Állj az Erődbe, légy a küldetésed! Flo Magdalena estje

Állj az Erődbe, légy a küldetésed! Flo Magdalena estje
Flo Aeveia Magdalena Magyarországon

Állj az Erődbe, légy a küldetésed! 

Az Emlékszem az Egységre című könyv írójával, aki

Mária Magdolna és Jézus üzeneteit csatornázza az est során a küldetés témájában,

valamint a résztvevők kérdései alapján

Az esemény időpontja:
Január 27. hétfő 18:00-21:00, Grál Ház, Budapest
 
Az est nyelve angol, tolmácsolással készülünk.
“A fényünk a legerősebb szövetségesünk, a legmélyebb erőforrásunk és a legnagyobb egyesítő erőnk” – Flo Magdaléna közvetítésének egyik esszenciális mondata
Honnan ismerheted Flo Magdalena-t?
Ő a csodálatos nyelvezettel megírt Mária Magdolna történetét leíró I Remember Union (magyarul megjelent Emlékszem az Egységrecímű könyv írója. Valamint a Heart Thread (Szív Fonál) és a Soul Recognition (Lélek Felismerés) nevű módszerek kidolgozója, nemzetközi tanítója. A Szív Fonál módszer üzenete: “Látlak. Emlékszem rád. Szeretlek. Kapcsolódom veled”, mellyel egy új és tiszta, lélektől-lélekig szóló kapcsolódási módot lehet megtanulni, megélni. A Lélek Felismerő gyógyító utazások ajándéka pedig a belső iránymutatás. Annál nagyobb kincs a világon nincs, mint mikor bármi történik benned, körülötted azonnal összekapcsolódsz a lelkeddel és rögtön iránymutatást kapsz, hogy mit kell tenned. Megszűnik a bizonytalanság, döntésképtelenség, félelem, mások tetszésének keresése.
Tudod a választ, tudod mi fog történni, tudod ki vagy, TUDOD.

Az est tartalmából:

A Világok Közötti térben létező fénylények, akik körbevesznek bennünket mikor a lelkünk kiválasztja sorsfeladatát, szeretettel támogatnak és igazgatnak bennünket. Jézus, Magdaléna  is az ő segítségükkel látja, alkotja meg a Tervet. Flo Aeveia sok éve csatornázza e csodás fénylényeket, így lesz ez ezen a különleges estén is. E mellett Flo Aeveia Magdaléna aktuális, hozzánk intézett tanítását és csatornázását fogja átadni a küldetés, saját erőnk vállalása, valamint lélekhívás és szülővé válás témájában. Hiszen szülőként, nagyszülőként mi vagyunk azok, akik fogadjuk az érkező  lelkeket. Fontos, hogy tudjuk milyen úton jönnek, mi történik velük és hogyan segíthetjük testbe érkezésüket, születésüket, majd küldetésük tudatosítását.

Az előadás főbb témái:
* Mi is a küldetés?
* Miképpen valósíthatod meg?
* Hogyan állj erődbe?
* Hogyan küzdd le az akadályokat?
* Utazás a dimenziókon át 
* Testbe érkezés foganás
* Szülés-születés folyamata
* Mit tehetsz a várva várt várandósságért?
* Miképp segíthetik a szülők gyermekeiket?

Mennyibe kerül ez a különleges est?


Az est díja tolmácsolással együtt 9 000Ft. 
Személyes Ajánlásom
Flo tavaly már járt nálun és egy csodás esttel ajándékozta meg a résztvevőket. Akkori témánk a szakrális szerelem volt és felemelő, gyógyító csatornázott üzenetek érkeztek a Világok Közötti Térből és a Fénylényektől.
Jómagam Flo ittjártakor elvégeztem nála mindkét tanfolyamát a Heart Thread és a Soul Recognition tanfolyamokat. Jó szívvel ajánlom számodra is! Személyében egy csodálatos lelket ismerhetsz meg, aki tisztán ragyog saját beteljesített küldetésében. Mindemellett szép példát állít előttünk, akik szeretnénk tevékeny, energikus és egészségben megélt érett kort megélni.
Szeretettel várunk!
A Szervezők:
Pozsgai Nikoletta és a Soul Recognition csapata

Hogyan tudsz jelentkezni? 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, majd válaszlevélben küldöm a tudnivalókat, fizetési információkat. Helyedet utalással tudod biztosítani.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Számlacím (amire, ha számlát kérsz kiállítsam a számlát):*
Megjegyzésed, kérésed:
Adatvédelmi Nyilatkozat>>>
Általános Szerződési Feltételek>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!