A Pénz mégis boldogít?

A Pénz mégis boldogít?

Azon az úton indulunk el, amelyen szüleink indítottak útnak. De egy ponton fel kell tennünk a kérdést, hogy az út, amin járunk oda visz-e, ahová valójában menni szeretnénk. S ha nem, a múlt iránti tiszteletben, de önmagunkért más utakra kell lépjünk.
A lényeg, hogy VAN LEHETŐSÉGED más utakat járni mint az őseid tették, VAN ALTERNATÍV ÚT A SZÁMODRA IS!
…az élet minden területén!
A párkapcsolataidban, az énképedben, a pénzügyeidben is. A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák című könyvemben arról írok, hogy milyen módon és úton tesz végül valóban boldoggá a pénz bennünket.
A Pénz Boldogít!
A cím provokatív – igen. Pont az volt a célom vele, hogy az egyik leginkább beidegzett közhelyet oszlassam vele szét, mely szerint a pénz nem boldogít.
Valójában a pénz, mint érmék és papírok sokasága tényleg nem boldogít önmagában. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a pénz birtokában rengeteg olyan lehetőséget tudunk megragadni, melyet a hiányában csak sóvárognánk. De a pénzt nem csupán fizikai formájában kell tekinteni, és nem is csupán “vágy-teljesítő” vagy “megélhetést biztosító” eszközként. A pénz mindezeknél sokkal többet tud – TANÍT!
A pénz az egyik legnagyobb tanítómestere az emberiségnek, tanításai nyomán pedig pontosan azt tanulhatod meg hogyan lehetsz igazán boldog!
A pénz – többek között – megtanít arra, hogyan vállaljunk felelősséget önmagunkért, az életünkért és a szeretteinkért, de megtanít arra is, hogy az élet lehet szép, örömteli és könnyű is! Ha ezt választjuk és hajlandóak vagyunk tenni is érte!
Az anyagi függetlenség elérhető, akkor is, ha hosszú út vezet oda. A pénzkezelési szokások megváltoztathatók, a pénzügyi szemlélet nagyon is alakítható, a gátló pénz-hiedelmek és programok átírhatók!
Mindezekről tartok előadást és bőség vonzó meditációt július 23-án hétfőn este, a 10 milliószoros napon:

A Pénz Boldogít! Nap

Programok:
9:00-17:00 Pénz/Bőség Szinkron Tréning – pénz blokk állításokkal:

Amivel szinkronban vagy, azt vonzod és az van jelen az életedben. A hiány, a szűkség és az adósságok kibillent állapotokat jeleznek. Kerülj szinkronba a pénzzel, a bőséggel.

A tréningnapon MINDENKI állít, s személyes rálátást kap, hogyan akadályozza a pénz felé áramlását, gyarapodását!

A Pénz-Bőség Szinkron Tréningnap módszerei:

  • SzInT (állítások, drámatechnikák, kineziológia)
  • Személyiségfejlesztő tréningelemek
  • Pénz-bőség tudatosság fejlesztő gyakorlatok, meditációk

Részvételi díj: 12 500Ft

Pénz/Bőség Szinkron Tréning Nap>>>

18:30-20:00 A Pénz Boldogít! c. előadás pénzszemléleti tanításokkal, pénzkezelési praktikákkal saját pénz-történeti példákkal:

Témák:

  • Hogyan és miről tanít bennünket a pénz?
  • Miért ad pontos leírást az énképünkről és az önértékelésünkről a pénzünk mennyisége?
  • Pénzügyi szokásainkon keresztül legalapvetőbb személyiségbeli mintázatainkra láthatunk rá – miért is?
  • Az anyagi függetlenségbe vezető 3 pillér megteremtése az életedben

20:30-21:30 Bőség Teremtő meditáció

A 10 milliószoros teremtő nap erejében meditálunk a bőség rezgését sejtszinten megerősítve önmagunkban, hogy a fizikai valóságban is képesek legyünk a bőség megteremtéséhez szükséges minden szükséges szemléleti, szokásbeli és gyakorlati pénz-kezelési változások megtörténhessenek. A meditáció mottója: A bőség mindannyiunk számára jelenvaló és megélhető valóság!

A program helyszíne:

 Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I. em. 4.

 Előzetes bejelentkezés a noionmegvalositas kukac gmail.com címre írott levélben, vagy a +70-336-35-29-es telefonszámra írott sms-ben!

***

A Pénz Boldogít! nap keretében a pénzblokkjaid oldásától, a pénzszemléleti tanításokon keresztül a pénz vonzó meditációig, elméletben és gyakorlatban, fizikai, érzelmi és spirituális szinteken szabadíthatod ki magad a pénzügyi rabságból.
Az egyes programrészeken külön-külön is részt lehet venni, a Pénz/Bőség Szinkron Tréning 12500Ft, az előadás 2500Ft, a meditáció 1500Ft.
Kedvezmények:

  •  Az egész napos részvételi díj: 15 000Ft.
  • Aki részt vesz bármelyik programon és a helyszínen megvásárolja A Pénz Boldogít! c. könyvet, annak árából 800Ft kedvezményt kap. Így az 3800Ft helyett 3000Ft lesz!

Ajándék:

 
 
Az egész napon részt vevők között kisorsolunk 3 db ajándék A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások, pénzkezelési praktikák c. könyvet!
 
 
Jelentkezés a programokra:
Találkozzunk személyesen is, ezen a bőség-teremtő napon! A Pénz Boldogít! nap bármelyik programján való részvételhez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Örömteli életet, bőséget kívánok Neked!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
 

Megosztás Facebookon

“A Pénz mégis boldogít?” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá!