CÉL-KIT: A célkitűzés és a célmegvalósítás mesterkulcsai

CÉL-KIT: A célkitűzés és a célmegvalósítás mesterkulcsai
célkitűzés-célmegvalósítás

Valósítsd meg Vágyaid a célmegvalósítás és tudatos teremtés női módszerével:

CÉL-KIT tanfolyam 

célkitűzés-célmegvalósítás
Az Álmod Megvalósítható!

Célkitűzés-Célmegvalósítás…avagy, útmutató ahhoz, hogyan teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot, miközben lépésről-lépésre jobb életminőséget biztosítasz magadnak!

 • Neked milyen álmaid vannak?
 • Szeretnél elutazni egy igazi pálmafás azúrkék vizű tengerpartra pihenni?
 • Esetleg egy otthonosabb házra vágysz, talán egy igazi intim kertre?

Ha belegondolsz biztosan meg tudsz nevezni legalább 10 kisebb-nagyobb álmodat.

DE…vajon hány álmodat felejtetted el, sőt engedted el, mert…

 • nem jutott időd a megvalósításukra…
 • túl távolinak és elérhetetlennek tűntek?
 • belekezdtél, de a kudarcok elvették a kedvedet és az önmagadba vetett hitedet?

Sokszor vagyunk úgy, hogy az álmokon megfoghatatlan ábrándokat értünk és bár jól esik egy-kicsit belegondolni, milyen lenne, ha megvalósulna, ha ott lennél álmaid tengerpartján, kókusztejet vagy éppen egzotikus koktélt kortyolgatnál…

Játszunk egy kicsit… végy egy olyan álmodat, ami igazán szép és amire úgy igazán, égő vággyal vágysz!

Hunyd be a szemed és képzeld el ahogy megvalósul és ott vagy benne…

Ugye már a gondolatától is fel tudsz töltődni!

De itt nem kell abbahagynod. A saját álmaidat Te ismered, mert belőled fakadnak…és Te is tudod őket megvalósítani, egyes-egyedül Te! Benned született meg a jóleső érzés, amely az álmaidban megmutatta magát. Mindez megvalósítható a való világban is!

Az érzés, ami megmutatja mire vágysz… és mi hiányzik az életedből! Érdemes összegyűjtened az álmaidat és elgondolkodni azon, hogy mi az pontosan, amit egyik másik képes lenne neked megadni.

Az álmaid önmagukban irányvonalak, melyeket követve egy  igazán jó életminőséget biztosító életet lehetsz képes  megteremteni! Megteremteni – a szó racionális és spirituális értelmében egyaránt!

„Létezik egy híd, amely összeköti azt, amit teszek azzal, amit tenni szeretnék. Az álmaink apránként átveszik az uralmat a mindennapjainkon, míg végül megértjük, hogy készen állunk rá, hogy azt tegyük, amit mindig is akartunk.” P. Coellho

A Női Célmegvalósítás Tanfolyam és gyakorlatai a sikeroktatók célmegvalósítás tanításait és a tudatos teremtés módszerét egyesítik magukban  kifejezetten női szemszögből.

Miért csak nők számára készült ez az anyag?

Női Célmegvalósítás Tanfolyam

A közkézen forgó és elérhető célmegvalósítás anyagok férfiak által íródtak és ezért egy sajátos férfias, jellemzően bal agyféltekés megközelítést tartalmaznak. Ellenben, mi nők teljesen más oldalról közelítjük meg és éljük meg az életünket. A jobb agyféltekés gondolkodásunk erősebb, képesek vagyunk egyszerre több mindennel foglalkozni, érzelemvilágunk gazdagabb, a kudarcra adott reakcióink és a stresszkezelési módszereink is teljesen különböznek.

A Női Önmegvalósítás gátjait feltérképező kutatás második évének lezárásával jutottam el oda, hogy a nőknek szükségük van egy másfajta megközelítésre a célmegvalósításuk kapcsán. Egy olyanra, ami épít a női erősségekre, de figyelembe veszi a tipikusan női nehézségeket és azokra kínál megoldásokat.

A valódi álmaid tisztázása és a megvalósításukhoz szükséges módszerek, technikák megtanítása a Női Célmegvalósítás Tanfolyam elsődleges célja! Fontosnak tartom azoknak a módszereknek az átadását, amelyekkel felismerheted az adódó gátakat, megoldhatod a felmerülő problémákat és mindvégig motiválni tudod magad a megvalósítás útján!

