Ha fáj a Valentin nap…

Ha fáj a Valentin nap…

Korántsem mindenki éli meg a szerelmesek napját pozitívan. Ha megszólított ez a cím, akkor valószínű ez nálad is így volt. Akár egyedül vagy és ezért volt fájó, akár párkapcsolatban élsz, de nem köszöntött, elfelejtett virágot hozni, nem tartja fontosnak… úgy érzed sem téged, sem a kapcsolatot. Fájhat, hogy valami elmúlt, elveszett, kihűlt.

Tud fájni az, amikor egyedül vagy Valentin napon, még jobban, amikor látod a nőket az utcán a párjukkal, amikor meglátsz egy férfit egy rózsacsokorral… főleg ezen a napon. Valahogy jobban hasít a magány, és felsajdulnak a gondosan bebugyolált, néha ügyesen elfedett szívsebek. Persze elfedjük őket, mert fáj, mert tovább kell menni, mert élni kell valahogy tovább, mert meg kell oldan a nap dolgait. De ott van és fáj a mélyben. Aztán feljön egy romantikus filmnél, vagy akár pont tegnap Valentin napján. 

Nos, ezt nem kell szégyelld, ha így van. Természetes érzések törtek elő belőled és az is nagyon rendben van, ha sírtál. Mert fáj, mert fájt. 

Ha kapcsolatban élsz is fájhat ez a nap… akár azért, mert a férfi nem akart erről tudomást venni, elbagatellizálta, vagy hozott egy nyamvadt rózsát, amit kb a Sparban vett úton hazafelé és már csak ez maradt. Fájhat azért, mert már nincs ott a tűz, mert elmúlt a szenvedély, mert … tudod, hogy van szeretője. … vagy ööö, Te vagy a szerető…. szóval, na… van itt bőven fájó minden. 

Akkor is, ha tudjuk, hogy a Valentin nap mára leginkább kirakat… én hallom a férfi klienseimet is, arról, hogy milyen hülyeség ez, hogy minek is van, a nőket arról, hogy ez nem fontos, meg, hogy mindennap kell szeretni… Igen…de minden ilyen nőben ott van az, hogy azért hozzon a férfi legalább egy szál rózsát. …és tudod a férfiak többségében meg az van, hogy na jó viszek, hogy ne legyen balhé, meg hogy legyen szex. 

Szóval van itt bőven blokk minden részről… akár van párod, akár nincs. 

Ha most feljöttek, ne seperd vissza a szőnyeg alá… inkább használd. … hogy gyógyulj, ha van párkapcsolatod, azt emelni tudd. 

Igen, a szeretet az. Nem a szerelem, nem a negédesség, nem az ajándék, bár jól esik természetesen a figyelem kifejezése ilyenkor is. Az üzenet az, hogy minden másnak kincs értelme, sem jelentősége. Valójában. Minden más kifordult önmagunk. Önkívületi állapot. 

Valentin nap üzenete és SzerElem a Léletlemem meditáció itt>>>

Csokorba gyűjtöttem a leghasznosabb anyagokat: szeretet blokk oldó, szerelmi sebeket gyógyító és szakrális szerelemről szóló előadásokat, meditációkat és online tanfolyamokat, amiket február 16 éjfélig kedvezményes áron vehetsz meg:

Gyógyítsd a szívedet, éleszd a szerelmet, éljen benned a szeretet! 

Kedvezményes lehetőség 02.16. péntek éjfélig!

A Valentin napi kedvezményes ajánlatokhoz kattints ide>>>

Ez volt a kulcsmondatom. Ami segített a transzgenerációs női örökségem, a jelen élet kapcsolati megélései és az inkarnációs múltakat feltáró, gyógyító folyamatom során. Aminek nincs vége…mégis azt mondtom, hogy hatalmas utat tettem meg saját szerető minőségem felszabadításáért. A mindig jó Éva minőség, a mindig ördögi céda Lilit minőségen át, a bűnbánásra kényszerűtett Magdolna nőiség, a szakrális szerelemmel gyógyító papnők….és az apácák, szerzetesnők. A menekülések, az abúzusok, a gyógyulásokk, az erőbe állások, a mások kísérése. Ezernyi történet…

Szabadítsd fel a benned élő szerető nőt!

Aki tud szeretni és aki el tudja fogadni a szeretettséget!

Aki meri élni nőiségét, szépségét, vonzerejét…aki meri megélni a gyönyört és aki választja a szakrális szerelmet!

A tapasztalásaim, a belső munkám, a több száz nőtársunk ebben való kísérése, az összegyűjtött tudáskincsek..immár segítsenek Téged!

Egy olyan tanfolyamra hívlak, ahol biztonságos térben dolgozhatod meg ezt a valóban nehéz, gyakran traumatikus, mély blokkokat tartalmazó témát:

Párkapcsolati Új Minta Teremtő Online Tanfolyam február 22-től indul>>>

Szabadítsd fel a benned élő Szeretet Erőt, a szeretni tudó és azt elfogadó nőt!

Szerettel kísérlek ebben,

Pozsgai Nikoletta – Nikol

terapeuta-tréner-tanító

női segítők képzője, mentora

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!