A Titkos Rózsa – Yóni Ünnep Yóni Puja szertartással, Yóni Jógával

A Titkos Rózsa – Yóni Ünnep Yóni Puja szertartással, Yóni Jógával

yóniA Titkos Rózsa – Yóni Ünnep
Július 23.

vasárnap 10:00-18:00 

Helyszín: Budakeszi, ÉletHáz
IDÉN ÚJRA, még több extrával és ottalvási lehetőséggel!

Előadások, blokkoldások és felépítő meditációk

yóni puja szertartás, yóni gőzölés (opcionális)

yóni jóga tanítások, belső alkimista női chikung gyakorlatok

taoista szerelmi titkok tanításai

dákini tanítások

tantrikus gyakorlatok

intim női körben a vörös sátor hangulatában


ELŐKÉSZÜLETEK:

Felkészítő munkafüzet segít majd a leglényegesebb kérdéseket átgondolni, hogy mire érkezel már tudd mivel szeretnél igazán foglalkozi, miben szeretnél fejlődni, miben vágysz gyógyulni. A Yóni, a méh tér, a nőiség, a sz@xualitás legfontosabb témáit járjuk körül, már így felhangolásképpen is.

Meghitt, biztonságos, megtartó térben kapcsolódhatsz legrejtettebb női részeidhez

A személyes együttlét ideje megszentelt, 1000 százalékos figyelemmel gondosan megtarott energiatérben bensőséges kapcsolódásban zajlik. Ezt természetesen van időnk felépíteni, hogy ki-ki a maga útján, módján és idejében tudjon megérkezni abba, amire lehetőséget nyitok. Nem kötelező semmi, olyan mértékben veszel részt, amilyen mértékben jólesik. A blokkoldó gyakorlatok és felépítő meditációk, belső energetikai, alkimiai gyakorlatok következnek. Este yóni puja szertartással mélyülünk tovább az önmagaddal és a yóniddal való kapcsolódásban.

A női kör erejében gyógyulva

A női körben kimondhatóvá válhat mindaz, ami foglalkoztat, felteheted kérdéseid, melyekre az én tapasztalataimon kívül a jelenlévők gazdag tapasztalás-tára is segíteni fog. A megtartó, biztonságos női erőtér felépítése tovább emelkedik, ahogy a késő esti elmélyülésben a vörös sátor megidézett terében együtt maradunk.

Az intim női tanítások, gyakorlatok segítik benső kapcsolódásod

A szombat reggeli felfrissülést NEFes női chikungos és yóni jóga gyakorlatokkal kezdjük, majd kellemes reggeli következik. Aztán átoldódunk a belső gyakorlatok folytatásának terébe. További taoista szerelemi titkok, tantrikus tanítások, gyakorlatok várnak rátok.  A zárókörünk után megbeszéljük hogyan érdemes tovább menni, és az otthon gyakorláshoz, elmélyülésekhez további segítséget és felvételeket is adok. Tervezetten 18 órakor végzünk.

Egy jó ideje már csak azzal tudok – pontosabban, csak azzal akarok most mozdulni, ami belülről indul el. A külső világot élő, gyakran zaklatott jellemzően városi légkört abszolút kerülöm. A nyugodt csendes, jelenlét perceket viszont nagyon élvezem. Keresem, vagy ha nincs teremtem. Ismerem e teret. A belső, mély béke tere. Végtelen nyugalom, minden rendben van állapot. 
A lelkemmel való kapcsolódás és női szentélyemmel való mély kapcsolat a titka. A méhem mélye, a lényem rejteke. A yónim ereje. Teremtő erő. Igazi női. 
Szeretném, ha megismernéd. Szeretném, ha Te is élnéd. Nővérem.

A Yóni Ünnep témáiból készült dia, a Yóni Misztérium előadásomból

Yóni…hogy az egyik szép nevén szólítsam meg. Azt, ami eredendően gyönyörű…bármelyik állapotában. Egyszerűen csak szeretném, ha te is így ismernéd…szépnek. A titkos rózsa. A nő intim belső világa, a yóni kapuján át nyíló igaz világ. Nőként ismerd és becsüld kincsedet. Férfiként tiszteld és szenteld meg e titkos kertet. Örömöd, gyönyöröd nyílik onnan. Magodat befogadó, új élet fogan a mélyén. Ő, a NŐ a kapu Tündérországba.

