kíséri és segíti a résztvevőket a tréningnapok, egyéni foglalkozások utáni való életben történő újrahangolási folyamatban.  2006 óta finomhangolása folyamatos a résztvevői visszajelzések és az állítási folyamatok tanulságai alapján. 2013-ban megindult az első SzInT állítás vezető képzés másfél éves elméleti és gyakorlati, elsősorban in-situ tanulási modellre építő oktatás is.

A Személyiség -és Lélek Integrációs Tréning -és Terápiás módszeregyüttes (rövidebb nevén: Személyiség Integrációs Tréning) mind nevében, mind koncepciójában és módszereiben egyedi, szerzői jogvédelem alatt áll. 

A SzInT rendszerének 3 fő pillére:

1.    A Családállítás rendszerelmélete és szemlélete

2.    Dramatikus módszerelemek, “Transzformációs Drámajátékok” (pszichodráma és SzomatoDráma módszerelemekkel)

3.    A kineziológia módszer-együttese (elsősorban a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia)

Mindezekben hatottak rám, tanítóim/kiképzőim és mestereim voltak: Angster Mária, Pálmai Dezső, dr. Buda László, Sárai Gábor, dr. Varju Márta, Gál Attila, Rádai Péter, dr. Arnold Polivka. Hálás köszönetem nekik – és még sokaknak, akiknek munkássága, léte hatott rám, letette szakmai tudásom alapjait, segített azzá válnom, aki mára lettem.

A három fő alappillér mellett a SzInT kiegészítő elvei és módszertana:

1. Csoportdinamikai rendszerelméletek és csoportdinamika fejlesztő tréningelemek: hogy meglásd hol a helyed életed közösségeiben: származási családodban, új családodban, a baráti körben, a munka világában, a nemzeti és földi viszonylatokban. Mindezen rendszerekben feltáró és “gyógyító” munkát végzünk a csoportdinamikai alapelvek és a rendszerállítás alapelvei mentén. Mindehhez első diplomamunkám elméleti kutatásai és gyakorlati csoportmunkái, 16 éves csoportvezető, tréneri gyakorlati  tapasztalatom, valamint a SzInT módszerének 9 éves múltja adja az alapot. De áthatják felfogásomat Rupert Sheldrake és Karl Pribram mező-kutatási eredményei, és Virginia Satir munkássága.

2. Séma és mintaelméletek: hogy átlásd milyen minták és múltbéli sémák határozzák meg életed alakulását, ráláss arra, honnan épültek ezek a gondolkodási rendszeredbe és kulcsokat kaphass arra, hogyan törd meg a káros sémákat, válts mintát vagy teremts új mintát ott ahol az szükséges. A sémák/minták feltárása, az egyén jelen életének, generációs örökségének és kollektív tudattalanból rá legjellemzőbb szövetében 2005-óta, a kineziológiai munkám része. Legerőteljesebb hatásai a dr.Varju Márta és Gál Attila által kidolgozott Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia elsajátítása, tanácsadási tapasztalata és oktatása adja, de kiemelném még Jeffrey E. Young séma-terápiás munkáját is.

3. Life coaching: hogy átlásd az adott problémád hogyan és miként illeszkedik az életed “problémarendszerébe”, miként tudsz az egyik területen előrejutva a többi területre is átható javulást hozni. Mindebben 2005 óta dolgozom, melyhez az Életmód Tanácsadó-és Terapeuta tanulmányaim és ETI vizsgáim adják az alapot; coaching és életvezetési és karrier tanácsadásban szerzett tapasztalataim a hátteret.

4. Célkitűzés/célmegvalósítás tréning és coaching elemek: hogy tisztán meg tudd fogalmazni, mit szeretnél elérni. Ezen témakörben 5 évnyi személyes, kliensköri és tréning résztvevői, tanfolyami résztvevői tapasztalatösszegzés után könyvet írtam és hozzá munkafüzetet szerkesztettem, melyek nyomtatásban is megjelentek 2011-ben Váltsd Valóra az Életed! – A célmegvalósítás mesterkulcsai címen.

5. Szinkron Tréning és Coaching rendszer: hogy a nagy egészet láthasd, megértés szülessen benned és a test-lélek-szellem hármasában összerendezett harmóniát hozhass létre, azaz Szinkronba rendezhesd magad a Nagy Egésszel. A Szinkron- rendszerét az Életmód Tanácsadás és Terápiás hazai tanulmányok, majd a HeartMath Institute-nál (Deborah Rozman és Howard Martin) végzett tanulmányaim segítettek megalkotni, de hatottak rám Eric Pearl reconnective healing (kapcsolatteremtő gyógyászat).

