Vajon, mi nők, miért nem éljük álmaink életét? (kutatás összegzés 1.rész)

Vajon, mi nők, miért nem éljük álmaink életét? (kutatás összegzés 1.rész)

Miért nem éljük meg mi nők, azt az életed, amelyet szeretnénk?

Ezzel a címmel egy két éves kutatási folyamatot zártam le, melyet a Női Önmegvalósítás Kincsestárának nő olvasói segítettek válaszaikkal. A kutatásban több kérdőív adott alkalmat a női önmegvalósítás legfőbb jellemzőinek és gátjainak felmérésére. A két év alatt összesen 826 nő vett adott mély betekintést életéről önvallomás formájában.

A kutatás két részben zajlott, az első 2009 márciusában zárult le és a női önmegvalósítás gátjait térképezte fel. A kutatás eredményeit egy videósorozatban foglaltam össze és tettem ingyenesen elérhetővé itt az oldalon, melyet a Női-Erőforrás Magazinra való első feliratkozáskor meg is kaptatok. (Ha még nem láttad a 3 részes videósorozatot itt kérheted el: Női-Erőforrás Magazin 14 napos önértékelés fejlesztő minikurzusa>>>)

A kutatást folytattam, igyekeztem még mélyebbre ásni!

Arra a kérdésre kerestem a választ, hogy

Vajon mi nők, milyen okok miatt nem tudjuk megélni azt az életet, amelyre a szívünk legmélyén vágyunk?

A kutatási eredményeket most is videóban összegeztem. Minden részben egy okot világítok meg. Következzen az első rész, melyben azt az okot nevezem meg, amely a legmagasabb százalékban fordult elő  a válaszok között! Ezzel pedig első számú önszabotáló eszközünknek bizonyult a célmegvalósításunkban, álmaink életének megteremtésében!


***

A videó megtekintése után tedd fel magadnak a kérdést, Rád mennyiben igazak az elmondottak?

***

Folytatása következik:)

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!