NEF INTENZÍV Tanfolyam

NEF INTENZÍV Tanfolyam

Intenzív Női Energia Fitnesz Tanfolyam

2023. június 15-18. csütörtök-vasárnap

Tartja: Pozsgai Nikoletta, a NEF alapítója, mester oktató

 Részvételi előfeltétel: Az Arany Elixír Csikung Tanfolyama (3 rész: ÉletKapu, AE alapozó, Női Életelixír)

4 napos SZEMÉLYES tanítás+gyakorlás


NEF  =  testet-lelket-szellemet összerendező tudatos női kiteljesedést segítő, energiablokkokat felszabadító mozgásforma, a női egészség visszaállításáért és fenntartásáért, hogy élhess női teremtőerőddel!

Mi a NEF?
A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is.
Videóban ízelítőül hangulatában átadva:

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.
Pozsgai Nikoletta gyakorlás közben

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről és annak megéléséről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam egyes alkalmain a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani.
Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” és “ÉletKehely”, “Gyümölcsös kert” és “Gyógyító Forrás” azon energiagyakorlatok neve, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le.
A tanfolyam során a három fő női energiaközpontot járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom be. A gyakorlatok egymásra épülnek, a tanfolyam egyes heti alkalmain sajátíthatók el és a közös gyakorlás során pontosíthatók, gyakorolhatók. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.
Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges.
Milyen esetekben ajánlott különösen az energetikai gyakorlatok megismerése, életünkben való beépítése?

 • gyakori fáradtság érzet, kiégettség, kedvetlenség
 • ingerültség, szorongások, türelmetlenség és túlhajszoltság
 • nemi szervek funkcionális és egyéb zavarai, a női nemi jellegeket érintő rákos megbetegedések (ciszták, miómák, hormonális kiegyensúlyozatlanság)
 • műtétek (mell, méh elsősorban)
 • a nőiség megélésének hiánya, blokkjai
 • párkapcsolati gondok (a szexualitás problémái)
 • alacsony női önértékelés
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása
 • gyermekáldás és várandósság
 • gyermekszülésre való felkészülés
 • szülés utáni regeneráció és nemi élet visszaállítása
 • anyagi gondok ( a nőiség blokkok egyik legjellemzőbbike, mégsem tudnak róla sokan!)

 Ha szívesen olvasnál a korábbi résztvevők véleményét, visszajelzéseit olvass tovább itt>>>

Ha szívesen nézegetnél és kapnál ízelítőt NEFes tanfolyamok hangulatából a FaceBookon megnézheted a válogatást itt>>>

 Miben más a Női Energia Fitnesz INTENZÍV Tanfolyam az évközi, 18 hetes normál üteműhöz képest?

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 2+4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!)  együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése.  Reggel Női Energia Fitnesz Vitál©® gyakorlatokkal indulunk, este pedig NEF Relax©® gyakorlatsorokkal zárjuk a napokat.  
Kiknek ajánlott különösen az INTENZÍV 4 napos NEF Tanfolyam?

Az alábbi esetekben szokták az Intenzív tanfolyamot választani:

 • ÉREZNI AKAROM A TESTEM: mély, átható élményre vágysz nőiséged testi megtapasztalásában
 • NINCS IDŐM: idő hiányában nehezebb megoldani a heti részvételt
 • ÍGY KÖNNYEBB: vidéki vagy és nem tudsz heti rendszerességgel Budapestre utazni, – így csak egyszer kell utaznod, időben és pénzben is beljebb vagy
 • TERMÉSZETBEN SZERETNÉK LENNI: az intenzív tanfolyamot most Budakeszin tartom, kertben illetve a tájvédelmi körzet szépséges helyein is lesznek gyakorlások, megtapasztalhatod, hogy a természeti erőforrások, hogyan segítik női erőid ébredését, aktiválódását.
 • BUDAKESZIN vagy a környékén LAKOM: szívesen fedezem fel lakóhelyem természeti kincseit mozgással egybekötött programokon
 • LELKESÍT MÁSOKKAL EGYÜTT TANULNOM: könnyebb úgy elsajátíts valamit, vagy akár rávedd magad a mozgásra, ha együtt, jó hangulatban teheted ezt.
 • SZERETEM AZ INTENZÍV MEGÉLÉSEKET: ha csinálok valamit, akkor azt “teljesen” akarom csinálni és “érezni” szeretném, “benne lenni” úgy, hogy nem vonja el a figyelmem semmi hétköznapi dolog, probléma
 • ÚJRA SZERETNÉM ÉLNI: korábban jártál NEF-re és szeretnéd megismételni a tanfolyamot, – így rövid idő alatt újra felelevenítheted a gyakorlatok menetét, pontosíthatod a belső végrehajtásukat, megtanulhatod az új elemeket. jó hír, hogy immár a Női Teljesség előadások és Női Teremtő Erőkről szóló meditációs felvétel-válogatás is része a tanfolyamnak ajándékképpen!
 • BE AKAROM FEJEZNI: korábban elkezdted a tanfolyamot, de valamiért abba hagytad és úgy érzed ezt nem akarod annyiban hagyni
 • TANÍTANI SZERETNÉM: megfogalmazódott benned, hogy NEF oktató szeretnél lenni és szeretnéd a NEF elméleti hátterét, a tanítási módszertant és a csoportvezetést gyakorlat közelben velem gyakorolni (a NEF oktatói szint elvégzéséhez előfeltétel a NEF kezdő, haladó szintek és az oktatói tanfolyam sikeres elvégzése).

