Kiutak a pénztelenségből – Utak a bőségbe

Kiutak a pénztelenségből – Utak a bőségbe

A pénz hiányában sokan szenvednek és ilyenkor leginkább a pénzt átkozzák. Pedig a pénz önmagában nem hibás! Egy energiaforma, ami a szándékaink és mintázatainknak megfelelően alakul körénk vagy kerül el minket jó messziről.

A pénz áldás

A pénz akkor is áldás, ha van és akkor is ha nincs. Ha van, akkor azért, mert szabad és könnyű vagy általa, megvalósíthatod mindazt, amire te és a szeretteid vágynak – és ez valóban áldásos állapot! Ha nincs, akkor azért tekintek rá áldásként, mert a hiánya olyan elemi erővel késztet arra, hogy változtassak a helyzetemen, olyan erővel segít önmagamhoz visszatalálni, hogy motivációs ereje csakis áldás lehet a számomra.

A Pénz Boldogít!
A pénz a tanításai útján hozzájárul ahhoz, hogy egyre kiegyensúlyozottabbak legyünk és egyre inkább önmagunk legyünk. Azaz az önazonossá válás és az önmegvalósítás egyik nagyon hatékony tanítómesteréről van szó!

A pénzproblémák a középpontodból való kibillentségedre hívják fel a figyelmed. Te és a pénz külön utakon jártok. Ha magadra találsz, a pénz is eltalál hozzád – szinkronban vagytok!

Pénzügyi  önismeret és pénzügyi önfejlesztés
A szüleid pénzügyi hozzáállása és a tőlük hozott mintázatok, a látott pénzkezelési gyakorlatuk határozza meg az alapvető pénzügyi valóságodat. Ahogy mindezeket feltárod és felismered az a pénzügyi önismeret útja. Ha a felismerteket túl szűknek érzed és bővebb, tágabb kereteket szeretnél, akkor elindulsz a pénzügyi önfejlesztés útján! Az önfejlesztésnek minden szinten történnie kell: fizikai/anyagi – lelki/érzelmi – mentális/értelmi – szellemi/spirituális.
4 szinten segítenek A Pénz Boldogít Nap programjai:

  • A Pénz/Bőség Szinkron Tréning napközben a saját pénz-helyzetet és blokkjaid felállításával, oldásával az energiaszinteken, a fizikai és érzelmi szinteken, valamint a spirituális szinteken hoz változást.
  • A Pénz Boldogít! előadás a mentális szintet veszi elsősorban célba, hogy értsd miért vagy jelenlegi helyzetedben; és lásd milyen utakon tudsz továbblépni, mit kell megtegyél önmagadért és pénzügyi helyzeted javításáért
  • A Pénz Boldogít! pénzvonzó, bőség teremtő meditáció az energetikai, érzelmi és a spirituális szinteken hoz összerendeződést, a negatív mintázatok oldása és a pozitív mintázatok megismerése, befogadása mellett.

Mindezt a július 23-a, hétfői 10 milliószoros teremtő erejű napon tesszük, kihasználva a pozitív teremtő energiákat, a Föld szerte pozitív rezgéshullámokon meditáló kollektív energiákat és a saját csoportenergiánkat!

***

Ha nem tudsz velünk tartani, vagy a tréningnap után tovább szeretnéd fejleszteni pénzügyi intelligenciád, akkor két további lehetőséget is ajánlok:
 Könyv és munkafüzet egyben:

Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák című könyvem: önismeret, pénzügyi mintázat feltárás és gyógyítás, pénzügyi intelligencia fejlesztés praktikus, munkafüzetszerűen használható, lépésről-lépésre követhető tanácsokkal, feladatokkal vezet végig a pénzügyi stabilitás, anyagi biztonság és anyagi függetlenség lépcsőfokainak megteremtésén!

>>>A Pénz Boldogít! Napon végig résztvevők között ebből a könyvből sorsolok ki 3 darabot!
Online tanfolyam:

Az anyagi függetlenség elérhető, akkor is, ha hosszú út vezet oda. A pénzkezelési szokások megváltoztathatók, a pénzügyi szemlélet nagyon is alakítható, a gátló pénz-hiedelmek és programok átírhatók. Ezeken a lépcsőfokokon vezet végig a Stabilitás – Biztonság – Függetlenség oktató és önfejlesztő program a már fent is említett 4 tudatossági szinten. Összesen 12 hetes program, mely három külön részben is elvégezhető. Bővebben az oktatási programról, témákról, árakról>>>

A Pénzügyi Stabilitás hosszú távú titka
A pénzügyeink stabilitását hosszú távon csak az biztosíthatja, ha gondolkodásunk a hiányszemlélet helyett a bőségtudatosság jegyében szolgálja pénzkezelésünket és pénzkezelési szokásainkat. Ezért a pénztanításaimban mindig fontos szerepet kap a pénz és bőség blokkok feltérképezése és oldása, a gondolkodási sémák átállítása szegénységtudatosságból bőségtudatosságra.
Találkozzunk személyesen is, ezen a bőség-teremtő napon! A Pénz Boldogít! nap bármelyik programján való részvételhez küldj e-mailt a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Örömteli életet, bőséget kívánok Neked!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

Megosztás Facebookon

“Kiutak a pénztelenségből – Utak a bőségbe” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!