Május 29. Szakrális SzerElem Előadás és Meditáció

Május 29. Szakrális SzerElem Előadás és Meditáció
unio mystica

Szakrális Szerelem Est

Május 29. 19:00-21:00


ONLINE A Zoom rendszerén keresztül


Előadás a szakrális szerelemről, megszentelt testi kapcsolatról

Meditáció 1:  Női/Férfi Sebek – szerelemi sebek gyógyítása

Meditáció 2 : Szakrális Szerelemmel teljes párkapcsolat teremtése


Az előadás témái:

  • A szerelem magasabb minőségei
  • A szakrális szerelem történelmi távlatai
  • A szakrális szerelem kultikus szokásai, rituáléi
  • a megszentelt testi kapcsolat és az ún. Hyeros Gamos, azaz Szent Nász vallási és alkimista hagyományai
  • A magyar vonatkozások, Pünkösdi hagyománykör és az Aranyasszony évköri tanításai ide kapcsolódóan
  • Mária Magdolna és a szakrális szerelem Grál tanításai
  • a tantrikus és taoista szerelmi hagyományok, titkos tanok és gyakorlatok
  • Isteni Párkapcsolat – szakrális szerelem a hétköznapokban
  • Megszentelt Házasság, szakrális küldetés

Érdemes gyere, ha választ keresel a következő kérdésekre:
—>miképpen lehetséges a szakrális szerelem és megszentelt szeretkezés mennyei rezgéstartományát a hétköznapokban megélnünk?
—>Avagy hogyan tehetünk egy párkapcsolatot nem hétköznapivá?
—>Hogyan emelhetjük fel a kapcsolatainkat a szerElem, végtelen isteni szeretet rezgésébe?

Ízelítő a program további részeiből:
Az előadás után KÉT MEDITÁCIÓVAL FOLYTATJUK, melyek segítségével belső gyógyulásra indulunk, hogy a nő és férfi minőségeinkben megújulhassunk és lehetővé váljon egy magasabb minőségű párkapcsolat, szexualitás jelenlegi vagy majdani párunkkal


FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT NYITOTT A PROGRAM!


Mária Magdolna a Grál Papnője

Az estet Magdolna napján, Mária Magdolna tiszteletére is tartjuk ezen a napon. 
A MagDalai Máriáról, történetével és a felhozott blokkok kapcsán azok feloldási lehetőségeiről is lesz szó az este során. Magdolna az apostolok apostolnője. Több ízben készítettem már vele és életével kapcsolódó előadásokat a Magdolna helyek zarándoklatként való felkeresésének nyomán. 

Magdolna lényét én így élem meg:

A Lelket Gyógyító egyik legtisztább minőség MagDalai Mária. Az a Mária, aki a női minőségünk elfeledett, eltagadtatott szerető női minőségünket horgonyozta a Földre életével, lényével gyógyítja mai is női részeinket. Nem a bűnbánó Magdolnára gondolok ilyenkor, hanem arra a nőre, ki a legszebb tükör. Női teljességében állva visszatükrözi a mindenkori társadalmi megítélését azzal a nővel szemben, aki megéli Szerető Énjét, szer-elemmel való életjelenlétét. Magdalai Mária megtestesíti a szer elemének legmagasabb és legszebb transzformációját, mellyel az isteni magasságokba emeli a férfit. Kinek szerelmében megistenül nő és férfi, s eggyé válik minden mi ketté választatott. Életútjában és küldetésében a Grál szerelmi tanítások mesternőjét, a szerelemmel beavató papnői küldetést ismerhetjük meg.

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Várlak szeretettel a Szakrális Szerelem esti programján!

Részvételi díj: 5 000Ft

J E L E N T K E Z É S:

A program bármely részén vagy az egészen való részvételhez töltsd ki az űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*Izgalmas írások az esti programra hangolódva:

“Megalapozó beavató élményeket élhettem át több ízben az angliai Glastonburyhez köthető Avalonban, mind a papnői, mind az Istennő mai kultuszának kutatása közben. Meghatározó volt az Ízisz és Hathor papnői misztériumok tanulmányozása tekintetében a 2005-ös 16 napos nagy egyiptomi körutunk. Ébresztő és erős emlékezés hullámokat hozott a 2009-es egyiptomi visszatérés. Kiemelkedő beavató út volt számomra a 2011-es franciaországi szakrális utazás. Ekkor Dél-Franciaországban Magdalai Mária lépteit követve mesélt saját beavatásának történetéről, életéről és a Krisztusi NŐI minőség földi útjáról. Chartres-ban a labirintus bejárása után a születésem napjának perceiben tettem eggyé a bennem élő női minőségeket. 2012-ben egy kicsiny görög sziget, Karpathos felkeresése segített megérteni a NagyBoldgasszonyunk IstenAnyai szerepét, melyet ugyanazon évben a görög Kréta szigetének, mínoszi kultúra, Istennő Kultusz kutatása és a félszigeten Delphoi-hoz kapcsolódó feltáró munka is hozzájárult. Mindezeket követte 2013-ban és 2015-ben a törökországi Epheszosz, amikor Mária Anya házában járva újabb megértések nyíltak fel a Máriaság tanításairól és lényegéről. Ahogy-e sorokat írom még előttem áll egyiptomi látogatásunk, melyet ismét jóleső belső izgalommal várok. A külső kutató munka mellett belső utakon papnővé szentelődésem útján megismertem az IstenAnya megannyi arcát, az Istennő megannyi aspektusát. Őt, aki ezerarcú és ott van a mindenekben. Együtt lélegzik a földdel, az éggel, az elemekkel, s együtt teremt az emberiséggel. Megismertem Őt a szerelemben, s megismertem őt az anyaságban, s ismerem őt ezredévek óta a papnőségben. Emlékszem rá s a vele való teljességben létezem. “

A Grál és Mária kapcsán így ír Nikol:

A  Grál többet jelent egy fizikai kehelynél – akkor is ha az a kehely az egyik hagyomány szerint Jézus vérét fogta fel a kereszthalálakor; s akkor is ha ez a kehely voltaképpen a vérszerződés kupája, melyre Bunyevácz Zsuzsa kutatásai alapján utal; s akkor is ha a Sang Real értelmezésének nyomán haladva ’királyi vérnek’ értelmezzük a Grált és elfogadjuk Mária Magdalénát mint Jézus hitvesét és vérvonalát továbbvivő gyermekeinek anyját. 
A Grál egy szimbólum, méghozzá az önMAGára ébredt, fényember vagy istenember szimbóluma, aki megvalósította önnön belső és tiszta magját. Önazonosan él és belelépett abba a küldetésbe, amit az isteni tervben vállalt egyéni, társkapcsolati, családi, nemzeti, Föld és világszinten.

A Grál – az aranykori élet, az új egység forrása és egyben jelképe minden szinten. A Grál Kehely – a test, lélek és szellem hármassága, mely összerendezett eggyé válik az önmegvalósítás, az isteni önvaló kiteljesítésének folyamatában. A színtér, ahol a belső alkímiai folyamat zajlik a test, mint elsődleges kehely, a lélek és a szellem otthona az életünkben. Szorosabb értelemben, a Nő teste a Grál titkot rejtő Kehely.  A Nő életfeladatában és női erejében állva a legteljesebb isteni szeretetet képes újra és újra a világon életre hívni. A az energetikai adottságait ismerő és megélő szakrális NŐ kehelyként befogadja a szellemi szikrát, az isteni magot, s a krisztusi minőséget szüli e világra.

Ahogy tette ezt a kehely misztérium ikonikus alakja Szűz Mária – az isteni szikra befogadó kelyheként, miképpen az Isten-Fiúnak, Jézusnak élet adott. Valamint a gnosztikusok szerint Magdalai Mária, ki Jézus vérét hordta a szíve alatt, a krisztusi minőség befogadására felszentelt papnői kelyhében.   Mária neve annyit tesz “az Istent élő Asszony“- ki éli női teljességét, annak minden aspektusában. Így Anna Mária, MáriaAnya, Magdalai Mária- , a női teljesség jelképei is egyben.   A Máriák – azaz az emberi történelem során szétválasztott Női Teljesség egyes aspektusai – pedig benned válnak újra eggyé.

Az Isteni Női Megszentelt energia tartópillérévé válsz, s Te leszel az, aki nőként emlékezve teljességedre, áldott nőként az IstenAnyai szeretetbe öleled vissza a társadat, a Férfit; s a Földet magát. TE VAGY AZ A NŐ, KIBEN MÁRIA TELJESSÉGE ÉL!

“A szent nőiséget, és annak a női bölcseken, papnőkön és orákulumokon keresztül történő megnyilvánulását kiűzhették a patriarchális történelemből, betilthatták és aztán elfelejthették, de amint egyszer az emlékezés folyamata elkezdődik olyan, mintha eltolnák a követ egy eltorlaszolt forrásról, amely egyszer szent kút volt” – Elizabeth Davis

Itt az ideje, hogy nőként eltold a torlaszokat és kitisztítsd a forrásokat…majd egyszer csak rádöbbensz, hogy Te magad vagy a kút és a forrás. Ekkor az élet vizet szétárad benned és megárad belőled. 

“Ami a női szívben, elmében és a test bölcsességében nyugszik, a legnagyobb titkok és legnagyobb erők egyike – amelyek csak arra várnak, hogy feltáruljanak.” (Judi Sion-Tom Kenyon: Mária Magdolna üzenetei)

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!