Résztvevők véleménye a SzInT-ről:

“Bevallom az első alkalomra elcipeltem magam. Éreztem, hogy ott kell legyek, de féltem. Annyiféle tanfolyamon jártam már, hogy nem tudtam bízhatok-e, hihetek-e ebben. Nikolettnél már voltam többször kineziológia kezelésen és talán miatta is mertem elmenni. Az első foglalkozás után azt éreztem, hogy jó helyen vagyok és, hogy tényleg összerendeződöm a gyakorlatok és a mély rádöbbenések által. Jó kezekben tudom magam és már merem meglátni önmagamat is…Hálás vagyok, hogy megismerhettelek és itt lehettem!” Nánásiné Éva

“Bár sokat hallottam a SZINT módszeréről, és vonzott az a fajta szintézis ami Nikol képességein és személyiségén keresztül egybe integrál ennyi segítő eszközt, most volt először lehetőségem részt venni a programon. Amit tapasztaltam, azt nehéz szavakba önteni. Az egész egy olyannyira jól vezetett, könnyedén zajló, természetesen áramló és egyben mély folyamat, hogy a kezdet kérdéseim szinte rögtön értelmüket vesztették. Mindig mindenre ott volt a válasz, éreztem magamban mit kell tennem, mit kell mondanom, belső figyelemmel lehettem a magamban megjelenő érzésekre és energiákra, amik mintha mindenféle akaratomon kívül, felerősödve törtek ki ha a helyzet úgy hozta. Megérintett ahogy jelen lehettem mások élethelyzeteiben, ismeretlen emberek múltbéli történéseiben, és a Nikol jelenben való léte, megtartása, érzékenysége, valamint a családállítás, a kineziológia, a pszichodráma módszereinek és ki tudja még mennyi mindennek köszönhetően, de senkinek nem lehetett kétsége afelől, hogy igen erőteljesen gyógyítjuk a múltat, jelent és jövőt. Köszönöm, az esélyt, hogy bepillanthattam saját családom összefüggéseibe, és, hogy ezek egy-egy szituációnak, mozdulatnak, vagy mondatnak köszönhetően természetes módon tették helyükre a dolgokat, hoztak felbecsülhetetlen felismeréseket. Önmagam más által megszemélyesítve, egy bizonyos távolságból kívülről figyelni, és hallani a szájából elhangzani legbelsőbb gondolataimat, érzéseimet, olyan feledhetetlen élmény, ami által szegényebb lenne életem. Nagyon jó érzés, hogy egyszerű jelenlétünkkel segíthettünk egymásnak és mindannyian többek lettünk a nap végére. Hálával tartozom minden jelenlévőnek, hisz mindenki rengeteget adott, és Nikolnak is, hogy egy ilyen védett és meghitt környezetet teremtve, önmagát, tudását, energiáit teljes mértékben átadva létrehozta a SZINT csodáját. Köszönöm!” Nyester Péter

Ide kattintva további véleményeket olvashatsz a SzInTről és Rólam>>>

Milyen tipikus kérdéseken lehet dolgozni állítóként és közreműködő résztvevőként egy-egy alkalom során?

1.    Önértékelési problémák, önmagunk alul értékelése, önbizalomhiány, döntési nehézségek – aktuális döntési helyzetben segítségnyújtás

2.    Megfelelési kényszerek, kényszerpályák

3.    Párkapcsolati blokkok: ismerkedési nehézség, önfeltárási nehézség, a kapcsolat elmélyítésének nehézsége, a kapcsolatok egymást váltják és nem válnak elmélyültté, tartóssá; a párkapcsolatokban jellemző mintákkal találkozunk mindig (hasonló női/férfi minták, reakciók, végkifejlet)

4.    Szexuális problémák: félelmek,negatív megélések, túl sok, túl kevés szex, fájdalmas érintkezés, orgazmus problémák stb.

5. Gyermekvállalási nehézségek: meddőség, gyermekvállalástól való félelem, annak tologatása, gyermekfogantatás utáni lelki nehézségek-félelmek-szorongások

6.    A düh és a harag, agresszió kifejezése – visszafojtása

7.    A veszteségek feldolgozása (veszteségek, elbocsátás, szakítás, válás, haláleset -gyász stb.)

8.    Gyermekkori események feldolgozása / a belső gyermek gyógyítása

9.    Magzati kori és születési élmények feldolgozása

10.    A szégyen feldolgozása és elengedése (megszégyenítettség, szégyellt testrészek-testkép, megélések, attitűdök stb.)