A Női Célmegvalósítás Tanfolyam anyaga lépésről-lépésre végigvezet a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatán. Használhatod akkor is, ha rövidebb távú ún. problémafeloldó célod van (pl. jelenlegi pénzszűke, állásnélküliség stb.) vagy akkor is, ha a hosszabb távú céljaid elérésében vannak gondjaid.

A célokkal kapcsolatos legfontosabb kérdések, melyekre választ kapsz a program során:

  1. Mitől függ a siker? Mi a különbség a sikeres és sikertelen emberek között?
  2. A női célmegvalósítás 1×1-e
  3. Az álmok szerepe önmagunk kiteljesítésében
  4. Az álmok, a vágyak és a célok kapcsolata
  5. Miért fontos, hogy legyenek céljaid?
  6. Milyen a jó cél?
  7. Mi nők, hol szoktunk elbukni a célmegvalósításban és miért?
  8. Hogyan találhatod meg a valódi és tényleg motiváló céljaidat?
  9. Ha megvannak a céljaid, azokat hogyan tudod megvalósítani?
  10. Hogyan tudod biztosítani az álmaid követése és céljaid megvalósítása során az önmegvalósításodat?
  11. Melyek a leghatékonyabb női erőforrások a célmegvalósítás folyamatában?
  12. Hogyan ismerd fel a problémát még az első tünetek alapján és old meg mielőtt még elharapózna megakadályozva a továbblépésed?
  13. Milyen módon tudod fenntartani a motivációt és az égő vágyad, hogy valóban eljuthass a célig?
  14. Hogyan gondolkodj mindig kreatívan és konstruktívan, hogy az életed minden pillanata lehetőség lehessen számodra?
  15. Melyek azok a módszerek és technikák, amelyek jobban működnek nőknél és miért van ez így?

Ezekre a kérdésekre válaszolva gyűjtöttem össze a célokról szóló tanításaim legjavát és hozzájuk gyakorlati megvalósítás támogatását célzó feladatokat készítettem, melyeket a Tanfolyam során kétnaponta küldött leckékben kapsz meg!

Lehet, hogy az álmok túl irreálisak a mostani életszakaszodban?

Akkor a tanfolyam során használt probléma feloldó célokkal dolgozhatsz majd azon, hogyan tudod megváltoztatni azokat az életedben jelenleg uralkodó negatív körülményeket (pénzhiány, időhiány, betegség, önbizalomhiány, stb.), ami miatt úgy érzed, hogy az álmok világa nem neked való, hisz túl keserű a valóság.

Miért szólhat neked ez az anyag, akkor is, ha már olvastál célmegvalósító könyveket?

Lehetséges, hogy már próbálkoztál célmegvalósító oktató anyagokkal, könyvekkel és nem jártál sikerrel. Ennek lehet az egyik oka az, hogy egyszerűen azok a technikák (melyeket férfiak dolgoztak ki férfi aggyal) nem működtek a számodra. De lehet, hogy máshol találjuk a korábbi kudarcok okát.

A Női Célmegvalósítás Tanfolyam anyagaiból azt is meg fogod tudni állapítani, hogy hol akadtál eddig el és miért nem jutottál tovább! A tananyag része a célkitűzési és célmegvalósítási hibagyűjtemény is, amely a leggyakrabban elkövetett hibákat tartalmazza…hogy neked már ne kelljen elkövetned őket!

CÉL-KIT = a célmegvalósítás eszközkészlete

Mivel ennyire átfogó és komplex a tanfolyam anyaga és hatóköre ezért a CÉL-KIT nevet kapta. A KIT angol szó, melynek jelentése ‘felszerelés’, ‘eszközkészlet’. Mivel a célkitűzés és célmegvalósítás folyamatának mesterkulcsai és eszközkészlete egyaránt a tanfolyamot gazdagítja, ezért már a nevében is szerettem volna, ha ez tükröződik.

