Dec. 21: ÚJJÁSZÜLETÉS SZARVASANYÁVAL – TÉLI NAPFRODULÓS FÉNYÜNNEP

Dec. 21: ÚJJÁSZÜLETÉS SZARVASANYÁVAL – TÉLI NAPFRODULÓS FÉNYÜNNEP
SzarvasAnya – AranySzarvas – IstenAnya az ősiségben – a lélekvezető tanításaival

A fényváró napok során a belső fényt, a belső bölcsességet keressük meg. Régebbi korokban mindez a LELKI VEZETŐvel való kapcsolódást jelentette elsősorban és annak a kérdésnek megnevezését, hogy mi a küldetésünk, mi az életcélunk és hogy ezen folyamatban hol tartunk most. Mit kell elengedni, mit kell meggyógyítani és mi az, amiben fejlődnünk kell, esetleg teljesen új kört kezdeni, új dolgokat tanulni, gyakorolni.  Gazdag információanyagú előadás, belső gyakorlatok saját válaszaid megtalálásáért és Újjászületés FénySzertartás december 21-én, ami összerendez, gyógyít, feltölt, gazdagít, megerősít.

ÚJJÁSZÜLETÉS – TÉLI NAPFRODULÓS FÉNYÜNNEP

2019. december 21. szombat 18:00-21:00


A női őserő megújít, gyógyír a megfáradt léleknek, utat mutat az eltévedt életút-vándornak. Találj haza! Szüless Újjá! Éld, akinek születtél lenni.

Mi a Téli Napforduló lehetősége Neked?
A belső kapcsolódás, belső iránytű alapján magabiztos, határozott és hatékony életet teremthetsz.
Szombaton, december 21-én, a Téli Napfordulón  ezért befelé indulunk el és a kérdéseinkre válaszokat keresünk.  Az est során abban segítek neked, hogyan vedd fel a kapcsolatot lelki vezetőddel és együtt el is indulunk a kérdéseid megválaszolásának útjára.

Előadás:

 • A Fény születésének ünnepe ősi hagyományainkban SzarvasAnyától Kerecsenen át a mai Karácsonyig, melyet Pozsgai Nikoletta tart a SzarvasAnya az Ősiségben címmel: “A 20 éves gyűjtőmunka, az egyetemes örök női bölcsesség, a Kárpátbölcső és a Boldogasszony-kultuszunk tudáskincséből az AranyAsszony Tradíció tanításai mentén adja az izgalmas, “ezt máshol még biztos nem hallottad” előadás anyagát. A leletanyagok képi illusztrációi – saját kutatómunka során készültek, erős alátámasztás, mely segítségével végigkövetheted és megértheted a szakràlis magyarság égi rendjét.
 • Kiegészítve GYAKORLATI TANÍTÁSOKKAL:
  • Az egyén lélekvezetővel való kapcsolatfelvétel
  • A családi lélekvezető jelentőssége
  • A nemzeti lélekvezetővel való kapcsolódás 

Az előadás után a belső gyakorlatok segítenek elmélyülnöd, belső csendedbe, lelki békédbe érkezned.
Milyen Belső Gyakorlatok várnak?

 • Kapcsolatfelvétel belső, lelki vezetőddel
 • kérdéseidre válaszkeresés
 • belső és isteni fénnyel való kapcsolódás, ebben gyógyulás
 • teherletétel és gyógyulás
 • új év fókuszainak megtalálása
 • új év új kezdet teremtése

Kiknek ajánlott?

 • Ha szeretnél igényes programon részt venni, ahol háttértudással is gazdagodhatsz
 • Ha nem csak kívülről szeretnél végignézni egy szertartás-celebrálást, hanem abban magad is részt szeretnél venni és vágyod a mély belső összekapcsolódottságot, összerendezettséget.
 • Ha fontos számodra, hogy a szertartásvezető szakrális hagyományainkkal is tisztában van,  de terapeuta-gyógyító háttere miatt azt is tudja, milyen belső folyamatokkal jár egy szertartásban való részvétel és felelősséggel segíti ebben a minőségében is folyamatodat.
 • Ha fontos számodra, hogy megtartó tiszta térben élhesd meg a fény ünnepét
 • Ha szeretnéd érteni is, hogy mit miért csinálunk egy szertartás során.
 • Ajánlott nem csak az ősiség és hagyományaink iránt érdeklődőknek, de nekik különlegesen értékes lesz 20 év kutató és gyűjtőmunkájának átadott eredménye
 • FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK IS NYITOTT PROGRAM!

Töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben.

Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben.

Légy fáklya, aki világít a sötétben, s gyújtsd meg a környezetedben élők szívének lángját!

Várunk az együtt-ben

2019. december 21-én 18:00-kb. 21:00 között a

FÉNY ÜNNEPEN


ELŐADÁS * MEDITÁCIÓ * FÉNYÜNNEPI UJJÁSZÜLETÉS SZERTARTÁS


A program 18:00-kb. 21:00 óra között kerül megrendezésre.

Az est színe a fehér és arany, lehetőség szerint érkezz /hozz magaddal fehér színű ruhát, vagy legalább fehér kendőt.

Helyszín:

Budapest, Grál ház, 1073 Erzsébet krt. 58. I. em.


Részvételi díja:

6 000Ft ELŐRE UTALÁSSAL (információk a visszaigazoló levélben!) vagy 8000Ft a helyszínen fizetve (bejelentkezés szükséges a limitált résztvevőlétszám miatt!)

A bevétel teljes egészében a Grál ház fentartására fordítódik. Részvételeddel nemcsak értékes információkat szerzel, valódi összekapcsoló élményt élsz át, hanem nemes hozzájárulás is.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI E KÜLÖNLEGES PROGRAMRA?

Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben küldöm a további tudnivalókat, részletes információkat.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):>>Ha nem érkezik meg a visszaigazoló levél írj a gralhaz kukac gmail.com címünkre!

Mi áll a fény ünnep hátterében? 
Minden évben eljön december 21, amikor az évkörön a téli napfordulóval átfordul a természeti idő kereke. Fény ünnepnek hívták ezt korábban a kereszténység előtt és a korakereszténység idejében is. Később a karácsonyi Szent Este megnevezésével december 24-re került a fény ünnepe, de az évkörön ma is a napfordulóhoz kötjük azt.

 • Felmerül a kérdés, hogy miképpen és főleg mit is ünnepeltek eleink az ősiségben?
 • Van-e közös pont úgymond őskarácsony ünnepek, a kerecsen és a karácsony között?
 • Miért is tartja magyarságunk Szülő Boldogasszony ünnepének december 21-ét?
 • Mi köze van mindennek a Szarvashoz, méghozzá a Csodaszarvasunkhoz?
 • Miért ilyen erős a magyarság női őserőben való gyökerezése?
 • Miképpen feledtették ezt el velünk az évezredek, s főként miképpen kapcsolódhatunk újra vissza e tápláló, megtartó, megújító erőhöz?

Ilyen izgalmas kérdések megválaszolása az idei előadás egyik célja.
A fény újjászülése a nőben történik meg – a régiek ezt ünnepelték, amikor még nem adventként készültünk a december 21-i téli napfordulóra.

Fényt Szülő Női Erőnk

Mint írtam az előzőekben oly sokszor, a Nő az, akinek a helyén állnia – pszichésen, energetikailag, szakrálisan  és fizikailag egyaránt.  Majd Ő az, aki át tudja szeretni a férfit, a világot – kicsiben és nagyban egyaránt. Belőle születik az Új, az Új generáció és Ő szüli az Új föld álmát a valóságba. A megnyilvánult világ a nőből, azaz belőled és belőlem árad ki! A teremtő idea hozzánk elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat!
Mi nők, az Élet Asszonyai vagyunk!

 A teremtő idea hozzánk, nőkhöz elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat! Kapcsolódj újra az életet foganó és életed adó erődhöz, mely nem csak gyermeket szül a világra, hanem az új világot szüli meg a ma gyermekeinek! Légy Te is a Fénnyel várandós Asszony, ki szívszeretetével és méhének erejével áldottá teszi minden földi teremtését!

Régi hagyományainkban a fényt szülő asszonyi erőt ünnepeltük ekkor. Ezt szeretném visszahívni a köztudatba, ezért a december 21-i Fény Ünnepet kifejezetten a Szülő Boldogasszonynak és az ősiségben előtte ünnepelt SzarvasAnyának. 

 

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Várlak szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

természetgyógyász kineziológus

életmód tanácsadó – és terapeuta

 önfejelsztő könyv írója

önmegvalósítás specialista

Az AranyAsszony Iskola vezetője

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!