Mit, miért, hogyan tanulj (vissza)? Méh Tanítások Összegezve

Mit, miért, hogyan tanulj (vissza)? Méh Tanítások Összegezve
Méh Bölcsesség

3 nap intenzív élmény-vizsga és avatás-sorozat…röviden és objektíven így lehetne összegezni a 2016-17-es MéhNővér évfolyamba járó gyönyörű nővérekkel megélteket. De mennyivel több volt ennél… végigjártuk a nőiség útját 13 általuk előkészített és tartott szertartás során, megjártuk a dobogókői Turul utat, szépséges és isteni élményekben volt részünk a pilisszántói kápolnánál megélt avatásban és a közösen elkészített labirintus szertartásaiban. Aztán egy spontán helyzetben a Nagy Rendező szervezett nekünk egy lehetőséget, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassuk helytállásunkat egy tűzoltás vészhelyzetében. Az esti Méh Ünnep közösen adott méh áldása és gyógyítása, szépséges zárójelenetei a résztvevőkkel közösen megélt nővéri együttben… Szavakkal alig leírható élmények… vagy legalábbis nem szűkszavúan. Jöhet a küldetésbe állásuk, a tanultak gyakorlatban való használata a valódi hivatásuk terében.
ÚJ MéhNővér Évfolyam – 2017. november 19-től 9 hónapon át
A most végzettek indulásának segítése mellett, kiváncsian várom, hogy milyen lesz az új MéhNővér évfolyam. Az eddig jelentkezetteket nézve erős, lelkes csapat lesz. Jelentkeztek a csoportba már dúlák is, ami azért is különleges, mert a szakrális szülés témájában az Aranyasszony tudás a Méhnővér tevékenységében megnyilvánulva kiegészítő jellegű mindahhoz képet, amit a szülésznők, szülész-nőgyógyász orvosok és a dúlák képzése során kapnak. Ahogyan régen is volt nálunk magyaroknál is, nem véletlenül volt a bába mellett 4 támasztóasszony – a saját terükkel és feladatkörükkel.
Bővebben a Méhnővér képzésről, jelentkezési lehetőséggel a következő évfolyamba>>>
Méh Tanítások összegzése, avagy mit, mikor mi után érdemes “visszatanulnod”?
Az egyik leggyakoribb kérdés tőletek hírlevélolvasóktól és programon résztvevőktől:
MIVEL KEZDJEM, MI A MENETE, amit ajánlasz követni?
* I. * INDULÁSHOZ: a Női Egészség szempontjából alaptanítások:

Méh Bölcsesség
Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

Méh Erő Ébresztő könyv:
elméleti tudásanyag a szakrális nőiség, a vérmisztériumok, a méh állapotok és nőiségünk energetikai ciklusai, fázisai, a női beavató út, a méh tudás lényege, méh ébresztő alapgyakorlatok – olyanok amelyek olvasva is biztonsággal végezhetők. Bővebben a Méh Erő Ébresztő könyvről, megrendelési lehetőséggel >>> 
MéhKirálynő Online tanfolyam:
7 fázison át segítő otthon is biztonsággal végezhető gyakorlatok, de már olyanok, amelyek vezetést igényelnek. 2-3 naponta küldök távoktató anyagokat, melyek mint egy munkafüzet lépésről-lépésre segítenek belső méh munkádban. Előadás és meditációs hanganyagok egészítik ki az írottakat. A témák a fogantatástól, a születésen át, az anyasebek felismerésétől és gyógyításán át, a generációs női mintákon való munkát felölelőn haladnak a női méh 7 fázisán átívelőn. A MéhKirálynő online tanfolyam tartalmi leírásához kattints ide>>>
* II. * SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN: Ezidáig (I. szint, könyv és online tanfolyam) önállóan is el tudsz menni a gyakorlatokkal, viszont amikor eljön a pont a továbblépésre, a blokkok oldására és a személyes átadást, követést és főként ellenőrzést igénylő belső munkák esetében a személyes jelenlét elengedhetetlen:
1. Méh energia aktiváló csoportos női körök (Méh Áldás, Méh Gyógyítás, Méh Ünnep neveken láthatod): akik megérintődnének, a kik kiváncsiak, akik szeretnének élő szóban többet tudni, kérdezni és megélni a méh erőben való jelenlétet.
2. Egyéni méh energia aktiváló kezelés (Méh Áldás, Méh Gyógyító kezelések néven láthatod): akik személyes segítséget várnak és kérnek
EDDIG TE KAPSZ KÍVÜLRŐL SEGÍTSÉGET,  INNENTŐL MAGAD IS MEGTANULOD AZ ÖNGYÓGYÍTÓ, ENERGIAAKTIVÁLÓ GYAKORLATOKAT VÉGEZNI ÉS ÖNMAGADÉRT TENNI:
3. Méh Erő Körök személyes részvételben 3×5 este, vagy 3 nap tömbösített képzés gyakorlatokkal. Személyes átadást és ellenőrzést igénylő gyakorlatokat adok át itt.

  1. Első Spirál: Méh Energia Aktiválás. Méh Tudatosság ébresztés, méh tisztító, töltő gyakorlatok, energetikai és testgyakorlatok, meditációk, első szintű méh áldás és méh gyógyítással zárul.
  2. Második Spirál: Gyógyító Méh. A méh gyógyítás recepteskönyve, avagy hogyan gyógyíthatod a méhedet, női testedet (méh vidító életmód, gyógyító étkek-italok, kristályok, további gyakorlatok, stb.), valamint hogyan használhatod a méhedet a fizikai-energetikai-érzelmi-mentális-spirituális testeid gyógyítására, a generációs és inkarnációs blokkokat is beleértve.
  3. Harmadik Spirál: Teremtő Méh. A tiszta méh a teremtés kelyhe tud lenni. Ezen alkalmakkor a méhet arra használhatjuk végre, amire leginkább való: tiszta teremtésre. A női erőforrások és a női teremtő energiák használata. Haladó szint.
    —->>>A MéhErő Körök következő csoportjainak időpontját hamarosan kiírom. Lesz nyári 1-1-1 napos.

* III. * NŐK SEGÍTÉSÉRE HIVATOTTAKNAK:
4. A Méh Erő Körök 4. spirálja: MéhNővér képzés. Ezen a szinten nőtársaink segítésére való elméleti, gyakorlati felkészülés zajlik. A szakrális nőiség tanítása, a női körök tartása, a méh tanítások átadása mellet, a Méhnővérek feladata a nőiség életútjának beavatásait kísérni, azokra felkészíteni, kapcsolódó szertartást tartani. Egyéni és csoportos formákban dolgozva célzottan segíti nőtársait az életútjukon.
A Méhnővér képzés azoknak ajánlott, akik:

  • Nők segítésében felismerték küldetésüket
  • már tevékenykednek a nők segítésében (akár már terapeuta, coach, kineziológus, családállító, egyéb alternatív konzulens/facilitátor irányokban dolgoznak, trénerek, stb.)
  • Azok számára is összefoglaló és szakmailag kiegészítő, akik már foglalkoznak a női méhhel, így haszonnal forgatható dúlák, szülésznők, nőgyógyászok, védőnők és nőiség tanítók, női köröket tartók.

Az utat érdemes végigjárni, legalább az első két szinten, hiszen az az alapvető női egészséget fenntartani tudó, női erőinkkel élni tudó tér. Önmagadért és szeretteidért, éleszd fel alvó méh erődet!
Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!
Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!