Július 22. Mária Magdolna Ünnep

Július 22. Mária Magdolna Ünnep
Mária Magdolna a Grál Papnője

Nőiség Gyógyító és Nőiség Szentelő

Mária Magdolna Ünnep

Július 22. péntek

—>>>B E T E L T! csak várólistára lehet jelenetkezni! <<<—-

Mária Magdolna hivatalos emléknapján

 10:00-kb. 17:00 

10:00-11:15 Köszöntő és Érkeztető Meditáció A Te Mária Magdolnád – belső utazás és kapcsolódás Mária Magdolnával

11:30-13:00 Női/Férfi Sebek gyógyítása, nőiségblokkok oldása Mária Magdolnával

14:00-16:00 Lélek Összekapcsolás és új nőiség történet teremtése a szakrális szerelem és megszentelt szexualitás terén.

16:30-18:00 NőiségSzentelő Szertartás Mária Magdolna myrrophore illóolajaival, (választható illóolajas testszenteléssel) Az illóolajakat az Izraeli-Jordániai Magdolna út során Magdolna szent helyein szenteltem fel. Csak különleges alkalmakkor használom, mint Magdolna ünnepnapja.

E gyönyörű és egyedi program segít felülírni nőiségeddel kapcsolatos blokkjaidat, felszabadítani szívedet, női létedet!

Bővebben az egyes programrészekről:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

A MagDalai Mária az apostolok apostolnője életének titkai, Grál papnői beavató út Pozsgai Nikoletta szakrális utazásai során Magdolna nyomdokaiban című előadásából:

 A Lelket Gyógyító egyik legtisztább minőség MagDalai Mária. Az a Mária, aki a női minőségünk elfeledett, eltagadtatott szerető női minőségünket horgonyozta a Földre életével, lényével gyógyítja mai is női részeinket. Nem a bűnbánó Magdolnára gondolok ilyenkor, hanem arra a nőre, ki a legszebb tükör. Női teljességében állva visszatükrözi a mindenkori társadalmi megítélését azzal a nővel szemben, aki megéli Szerető Énjét, szer-elemmel való életjelenlétét. Magdalai Mária megtestesíti a szer elemének legmagasabb és legszebb transzformációját, mellyel az isteni magasságokba emeli a férfit. Kinek szerelmében megistenül nő és férfi, s eggyé válik minden mi ketté választatott. Életútjában és küldetésében a Grál szerelmi tanítások mesternőjét, a szerelemmel beavató papnői küldetést ismerhetjük meg.

A napkezdő meditációs belső  utazás után női sebeid és férfiakkal kapcsolatos emlékeid gyógyítása, nőiségedben blokkjainak oldására lesz lehetőséged. Majd egy felemelő lélek összekapcsolás segít Isteni önvalódhoz kapcsolódni. 
A lélekösszekapcsolás különleges módszerével legtisztább önvalóddal nyílik kapcsolódási lehetőséged, mely térben eltöltött idő a legmélyebb gyógyulásokat szokta elhozni. A lelkeddel való találkozás, valódi Isteni lényed ragyogó fényében az EGYség élményt élhetünk meg.

A nap koronájaképpen a Nőiségszentelő szertartásban kapcsolódunk Mária Magdolna  és a Rózsa vonal papnőinek nőiséget szentelő energiáival. Gyógyulás a Krisztusi női és krisztusi férfi minőség erejében. Melynek része egy gyönyörűséges testszentelő szertartás, Magdolna myrrhophore papnő illatos olajaival. A szertartás ruhában zajlik, az illóolajos testszentelés választható. 

Várlak szeretettel a Mária Magdolna ünnepnapján!

A nap során az emberiség történelmében szétesett hajdani Isteni Női Egységet állítjuk helyre a NŐben. 

Helyszín:

Budakeszi, ÉletHáz 

Az ÉletHáz célja, hogy segítse a nők és férfiak önmagukra ébredését, hogy múltbéli visszahúzó mintáikat, emléksúlyaikat oldva, új minőségükben találjanak egymásra; s ekképpen az ő újjászületett egységükben foganhasson és nevelkedhessen a jövő generáció gyermeke.

Részvételi díj:

 33 000Ft

BÓNUSZ: hanganyag válogatás Mária Magdolnáról tartott korábbi előadásaimból

A Mária Magdolna Misztérium 13 hetes jelenleg zajló Online tanfolyamának résztvevői KEDVEZMÉNYES áron jöhetnek:

25 000Ft 

J E L E N T K E Z É S:

A program bármely részén vagy az egészen való részvételhez töltsd ki az űrlapot, a megadott mailcímedre érkeznek a további információk.

A JELENTKEZÉSED 5 000Ft foglaló utalása után válik biztosítottá.

 —>>>B E T E L T! csak várólistára lehet jelenetkezni! <<<—-


A PROGRAM HÁTTERÉBEN:

Pozsgai Nikoletta, NagyBoldogasszony papnője, az AranyAsszony Iskola vezetője, így ír a papnői minőség kutatásában, az újraemlékezés folyamatában megtett útjairól:

