Július 22. Mária Magdolna Ünnep

Július 22. Mária Magdolna Ünnep
Mária Magdolna grál papnő

Nőiség Gyógyító és Nőiség Szentelő

Mária Magdolna Ünnep

2023. július 22. szombat

Mária Magdolna hivatalos emléknapján

 10:00-kb. 18:00 

10:00-11:15 Köszöntő és Érkeztető Meditáció A Te Mária Magdolnád – belső utazás és kapcsolódás Mária Magdolnával

11:30-13:00 Női/Férfi Sebek gyógyítása, nőiségblokkok oldása Mária Magdolnával

14:00-16:00 Lélek Összekapcsolás és új nőiség történet teremtése a szakrális szerelem és megszentelt szexualitás terén.

16:30-18:00 NőiségSzentelő Szertartás Mária Magdolna myrrophore illóolajaival, (választható illóolajas testszenteléssel) Az illóolajakat az Izraeli-Jordániai Magdolna út során Magdolna szent helyein szenteltem fel. Csak különleges alkalmakkor használom, mint Magdolna ünnepnapja.

E gyönyörű és egyedi program segít felülírni nőiségeddel kapcsolatos blokkjaidat, felszabadítani szívedet, női létedet!

Bővebben az egyes programrészekről:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

A MagDalai Mária az apostolok apostolnője életének titkai, Grál papnői beavató út Pozsgai Nikoletta szakrális utazásai során Magdolna nyomdokaiban című előadásából:

 A Lelket Gyógyító egyik legtisztább minőség MagDalai Mária. Az a Mária, aki a női minőségünk elfeledett, eltagadtatott szerető női minőségünket horgonyozta a Földre életével, lényével gyógyítja mai is női részeinket. Nem a bűnbánó Magdolnára gondolok ilyenkor, hanem arra a nőre, ki a legszebb tükör. Női teljességében állva visszatükrözi a mindenkori társadalmi megítélését azzal a nővel szemben, aki megéli Szerető Énjét, szer-elemmel való életjelenlétét. Magdalai Mária megtestesíti a szer elemének legmagasabb és legszebb transzformációját, mellyel az isteni magasságokba emeli a férfit. Kinek szerelmében megistenül nő és férfi, s eggyé válik minden mi ketté választatott. Életútjában és küldetésében a Grál szerelmi tanítások mesternőjét, a szerelemmel beavató papnői küldetést ismerhetjük meg.

A napkezdő meditációs belső  utazás után női sebeid és férfiakkal kapcsolatos emlékeid gyógyítása, nőiségedben blokkjainak oldására lesz lehetőséged. Majd egy felemelő lélek összekapcsolás segít Isteni önvalódhoz kapcsolódni. 
A lélekösszekapcsolás különleges módszerével legtisztább önvalóddal nyílik kapcsolódási lehetőséged, mely térben eltöltött idő a legmélyebb gyógyulásokat szokta elhozni. A lelkeddel való találkozás, valódi Isteni lényed ragyogó fényében az EGYség élményt élhetünk meg.

A nap koronájaképpen a Nőiségszentelő szertartásban kapcsolódunk Mária Magdolna  és a Rózsa vonal papnőinek nőiséget szentelő energiáival. Gyógyulás a Krisztusi női és krisztusi férfi minőség erejében. Melynek része egy gyönyörűséges testszentelő szertartás, Magdolna myrrhophore papnő illatos olajaival. A szertartás ruhában zajlik, az illóolajos testszentelés választható. 

Várlak szeretettel a Mária Magdolna ünnepnapján!

A nap során az emberiség történelmében szétesett hajdani Isteni Női Egységet állítjuk helyre a NŐben. 

Helyszín:

Budakeszi, ÉletHáz 

Az ÉletHáz célja, hogy segítse a nők és férfiak önmagukra ébredését, hogy múltbéli visszahúzó mintáikat, emléksúlyaikat oldva, új minőségükben találjanak egymásra; s ekképpen az ő újjászületett egységükben foganhasson és nevelkedhessen a jövő generáció gyermeke.

Részvételi díj:

 33 000Ft

BÓNUSZ: hanganyag válogatás Mária Magdolnáról tartott korábbi előadásaimból

A Mária Magdolna Misztérium 13 hetes jelenleg zajló Online tanfolyamának résztvevői KEDVEZMÉNYES áron jöhetnek:

25 000Ft 

J E L E N T K E Z É S:


A programra a részvételi díj befiztésével tudsz jelentkezni itt>>>

Még 4 fő tud jelentkezni!


A PROGRAM HÁTTERÉBEN:

Pozsgai Nikoletta, NagyBoldogasszony papnője, az AranyAsszony Iskola vezetője, így ír a papnői minőség kutatásában, az újraemlékezés folyamatában megtett útjairól:

“Megalapozó beavató élményeket élhettem át több ízben az angliai Glastonburyhez köthető Avalonban, mind a papnői, mind az Istennő mai kultuszának kutatása közben. Meghatározó volt az Ízisz és Hathor papnői misztériumok tanulmányozása tekintetében a 2005-ös 16 napos nagy egyiptomi körutunk. Ébresztő és erős emlékezés hullámokat hozott a 2009-es egyiptomi visszatérés. Kiemelkedő beavató út volt számomra a 2011-es franciaországi szakrális utazás. Ekkor Dél-Franciaországban Magdalai Mária lépteit követve mesélt saját beavatásának történetéről, életéről és a Krisztusi NŐI minőség földi útjáról. Chartres-ban a labirintus bejárása után a születésem napjának perceiben tettem eggyé a bennem élő női minőségeket. 2012-ben egy kicsiny görög sziget, Karpathos felkeresése segített megérteni a NagyBoldgasszonyunk IstenAnyai szerepét, melyet ugyanazon évben a görög Kréta szigetének, mínoszi kultúra, Istennő Kultusz kutatása és a félszigeten Delphoi-hoz kapcsolódó feltáró munka is hozzájárult. Mindezeket követte 2013-ban és 2015-ben a törökországi Epheszosz, amikor Mária Anya házában járva újabb megértések nyíltak fel a Máriaság tanításairól és lényegéről. Ahogy-e sorokat írom még előttem áll egyiptomi látogatásunk, melyet ismét jóleső belső izgalommal várok. A külső kutató munka mellett belső utakon papnővé szentelődésem útján megismertem az IstenAnya megannyi arcát, az Istennő megannyi aspektusát. Őt, aki ezerarcú és ott van a mindenekben. Együtt lélegzik a földdel, az éggel, az elemekkel, s együtt teremt az emberiséggel. Megismertem Őt a szerelemben, s megismertem őt az anyaságban, s ismerem őt ezredévek óta a papnőségben. Emlékszem rá s a vele való teljességben létezem. “

A Grál és Mária kapcsán:

A  Grál többet jelent egy fizikai kehelynél – akkor is ha az a kehely az egyik hagyomány szerint Jézus vérét fogta fel a kereszthalálakor; s akkor is ha ez a kehely voltaképpen a vérszerződés kupája, melyre Bunyevácz Zsuzsa kutatásai alapján utal; s akkor is ha a Sang Real értelmezésének nyomán haladva ’királyi vérnek’ értelmezzük a Grált és elfogadjuk Mária Magdalénát mint Jézus hitvesét és vérvonalát továbbvivő gyermekeinek anyját. 
A Grál egy szimbólum, méghozzá az önMAGára ébredt, fényember vagy istenember szimbóluma, aki megvalósította önnön belső és tiszta magját. Önazonosan él és belelépett abba a küldetésbe, amit az isteni tervben vállalt egyéni, társkapcsolati, családi, nemzeti, Föld és világszinten.

A Grál – az aranykori élet, az új egység forrása és egyben jelképe minden szinten. A Grál Kehely – a test, lélek és szellem hármassága, mely összerendezett eggyé válik az önmegvalósítás, az isteni önvaló kiteljesítésének folyamatában. A színtér, ahol a belső alkímiai folyamat zajlik a test, mint elsődleges kehely, a lélek és a szellem otthona az életünkben. Szorosabb értelemben, a Nő teste a Grál titkot rejtő Kehely.  A Nő életfeladatában és női erejében állva a legteljesebb isteni szeretetet képes újra és újra a világon életre hívni. A az energetikai adottságait ismerő és megélő szakrális NŐ kehelyként befogadja a szellemi szikrát, az isteni magot, s a krisztusi minőséget szüli e világra.

Ahogy tette ezt a kehely misztérium ikonikus alakja Szűz Mária – az isteni szikra befogadó kelyheként, miképpen az Isten-Fiúnak, Jézusnak élet adott. Valamint a gnosztikusok szerint Magdalai Mária, ki Jézus vérét hordta a szíve alatt, a krisztusi minőség befogadására felszentelt papnői kelyhében.   Mária neve annyit tesz “az Istent élő Asszony“- ki éli női teljességét, annak minden aspektusában. Így Anna Mária, MáriaAnya, Magdalai Mária- , a női teljesség jelképei is egyben.   A Máriák – azaz az emberi történelem során szétválasztott Női Teljesség egyes aspektusai – pedig benned válnak újra eggyé.

Az Isteni Női Megszentelt energia tartópillérévé válsz, s Te leszel az, aki nőként emlékezve teljességedre, áldott nőként az IstenAnyai szeretetbe öleled vissza a társadat, a Férfit; s a Földet magát. TE VAGY AZ A NŐ, KIBEN MÁRIA TELJESSÉGE ÉL!

“A szent nőiséget, és annak a női bölcseken, papnőkön és orákulumokon keresztül történő megnyilvánulását kiűzhették a patriarchális történelemből, betilthatták és aztán elfelejthették, de amint egyszer az emlékezés folyamata elkezdődik olyan, mintha eltolnák a követ egy eltorlaszolt forrásról, amely egyszer szent kút volt” – Elizabeth Davis

Itt az ideje, hogy nőként eltold a torlaszokat és kitisztítsd a forrásokat…majd egyszer csak rádöbbensz, hogy Te magad vagy a kút és a forrás. Ekkor az élet vizet szétárad benned és megárad belőled. 

“Ami a női szívben, elmében és a test bölcsességében nyugszik, a legnagyobb titkok és legnagyobb erők egyike – amelyek csak arra várnak, hogy feltáruljanak.” (Judi Sion-Tom Kenyon: Mária Magdolna üzenetei)


Néhány kép ízelítőül korábbi évek Magdolna napi ünnepeinek szerszövőiről:

GralSzerszovok1
GralSzerszovok2
GralSzerszovok3

 

Ha szívesen néznél képeket arról milyen hangulatúak a Grál ház előadással egybekötött szertartásai, itt találsz több fotót>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!