A CÉL-KIT Tanfolyam további belső értékei:

 1. Gyakorlatok: Minden leckéhez célravezető gyakorlati feladatokat kapsz
 2. Fokozatosság elve: A teljes anyag úgy lett megszerkesztve, hogy abban fokozatosan tudj előrehaladni,
 3. Sikerélmények: a gyakorlatok egymásra építettsége hozzájárul ahhoz, hogy minden lépésnél sikerélményt szerezhess
 4. Extra segítségek az életvezetésben: Az oktató anyagban számos extra segítséget is találsz az önmegvalósítási utadhoz és az életstratégiád kialakításához is. Az életstratégiád pozitívabbá, hatékonyabbá és eredményesebbé válik a módszert alkalmazva!
 5. Motivációs segítség: Készítettem egy külön önmotivációs anyagot, melyet időről-időre érdemes elővenned és töltekezned belőle, majd újult erővel tudj ismét céljaid megvalósításának nyomába eredni!

Hallgasd meg a Női Célmegvalósítás Tanfolyamról szóló hangfelvételemet, melyet a Női Önmegvalósítás Tanfolyamához készítettem:

Női Önmegvalósítás Tanfolyam 2. Pillér: Női Célmegvalósítás

Vélemények azoktól, akik már részt vettek a tanfolyamon:

“A tanfolyam előtt csak sodródtam, még ha tudtam is, hogy mivel vannak gondjaim, nem igazán sikerült változtatnom, vagy megoldanom a problémáimat. A tanfolyam segített abban, hogy sokkal jobban átlátom, ki vagyok, honnan jövök, merre tartok, a gyakorlatok segítségével olyan dolgokat sikerült tisztáznom, hogy mit is gondolok igazából magamról, összerendeznem, hogy mik azok a területek, ahol fejlesztenem kell magam, és olyan gyakorlati ötleteket kaptam, amik a változtatásban segítenek és már most hatalmas szemléletbeli változáson mentem keresztül (pl. sokkal nagyobb súlyt fektetek a saját értékeim szerinti ténykedésre, vagy hogy nem rangsorolok mindent fontosabbnak saját magamnál, ill. a saját magamért tevésnél). És most úgy érzem van helyem a világban, van utam, amin haladok és mindennek sokkal több értelme van.”  S.Andrea, Budapest

“Hálásan köszönöm, hogy a segítségeddel és vezetéseddel sikerült megoldanom a legnagyobb gondomat és végre kikeveredni az állandó anyagi örvényeimből. Egyszerűen nem tudtam hol foghatnám meg a kérdést, azt pedig, hogy az álmaimra, vágyaimra merjek gondolni, eleve kizártam. Nem engedhetem meg magamnak, nem is tudok másra koncentrálni mint a bajaimra. A “problémafeloldó célok” leckéje volt ezért számomra a leghasznosabb, mert így arra tudtam koncentrálni, ami valóban a legnagyobb problémám: hogyan keveredjek ki az állandó anyagi nehézségeimből és a “nincstelenségből”. Megjegyzem a tanfolyamodra kölcsönkértem, mert bíztam benned és abban, hogy segíteni fogsz (megint). Megérte! Most ott tartok, hogy a kisebb adósságaimat már rendeztem, és új bevételforrásokat láttam meg. Naponta végzem a megerősítő gyakorlatokat, magaménak érzem a “céltervemet”  és úgy érzem, végre egyenesbe kerültem. ” R. Veronika, Kecskemét

“Megvallom olvastam már jó néhány célkitűzéses anyagot, és erre csak azért voltam kíváncsi, hogy megértsem miért nem sikerült eddig megvalósítanom a célomat. Már az elején felismertem, hogy az eddigi céljaimat azért sem érhettem el, mert nem voltak az én céljaim (a környezetem elvárásai voltak inkább tőlem),  ráadásul mint megtudtam ideális állapotokat leíróak voltak. Nem volt bennük semmi konkrét, igazán megvalósítható, persze, hogy nem is tudtam elindulni. ezért, ha már a célkitűzés szót meghallottam, azonnal a frusztráció jutott eszembe és az, hogy nekem ez nem sikerülhet. Örülök, hogy adtam még egy esélyt önmagamnak és így megérthettem, hogy eddig miért nem sikerült. Most nekiálltam és a kapott rengeteg gyakorlati segítséggel valósítom meg a célomat..ami már nagyon konkrét és reális is:) ” F. Győzőné, Debrecen

