Az Isten Női Arca: nőiségtörténeti előadás és meditáció

Az Isten Női Arca: nőiségtörténeti előadás és meditáció

Kapcsolódás az Isteni Női Minőséggel

Az Isten Női Arca

ONLINE előadás és meditáció 


ANYAGAI EZEN AZ OLDALON LEJJEBB GÖRGETVE KÉRHETŐK AZ INGYENES ESEMÉNY UTÁN IS!


  Ismerd meg a női teljesség útját az egyetemes istennők nyomán!

Az Isteni női minőség az elmúlt évezredekben eltagadtatott. Az Istennőt ismerők, élők, akik maroknyi képviselői voltak sorban hallgattattak el.  De az Isteni női minőség ott él mindannyiunkban. Végleg el nem pusztítható, el nem tagadható. Az Isteni női mosolyog az édesanya arcán gyermekére, az életet adó és tápláló minőség szüli a szülő anyában az életet. Az Isteni női minőség az oltalmazó kéz, a vigasztaló szív és egyben a gyógyító jelenlét is. Az Isteni női minőség lángja lobog a szerelmesek összefonódó ölelésében. Látja Őt a férfi a szerelmetes kedvesében. Ragyogja Őt válaszul a Nő minden cselekvésében.
Az Istennő Visszatér -a 21. században. Mondják. Valójában mi térünk vissza hozzá….ahogy újra látjuk az Isten Női arcát, ahogy újra felismerjük kívül és belül, a természetben és egymásban.
Január 13-án este 20:00-21:00 között ingyenes előadást és meditációt tartok az Isteni Női Minőség kapcsán.
ONLINE ESEMÉNY a ZOOM rendszerén keresztül.
INGYENES, de regisztrációhoz között esemény.
A január 13-i esemény INGYENES,  sorozat nőiségtörténeti további részei térítés ellenében látogathatóak.


A programot tartja:

Pozsgai Nikoletta, Nagyboldogasszony papnője, Grál papnő. 2002 óta kutatja és gyűjti az Istennő történeteit, járja a világot a még fizikaiban meglévő erőhelyek, kultuszhelyek kapcsán. Magángyűjteményéből számos szobor kerül kiállításra ezen a napon. 

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Várlak szeretettel e különleges szakrális nőiség programon!

A PROGRAM FELVÉTELE UTÓLAG ITT KÉRHETŐ:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Melyik településről jelentkezel majd be? (város, falu):*
Telefonszámod (csak adminisztratív, szervezési kérdésben használt):*
Érdekelnek a nőiségtörténeti előadássorozat további részei is?:*
Mit, kit jelent neked az Isten Női Arca, az Isteni Női minőség?:*
Megismertem és elfogadom az ÁFSZ-t és GDPR-t:*
A FOLYTATÁSBAN…
Az előadás a Női Önmegvalósítás Kincsestára nőiségtörténeti sorozatom nyitánya is egyben, melyet január 21-én este folytatunk már részletesebben is. Azokkal, akik szeretnétek még többet tudni az isteni női minőségről nőiségtörténeti, istennő történeti szempontjaiból és szeretnétek a bennünk élő isteni női minőséget felébreszteni, még teljesebben megélni.
Az előadás nem teológiai állásfoglalás, nem kapcsolódik hozzá vallási megfontolás. Sokkal inkább az egységesítő személet vezérel, hiszen az isteni női aspektus ott van minden vallásban és minden kultúrában. Hol így, hol úgy.
A nőiségtörténeti sorozat Isteni női minőséghez kapcsolódó már részeiben ezekről lesz szó:

 • Az Istennő ábrázolásai (40 000év áttekintésében)
  Istennők történelem során (pl. Sophia, Lilith, Ízisz, Hathor, Anahita, Inanna, Ischel, Tara, Aphrodité, Nagyboldogasszony, Fekete Madonna stb)
  Isteni női minőséget képviselő nőalakok a történelem során (pl. Mária, Mária Magdolna)
  Az Istennő kultuszai
  Az Istennő papjai és papnői különböző kultúrkörökben
  Istennő és a vallások
  A női archetípusaink, női szerepeink és az isteni női minőség kapcsolata
  A női teljesség útja és az isteni  női minőségre való emlékezés

