EGÉSZ vagy és TELJES – de vajon hiszed-e, éled-e?

EGÉSZ vagy és TELJES – de vajon hiszed-e, éled-e?

Fehér hó borítja a tájat, erdőket, mezőket és a házunk is puha hóba burkolózott. A fiúk a havas játékok után édesdeden alszanak; engem az ihlet írni hívott. A fagyos hideg ellenére bent a házban és kint a földek alatt ott izzik már az új tavasz ígérete. Szeretem ezt a kettősséget, mert minden évben emlékeztet arra, hogy hiába tűnik mozdulatlannak, befagyottnak és zordnak egy élethelyzet vagy bármely ember. Bármi is látszik és érződik kívülről belül minden szív forró és telve van a szeretet vágyával, megélésének képességével. Lehet, hogy sok hó borítja, jégpáncél fagyott rá, sőt még betonbunker is épülhetett a szív köré a múlt fájdalmaiból…mégis mindig mindenkinél eljön a szív tavasza, amikor újra megnyílik a melegség előtt.

Szeretetre vágyunk

Soha többé nem szenvedni már, mélyen megértve és elfogadva lenni. Szeretetre éhezünk és a szeretetünkkel etetünk, sokszor porciózva azt, ami kifogyhatatlan. Gyógyulni vágyunk a szeretetlenségből, a félelmes-fájdalmas bezártságból, a világból és a jóból való kitaszítottságból.

Vissza-visszaemlékezünk egy meleg ölelésre, egy-egy nyitott szívű mosolyra. Töltekezünk és bennünk megindul az aprócska szívmag, feltöri a ráfagyott rétegeket, felolvasztja a befagyott érzelmeket. A magból növényke lesz és ahogy felemeli fejét, leveleit a térben, szárát az ég felé kinyújtja, meglátja a napot és az cserébe átmelegíti a rideg valóságot.

Gyógyulunk és gyógyítunk

Valójában senki sem rendelkezik a gyógyítás képességével. Ugyanakkor mindannyiunkban ott lakozik a belső gyógyító. Ahogy a kineziológia atyjai tanítják, feladatunk az egyént saját belső gyógyítójához eljuttatni, az öngyógyító mechanizmusait beindítani. Gyógyítjuk a kapcsolatot saját magunkkal, megengedve, hogy egy teljesebb képet lássunk önmagunkról, az elszakadt láncszemekről és újra fűzzük az élettapasztalatokból álló gyöngysorunkat. Ahogy gyógyulunk magunk, úgy gyógyul velünk a belső és külső  világunk, tágabb környezetünk is. Ilyen módon valóban gyógyítókká válunk mások számára is, hiszen hitet tartunk és utat mutatunk, hogy van kiút a szenvedésekből, van élet a fájdalmakon túl is és van gyógyulás.

A teljesség mindig is bennünk lakozott és az egészség az otthonunk

Igazából soha nem múlt el a teljesség, soha nem taszított ki magából. Mi voltunk azok, akik a fájdalmakat, félelmeket láttuk egyre erőteljesebben és ezzel felerősítettük belső poklainkat. Mi voltunk azok, akik elvesztettük hitünket és elvesztettük bizalmunkat a világ iránt.

Mi voltunk azok, akik elszenvedtük a múltat, de mi vagyunk azok, akik új jelent választva új jövőt teremthetünk. Itt az ideje emlékeznünk saját EGÉSZ-ségünkre és arra, hogy testünk-szívünk-elménk a legteljesebb önvalónkba vezet bennünket vissza. Más-más nyelvet beszélnek, de mindegyikük azt meséli el, hogyan szakadtunk el a teljességből, az Egész-ségtől. Ha figyeljük őket és hallgatjuk őket, mindegyik a maga nyelvén, de egyszerre mutatja az utat visszafelé. A test a tünetek és betegségek nyelvén, a szív a ritmusváltásokkal és érzelmekkel, az elme a legkülönfélébb gondolatokkal mesél arról, hogy merre vezet az utunk a teljességbe.