“Én a női utakra és módszerek miatt jelentkeztem és első kétségeim ellenére vágtam bele. Megértettem, hogy miben és miért működnek másként a nők, és közöttük én magam. Sikerült végre saját “céltervet” összeállítanom, melynek minden pontjában ott vagyok és ami minden tekintetben engem szolgál, erősít. Számomra a női módszerek és személyes jellemzőkre való odafigyelés adott a legtöbbet, de hálásan köszönöm az összefogó leírásokat, követhető magyarázatokat és megvalósítható, segítő gyakorlatokat. Óriási munka lehetett összerakni ezt az anyagot. Híven mutatja alkotójának egységlátó és struktúrába rendező gondolkodását, de egyben módszertani hozzáértését és megélt tapasztalatát is. Köszönöm, hogy részt vehettem! Dr. M. Jánosné

Bónuszok és Kiegészítő Támogató Programok

A Női Célmegvalósítás Modul anyagát további hasznos segítségekkel és támogató eszközökkel láttuk el:

 1. Inspirációs anyagok. A pillérek mellett folyamatosan lesznek kiegészítő írások, életjavító tippek, női életvezetési praktikák, női stressz kezelés és egészségmegőrzés, lelki-béke és harmóniamegőrző technikák a Női Célmegvalósítás résztvevőinek fenntartott zárt internetes oldalon.
 2. Támogató Női Közösség. Egy hozzád hasonló nőkből álló közösség része leszel, akikkel kapcsolatokat építhetsz, barátokat találhatsz, megértésre és támogatásra lelsz. A tanfolyami résztvevők számára fenntartott zárt oldalon lehetőség lesz egymástól és tőlem, valamint a meghívott szakértőktől kérdezni, élményeket-kihívásokat megosztani. Csoportos indításkor és megfelelő létszám esetén biztosítható csak!
 3. BÓNUSZ 2 könyv:
  1. A Váltsd Valóra az Életed! célkitűzés és célmegvalósítás mesterkulcsai című könyv
  2. Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR könyv
 4.  VIP résztvevőknek személyes coaching, blokkoldó tanácsadás és mentorálás!

Negatív Programok Átírása

Belső Programok újraírása – az élettérképed elkészítése és a negatív csomópontok feltárása után a hátráltató, előrehaladást és személyes sikert, elégedettséget, boldogságot, jól-létet akadályozó blokkok oldása. A programba önismereti és önelemző feladatlapok, kérdőívek fogják segíteni a feltárást, illetve az oldási folyamat előkészítését.

Ez külön nem része a modulnak, hiszen állandó jelleggel, minden tananyag olyan szemlélettel születik, hogyan tudsz ráismerni azokra a mintákra, amelyek nem szolgálják az előrehaladásodat, gátolják a kiteljesedésedet, a bőség és az elégedettség megélését. Minden modul során lesznek külön önelemző feladatok, amelyek ebben a folyamatban segítenek. Továbbá a tanfolyam résztvevőinek kedvezményes díjú lesz a SzInT és a kineziológiai kezelések is, hogy, ha úgy ítéled meg, elakadtál és külső segítségre van szükséged, akkor ez is elérhető legyen a számodra kiegészítésül.

Ki szerkesztette és tartja a Női Célmegvalósítás Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.

Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!

Nikoletta Női Önmegvalósítás Kincsestárának szerkesztője-tulajdonosa, a Karrier Fitnesz Program működtetője, a Válság-és Életstratégiák Oktatási Program szakértője, tanácsadó-képző központ vezető.

Milyen képesítései és releváns szakmai tapasztalatai vannak Nikolettának?

 • 20 év karrier-és életvezetési tanácsadás, coaching tapasztalat
 • Életmód tanácsadás-és terápia szakvizsga és (a Magyarországon elfogadott hivatalos természetgyógyászati ágak közül a legteljesebb tudást adja) 15 év klienstapasztalat
 • Kineziológia szakvizsga és (szintén hivatalos természetgyógyászati ág) és 15 év klienstapasztalat, TEK kineziológia oktatói tapasztalat
 • 22 év Tanári és Tréneri gyakorlat (prezentációs és tárgyalástechnikai, önmenedzsment, önismereti és személyiségfejlesztő tréningek, hatékony kommunikáció tréning, karrier, álláskeresési és állásinterjú tréningek magyar és angol nyelven) (Nikoletta eredeti foglalkozása szerint angol nyelvtanár)

