Vörös Fátyol: Szakrális Szerelembe avató női tanfolyam

Vörös Fátyol: Szakrális Szerelembe avató női tanfolyam
A Vörös Fátyol titkai: Szakrális Szerelem Beavatása

Vörös Fátyol NőiségBeAvató Hétvége

A Szerető női minőség szakrális minőségébe érkezésért

 2023. február 18-19. 

Szombat 11:00-18:00, vasárnap 10:00-16:00


MÉG 2 FŐ TUD JELENTKEZNI!


JELENTKEZÉSHEZ —> görgess lejjebb, s töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Ma a nők egymás felé nyújtják kezeiket, egymástól várják a támogatást – mert a génjeikben emlékeznek arra az időre, amikor ez még így volt. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma vagyunk nők. A magunk kihívásaival együtt. Az úton megtett első tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel igazi női önmagunk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyítjuk az önmagunkba és nőtársainkba vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. 

A Vörös Fátyol Titkai
A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Fátyol Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt. A Vörös Fátyol NőiségBeAvató folyamat ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. 

A NőiségbeAvató napok tartalmából, mely sorozat része a Vörös Fátyol tanfolyam

Az egyes beavató női minőségek megélése a legfontosabb női minőségekkel való találkozásod női önismereted alapja. Megmutatja miért éled nőiséged egyes minőségeit könnyebben, másokat nehezebben. A női minőségekkel az életúttal utazunk, a női vérmisztériumok beavató útja kísér bennünket. A szent női négyesség elvét követjük a tanfolyam során. Feltárul a nagy női létköri 4 minőség, a női életkörök legfontosabb 4 ciklusa, az évkör 4-es osztata, a havi ciklusunk 4 fázisa. A négyesség által adott alapot rendezzük össze, melyből születhetnek a magasabb szintű női minőségek.

Az egyes minőségek kapcsán külön havi folyamatokba be lehet kapcsolódni.
Nézd meg miről fog szólni!
A Vörös Fátyol tanítások mentén egy rövid ízelítő a személyes hétvégéről:

A külön is ajánlott tanfolyamsorozat következő napjai a Szakrális Szerelem jegyében telnek február 12-13-án:


A Szakrális Szerető


Témája a Vörös Fátyol hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának második életszakaszi állomása, a Szerető Nővé Avatódás szakasza. A női minőségek között ez a Szerető időszaka. Az évköri változási rendben a nyár tartozik hozzá mint évszak. Kiemelt figyelmet kap az első szexuális élmény gyógyításán túl a szerető minőségben való növekedés, a megszentelt szexualitás megélése és gyakorlatai a tantrikus és taoista szerelmi titkok alapján, valamint a kapcsolódó szerelem papnő hagyományok mentén.

Élmények:

  • A Vörös Fátyol beavatása
  • Szakrális nőiség Szerető minőséghez kapcsolódó tanításai
  • Női Vonzerő növekedése
  • Tantrikus hagyomány és tanításai
  • taoista szerelmi titkok, gyakorlatok
  • gésa-titkok
  • Az orgazmus útja, utazás az orgazmusban-gyönyörben

Gyakori kérdésekre válaszolok a személyes tanfolyam kapcsán, avagy kinek érdemes jönni, mit jelent a nem kezdőknek való ez a hétvége és melyek azok az esetek, amelyek traumás hátterük miatt először terápiás folyamat javasolt inkább:

Ha szeretnél beletekinteni a Vörös Fátyol tanításaiba, megtapasztalni azokat és szerető női archetípusodon dolgozni, akkor várlak szeretettel!

Hogyan lehetsz részese a NőiségBeAvató Napoknak?


– avagy a praktikus kérdések:

Hol? – Budakeszin, az ÉletHázban.

Mire lesz szükséged? -nyitottságra és belső vágyra a szakrális nőiség felfedezése, megélése kapcsán; személyes jelenlétre

Milyen hazavihető anyagokat kapsz a megélések mellé? – Otthon biztonsággal végezhető női önismereti és nőiségfejlesztő gyakorlatokat, rituálékat kapsz egy tematikus csokorba gyűjtve.

Mennyi ideig tart a tanfolyam? – szombaton 10:00-18:00, vasárnap 10:00-16:00 óra között

Mennyibe kerül? 

  • 70 000Ft/nap (2 napos tanfolyam)
  • VST Vörös Fátyol online tanfolyamot egyidejűleg végzőknek 60 000Ft/nap az előjelentkezési határidőig utalva (2 napos tanfolyam)

Hogyan tudsz JELENTKEZNI a Szakrális Szerelembe Avató napokra?

Jelentkezés a program foglalójának átutalásával lehetséges!

Részletekért és jelentkezéshez kattints ide:

https://noionmegvalositas.hu/termek/02-18-19-voros-fatyol-noisegbeavato-szertartasnapok-szakralis-szerelem/Várlak szeretettel egy valódi szerElembe avató élménybe!
Pozsgai Nikoletta 
"Az örök női tudás természete ösztönösen Tudó és Cselekvő. Benne lévő, a lényegben élő, erőben álló minden erőfeszítés nélkül, könnyedén teremtő. A szavak nem előzik meg a megélést, hanem követik azt. A szavak nem kívülről karcolják, nem is magyarázzák, hanem elmélyítik a belső kapcsolódást. A szavak nem börtönök, hanem kapuk a végtelenbe. Titkok. Az Élet Misztériumának titkai - a nők titkai. Ideje feltáruljanak, hogy a megélés által újra tudássá legyenek. Megélésükkel pedig természetessé és örömmel élhetővé tegyék az életet. - Pozsgai Nikoletta, Nőiségbeavató hétvége"

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!