Istennő Ünnep: A Nagy AnyaIstennő a Kárpát Medencében

Istennő Ünnep: A Nagy AnyaIstennő a Kárpát Medencében

Istennő Ünnep

2020. Augusztus 15. szombat, NagyBoldogAsszony Napja

10:00-11:30 Előadás 1.:  Az Istennő nyomában: A Nagy AnyaIstennő a Kárpát Medencében

12:00-13:00 Meditáció 1. Az Istennő nyomában: az Istennő története

14:00-15:30 Meditáció 2. Te és az Istennő, blokkoldó és felépítő meditáció

16:00-17:30 Előadás 2. FöldAnya 7 Leánya és a gyakorlati megvalósítás

18:00-19:00 Meditáció 3. A Benned Élő BoldogAsszonyok, blokkoldó és felépítő meditáció

20:00-22:00 szertartás, testszentelés, lélekösszekapcsolás, áldás-tér

Ahogy megtisztítod a rétegeket, lehántod a ráaggatott maszkokat, melyek eltakarják igazi valóját, feltárul önnön női ragyogásod. Isteni női mivoltod, a benned élő Istennő, aki gyönyörködik a létezésben, aki örömét leli a természeti körforgásban, a mindenség önmagát megtapasztaló valóságban. Nő, aki él, aki örül a létezésnek, aki éli nőisége csodáját, női teremtő erejét és legszentebb női küldetését. Ébredjen benned e tiszta, öröktől való Isteni Nő!
NagyBoldogAsszony napját a Kárpát Medence Nagy AnyaIstennő történetével ünnepeljük meg. Áttekintetjük az Isten Női Arcát, az Istennő 40 000 évét, valamint jelenlétét a Kárpát Medencében; vele az anya-elvű és anyahitű magyarság történetét. Kiemelt szerepet kap a magyar nő öröksége és küldetése, mint Aranyasszonyok leszármazottja. Boldogasszony máig tovább él Mária országában. Az előadás történeti összefoglalás is egyben, nem kapcsolódik és nem is szűkít le egyetlen vallási hovatartozáshoz sem. Áttekintés.
Az Istennő Története és a magyar Boldogasszonyaink kapcsolata átfogó előadás mellett az alábbi témákról lesz még szó a nap során:

 • Nőiség és az Istennő
 • Az Ezerarcú Istennő az egyetemes világtörténelemben
 • A magyar Boldogasszony hit
 • Boldogasszonyaink és Mária
 • Regina Hungarorum
 • Az Istennő és az Istennő kultusz tanításai a ma emberének (nem csak nőknek)
 • A belső istennő megélése: avagy hogyan váljunk Boldog Asszonyokká?
 • A női szentség helyreállítása
 • szakrális nőiség
 • a szakrális női életút
 • Női teremtő erőink
 • Női teremtő erőnk központjai
 • Női Erőforrásaink
 • női energiarendszer
 • Méh Erő és Yóni Erő
 • Élet-elvűség, Anya-elvűség és a modern korunk
 • a szakralitás női és férfi, valamint páros útja
 • az Istennő és a fenntartható fejlődés elvei
 • a szakrális életvitel: megszentelt élet a hétköznapokban
 • az Aranyasszony évköre
 • az évkör és a természeti ciklus szerepe az életünkben

Pozsgai Nikoletta: Az Istennő Fesztivál Kárpát Medence Istennője című előadása közben

A nap során átadott tanítások egyik részről mint női önmegvalósítási út részei, másik részről mint a szakrális nő útja kerülnek áttekintésre. Előbbit 2008-óta a noionmegvalositas.hu utóbbit 2013-óta az aranyasszony.com oldalammal szolgálom.
A NagyAnyaIstennő Ünnepen elsősorban a magyar istennő kutatásaim és gyűjtéseim 20 éves munkájának eredményei kerülnek összegzésre. A kutatástörténeti összefoglalás mellett fontos szerepet kap a nőiség szentségének helyreállítása, a szakrális nőiség hétköznapi szintű megélésének útja.
A nap során elhangzik két olyan előadás is, melyet a nemzetközi Istennő Konferenciára vittem 2018-ban Tündér Ilona kapcsán, majd 2019-ben a Napbaöltözött Asszony, illetve 2020. augusztus 1-jén a FöldAnya 7 leánya címmel.
 