Az induló Célkitűzés-Célmegvalósítás tanfolyam előzményei:

 1. 2006 óta tartok a célkitűzéssel kapcsolatos előadásokat, tréningeket, ezek anyaga a tanfolyam vázát képezi.
 2. A célkitűzés-célmegvalósítás témában 2010. márciusára elkészült a Váltsd Valóra az Életed! című és a Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR című könyvek
 3. A Női Önmegvalósítás Tanfolyam részévé tettem 2010-tavaszától.
 4. 2010-2020 között online tanfolyami formában is elvégezhető, eddig közel 1400 nő végezte el

Milyen hosszú lesz a tanfolyam, és mikor indul?

A Női Célmegvalósítás Tanfolyam 6 hetes

Legközelebbi indulása:

2020. május 31.

A tanfolyam 6 hétig tart, melyben az első 6 hét az intenzív tanulásé, majd utána 2 hét konzultációs idő következik. A konzultációs idő lényege, hogy időt adjon áttekinteni a kapott anyagokat, megcsinálni az egyes gyakorlatokat, kérdéseket feltenni és ebben a két hétben lesznek a személyes találkozási alkalmak is. Minden modulhoz tartozik egy a modul hallgatói számára ingyenesen látogatható egész napos szeminárium, melynek célja a tanultak összerendezése, elmélyítése, aktivizálása és a személyes kapcsolatok építése-ápolása.

Milyen módszereket használok mindezek átadására?

 1. A képzés jelentős része része a tanfolyam számára fenntartott zárt, jelszóval elérhető, oldalon keresztül lesz elérhető.
 2. A hang- és videó felvételeket, skype konzultációk, való életben való találkozási lehetőségek (pl. egynapos szeminárium / modul) segítenek majd.
 3. Az online felületnek köszönhetően térben és időben rugalmasan tanulhatsz, fejlesztheted önmagad. Saját ütemedben, a neked legmegfelelőbb időbeosztásban, jelentős utazási költségek nélkül tudsz majd tanulni.
 4. A tanultak beépülését segítendő és motivációs céllal résztvevők számára ingyenes előadást és a teljes árat fizetők számára egynapos szemináriumot tartok.
 5. Mindezek hatékonyságát fokozzák az önismereti/személyiségfejlesztő, családállítás és pszichodráma módszereit is felhasználó tréninget és egy-egy konkrét problémakörre (pl. pénzkezelés) fókuszáló műhelygyakorlatok, melyek kedvezménnyel lesznek elérhetők.t

Ahogy már az általam készített oktatási programoknál megszokhattátok (itt a Női Önmegvalósítás Kincsestárában és a valsagstrategiak.onfejlesztes.info honlapon) különböző formában lehet majd elérni az adott tananyagokat, úgy mint:

 1. írott formában,
 2. hangfelvétel formájában,
 3. videó-felvételként

és ehhez jönnek még a támogató programok (külön díjazással, de kedvezménnyel):

 1. csoportos előadások, tréningek, műhelygyakorlatok,
 2. személyes konzultációkkal (interneten és négyszemközt is)

Milyen ütemezésben jönnek majd az információk, tanulnivalók?

A haladást tanulási terv segíti, mely ajánlott és követendő a célok eléréséhez. Ez konkrétabban annyit jelent, hogy hét közben minden aktuális tárgyon belül felkerülnek az oldalra a cikkek, hang és videó felvételek. Az anyagok felkerülési sorrendje azok feldolgozási és beépítési sorrendjét is megadják majd.

Az egyes leckék-tananyagok és támogató cikkek kettő-négy naponta kerülnek fel az oktatási program zárt oldalára, melyről mindig külön értesítőt kapsz a megadott e-mail címedre.

Mi jellemzi még a témákon és a módszereken kívül az oktatási programot?

1. elméleti tudásanyag átadása és gyakorlati tapasztalatok megosztása a női önmegvalósítás alaptémáiban és a nőiségben való kiteljesedés kérdéseiben

2. szemlélet tudatosítás és reformálás, és/vagy új szemlélet kialakítás

3. önismeret, személyiségfejlesztés

4. képesség- és készségfejlesztés

5.gyakorlati megoldási lehetőségek felvázolása, az egyéni életedre vonatkoztatott megvalósítás segítése

6. átfogó megközelítés minden témában (a reális-racionálistól a spirituálisig)

8. közösségépítés és támogató, intim, női környezet létrehozása

Mennyi időt igényel tőled a tanulás?