Bővebben a nőiségtörténeti előadásokról, jelentkezési lehetőséggel:

Küldetés az egyetemes isteni női helyreállítás terében

Pozsgai Nikoletta, NagyBoldogasszony papnője, az AranyAsszony Iskola vezetője, így ír a papnői minőség kutatásában, az újraemlékezés folyamatában megtett útjairól:

“Megalapozó beavató élményeket élhettem át több ízben az angliai Glastonburyhez köthető Avalonban, mind a papnői, mind az Istennő mai kultuszának kutatása közben. Meghatározó volt az Ízisz és Hathor papnői misztériumok tanulmányozása tekintetében a 2005-ös 16 napos nagy egyiptomi körutunk. Ébresztő és erős emlékezés hullámokat hozott a 2009-es egyiptomi visszatérés. Kiemelkedő beavató út volt számomra a 2011-es franciaországi szakrális utazás. Ekkor Dél-Franciaországban Magdalai Mária lépteit követve mesélt saját beavatásának történetéről, életéről és a Krisztusi NŐI minőség földi útjáról. Chartres-ban a labirintus bejárása után a születésem napjának perceiben tettem eggyé a bennem élő női minőségeket. 2012-ben egy kicsiny görög sziget, Karpathos felkeresése segített megérteni a NagyBoldgasszonyunk IstenAnyai szerepét, melyet ugyanazon évben a görög Kréta szigetének, mínoszi kultúra, Istennő Kultusz kutatása és a félszigeten Delphoi-hoz kapcsolódó feltáró munka is hozzájárult. Mindezeket követte 2013-ban és 2015-ben a törökországi Epheszosz, amikor Mária Anya házában járva újabb megértések nyíltak fel a Máriaság tanításairól és lényegéről. Ahogy-e sorokat írom még előttem áll egyiptomi látogatásunk, melyet ismét jóleső belső izgalommal várok. A külső kutató munka mellett belső utakon papnővé szentelődésem útján megismertem az IstenAnya megannyi arcát, az Istennő megannyi aspektusát. Őt, aki ezerarcú és ott van a mindenekben. Együtt lélegzik a földdel, az éggel, az elemekkel, s együtt teremt az emberiséggel. Megismertem Őt a szerelemben, s megismertem őt az anyaságban, s ismerem őt ezredévek óta a papnőségben. Emlékszem rá s a vele való teljességben létezem. “

TE VAGY AZ A NŐ, KIBEN MÁRIA TELJESSÉGE ÉL!

“A szent nőiséget, és annak a női bölcseken, papnőkön és orákulumokon keresztül történő megnyilvánulását kiűzhették a patriarchális történelemből, betilthatták és aztán elfelejthették, de amint egyszer az emlékezés folyamata elkezdődik olyan, mintha eltolnák a követ egy eltorlaszolt forrásról, amely egyszer szent kút volt” – Elizabeth Davis

Itt az ideje, hogy nőként eltold a torlaszokat és kitisztítsd a forrásokat…majd egyszer csak rádöbbensz, hogy Te magad vagy a kút és a forrás. Ekkor az élet vizet szétárad benned és megárad belőled. 

“Ami a női szívben, elmében és a test bölcsességében nyugszik, a legnagyobb titkok és legnagyobb erők egyike – amelyek csak arra várnak, hogy feltáruljanak.” (Judi Sion-Tom Kenyon: Mária Magdolna üzenetei)

Várlak szeretettel! 

Megosztás Facebookon

“Az Isten Női Arca: nőiségtörténeti előadás és meditáció” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Éva, nyugodtan kitöltheted, csak régi sablont használok ezen az oldalon, ezért írja ki. több százan kitöltötték és nem lett semmi problémájuk 🙂

  Válasz

Szólj hozzá!