Az Új bolygó apropóján… az Új Föld folyamatról

Az Új bolygó apropóján… az Új Föld folyamatról

A minap hallottam, hogy új bolygót találtak:) Több médiaforrás úgy hozta le az friss hírt, hogy Új Földet találtak. Ezen jót mosolyogtam, mert eszembe jutott egy négy évvel ezelőtti Új Föld-Új Ember tanfolyamom, ahol a résztvevőkkel arról beszélgettünk, hogy hogy is fog kinézni ez az Új Föld…Lesz-e egy új bolygó, ahová sci-fi regény-szerűen áttelepítenek bennünket, lesz-e 2012-es világvége vagy az inkább egy új korszak kezdetét jelzi csupán, esetleg mi magunk alakítjuk át a jelenlegi Földünket a megtapasztalható jelenbeli mennyországgá…Nos, én az utóbbi mellett tettem le a voksomat:) Felelevenedtek bennem az Új Föld víziók, amiket akkor egy mediációsorozatban “mertünk” megnézni.  “szép új világ” mondhatnád…de voltaképpen miért is ne?

Én amondó vagyok, hogy valóban rajtunk áll mit hogyan élünk meg, mit milyen gyorsan változtatunk és nemesítünk jobbá. Ha ez párosul a világszerte felgyorsult tudattágulással és DNS szintű átalakulással, akkor valóban új emberiség van születőben…és nem csak az új generációs indigó-kristály-szivárvány gyerekekre gondolok:)

>>>A Kilencedik Kapu horgonyzása ( Október 25-én, hétfőn 6:30-kb.12:30-ig>>>) kapcsán kaptam jó néhány kérdést, melyeket egy kiadós információs anyagban összefoglalva válaszoltam meg. Fontosnak tartom, hogy a zajló folyamatok híre eljusson mindenkihez…de érthető módon, lehetőleg a használt terminológia nehezítő tényezője nélkül.  Ezért meg is magyarázom azokat az elnevezéseket, amelyek ma közkézen-közszájon forognak ezoterikus és kontra körökben egyaránt.

Horgonyzás? Kapunyílás? 11:11 és Új Föld? Mik ezek?>>>

Ez egy lehetséges világkép…de szerintem építő és, ha elfogadjuk a vonzás törvényét, akkor nagyon is megfontolandó választási irány lehet az emberiségnek:)

Létező dolgok, amiket nem látunk, de vannak

Orsi barátnőmmel beszélgetve (ő hívta fel a figyelmem az Új bolygóra:), arra jutottunk, hogy ahogy az a bolygó is ott volt már korábban, csak mi nem láttuk, addig az életünk is tele van olyannal, amit nem látunk, de talán mégis létezik. Lehet, hogy most még inkább a szűkség bezártságát taposod (pl. pénztelenség) vagy még keresed az életcélodnak megfelelő valódi hivatást (és nap mint nap olyan munkahelyre mész be, ahol csupa muszáj dolgot csinálsz a “biztonságot jelentő havi fixért”)..de attól még a teljes képbe beletartozik a VAN-ság, a bőség, a gazdagság, a szívvel-lélekkel végzett hivatás, vagy a múlt levélben említett elkülönültség mellett (vagy inkább helyett!) ott van az egység, öröm életérzése is!

Az VAN, aminek energiát adsz. Azt látod, amire figyelsz és aminek megengeded a létét az életedben. Ez számomra inkább élettörvény, mintsem üres ezoduma. Még kezdő taichis koromban mondogatta ezt a mesterem, és úgy döntöttem, hogy akkor én inkább csupa olyan dolognak adok figyelmet és energiát, amit szeretek, ami árad belőlem:) Ezt hívom Igaz Önvaló átragyogásnak… ha megtörténik tele vagy lelkesedéssel, örömmel és szeretettel…megszűnik az idő és a tér…csak az van, amit csinálsz, amiben benne vagy teljesen…De ez lényegében megegyezik a Csíkszentmihályi Mihály által leírt flow élménnyel…

Orsival mindig inspiratív beszélgetéseink vannak…most felelevenítettük egy korábbi beszélgetésünket, melyben a “leggyorsabb-legügyesebb hímivarsejt nyer” kontra “a petesejt választja ki a számára ideális hímivarsejtet” témában zajlott. Mi még úgy tanultuk biológia órán, hogy a legerősebb hímivarsejt eloldja a petesejt falát és befurakodva megtermékenyíti azt…ehhez képest, ma már bizonyított tény, hogy a hatalmas felületi feszültséggel bíró gömb alakú petesejt hozza meg a döntést és szippantja be a neki megfelelő hímivarsejtet.

Mennyi minden van még máshogy talán?

…ezzel kapcsolatban csak annyit akartam javasolni, hogy a “talán igen-talán rugalmasan nyitott hozzáállásával érdemes fogadni a világ megállapításait:)

***

Az új bolygóról szóló cikk linkje, illetve a videón nézhető tudósítás róla (angolul tudóknak):

Képernyővideó:

Cikk:

http://index.hu/tudomany/2010/09/30/lakhato_bolygot_talaltak/

A horgonyzásra még lehet jelentkezni:

Bővebb információk október 25-éről>>>

Jó olvasást, várom a kérdéseket:) és a folyamatban részt venni kívánók jelentkezését!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu

noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!