Annyi időt, amennyit rászánsz. A lehetőség nyitva áll előtted az életed rendberakására és a valódi jól-lét megteremtésére. Neked kell mérlegelned, hogy ez a cél mennyire fontos a számodra. Ettől eltekintve ütemezési és ráfordítási javaslatokat mindig meg fogunk fogalmazni a számodra! Elöljáróban: a napi 30 perc azért minimum javasolt.

Hét közben kétnaponta kapod a leckéket az adott modulhoz tartozó témakörökben. Az írott, szöveges anyagok elolvasása kb. 15 percet fog igénybe venni. Az utánagondolás, a kapcsolódó feladatok elvégzése egyénileg meghatározott plusz időráfordítást igényel. A közzétett hang- vagy videó felvételek hossza eltérő lesz, a 4-5 percestől a 30-40 percesekig várhatóak. Ettől függetlenül Te fogod meghatározni, hogy melyik témában mennyire szeretnél elmélyülni. A kapott gyakorlatok között lesznek rövidebb teszt jellegűek, kérdőívek és önelemző feladatlapok, melyek megérik a több időráfordítást.

Érdemes lesz még a N.Ö.T tagsági körrel, a Veled együtt tanulókkal kommunikálnod, tapasztalatokat megosztanod, kérdezned. Hiszen adott lesz egy hasonló célért küzdő, veled – sok szempontból – egy cipőben járó közösség, akik sokat segíthetnek neked a haladásban, visszajelzésekben, vagy csupán azért, mert jó megosztani az élményeinket, örömeinket, sikereinket egymással! A VIP résztvevőknek személyesen is válaszolok a kérdéseikre a zárt oldalon megfogalmazott egyéni haladásukat is érintő kérdésekben!

Nagy előnye a javarészt online oktatási programnak, hogy a képzési anyagokat később is megtalálod, ismételni, átnézni, átolvasni később is lesz alkalmad. Mint minden tanfolyamnál itt sem érdemes lemaradnod, de ha ez megtörténik segítünk felzárkózni!

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó, ami egyesíti magában az elméleti és gyakorlati önképzést kényelmes és állandó  motivációt biztosító formában!

A Női Célmegvalósítás Tanfolyam  egyedül álló, különleges módszerekkel dolgozik, melyek mellett életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Hallgasd meg az erről szóló hanganyagot:

A  Tanfolyam különlegességei

Mennyibe kerül mindez?

Az alábbi csomagok közül válaszd ki azt, amelyik számodra a legkedvezőbb – ezt írd majd a tanfolyami jelentkezés űrlapjába ezen az oldalon lejjebb görgetve!)

I. Online Tanfolyam ára: 20 00Ft, mely tartalmazza a tanfolyam összes leckéjét, hangfelvételeket és képernyővideókat. 

II. CÉL-KIT csomag, mely tartalmazza az Online Tanfolyam minden anyagát (20 00Ft), a Váltsd Valóra az Életed! című könyvet (3500Ft) és a Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR (3000Ft) című könyvemet is:  részek teljes összege 26 500Ft helyett: 25 000Ft-ért + a könyvek kiszállításának postaköltségét.

III. CÉL-KIT VIP csomag, mely tartalmazza az Online Tanfolyam minden anyagát, a VIP követést (kezdő coaching és záró ONLINE VAGY TELEFONOS coaching, 2×45 perc, normál esetben 15 000Ft/ alkalom) a két könyvet és kiszállítási díjukat. Együttesen 50 000Ft. 

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalok a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod a folyamat közben, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Célmegvalósítás Tanfolyam során?

 1. A Női Célmegvalósítás Tanfolyam oktatási anyagait, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez minimum 16 leckét jelent. (Eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Mint a Női Önmegvalósítás Tanfolyam résztvevője a későbbiekben, mint a Női Önmegvalósítás Kincsestár törzsvevője leszel, mellyel kedvezménnyel vásárolhatsz bármely termék, szolgáltatás, rendezvény kapcsán.

