Mi NŐK, miért nem éljük vágyaink életét? 3.része

Mi NŐK, miért nem éljük vágyaink életét? 3.része

Mi nők, miért nem éljük azt az életet, amit szeretnénk? címmel a két éves kutatási folyamat összegzésének harmadik videóját (6 perc 35másodperc)  nézheted meg most.
Kiderül, hogy melyik a harmadik leggyakoribb oka a női önszabotálásnak!

***
Te hányadán állsz ebben a kérdésben?
***
Ha szeretnéd kipróbálni a SzInT-et, vagy újra részt venni rajta:

 Jelentkezés a Személyiség Integrációs Tréningalkalomra>>>

***

A kutatásról röviden:
Ezzel a címmel egy két éves kutatási folyamatot zártam le, melyet a Női Önmegvalósítás Kincsestárának nő olvasói segítettek válaszaikkal. A kutatásban több kérdőív adott alkalmat a női önmegvalósítás legfőbb jellemzőinek és gátjainak felmérésére. A két év alatt összesen 826 nő vett adott mély betekintést életéről önvallomás formájában.
A kutatási folyamat két részben zajlott, az első 2009 márciusában zárult le és a női önmegvalósítás gátjait térképezte fel. A kutatás első részének eredményeit egy videósorozatban foglaltam össze és tettem ingyenesen elérhetővé itt az oldalon, melyet a Női-Erőforrás Magazinra való első feliratkozáskor meg is kaptatok. (Ha még nem láttad a 3 részes videósorozatot itt kérheted el: Női-Erőforrás Magazin 14 napos önértékelés fejlesztő minikurzusa>>>)
A második évben mélyebbre ástunk a női önszabotálás témájában és ezen kutatás összegzése adta a videók alapját.
A kutatásösszegzés eddig felkerült részei:
Mi nők, miért nem éljük azt az életet, amit szeretnénk? (kutatás összegzés 2.rész)>>>
Vajon, mi nők, miért nem éljük vágyaink életét? (A Női Önmegvalósítás Kincsestár 2 éves kutatásának összegzése 1.rész)>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!