11.    Az intimitás megélésének nehézségei (önmagunk elfogadása test-lelki szinten egyaránt, önmagunk szeretete-elfogadása, a társsal megélhető intimitás, a szexualitás intimitása, a verbális intimitás stb.)

12.    Függőségek, szenvedélyek (társfüggőség, szokások, szenvedélyek)

13.    Egy adott jelenség megértése az életedben – mi miért történik mindig egy meghatározott forgatókönyv szerint

14.    Pénzproblémák, a bőség elfogadásának nehézsége: PÉNZ és BŐSÉG blokkol

15.    Munka-karrier nehézségek

16.    Pszichoszomatikus betegségek

17.   Életszerepekhez kapcsolódó nehézségek, elakadások: szülői szerep, anya-gyerek kapcsolat és leválás, férj-feleség kapcsolat stb.

18.    Családtörténetben meglévő nehéz sorsok feldolgozása, oldása, „családgyógyítás”

19. NŐI VÉRVONAL konstelláció állítás és oldás: a nőiség blokkjai, a női életszerepek nehézségei, kapcsolati gondok, gyermekvállalási gondok, női betegségek stb. mögött álló női vérvonal, azaz generációs női örökségünk oldása

Összefoglaló és résztvevői vélemény az egyik Személyiség Integrációs Tréningről>>>

Mikor lehet kipróbálni a SzInT módszerét?

A Tematikus esti és az egész napos alkalmakról a programok menüpont alatt találhatsz aktuális információt!

Tapasztald meg Te is, hogy milyen egy Személyiség Integrációs Csoport foglalkozás hatékonyságát mély átalakító és egyben összerendeződést segítő erejét!

Miért jó közreműködő résztvevőként jönni, akkor is, ha nem hozol saját állítást?

***
Részvételben és állításban is jártas SzInT résztvevőktől idézve:
“1. Úgy rá tudsz látni családok mely kapcsolatrendszerere, hogy az nem a saját életbeli  tapasztalásod, de mégis a tanulságot magadnak le tudod vonni
2. Jobban megérted a családokon belüli erővonalakat, es az adott szerephez kapcsolódóan fejlődik a beleérző képességed és az együttérzésed különböző élethelyzetben lévő és cselekvő emberekkel kapcsolatban, legyen az akár nagyon drasztikus és tragikus is
3. Magadról is sok infot kaphatsz, hogy adott helyzetben hogyan viselkedsz, természetesen az állítás során az adott szerepet éled, de saját megélésed is van – ennek kapcsán pedig sok felismerésed
4. Magadról nagy tükör, hogy mennyire adod át magad új helyzeteknek, más érzéseknek, más szituációknak, mennyire tudsz csatorna lenni.
Ajánlom szeretettel 🙂 “Gergely Anna
“A legnagyobb ajándéka számomra, hogy ráláthatok azokra  a mintázatokra, melyek a felszín alatt engem irányítanak, ezekben a mintázatokban változást hozhatok a felmenők, jómagam és a leszármazottak tekintetében is.”
“…a résztvevők gyakran félreértik a lényeget, és azt hiszik, hogy a foglalkozások egyedüli értelme a saját felállítás. Ez óriási tévedés. Ezeknek a foglalkozásoknak (családállítás) az a céljuk, hogy megtanuljuk új szemszögből tekinteni az emberi életre. Aki képviselőként vagy egy széken ülve vesz részt egy felállításon, megtapasztalhatja, hogy az emberi szenvedés magja elválaszthatatlan a tudatos gondolkodást messze túlszárnyaló szeretettől. ” Thomas Shafer, pszichoterapeuta, szisztematikus családfelállítást végző terapeuta, számos bestseller írója.

Ha vannak benned bizonytalanságok, olvasd el a következő írásomat:

(M)Ennyire drámaiak a Személyiség Integrációs Tréningek?!>>>

Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?>>>

Ha elérkezettnek látod az időt arra, hogy megold a régóta hurcolt blokkjaidat, és szeretnéd végre saját magad irányítani az életedet, akkor várlak szeretettel a tréningen!

Jelentkezés:

A SzInT alkalmakra való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezetékénév:*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez):
Számlacím (cégnév és cím):
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):
Melyik állítói napra jelentkezel?:október 13. Születésmátrix/életminta állítások
október 23. Pénz/Bőség Blokk állító nap
Milyen minőségben szeretnél jelen lenni?:Állító
Képviselő-segítő
Megjegyzésed, kérésed hozzám:Mi történik miután jelentkeztél? Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre!