Kezdési időpont: amikor megnyomod a RAJT gombot és jelentkezel a tanfolyamra! Utána az online tanfolyam indul: 2020.május 31.-én

Ha szeretnél részt venni a célkitűzés-célmegvalósítás tanfolyamon, kérlek töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Regisztráció:

E-mail cím:*

Keresztneved:*

Vezetékneved:*

Telefonszámod (rendeléssel, tanfolyammal kapcsolatban):

Számlacímed:*

Postacímed:*

Melyik csomagra jelentkezel?:*

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és az ÁFSZ-t:* igen
Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Adatvédelmi Nyilatkozat>>>

Általános Szerződési Feltételek>>>

“CÉL-KIT: A célkitűzés és a célmegvalósítás mesterkulcsai” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Kedves Niki!

  Bocsáss meg ha levelemmel zavarlak, valahogy RÁTALÁLTAM erre az oldalra.itt olvastam, hogy van valamiféle mód és lehetőség, hogyha anyagi gondjaim vannak, akkor is elvégezni ezt a tanfolyamot….én fizetni sem tudok és Budapestre sem tudok felutazni a pénz miatt…..Mit kellene tennem ,hogy elvégezhessem a tanfolyamodat???
  mert eléggé elkeserítő helyzetben vagyok….ha tudsz valamit erre írni,várom válaszodat…Marcsi

  Válasz
 2. Kedves Nikoletta, nagyon csábító az ajánlat ,és tartalmas dolgokat lehetne tanulni ,de—Sajnos ugyan azt tudom írni mint az előttem szoló ,hogy sem agyagi lehetőségem nincs,és vidéken lakom .
  Biztosan sokan jelentkeznek az ingyenes “rovatban,és fiatalok akiknek nagyobb szükségük van,ill. jobban van esélyük megvalósítani ,mint én a 61 évemmel.Ezután is szívesen olvasom az írásait ,ha van rá mód.
  Üdv. B-né P Mária

  Válasz
 3. Kedves Nikolatta ! Kivánok Neked és kedves családodnak Boldog Új Évet, jó egészséget, sok sikert, elégtételt a kitartó,
  hivatásbeli munkádhoz ! Már többszöt kinyitottam ma a ládámat , türelmetlenül vártam a beigért anyagot. Én Erdélyből vagyok,
  hátha egyszer találkozkozunk is itt, semmi sem lehetetlen…Nem szoktam bókokat osztogatni, de ismerlek a videó lejátszásokon
  keresztül, többször meghallgatva, nagyon kedvelem, melegit , amit nyújtasz számomra. Szeretnék természetesen minél több
  anyaghoz hozzájutni, s nagyon örültem annak, hogy a net-en keresztül is hozzájuthatunk a tanfolyam anyagához.
  A Női Célkitüzés Célmegvalósitás Online Tanfolyam anyagához hozzájuthatnék -e ? Sajnos, egyrészt a nagy távolság miatt nem
  vehetek részt a tanfolyamon személyesen. Eddig azért nem irtam, mert azt gondoltam ne raboljam az idődet, de sok – sok
  dicsérettel és elismeréssel tartozom. Kivánom e lehető legjobbakat a tanfolyamhoz és minden lépésedhez. Bokor Márta

  Válasz
 4. Kedves Nikoletta!

  Már régi olvasód vagyok. Örülök az újabb kezdeményezésednek. Bizony sokan vagyunk, akik anyagi dolgok miatt nem tudnak bekapcsolódni programjaidba. Egy hasonló lehetőséget már felajánlottál az előző évben is. Akkor én kihagytam, talán egy kicsit meghátráltam, mint az egyik hozzászóló olvasótársam. Úgy döntöttem, most /bár én is 61 éves vagyok/ nem hagyom ki, annál is inkább, mert talán az anyagi problémákat is meg tudom majd oldani.
  Úgy érzem, fel kell, hogy rázzuk magunkat, csak így juthatunk előbbre.

