Valentin nap üzenete + AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ: Emelkedj a SzerElembe!

Valentin nap üzenete + AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ: Emelkedj a SzerElembe!
új szövetség: férfi és nő között

szerelem, párkapcsolatElérkezett Valentin nap, a szerelmesek, s a szerelem napja. Neked mit jelent a szerelem? Pokol, verem, fájdalom, szenvedés és önvesztés? Vagy sokkal inkább szentség, életöröm és kiteljesedés? Ha a szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe.

Szerelem = ÉletAjándék

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál. A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet...Az Aranyasszony és Rózsa körökön ezt úgy tanítom, hogy a szerelem a legfőbb transzformációs elem!

A szerelem nagyon különleges – ajándék és beavatás is egyben. Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

A párkapcsolatok zöme azért megy tönkre, mert a saját, személyes változásaikat a társak nem osztják meg egymással. Így el-élnek egymás mellett és amikor a másikra tekintenek egy vadidegen embert látnak. Márpedig változunk és a változásainkat meg kell osszuk társunkkal, aki szintén változik. Ez egyfajta kockázat, hiszen be kell vállalnunk azt, hogy a változásunk, vagy az újonnan megjelent prioritásunk nem fog tetszeni társunknak. Sőt lehet, hogy konfliktust okoz. De ha ezt a kockázatot nem vállaljuk, – azaz önmagunkat nem vállaljuk a társunk előtt – akkor biztosan halálra ítéljük a párkapcsolatunkat.
A folyamatban felszabadítjuk önmagunkat és társunkat is. Így lehet újra felhőtlen a kapcsolat, másként valóban borús napok-évek várnak ránk.
Mindez először belső munkát igényel és időigényes folyamat. Lépésről-lépésre kell benne haladni, de folyamatosan a végeredményt látni: önmagunkat felszabadultan, előítéletektől, negatív elvárásoktól, hiányérzetektől mentesen ÉS nyitottan a társunkra, készen a közös folytatására, amennyiben az mindkettőnk érdekeit szolgálja.
A szerelem életérzése a legteljesebb, örömteli egységállapotba emel bennünket – nem csoda, hogy vágyunk rá és állandóan abban vágyunk lenni. A hormonok tánca kapcsán azonban rabjává is válhatunk, birtokolni akarhatjuk társunkat -az remélve, hogy az érzés így megmaradhat. De amihez ragaszkodunk az mindig menni vágyik.

SZERELEMBE ESÉS helyett létezik SZERELEMBE EMELKEDÉS

De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS, mely valódi teremtő erővel bír!

S ha egyszer elmúlni látszik, valóban a poklokat élhetjük meg –s minél többször veszítjük el a szeretett személyt, a szeretettséget magát, annál mélyebb nyomokat hagy lelkünkön. De van út vissza a szerelembe, a szeretettségbe vetett hitbe – méghozzá úgy ha önmagunkat és múltunk kapcsolatait gyógyítjuk meg. Így felszabadítjuk magunkat a boldogság életérzésére, mely így már nem fog másoktól függeni! Így a szerelem-szeretet valódi felszabadulás érzést hoz és állandóan velünk maradhat.


AJÁNDÉK HANGYANYAG, HOGY SZÁRNYALHASS A   SZERELEM SZÁRNYAIVAL:

Egy szer-Elem szertartás lelkesítő, szerelem életérzésébe emelő része:

♥ Engedd a Szerelmet Újra Éledni Benned! ♥

 AJÁNDÉK meditációs hangfelvétel, Emelkedj a SzerElembe>>>

Ha nem indul el a böngésződben rögtön,  másold be a csillag utáni részt:

*http://media.innoglow.com/10millioszoros/EngeddASzerelemetElni.mp3


HA TÖBBRE VAN SZÜKSÉGED,

TÖBBET SZERETNÉL TUDNI

ÉS AZT IS, HOGY HOGYAN EMELHETED FEL PÁRKAPCSOLATOD ÚJRA A SZERELEMBE

HOGYAN TEREMTHETSZ VALÓDI PÁRKAPCSOLATOT

akkor Valentin nap kapcsán ajándékozd meg magad vagy szerettedet, szerelmedet és hallgassátok meg EGYÜTT:

♥ SzerElem TÁVOKTATÓ CSOMAG ♥


Szerelem: Két test, két szív varázslata

Valentin Napi

SzerElem Távoktató csomagban:

SzerElem a LétElemem! előadás és meditáció

Isteni Párkapcsolat előadás, gyakorlatok és meditáció

Emelkedj a szerelemmel meditáció

Ajánlott:

  • párnélkülieknek, hogy értsék miért nincs és hogyan lehet párjuk
  • párban élőknek, hogy a szerelmet visszahívva jobb legyen a kapcsolatuk.

Bővebb információért és megrendeléshez kattints ide:

A SzerElem Csomag hanganyagairól bővebben megrendelési lehetőséggel>>>

Teremtsünk együtt örömben, békességben és a végtelen szeretet erejében!

Kívánom, hogy azt a fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz a párkapcsolatodban is!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!