Pozsgai Nikoletta köszöntője:

Az idén is meghívott előadója vagyok a nemzetközi Istennő Konferenciának, melyet Glastonburyben rendeznek meg idén 25. alkalommal. Tavaly előtt Tündér Ilonával, majd tavaly a Szoláris Istennő minőséggel, idén a FöldAnya 7 leánya témával készültem. A magyarság Istennője, NagyBoldogasszony, s vele a Kárpát Medence története kultúrtörténeti szempontból és szociológiailag is érdekes, egyben különleges téma. Külföldön nagyon örömmel köszöntöttek és érdeklődve hallgatják a Kárpát Bölcső tanításait.

Az a furcsa paradoxon állt elő, hogy kint sokkal nagyobb az elfogadottsága a Kárpát Medencében talált történelmi hagyatéknak, mint nálunk. Az itthoniak, tapasztalatom szerint, nem vagy csak nagyon részinformációkban tudnak arról, hogy valójában milyen kincseken ülünk.  Igaz ez a természeti kincseinkre és igaz ez a kulturális értékeinkre is.

Ezen a magam részéről igyekszem változtatni. A magyar szakrális női örökségért és annak visszatanításáért alapítottam 2013-ban az AranyAsszony iskolát. Azóta a tartott képzések és előadások országszerte nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a nőiség nálunk is ébred szakrális női öntudatára és egyre jobban tisztában van azzal, hogy a saját tudásunk legalább olyan értékes mint más népek hagyományai. Egyáltalán, hogy van Maghari Misztérium tanítás hagyományunk…és hogy ehhez nem kell magyarkodni, egyáltalán nem kell sehová pártállásban tartozni (IstenMents!), sőt valójában szerintem a vallási hovatartozás szempontjából is egybefoglaló megközelítés. Egyszerűen saját, önazonos értékeinkről és női bölcsességünkről van szó. 

Mérföldkő az úton: Az AranyAsszony Iskola kinyílik augusztus 15-el, és nagyobb mértékben lesz elérhető minden tanítás, ami az előző években leginkább zárt, szűk körben volt elérhető a női tanítóképzések és a tartott, publikus összefoglaló előadásokon túl. Ennek első lépése:

AUGUSZTUS 15-én a NagyAnyaIstennő Ünnepe, NagyBoldogAsszony napján. 

Megszokhattátok már tőlem, hogy egyszerre sok szinten beszélek. A történelmi tudáskincsünk átadása mellett fontos a hétköznapi alkalmazhatóság és a mai modern nő számára áthozható gyakorlat. Ezek továbbra is így lesznek. 

Szeretettel hívlak a NagyAnya Istennő Ünnepére!


FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT NYITOTT ESEMÉNY.


RÉSZVÉTELI DÍJ:
30 000Ft – a teljes összeg az AranyAsszony Iskola támogatására fordítódik.
A résztvevők kapnak egy 5 000Ft-értékű bónt, melyet az AranyAsszony Iskola 2020-as képzései, programjai során használhatnak fel.
HELYSZÍN: Budakeszi, Élet Ház
A járványügyi helyzet figyelembevételével a program – ha a helyzet úgy hozza – online kerül megtartásra.


JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:


A jelentkezésed elküldése után válaszlevélben küldöm a fizetési és további tudnivalókat:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Számlacím (számlát adni kötelező, ha magánszemély vagy, akkor a postacímedet add meg):*
Telefonszámod (csak adminisztratív, szervezési kérdésben használt):*
Megismertem és elfogadom az ÁFSZ-t és GDPR-t:*


Adatvédelmi Nyilatkozat>>>
Általános Szerződési Feltételek>>>


goddess conference
Istennő Konferencia 2017. Glastonbury

Várlak szeretettel!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, Szinkron Coach, életmód tanácsadó-és terapeuata, SzInT családállítás vezető
7 női önfejlesztő könyv írója
Professzionális Női Segítő Képző (coach, tanácsadó, állításvezető, önismereti tréner, női tanító, papnő képzések vezetője)
Az AranyAsszony Iskola Vezetője
 
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!