NEF INTENZÍV Tanfolyam információk:


Érkezés és kezdés az első napon: 10:00( csoport igény esetén lehet később, pl. vidékről való utazások esetén)
Tanfolyam zárása:  kb. 17 óra (csoporthaladástól függően!)
Helyszín: Budakeszi, kertes ház és a közeli tájvédelmi körzet természeti kincsei

A NEF INTENZÍV Tanfolyam részvételi díja:

 • 120 000Ft (ha megelőzően végezted az Arany Elixír Csikung Tanfolyamot (3 részes, Életkapu, AE alapozó, Női Életelixír, tanfolyami keretben 5 héten át heti 1×2,5 óra vagy 3 napos tanfolyamon szoktam tartani)

Ha még nincsenek meg az előzmények számodra:

 • Az AE csikung Tanfolyam mindhárom részét és a NEF női teljesség forma intenzív személyes tanfolyamát egyszerre szeretnéd végezni és megvásárolni erre van lehetőség. Ajánlott feldolgozási idő 3 hét. Ennyi idő szükséges az előfeltételek tanulmányozásához, gyakorlásához. Ez intenzív felkészülési időt is jelent, de választható opció. Ez esetben itt tudod megrendelni egybe a NEF intenzív részvételét EGYBenfizetős csomagajánlatban>>>

JELENTKEZÉSKOR FIZETENDŐ tanfolyami foglaló:

 • 20 000Ft

Ezt itt tudod megrendelni és befizetni>>>

Tartalmazza:

A női energetikai tudásanyag bőséges kincsestára elméletben és gyakorlatban:

 • 4 nap személyes részvételű intenzív gyakorlati tanfolyam (9:30-17:00 közötti intenzív elméleti és gyakorlati oktatással, előkészítő és a tanfolyam után használatos segítő anyagokkal, hanganyagokkal, meditációkkal)

BÓNUSZOK, azaz a tanfolyami díjért még ezeket is megkapod:

 • Női Teljesség meditáció hangfelvétele
 • Női teljesség útja előadás, melyben a legfontosabb elméleti alapokat meg is ismered a női útról valamint a női energiarendszerről és az ezt szolgáló NEF rendszeréről. 
 • A teljes gyakorlatsor leírását (tanfolyam végén)
 • A teljes gyakorlatsor narrációs hangfelvételét (a tanfolyam végén)
 • A gyakorlatsor megtanulása után a záró alkalommal készült mozgás meditációs hangfelvételt, mellyel a NEF gyakorlása közben nőiség meditációkat tudsz majd végezni.
A női teljesség útja
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – könyv

AJÁNDÉK, a bónuszon kívül, hogy nőiességedben való fejlődésedet még inkább segíthessem

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája című a női teljesség útját bemutató 333 oldalas, keményborítós könyv, 6500Ft értékben


Étkezésmegoldások: jellemzően együtt hozunk és terülj-terülj asztalkámat készítünk, amiből közösen falatozunk. De lehetséges a helyszínre is rendelni, és persze hozni is olyat, ami kifejezetten a saját igényeknek megfelelő. 

Kedvezményes részvételi lehetőségek:

50% kedvezmény:

 1. NEF kezdő tanfolyamot korábban végzetteknek, akik ismételni jönnek (2 évnél régebben végzetteknek 20% kedvezmény érvényes)
 2. leendő oktatóknak (az oktatói képzés hospitálás teljesítéséhez igazolást kaptok!) – a részvétel feltétele korábbi NEF Kezdő tanfolyam elvégzése

Fontos:
Limitált résztvevői szám (15 fő) lesz, mert az energetikai gyakorlatokat betanítom és azokat figyelnem, korrigálnom kell a jelenlévőkben. Ezért kérlek, ha szeretnél jönni, mielőbb jelezd a számomra!

EGYetlen komplex gyakorlatsor = Egész életre szóló tanítás
Ha csak ezt az egy gyakorlatot tanulnád meg életed során, már a lehető legtöbbet tetted nőiségedért, az egészségedért és fejlődésedért. Kortól függetlenül megtanulható és végezhető!