Ha többször voltál már SzInTen és szívesen válnál magad is Személyiség Integrációs Állítás Vezetővé akkor érdemes tovább olvasnod itt: ÚJ ÉVFOLYAM INDUL: 2019. október 18-tól, havi 1 képzési alkalommal (péntek-szombat):

2 féléves képzés, Sajátélményű Önismeret + Öngyógyítás + Képzés, 30% elmélet és 70% gyakorlat SzInT = a morfogenetikus mezőben végzett blokkoldó személyiségfejlesztő módszer, mely felhasználja többek között a hellingeri családállítást, dráma technikákat és a kineziológiai izomtesztelést a módszerek szinergiájából adódóan intenzív belső élményt, nagyobb hatékonyságot hozva. Olvass bővebben a SzInTről és a képzésről:  Családállítás-dráma technikák-kineziológia egyben>>>  

“Személyiség Integrációs Tréningek” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Hú, ez jól hangzik, egyszer érdekes lenne elmenni egy ilyenre! Ezer éve semmilyen tréningen nem voltam.

  BTW, valami nem stimmel a WordPress-szel, a múltkor kommenteltem a belső istennő témájában, de utólag visszakeresve nem találom a kommentemet. Szerintem cache-probléma lehet vagy a spamszűrő vacakol, bár nem értek mélységében az informatikához. Csak gondoltam szólok, mert lehet, hogy más is próbál kommentelni, de nem jeleníti meg (illetve megjeleníti majd automatikusan szűri) a rendszer!

  Válasz
  • Szia Eszter, már azt hittem elvesztél a virtuális térben:) Csak ajánlani tudom a SzInT-et, de tényleg az a legjobb, ha magad jársz utána!:)
   Néha előfordul, hogy kiszűr egy-egy commentet…sajnálom. Mi a helyzet a Te belső Istennőddel?

   Válasz
 2. az szeretnem megkerdezni ,hogy ha egy srac ossze veszik egy csajal akkor mert telefonban mondja meg hogy vege miert nem szemelyesen erre szeretnek valaszt kapni.

  Válasz
 3. Kedves Nikol!

  Ahogy mondtam azért szeretek a SzinT-re járni mert meg lehet élni a “csodát”!Azt hogy egy látszólag egyszerű probléma nagy mélységeket rejt,és mindennek az oka a SZERETET v, annak a látszólagos hiánya. Probléma esetén kideríthető hol blokkolódott a szeretet.
  A következő két idézet nagyon szépen kifejezi ezt:

  “Ami szeretetből történik és amit általa tartanak fent , azt csak a szeretet oldhatja fel”.Bert Hellinger

  A gyerekek a családon belül magukban hordozzák az energiákat és összefonódásokat -szeretetből. A felszín sokszor másképp néz ki. Bennem erről egy sivatag képe él,száraz és forró, ahol alig nő valami,talán csak néhány szúrós bokor és kaktusz.A családfelállítások segítségével leásunk a mélybe és vizet keresünk.Valamikor megtaláljuk már néhány centiméter melyen, máskor csak ha már fáradságos munkával kiástunk pár métert.Ha megtaláltuk a vizet, tisztán csobogva tör a felszínre.Még ha korábban kopár és kihalt volt is,kiderül, hogy a magok addig is ott rejtőztek, és most a víztől kizöldülnek.
  Minden családban, bármilyen rossznak tűnik is a helyzet kívülről, megtaláljuk a mélyben a vizet.Mert bármilyen gonosz is lett valaki élete során,mindez az őseivel való
  összefonódásból alakult ki.Itt találjuk a szeretetet ezt cipeli magával az illető.Csak a szeretetteljes kapcsolódás talaján lehet feloldani az összefonódásokat.” Bertold Ulsamer

  Mert a szeretet hatalmas erő mindent befolyásol.Mindent eldöntő az anya-gyermek kapcsolat, ez minden későbbi érzelmi kapcsolat alapja ill, mintája Akit elhanyagoltak vagy anya nélkül nő fel helyrehozhatatlan károsodást szenved.Az anya túlzó szeretete sem jó mert akadályozza a gyermek önállósodást és a gyermekben taszítást válthat ki.

  Az anya ill, a szülők feladata:elengedve meg tartani a gyereket:SZERETNI és BÍZNI egyszerre!

  Örülök, hogy részt vehettem a csodában ismét!

  Csilla

  Válasz

Szólj hozzá!