Mária Misztériuma és Szófia-Ízisz Szent Papnői Tanításai Nyomán

Mária Misztériuma és Szófia-Ízisz Szent Papnői Tanításai Nyomán

MÁRIA MISZTÉRIUMA EST

Mária Élete és Ajándéka a Világnak a Szófia-Ízisz Szent Papnői Vonal Tanításaival

ELŐADÁS * MEDITÁCIÓ * SZERTARTÁS

2021.12.21.

18:00-19:30 előadás és meditáció ONLINE

20:00-kb. 21:30 Szertartás, a személyesen résztvevőknek


Különleges, egyedi programra hívlak, mely során Mária Misztériuma nyílik majd fel. Szűz Mária, Mária Anya, Mária mint papnő minőségeinek kutatásösszegző előadása után Máriával kapcsolódunk egy szent belső kapcsolódás folyamatában.
A Fény Fiút szülő Mária több történelmi megközelítésben tárul a résztvevők elé. Történelmi távlatok, melyekbe a nőiségtörténeti megközelítés is bele kell, hogy tartozzon és semmiképpen nem hagynám ki,  hiszen ennek kutatója vagyok immár több mint 20 éve. Feltétlen olyan megvilágítások és kérdések kerülnek előtérbe, amelyek segítenek megérteni az elmúlt 2000 év kór-rajzát. Szándékosan írom hosszú ó val. Hiszen a korrajztól többről lesz szó. A férfi és női energiák kiegyensúlyozatlansága, a matriarchátus és patriarchátus egymással viaskodó történelmi távlatú viszonya az, amelyen ezzel az előadással szeretném segíteni a résztvevőket TÚLLÉPNI. Mária Misztériumának fontos tanítási része a méh-hel való megszenteltet kapcsolat, melyet méh papnők segítettek régen és ma is. 
Meditációban: Kapcsolódunk Máriához, szent női minőségeiben, s általa és vele segítetten az Isteni Női minőséghez. 
Szertartásban: a Máriával való belső kapcsolódás útján tovább mélyítjük a személyesen résztvevőkkel. Mária minőségében és energetikai terében való gyógyulást és újjászületést segíti a méh áldás folyamata is. A szertartásban megélheted, hogy mit jelent a női teremtő erő, az élet szent kelyhével való belső kapcsolódás. A Szófia-Ízisz-Mária Misztérium szertartás során átadott tanításai kísérnek majd a méh misztérium és a méh papnők tanításainak megértésébenEz a rész nem kerül online közvetítésre, DE az online résztvevőknek kidolgoztam egy jó megoldást, ovass tovább!

Fontos: olyan résztvevők jelentkezését várom, akik nyitott szívvel választanak jelen lenni és készek arra, hogy az esetlegesen bennünk már generációk hosszú sora óta gyökeret vert mintázatokon túlra is kívánjanak tekinteni. Nem kívánok semmivel szemben menni, viszont a Máriában megtestesülő tiszta, szent női erőnek ideje van emléket állítani, mi több a Máriaság és szent női bölcseség tanításait a nőiség számára széles körben kinyitni.

Máriát történelmi kontextusban is tekintjük, kulturtöténeti előzményeivel együtt, ezért kiemelten szó lesz Mária korának papnői rendjéről is, melyek a Nagy Istennőt szolgálták. Az előadásban megvilágítom milyen módokon és milyen belső hitvilág mentén.
Szólok az egyik legvitatottabb kérdésről is, mely maga a szűz nemzés fogalma és jelensége. Túl az elmúlt 2000 év tanításain egy olyan világkép és olyan életrend tárul elénk, ami életelvűségében a legszentebb szeretet teret hozza létre és tartja fenn. A nőiség misztériumtanításainak eszenciája. 
Anna-Mária-Magdolna történetének megvilágítása ezen megközelítésből egy olyan világ nyit majd ki, vagy erősít benned meg, amelyről tisztán érezni fogod, a nőiség szent lényegisége és tisztán megnyilvánuló fény ereje. Ez a szent női erőtér ott van Boldogasszony hitünkben, Isteni női elvet megjelenítő mítosz és mondavilágunkban is. Erről a speciálisan magyar kapcsolatról is szólok majd. 
Mindezt Szülő BoldogAsszony napján, december 21-én, a téli napforduló energiájában. 
RÉSZVÉTELI DÍJ:

  • 15 000Ft ONLINE (előadás és meditáció, PLUSZ: a program után végzendő vezetett belső gyakorlat és szertartás felvétele, amit ajánlottan magad tudsz végezni, miközben mi a szertartás terében vagyunk az ÉletHázban)
  • 22 000Ft személyes részvétel (előadás, meditáció és méh áldással egybekötött Mária szertartásban átadott Szófia-Ízisz Papnő Vonal tanításokkal)

A programról készül felvétel, mely megvásárolható lesz a www.shop.pozsgainikoletta.com weboldalon felnyíló boltban, várhatóan karácsony, de legkésőbb az újév első napjaiban. 
JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:
Az e-mail cím és adatok megadásánál figyelj kérlek a pontosságra, az elírások elkerülése végett. A számla adatok megadása kötelező, a számla kiállítása nem opcionális, ezért kérlek add meg postacímed vagy céges utalás esetén a cég számla adatait. Utalás után minden további információt a megadott e-mailben küldök számdra! 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*
Mi hív a legjobban e program során? Min szeretnél dolgozni?:*
Online vagy személyesen szeretnél jönni?:*
Megismertem és elfogadtam az ÁFSZ-t és a GDPR-t.:*Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!