  Üdvözlettel: Kürtiné

  Válasz
 5. Kedves Nikoletta, végtelenül boldog vagyok, hogy a sors megadta nekem a lehetőségét annak, hogy felfedezhettem a létezésedet, valamint az ezzel kapcsolatos ténykedésed lényegét. Nagyon értékesnek, meg érdekesnek, sőt roppant hasznosnak itélem eddigi csekély ismereteim alapján. Nagyon szeretnék részese lenni ennek a közös és üdvös munkának, ezért kérlek, ha még volna lehetőség, megpályáznék egy ingyenes kategóriát, mivel kisnyugdijas lévén, egyelőre nem engedhetem meg magamnak ezt a kiadást. Kérlek, mielőbb tudasd velem a lehetőségeket, miheztartás végett. Szeretettel és tisztelettel, Zsigi

  Válasz
 6. Kedves Nikoletta!
  Elösször is ilyen nagylelkü” lehetőséget kapni” magam nevében és embertársaim nevében is hálásan köszönetet mondok segítőkészségedért.
  Kérlek jelezz vissza felém! Hálás köszönettel Zsóka

  Válasz
 7. Kedves Hölgyeim.
  Én is csak elismeréssel tudok írni Nikolettáról és az Ő “hivatásáról”.
  A vidékieknek felhívnám a figyelmét arra hogy ez a tanfolyam online, azaz otthon a gép előttig kell csak “utazni”, nem Pestre.
  A pénztelen embereknek meg arra ,hogy annyit fizetsz amennyit tudsz.
  Ez szerintem itt elég világos.
  Én is egyedül élek az albérletemben, kereskedelemben dolgozóm.De majd lesz valahogy , olyan még sosem volt hogy ne lett volna valahogy és segítenek az Égiek is.Hiszen mindig mindenből a legjobbat érdemeljük és ha ezt elmerjük hinni ,akkor azt is kapjuk.
  Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek.
  Rita

  Válasz
 8. Ahhoz szólva, akinek most nincsen pénzre erre…
  néhány perce írtam valakinek, aki levélben keresett meg…de hasznos lehet másoknak is:

  Érdemes lehet a célok közé beemelni, hogy olyanokra raksz félre, amik előre visznek…
  Volt egyszer egy olyan tanítványom, aki fél évig rakott félre – és a valóságban is koldult a metróaluljárókban! -, hogy eljöhessen erre a tanfolyamra. Azt mondta utólag, hogy az tartotta benne a lelket, hogy van kiút…és bármit megtesz, hogy elindulhasson rajta. Ez kb. 3 éve volt. Azóta stabil anyagi bevétele van és társra lelt.
  Volt olyan hölgy, aki takarítani jött oda, ahol a képzéseket tartom…volt aki más tanítványokat szervezett.
  Mindig van lehetőség , ha akarat van.
  Sok ilyen történetet tudnék mesélni…a magaméból is.
  egy a lényeg, hogy akard a változást és kezd el kicsiben azokat a dolgokat megtenni, amiket most rögtön meg tudsz érte! ..még ha nem is ez a tanfolyam az.
  Szeretettel:
  NIkol

  Válasz
 9. A nőknek nincsenek olyan álmaik, mint a férfiaknak. A leghőbb vágyuk, és életük célja az otthon rendben tartása, a család megteremtése, és a szülés. Sajnos a tv, internet, és egyéb szennyek elhitetik a nőkkel, hogy nekik is az a céljuk, mint a férfiaknak. Csakhogy ők nem így lettek tervezve Isten által. Ahogy egy férfi sem tud szülni, úgy a nők sem képesek fizikálisan, és mentálisan sem azt a szintet nyújtani, mint a férfiak, nem képesek feltalálni, alkotni. De ezzel semmi probléma nincs, ugyanis a férfiak biztosítják nekik az anyagiakat, az otthont, a kényelmet. Persze sajnos csak addig van ez így, amíg a férfiak egy nagyon régóta várt találmánya, a mesterséges méh nem fejlődik annyira, hogy tudjuk a produktivitás szintjét a kívánt mennyiségen tartani. A feministák azért akarják elvenni a férfiaktól a férfiak által feltalált mindenséget, civilizációt, munkahelyeket, mert amint a mesterséges méh létrejön, onnantól nincs szükség két nemre. Onnantól a világ végre fejlődni fog, sokkal nagyobb ütemben, és nem lesz szükség olyanra, hogy szerelem, párosodás, és egyéb fertő, ami sajnos csak leköti a földi teremtők idejét.

  Válasz

Szólj hozzá!