JELENTKEZÉS:

Hogy tudsz jelentkezni a Női Energia Fitnesz a 4 napos INTENZÍV Kezdő Tanfolyamra?

itt tudod a foglaló befizetésével megrendelni a NEF intenzíven való részvételt>>>


>>>Jelentkezésed és a foglaló befizetése után?
A tanfolyami díj foglalójának utalása után, az intenzív tanfolyam kezdete előtt két héttel megkapod a felkészítő anyagokat (hanganyagok, önfeltáró-női önismereti kérdéssor), melyek segítségével hatékonyabban tudunk együtt dolgozni és az együtt töltött időt valóban intenzíven a gyakorlatok elsajátítására, begyakorlására fordítani!
***
A tanfolyam után…
KLUB…hogy a tanultak mindig veled maradjanak:

A gyakorlatok elsőre komplexnek tűnnek egyben, ezért minden alkalommal egy-egy gyakorlatsorral egészítjük ki a korábban tanultakat. A tanfolyam végeztével  együtt a tapasztalat azt mutatja, hogy jó, ha a teljes gyakorlatsort néha közösen felfrissítjük, az esetleg elhomályosult részeket felelevenítjük. A klub célja a Női Energia Fitnesz gyakorlatok ismétlése, új gyakorlatsort nem fűzünk a kezdő szinten tanultakhoz. A gyakorlás mellett mindig készülök valamilyen kiegészítő tanítással, egy-egy új belső értékét felfedve az alapgyakorlatsornak. A klub célja a gyakorlás, a tanultak elmélyítése, mindezt hasonló érdeklődésű női közösség támogató erejében. A klub gyakorló alkalmakra a kezdő tanfolyam felének elvégzése után lehet csatlakozni!
További elmélyülés a nőiség titkainak rejtelmeiben, a nőiségedben rejlő csodák feltárásához:
Haladó Szintű Tanfolyamok
A Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyam folytatása a Haladó tanfolyam (Női Energia Fitnesz 2.), ahol a gyűjtött és felgerjesztett energiát már keringetni is fogjuk, azt saját testünk gyógyítására irányítani is tanuljuk, valamint a felső csakrákhoz kapcsolódó intuíciós és érzékeken túli érzékelést fejlesztő harmadik-szemes működést is ébresztjük.
A Haladó Tanfolyam után lehetőség van a Mester szint (Női Energia Fitnesz 3.) elvégzésére is,mely során a gyűjtött energiát külső célokra is tudjuk irányítani, segítve ezzel a tudatos teremtésünket, önmagunkon túl immár a társunk gyógyítását is. Ezen tanfolyam részét képezik a Taoista Szerelmi Titkok gyakorlatai, a gyógyító szerelem és a tantrikus szeretkezés művészetének magasabb szintjeihez szükséges gyakorlatok elsajátítása.
Oktató Tanfolyam
A NEF oktatására van lehetőség, ennek alap és előfeltétele a NEF kezdő és haladó és oktatói tanfolyam elvégzése; egy kezdő tanfolyam ismétlése és oktatói vizsga letétele. Csak olyan nőknek adom át a rendszer kulcsait, akik a nőiség szolgálatában elhivatottak, hajlandóak a mozgásformán túl látni és szívesen tanítják a női energiarendszer mellett a nőiség szakrális bölcsességét is. Bővebben kérj tájékoztatást:)
Szívesen kísérlek Téged is nőiséged újjászületésében!
Várlak szeretettel a Női Energia Fitnesz INTENZÍV tanfolyamon!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

Női Energia Fitnesz oktató
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

“NEF INTENZÍV Tanfolyam” bejegyzéshez 17 hozzászólás

  • Kedves Horváth Ernőné!
   Örülök és kívánom, hogy egyszer Ön is megismerje a NEF számos jótékony hatását, s a női közösségben végzett gyakorlatok adta erőforrást!
   Szeretettel:
   Nikoletta

   Válasz
 1. Kedves Nikoletta!
  Érdeklődöm, vállalsz-e vidéken intenzív NEF tanfolyamot ha 10-12 főt összehozok? Sajnos van aki idős ápolásra szoruló édasanyját ápolja, nem tud 4 napot távol lenni otthonától viszont szándékában áll a fejlődés, tanulás! Kérlek válaszolj! Hálásan megköszönöm! Zsóka

  Válasz
 2. Kedves Nikoletta!
  Érdeklődni szeretnék h esetleg màrciusban lesz-e ilyen 4 napos intenzív tanfolyam?? Én nagyon szívesen elmennék! Sajnos csak április elejéih vagyok itthon. Előre is köszönöm válaszod. 🙂

  Válasz
 3. Kedves Nikol! 2018 majusaban vegeztem el a 4 napos intenziv tanfolyamot. Szeretném oktatni a NEF-et. Mi a következő lépés? Válaszod előre is köszönöm.

  Válasz
 4. Kedves Niki!
  Szerettem volna rèszt venni ezen a tanfolyamon de pont egybeesik egy àltalam frekventàlt másik tanfolyam sorozat utolsó foglalkozàsàval.
  Mikor lesz a következő?

  Válasz

Szólj hozzá!