Női-Erő-Forrás-Ébresztő Ingyenes Program: önbizalom, önbecsülés erősítés, útmutatás, inspiráció a kiteljesedésre törekvő nőknek!

Női-Erő-Forrás-Ébresztő Ingyenes Program: önbizalom, önbecsülés erősítés, útmutatás, inspiráció a kiteljesedésre törekvő nőknek!

Női-Erő-Forrás-Ébresztő Ingyenes Program?

Különleges oldalt találtál, melynek segítségével intenzív önbizalom növekedés, önbecsülés erősödést érhetsz el, útmutatás és folyamatos inspirációt, támogatást kapsz a nőként való kiteljesedéshez, a személyes fejlődésedhez, a céljaid megvalósításához. A Női Önmegvalósítás Kincsestár Női-Erő-Forrás-Ébresztő Programjának legfőbb célja, hogy mindazon erőforrásokat felébressze, amelyek már benned vannak. Lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással.

Mitől Nő a NŐ?

Erre nem akarlak megtanítani..mert nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak emlékeznek kell rá és merned kell újra életre hívni! A NŐISÉGET megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell..újra.

Miben segít a N.Ö.K. Női-Erő-Forrás-Ébresztő Ingyenes Programja?

Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket ad, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni. Mindeközben fontos, hogy a fizikai, anyagi világban való érvényesülés, a valódi hivatás megtalálása, megélhetés, az álmaid megvalósítása, az erősségeid és tehetséged kibontakoztatása, a lelki-érzelmi vonatkozások, kapcsolati harmónia és a spirituális fejlődés egyaránt hangsúlyos és kiegyensúlyozott figyelmet kapjon.

Jó helyen vagy tehát,ha

  1. újra rá szeretnél lelni belső erőforrásaidra
  2. ismét élni szeretnél női teremtő erőddel
  3. magabiztos szeretnél lenni és önbizalmad erősítenéd
  4. belső hangodat, intuíciódat szeretnéd újra tisztán hallani
  5. felismerted, hogy a nőiséged érték és ennek kifejezésére vágysz
  6. nőként teljes, megelégedett életre vágysz
  7. szeretnél női szerepeidben összhangot teremteni
  8. valódi hivatásodra szeretnél rátalálni
  9. szeretnél örömteli életet élni és ezt megosztani másokkal is
  10. információt és technikákat kapni arra, hogyan valósíthatja meg álmait egy modern kori nő

 

A Női-Erő-Forrás Ébresztő egy ingyenes önfejlesztő, támogató program, mely az interneten keresztül segít Neked női erőforrásaiddal és női teremtő erőddel újra élni!

Milyen területeken nyújt segítséget a Női-Erő-Forrás Ébresztő ingyenes Program?

1. Önismeret

2. Önbizalom

3. Önbecsülés

4. Önértékelés – Pozitív Énkép

5. Segítség a céljaid megvalósításában

6. Segítség a női élet kihívásaiban, az akadályokkal és nehézségekkel való megküzdésben

7. Útmutatás és női életstratégia

8. Inspiráció

9. Motiváció

10. Folyamatosan bővülő tudástár a női önmegvalósítás témájában

11. Támogató női közösség

Hogyan kaphatod meg mindezeket?

Egy egyszerű feliratkozás után az e-mailes postaládádba érkező levek útján. A levelek hetente kb. 2-3 alkalommal érkeznek, és az alábbiakat kapod meg általuk:

1.Önértékelés-erősítés, Pozitív Énkép Fejlesztés

A feliratkozás után azonnal induló 14 napos önértékelés-fejlesztő mini-kurzust, benne:

1.A Női-Erő-Forrás korábbi 4 számát, melyeket a női önértékelésnek szenteltem és melyeket a feliratkozásod utáni napokban egymás után 2 nap ráhagyással kapsz majd meg!

2. Hozzáférést a Női Alulértékeltség Tudatról készített három videó felvételemhez is, melyek a N.Ö.K. első kutatási eredményeit összegzik: “Mi nők miért nem éljük álmaink életét? 1. év”. Ebből megtudhatod melyek a női önmegvalósítás leginkább gátló tényezők, és hogy mit lehet kezdeni mindezekkel.

2. Önbizalom és önbecsülés erősítés nőknek

Az önértékelés-fejlesztő mini-kurzus után női önbizalom és önbecsülés erősítő e-kurzussal folytathatod. A már most 10 részből álló kurzus (33 napos:) minden levele egy-egy önbizalom növelő tippel, technikával ismertet meg!

A megújult a Női-Erő-Forrás e-magazinom, mind dizájnjában mind tartalmában túlszárnyalja elődjét!
ANői-Erő-Forrás Intimitás száma

3. Önfejlesztés és Inspiráció Nőknek

A havonta megjelenő Női-Erő-Forrás ingyenes, női önfejlesztő e-magazint is megkapod, mely mindig a nőket érintő témák köré szerveződik. Így például volt már önértékeléssel, az intimitással, a szégyenérzettel, az önbecsüléssel kapcsolatos szám is.

Például: A márciusi szám igazi női önbecsülés erősítő szám volt, melynek fókuszában a Csodálatos Nő állt. Az áprilisi szám a Női Őserővel foglalkozott.

4.Kedvezmények, előnyök, információk

feliratkozott tagja vagy a “Női-Erő-Forrás-Ébresztő” Programnak, akkor számodra további kedvezmények lesznek elérhetők (ezek általában vagy pénzbeli előnyök vagy egy-egy anyagom ingyenes hozzájutási lehetőségét jelentik!). A programban résztvevők értesülnek először az új írásokról, interjúkról, bejegyzésekről is.

Mit kell tegyél, hogy részt vehess a programban?

Egy egyszerű feliratkozással jelezni tudod, hogy kéred a Női-Erő-Forrás-Ébresztő Programhoz tartozó ingyenesen elérhető anyagokat!

Feliratkozás után azonnal indul a 14 napos intenzív önértékelés-fejlesztő képzés, és megkapod az aktuális Női-Erő-Forrás magazint is!

Próbáld ki! Igazi ösztönző erő-forrás lesz a lelkednek!

***

 

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*Szólj hozzá!