Miért fontos a női méh? + méh tisztító és méh töltő gyakorlat hanganyaga

Miért fontos a női méh? + méh tisztító és méh töltő gyakorlat hanganyaga

méherő, teremtő erő
Tiszta méh – egészséges, életerős nő

Érdemes tudatosítani, hogy nőként van választásod. A Te méhed a TE méhed. S hogy veled, s konkrétan a méheddel mi történhet te vagy jogosult dönteni és igen, cselekedni is. Te döntheted el abban kinek mi dolga van, s kinek van keresnivalója. Igen, minden értelemben. Fizikai-energetikai, érzelmi és spirituális értelemben is.
Ennek érdekében végezzük a méhtisztító és méh energetizáló gyakorlatokat, méhmegújító belső munkát.  Amit nem akarsz táplálni, aminek nem akarsz energiát adni, azt ki tudod takarítani a méhedből. Megválaszthatod, hogy mit növelsz, mit táplálsz az életedben – bármely területén.
 


Itt tudod kérni a videós anyagokat (egy bevezető ismertető, egy méhtisztító és egy méhtöltő gyakorlat videóban elmondva, bemutatva):

Keresztneved, amin szólíthatlak:*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
Település, ahol laksz:*Ha ettől többet szeretnél, vagy további gyakorlatokat ismernél meg, akkor a Méh Erő Ébresztő könyv>>> és az induló MéhKirálynő online tanfolyam>>> lehet segítségedre legkönnyebben.
KÖVETKEZŐ Méh Áldás és Méh Gyógyítás május 23-án lesz újra:
A Méh Áldások és Méh Ünnepek alkalmával az előadás és meditáció után tovább mélyítjük a belső megtapasztalás lehetőségét a méh áldás és méh gyógyítás kezeléseivel. Minden résztvevő személyes méh rituálé formájában kap méh áldást és méh gyógyítást. Ebben MéhNővérek képzett csoportja van segítségünkre.

Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!
Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus,életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!