PapNő? Ki vagy TE?

PapNő? Ki vagy TE?

Amikor először hallottam a papnő szót, egyszerre lúdbőröztem és egyszerre jelent meg bennem egyfajta bénító, dermesztő szorongásérzet, melyekre az elmém azonnal benyomta a pánik gombot és kiadta a lélekszakadva menekülj parancsot. Ugyanakkor éreztem, hogy VAN valami számomra fontos ebben a szóban, abban amit számomra hordoz, és az üzenete nem mai – ezredéveket átívelő.
Akkortájt már ismertem előző életeket, sejtettem, hogy volt közöm ilyesmihez. A kezdeti félelem azonban erősebb volt mintsem lépjek bármit is saját papnői lényem felfedezése felé. Évek múltak el, amikor egy önképző-csoportomba járó tanítvány az Istennő Papnőjeként mutatkozott be. Kíváncsiság, izgalom és egyszerre a berzenkedő érzések… majd egy elvonuláson ismét előkerült e fogalom Szentesi Szilvi bemutatkozásában, személyes élménymegosztásában,  illetve az ott társelőadó Idris Charles Inanna, a Mennyek és a Föld királynője, Istennője – papjával történt mély beszélgetések során. A vörös lenvászon ruhában megjelenő férfi, Idris,  olyan előadást tartott Inanna alvilágba tett utazásáról, mely nagy hatást gyakorolt rám. Átható beszélgetésekkel megkezdődött az emlékezésem útja. Nem sokkal később a Veres Kriszta vezette 3 éves budapesti Danu Papnője iskolában jártam az évkört, s megismertem az Istennő mítoszait, a matriarchátus-patriarchátus küzdelmét. Mély belső utazás volt az emlékezésbe, melyek mellé a papnő életek traumáinak gyógyítására a kineziológia is szükséges volt. Közben mindvégig éreztem, hogy a papnőség és az Istennő kultusza közös úton járt oly sokáig, de valójában CSAK RÉSZIGAZSÁGot tükröz, hiszen az Isteni sem nem női, sem nem férfi, vagy éppenséggel mindkettőt tartalmazó EGY.
Ekkortájt más utakon is indulva nemzetközi szinten ismert és elismert tanítók segítették tovább utamat, Elayne Kalila Doughty és Hailey Mitchell (2 éves Soulful Women Certificate Programme, Art and Alchemy of the Feminine, California, USA),  valamint Sharon Rose és Kamala Everett (Golden Age Man and Woman – Aranykori nő és férfi, és a Golden Age Teacher Training Course – Aranykor tanítóképző kurzus, Maui, USA).
A papnőség megértésében és belső papnői énrészem ébrdésében sokat segítettek a szakrális családi útjaink, a Magdaléna útunk Dél-Franciaországba, az Egyiptomi nagy körútunk, illetve a görögországi Kréta, Szantorini, Karphathos szigetek mínoszi kultúrába és fő szigeti Delphibe, Olymposra tett szakrális élményei, a törökországi utak, közülük különösen az ephesosi Mária-Házba és az artemisz temlomba tett utazások. De fontos volt Glastonbury többszöri felkeresésének élménye is, a korábbi írországi utazások mellett.
A magam útján sokkal fontosabbnak éreztem azt, hogy az Isteni női minőséget ébresszem magamban, s hogy az ISTENNŐK valójában BELSŐ NŐI ARCHETÍPUSainkat jelenítik meg. Ekként is dolgoztam velük. A belső női aspektusokat dolgoztam meg tudatosan, segítségül hívva minden általam jónak tartott személyiségfejlesztő és blokkoldó módszert is. Így s ekkor született meg az évkörből a NŐI TELJESSÉG 12 szirmú VIRÁGA, az Aranyasszony iskola egyik alapvető nőiségről szóló tanítása.
Közben tudatosan kutattam A NŐISÉG EGYETEMES TÖRTÉNETÉT,beleértve az Istennő kultuszokat, az egyes vallások nőképét, női istenségeit, DE mindennek MAGYAR vonatkozásait is, így a tengrizmust, a szkíta és avar papnők, a táltosasszonyok és sámánasszonyok történetét – de ez már sokkal inkább az ARANYASSZONY minőség belső fel-és megismerésének története bennem. A papnőképzés évei alatt ezért a magyarok Istenasszonyának, Nagyboldogasszony felszentelt papnője lettem.
Mindezek a szakrális-spirituális utam részeivé váltak, miközben sosem szűntem meg a földi síkot élni és abban fejlődni. A bejárt belső utak és a hozzá kapcsolt kutatások, valamint szakrális utazások mind hozzájárultak ahhoz, ahogy ma a PAPNŐI NŐI minőségemet látom, élem.
Saját ÚT
Az én küldetésemben fontos volt a papnői részem felébredésén túl, annak hétköznapi szintű megélésén túl a hivatásomban való megjelenése is. Hiszen a papnői praxis egyik legfontosabb teendője a szerek terének szövése, a női életmisztériumok ismerete és abba a nők beavatása. A papnői énemmel való belső kapcsolódáson keresztül éledt meg bennem a médiumi csatorna, mely a szellemi tanítások és üzenetek lehívásában alapvető fontosságú hivatásom szakrális részeiben. A Szakrális NŐ hétköznapjai c. tanfolyam jó kezdet lehet számodra, hogy ráérezz a papnői aspektusod milyen mértékben kell segítse személyes küldetésedet!
Ha a belső papnői  személyiségrészed megébredt és hétköznapi szinten éled, akkor lehet érdemes tovább lépned a másoknak tartott szertartások, orákulumság és mediumitás irányában tovább lépned. Erre is van lehetőség, mert az AranyAsszony iskola második spiráljának képzésben papnői eszköztárat is tanulnak a résztvevők.
>>>A papnői női aspektus és a papnői hivatás témáiról a Szakrális Nő hétköznapjai c online oktatási csomagjában kaphatsz bővebb leírásokat, s hozzá a szakrális nőiség hétköznapi megélését segítő hanganyagokat, meditációkat!
Az Önmegvalósítás minden szintjén – testi, lelki, szellemi aspektusaiban – egyaránt dolgunk fejlődni és megélni legteljesebb önvalónkat! Nőiségedben való kiteljesedésedben fontos mind a 13 női archetípussal dolgoznod, de ezek közül az életcélod és küldetésed, ezáltal a fejlődést irányát és a belső iránytűt saját papnői részed adhatja meg neked.
Ha a szakrális nőiséged szeretnéd mélyebben megismerni és ÉLNI,  saját PapNői Éneden keresztül kapcsolódva adhatsz magadnak belső erőt és támaszt.
PapNŐI ÉNED AZ, AKI:

 • szívén keresztül kapcsolódik a világgal, s annak egyetemes bölcsességével
 • összeköti a szétszakadt szálakat tér-idő dimenziókon át
 • tisztán képes látni az illúziók ködfálylain
 • képes kilépni a mátrixot fenntartó egó-drámák teréből
 • víziókat és látomást hoz a személyes küldetésedből fakadó jövődről

PapNŐ Ébredjen Benned  programok:
1. A Szakrális Nő Hétköznapjai c. Tanfolyam: Ha bővebb, átfogóbb tudást szeretnél kapni a papnői énrész és a szakrális nőiség témájában, de vágysz arra, hogy a gyakorlatban tudd mindezt megélni, akkor az oktatási csomagot ajánlom leginkább:
PapNő ÉN WORKSHOP + SZERTARTÁS + 15 részes ONLINE tanfolyam. Melynek része a Megszentelt Élet c. online tanfolyam mind a 13 írott és hanganyaga is>>>! Ha nem tudsz eljönni személyesen, jó hír számodra, hogy a személyes alkalmak hanganyagait is tartalmazza az online program!

 • Workshop időpontja:  január 13. 17:00-18:30 kedd
 • Szertartás: január 13. 19:00-22:00 kedd
 • Online tanfolyam indulása:  január 19. hétfő,  melyen belül 2 naponta kapod az egyes anyagokat.

2. PapNő Ébredjen Benned évköri szertartás: ha szeretnéd megismerni papnői részedet, s a témában belekóstolnál abba miben tud neked segíteni SAJÁT PAPNŐI ÉNED, akkor a fenti programból nyitott számodra a kapcsolódó esti szertartás külön is:
papnői én2015. január 13. kedd 19:00-22:00
PapNő Ébredjen Benned c. Szertartás 
A program célja, hogy azt élő kapcsolatod legyen saját belső papnői részeddel, azzal, aki:

 • KÉPES KAPCSOLÓDNI az illúziókon és a mátrixon túli VALÓSÁGGAL
 • látja a NAGY KÉPET, benne a saját jövőd tendenciáit
 • segít neked látni, hogy merre vezet az életed ösvénye
 • segít dönteni az életed kérdéseiben
 • összekapcsolj a múltat-jelent és jövőt
 • érez az 5 érzékszerven túli érzékszerveivel
 • lehívja a baba lelkét a szülés folyamatában és utána

A szertartás részvételi díja: 3500Ft, AranyAsszony évkörét járóknak 2500Ft.

A papnői részed sorsod tükre, belső iránytűd a küldetésed beteljesítésében. A papnői énrészed megismerése a személyiségeden túli tudatosságod megismerésének útja. A benned élő papnő az, aki LÁTja a Nagy Képet. Aki  látja és érzi az anyagi valóságon túli teljes valóságot, aki látja a személyes küldetésed beteljesítésének beavatásait.
>>>Az esti szertartás része a saját személyes 2015-ös jövő víziók meghívása, hogy lásd milyen lehetőségeket hoz az élet számodra ebben az évben!

 
A Szakrális Nő hétköznapjai c. tanfolyamra és/vagy a Papnői énedet ébresztő szertartásra jelentkezéshez írj a gralhaz kukac gmail pont com címre!

Várlak szeretettel az online tanfolyamok résztvevői vagy az olvasóim között, s örülök, ha személyesen is tudunk találkozni valamelyik személyes programon!

 Szeretettel és fénnyel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
NEF Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!