ÉletStratégiám az Önképzés – befelé haladva éred el a végtelent

ÉletStratégiám az Önképzés – befelé haladva éred el a végtelent

Életstratégiám az önképzés-önfejlesztés
Amióta az eszemet tudom folyamatosan képzem magam. Eleinte sokkal inkább önbizalomhiányból tettem ezt. Folyamatosan úgy éreztem, hogy még kevés az, amit tudok, ahhoz, amit tenni szeretnék. Aztán rájöttem, hogy az önbizalmamnak nem abból kell fakadnia, hogy mennyi képesítésem és mekkora tudásom van. Sokkal inkább abból, hogy rendezem belső gyermekem traumáit, és újjáépítem énképemet.

 Az ember egy ideig kifelé tekintve halad és az önmagán kívüli világról tanul. A tudásvágya alábbhagy, specializálódott és a munkáját végzi. Egy idő után, s jó esetben, a figyelme a külsőről a belsőre tevődik át, s önmagát kezdi tanulni. Innentől minden módszer, eszköz és maga a világ válik a tanítójává. Ez a belső kíváncsiság pedig kimeríthetetlen és a végtelen tágas térbe nyúlik. Befelé haladva ismeri meg az egész világot.

Ma már tudom, hogy az utat meg kellett tegyem, s hogy a rengeteg képzés egy irányba mutatott. S akár kifelé akár célzottan befelé indultam, mindig teljesebb önismeretre és fejlődésre tettem szert.
Így minden eddigi képzésem, felkészített arra, ami vagyok és akivé legteljesebb énem szerint válok. S további képzéseket végeztem és végzek ma is. Amint olyat találok, ahol megdobban a szívem és azt érzem a kiteljesedésem felé tud vinni, könnyedén adom ki rá azt a pénzt, amit a képzésért kérnek.S amit tanultam azonnal építem be a gyakorlatba, a munkámba, a tanfolyamokba.
Már megtanultam, hogy a képzés ára – úgymond soha nem lehet túl sok, mert valójában évek, gyakran évtizedek és sokszor életek összegyűjtött bölcsességét adják át – ehhez képes rövid idő alatt. 
Az Online tanfolyamok világa

Az egyik kedvelt önképzési módszerem az online tanfolyam.Hiszen nem kell elutaznom, én szervezem az életem és az időmet. Akkor és úgy tanulok, amikor nekem jó. Jelenleg például másod éves vagyok egy amerikai női iskolában. S amikor ezt a képzést találtam még én is hátrahőköltem az ára láttán. De írtam nekik és ösztöndíjat ítéltek meg a beadott pályaművem kapcsán. Akartam – megtettem érte, amit tudtam – majd elengedtem – s vizualizáltam, hogy ott, a világ nagyjaival, vezető asszonyától tanulva jelen vagyok a tanfolyamukban.
S nincs akadály. Van, hogy az időeltolódás miatt éjjel kettőkor kezdődik egy szeminárium vagy éppen egy skype konferencia. De van, hogy mégsem veszek részt egy előadáson, inkább meghallgatom a felvételét amikor nálunk nappal van:).
Az önképzés új szokásait alakítottam ki

Így az évek során kialakítottam egy szokásrendszert, melyben az autóban, vezetés közben hanganyagokat hallgatok, a gépnél – az én-időmben- olvasok, a mentorommal konzultálok, a mentorcsoporttal dolgozom együtt.
Ma már mindez elérhető számodra is
Amikor az első webináriumot tartottam – még 2008-ban, akkor az üzleti szférán kívülieknek elég sok technikai akadállyal kellett még megküzdeniük. Ma már egyre könnyebb, mert az emberek jobban használják az “új” eszközöket.
Erről írtam bővebben, ha van kedved olvasd tovább>>>
2009-ben az első nagy oktatási programban, mely négy hónapos Válság-és ÉletStratégiák Oktatási program néven futott, megtanultam az e-learning módszertanát a gyakorlatban is alkalmazni a teljességgel online környezetben futó tanfolyam levezetése közben.
Azóta 12 tanfolyam anyagát állítottam össze és majd ezer ember vett már részt rajtuk.Ha szeretnéd tudni milyen egy online tanfolyam nálam itt olvass tovább>>>
Mindezek elérhetők számodra is, akár vidéki vagy, akár határon túli, külföldön élő vagy elfoglalt az életedben.
Egy kérdés marad:

Miben kell továbbfejlődj itt és most, ahhoz, hogy legteljesebb önmagaddá válhass?

  Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista
Ajánlóként két most induló tanfolyamba még lehet csatlakozni:
Február 2. CÉL-KIT online tanfolyam indul Újra:

Tudatos Teremtés integrált módszerrel:
Célkitűzés-célmegvalósítás Online Tanfolyam>>>

Jelentkezéshez: Töltsd ki a Célkitűzés-célmegvalósítás Online Tanfolyam>>>  oldalán az űrlapot!
 
***

AranyAsszony Képzés
Online és kombinált rendszerű képzésben
Első-második év:
Nőiségfejlesztő önismereti képzés
Második-harmadik év:
Nőiség-Fejlesztő Tanácsadó, tréner, terapeuta és oktató képzések

Indul: 2013. február 2.
Bővebb információhoz kattints ide: AranyAsszony képzés, kérdések-válaszok>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!