Dec. 8: Az Élő Grál – A Nő

Dec. 8: Az Élő Grál – A Nő

Az egyik legszentebb és sokáig féltve őrzött titok volt a Szent Grál titka, öröksége. Elhivatott őrzőket öltek meg érte, s azért a tudásért, amit magukban hordoztak. Keresték a Grált kint, s keresték bent. De sehol sem találták, mert a Grál Titok csak legbelül nyílhat fel.
December 8.: Az Élő Grál Napja a Grál Házban
Az Élő Grál hagyomány őrzőjeként, a szakrális nőiség papnőjeként készülök a Kedd Asszonyának napjára, mely jeles nap az évkörön. A szeplőtelen fogantatásé, egy teljes Mária misztérium-kör indult egykor ezen a napon. Ahhoz, hogy értsd a Grál titkokat, az Máriák misztériumát is értened érdemes. Mindezt holnap részletesen elmagyarázom, s a Grál Fény magját ébresztem benned a meditációban és a szertartásban. A Grál fény mag benned erőre kap majd és a következő évben kinyílik benned.
Gyere, ha tudsz, s hallgasd majd hangfelvételben, ha így tudod megoldani!
Adventi Napfelkelték
Különlegesek és fontosak a magyar hagyományban az adventi napfelkelték. Boldogasszony reggeleknek hívták őket és az elmúlt évszázadokban hajnalban még miséket is tartottak a tiszteletére.
Első papnői nevem: A napfelkelte beteljesedése
Régen volt már, de tisztán emlékszem az első papnői nevem megérkezésére. Akkor még nem értettem, aztán szép lassan kinyílt bennem.
De a napfelkelték és különösen az Adventi, fény-váró napfelkelték nem csak számomra fontosak…
S ha nem tudsz jönni, egy szép lehetőség, ha napfelkeltekor meghívod magadba a Grál Fény Magot és vele a nőiséged szentségének kibomlását életedben, a már veled élő vagy hozzád igyekvő társadban.
Grálban Járunk s Grálban élünk
A Grál Titok felnyílik – nő és férfi új világot teremt. A nő behívja s befogadja a férfit, magában megtisztítja és felemeli őt. A férfi a szellem szikráját magként elülteti a nőben, melyet a nő felerősít és virágesőként a földre bocsát.
Az egymásra talált szerelmesek, kik lélek társként sok életet éltek már együtt az Új Korban egymásra találnak, s szövetségben együtt teszik a dolguk. Egymásra találnak az ikerlángok is, kik hajdan egy magból indultak, majd külön utakon jártak. Eljött az ideje, hogy az ikerlángok egymásra találjanak immár nem csak kis számban. S azok, akik már egymásra találtak korábban felismerik közös küldetésüket és újra EGYségben élnek s alkotnak majd. Ahogy mi is tettük s tesszük férjemmel ma és a holnapi EGYÜTT-ben is.

Mindennek energiája erősödik fel a december 8-i nap során!

Kérlek, akinek teheted szólj mindezekről, hogy akinek szíve nyitott erre, az befogadhassa a Grál Fény Magokat!

“NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb. Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és különleges szereped van az élet misztériumában. Ébredj női tudásodra, a nőiség egyetemes bölcsességére! Élj női erőddel, ami az egyetlen szeretettel transzformáló, integrálni tudó ÉletErő!” (Ezerszirmú Rózsa – a Női Teljesség Gyógyító Virága c. könyvemből)

Ha szeretnéd hallani, érezni és ezáltal önmagadban is ráébredni szent nőiségedre és megérteni a Földön elfoglalt, egyedülálló és fontos szerepedet, akkor várlak szeretettel ezen a programon:

December 8. 18:00-22:00

Az Élő Grál a Nő

 Szakrális és alkimista tanítások a szakrális női teljesség útjáról.
Részvételi díj: 5 500Ft  Hanganyagban: 4500Ft
>>> Férfiaknak és nőknek egyaránt nyitott program.
Helyszín: Grál Ház, Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.
Az előadásban beszélek majd a szakrális női minőség földi útjáról – s mindezt azért, hogy tükröt tarthassak neked, ki ha ezeket a sorokat olvasod ráébredtél már női küldetésed fontosságára.
Tovább témák december 8-án:

 • Nagy Anya, Istennő kultuszok, Nagyboldogasszony és Boldogasszony hagyományaink
 • Szent Női Bölcsesség és Gaia Sophia
 • Aranyasszony tradíció
 • Táltosasszonyok, javasasszonyok
 • Papnők ás papnői misztériumok téren és időn át a Föld történelmében és azon túl
 • Anna-Mária-Magdaléna misztérium
 • A szeretet könyve és a Jézusi tanítások
 • Szent Nász vallási és alkimista hagyományai
 • Szakrális szerelem
 • Szent Grál
 • Titkosértelmű Rózsa misztériumok

Várunk szeretettel  december 8-án, a szeplőtelen fogantatás napján, a Grál Fény Mag napján 18:00-kor a Grál Házban (Bp. 1058 Erzsébet krt. 58. I. em. 1.).
>>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Ha nem tudsz jönni, de szeretnéd hallani mindezeket hanganyagban kérheted az esti előadás és meditáció felvételeit! Írj, ha kéred.

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!