„Megalapozó beavató élményeket élhettem át több ízben az angliai Glastonburyhez köthető Avalonban, mind a papnői, mind az Istennő mai kultuszának kutatása közben. Meghatározó volt az Ízisz és Hathor papnői misztériumok tanulmányozása tekintetében a 2005-ös 16 napos nagy egyiptomi körutunk. Ébresztő és erős emlékezés hullámokat hozott a 2009-es egyiptomi visszatérés. Kiemelkedő beavató út volt számomra a 2011-es franciaországi szakrális utazás. Ekkor Dél-Franciaországban Magdalai Mária lépteit követve mesélt saját beavatásának történetéről, életéről és a Krisztusi NŐI minőség földi útjáról. Chartres-ban a labirintus bejárása után a születésem napjának perceiben tettem eggyé a bennem élő női minőségeket. 2012-ben egy kicsiny görög sziget, Karpathos felkeresése segített megérteni a NagyBoldgasszonyunk IstenAnyai szerepét, melyet ugyanazon évben a görög Kréta szigetének, mínoszi kultúra, Istennő Kultusz kutatása és a félszigeten Delphoi-hoz kapcsolódó feltáró munka is hozzájárult. Mindezeket követte 2013-ban és 2015-ben a törökországi Epheszosz, amikor Mária Anya házában járva újabb megértések nyíltak fel a Máriaság tanításairól és lényegéről. Ahogy-e sorokat írom még előttem áll egyiptomi látogatásunk, melyet ismét jóleső belső izgalommal várok. A külső kutató munka mellett belső utakon papnővé szentelődésem útján megismertem az IstenAnya megannyi arcát, az Istennő megannyi aspektusát. Őt, aki ezerarcú és ott van a mindenekben. Együtt lélegzik a földdel, az éggel, az elemekkel, s együtt teremt az emberiséggel. Megismertem Őt a szerelemben, s megismertem őt az anyaságban, s ismerem őt ezredévek óta a papnőségben. Emlékszem rá s a vele való teljességben létezem. „

A Grál és Mária kapcsán:

A  Grál többet jelent egy fizikai kehelynél – akkor is ha az a kehely az egyik hagyomány szerint Jézus vérét fogta fel a kereszthalálakor; s akkor is ha ez a kehely voltaképpen a vérszerződés kupája, melyre Bunyevácz Zsuzsa kutatásai alapján utal; s akkor is ha a Sang Real értelmezésének nyomán haladva ’királyi vérnek’ értelmezzük a Grált és elfogadjuk Mária Magdalénát mint Jézus hitvesét és vérvonalát továbbvivő gyermekeinek anyját. 
A Grál egy szimbólum, méghozzá az önMAGára ébredt, fényember vagy istenember szimbóluma, aki megvalósította önnön belső és tiszta magját. Önazonosan él és belelépett abba a küldetésbe, amit az isteni tervben vállalt egyéni, társkapcsolati, családi, nemzeti, Föld és világszinten.

A Grál – az aranykori élet, az új egység forrása és egyben jelképe minden szinten. A Grál Kehely – a test, lélek és szellem hármassága, mely összerendezett eggyé válik az önmegvalósítás, az isteni önvaló kiteljesítésének folyamatában. A színtér, ahol a belső alkímiai folyamat zajlik a test, mint elsődleges kehely, a lélek és a szellem otthona az életünkben. Szorosabb értelemben, a Nő teste a Grál titkot rejtő Kehely.  A Nő életfeladatában és női erejében állva a legteljesebb isteni szeretetet képes újra és újra a világon életre hívni. A az energetikai adottságait ismerő és megélő szakrális NŐ kehelyként befogadja a szellemi szikrát, az isteni magot, s a krisztusi minőséget szüli e világra.

Ahogy tette ezt a kehely misztérium ikonikus alakja Szűz Mária – az isteni szikra befogadó kelyheként, miképpen az Isten-Fiúnak, Jézusnak élet adott. Valamint a gnosztikusok szerint Magdalai Mária, ki Jézus vérét hordta a szíve alatt, a krisztusi minőség befogadására felszentelt papnői kelyhében.   Mária neve annyit tesz „az Istent élő Asszony„- ki éli női teljességét, annak minden aspektusában. Így Anna Mária, MáriaAnya, Magdalai Mária- , a női teljesség jelképei is egyben.   A Máriák – azaz az emberi történelem során szétválasztott Női Teljesség egyes aspektusai – pedig benned válnak újra eggyé.

Az Isteni Női Megszentelt energia tartópillérévé válsz, s Te leszel az, aki nőként emlékezve teljességedre, áldott nőként az IstenAnyai szeretetbe öleled vissza a társadat, a Férfit; s a Földet magát. TE VAGY AZ A NŐ, KIBEN MÁRIA TELJESSÉGE ÉL!

„A szent nőiséget, és annak a női bölcseken, papnőkön és orákulumokon keresztül történő megnyilvánulását kiűzhették a patriarchális történelemből, betilthatták és aztán elfelejthették, de amint egyszer az emlékezés folyamata elkezdődik olyan, mintha eltolnák a követ egy eltorlaszolt forrásról, amely egyszer szent kút volt” – Elizabeth Davis

Itt az ideje, hogy nőként eltold a torlaszokat és kitisztítsd a forrásokat…majd egyszer csak rádöbbensz, hogy Te magad vagy a kút és a forrás. Ekkor az élet vizet szétárad benned és megárad belőled. 

„Ami a női szívben, elmében és a test bölcsességében nyugszik, a legnagyobb titkok és legnagyobb erők egyike – amelyek csak arra várnak, hogy feltáruljanak.” (Judi Sion-Tom Kenyon: Mária Magdolna üzenetei)


Néhány kép ízelítőül korábbi évek Magdolna napi ünnepeinek szerszövőiről:

GralSzerszovok1
GralSzerszovok2
GralSzerszovok3

 

Ha szívesen néznél képeket arról milyen hangulatúak a Grál ház előadással egybekötött szertartásai, itt találsz több fotót>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!