Hallod-e, érted-e a test-szív-elme szavát?

Ha most már nem is hallod tisztán, nem is érted pontosan, volt idő, amikor mindez egyértelmű volt a számodra. És ez az idő nem is volt olyan régen. A gyermekkor tisztasága, amikor még tele voltunk lelkesedéssel, kifogyhatatlan energiaforrással éltük a felszabadult öröm éveit.

Emlékezz velem

A hó tisztasága visszaidézi benned az egykor volt tisztaságot, ártatlanságot, érintetlenséget.  A földet és vele a múltat hó borítja, puhán, védőn betakarja, megvédi az elvetett magokat. A földdel együtt megtisztulunk mi is a fáradtságtól, a begubózottságtól, hogy az új tavasszal megszülethessen a régiből az új.

A belső gyermek ébred bennünk, s feltárul lelkünk azon része, aki hiszi a hihetetlent, látja a csodát. Most szerdán, a bennünk élő gyermekkel kapcsolódunk, visszahívjuk az Egész-séget, a teljesség hitét, a mindenekbe vetett bizalmat, a láthatatlan látásának képességét.

Hívjuk a bennünk élő gyermek töretlen hitét, megkeressük elveszett álmaink, újra hitet hívunk abba, amiből elveszett. Előadással egybekötött,  belső gyermekkel kapcsolódó, a teljességbe érkeztető meditációs szertartásra hívlak, melynek a szerdai Rózsa kör ad otthont:

EGÉSZ VAGY és önmagadban teljes!

Rózsa Kör:  Február 8. szerda 19:00-kb.21:30

A Rózsa körök most induló havi alkalmai lehetőséget és teret adnak megszentelt nőiségeddel való kapcsolódásra, a belső gyógyítóval való kapcsolódásra, (ön)gyógyító képességed és nőiségedből fakadó erőd felfedezésére, a nőiség bölcsességébe és teremtő erődbe való visszatérésre.

A  szakrális tudást ébresztő nőiség estek intim női körben a női teljesség beavatásaival havonta 1 alkalommal:

Előadások a női teljesség virágának egy-egy szirmáról, a női életciklusok és minőségek tanításairól, női-erő-ébresztő gyakorlatokkal és női misztérium szertartásokkal. A nőiség megszentelt ősi bölcsessége, tudása elevenedik meg az egyes alkalmakhoz kötődő női erő szertartásokon, mely a papnők, táltos- és javasasszonyok, aranyasszonyok erejébe és tudásába avat be.

Az intim női kör nevét a titkosértelmű, misztikus rózsa ihlette, csakúgy mint a szakrális nőiségről írt A Nőiség Ezerszirmú Rózsája, avagy a női teljesség gyógyító virága című könyvemet. A könyv bevezetés a női teljesség legfontosabb alaptudásába, a Rózsa Kör célja az elmondható tudás átadásán túl személyes átélést-megélést, illetve beavatást adni a rózsa, azaz a nőiség elfeledett, eltagadott, elfojtott titkaiba, misztériumaiba.

Rózsa Kör első alkalma: február 8. 19:00-21:30 A Fehér Rózsa jegyében

Téma: EGÉSZ VAGY és Lényeben TELJES, a belső gyermek tiszta fénye, hite és az ebben rejlő erő, Anahita és Szűz Mária szeplőtelen gyógyító ereje.

Az előadás és meditációs szertartás részvételi díja: 3500Ft, a Női Energia Fitnesz tanfolyamára járóknak és Női Energia Fitnesz Klub tagoknak 3000Ft.

Bővebb információhoz kattints ide: Rózsa Kör a szakrális nőiségért, a nőiség megszentelt tudásáért>>>

>>> Jelentkezéshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

Ha nem tudsz jönni, az est hanganyaga ezúttal is kapható  lesz a szokásos 2500Ft-ért. Írj, ha így szeretnél velünk lenni!

***

Várlak szeretettel a Rózsa Körben!

***

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!