A Yóni erejét, a megszentelt, tiszta női erőt. A nyugalmad mélységét, az eksztázisod magasságait. Tiszta szeretet, időzés…és belső kapcsolódás. Egyértelmű, természetes…. nincs benne semmi szégyellni való…bár ezt tanították róla. Nincs benne semmi ami csúnya lenne, bár ezt mondták róla.
Szégyen, bűntudat nélkül, belső tiszta intimitásban önmagaddal, nőiségeddel. Egyértelmű kapcsolatban női teremtő erőddel. Életöröm, szenvedély, tűz. Élned vele jó. 
Aki volt az Everness Yóni sátorban vagy más yóni tanításon, azok számára lesz újdonság. Gyertek bátran. Onnan folytatjuk, ahol ott abbahagytuk.
A létszám korlátozott, a tér intim női kör. Önmagukat felfedezni vágyó, a yónival mélyebb kapcsolatot kiépíteni vágyókat hívok erre a programra. Beszélgetéseink, megosztásaink a yóni körül zajlanak majd. A magam részéről szeretnék mesélni a yóni tojás, gésa golyó használata, a yóni masszázs célja és a yóni gőzölés témákról is.
A Rosa Mystica azaz Rózsa Körök 12 alkalmának utolsó köre a Titkos Rózsáé. Ha azokon nem voltál…nem baj. Önmagában, a MAGA TELJESSÉGÉBEN is megállja a helyét ezen alkalom.
A korábbi hasonló tanításokhoz immár hozzákapcsolom a Dákini tanításokat is.
Dákini = felemelkedett női minőséget jelent az én szóhasználatomban. Olyan női mestert, aki saját jogán vált mesterré, mert az élete és a beavatásai során kiérdemelte a nők és férfiak nagyrabecsülését. A saját jogán azt jelenti, hogy nem egy beavatott férfi feleségeként, vagy kísérőjeként utaltak rá, hanem önálló, elismert női tanítóként. Ez a korabeli indiai, majd buddhista hagyományvilágban nagy dolognak számított.  
A Dákini tanítások hagyományvonalán a szerelem tanítások és különösen a szakrális szerelmi tanítások, a mennyei szerelem az a vonal, amit tanulmányoztam. Erről a vonalról hozott tanításokat is elkezdem közreadni. 
A Titkos Rózsa Yóni Ünnep és a Mennyei Szerelem témájának külön elvonulást szentelek időről-időre. Unio Mystica tanfolyamsorozat keretében a női és férfi megszentelt közös úttal foglalkozunk.
Ez a program most csak hölgyek számára látogatható! Kifejezetten női intim körben. 

Részvételi hozzájárulás:

33 000Ft

43 000Ft az EXTRA ajánlatban a 3 felvétellel (2 előadás + 1 gyakorlat)

A díjban benne van:

 • a tanítások/gyakorlatok/szertartások minden része, az opcionális jóni gőzölés is a feldíszített vörös sátor hangulatú ÉletHáz terében, puhaság, finomság, lágyság, intimitás, a minőségi együttléthez, gyógyuláshoz, töltődéshez
 • a program során használt tiszta minőségű szakrális és intim olajok (ajánlani is fogok otthonra)
 • gyógynövények (a receptjeimet szívesen megosztom, hogy magadnak is el tudd készíteni otthon)
 • könnyű finomságok, kényeztető étkek-édességgek (az esetleges érzékenységekről a jelentkezés után még egyeztetünk) a közös főétkezések megosztós jellegűek, mindannyian hozzuk és együtt fogyasztjuk
 • forrásvíz
 • válogatott női teák
 • kávé

EXTRA AJÁNLAT:

A MINDENT BELE EXTRA AJÁNLATBA beleválogattam bónuszként 3 felvételt, egy olyat, ami érdekes és aha élményeket ad, egy olyat, ami felismeréseket és megértéseket hoz és egy olyat, ami hasznosgyakorlatként kísér majd az otthoni folytatásban a yóni erőd aktívan tartásához:

 • 1 átfogó előadás a Yóni történetéről +10 000Ftérték
 • 1 előadás a Yóni Misztériumáról +10 000Ft érték
 • 1 yóni jóga gyakorlat felvételről is, amivel később otthon az átadott belső gyakorlatot folytatni tudod. Sokszor a saját környezet intimitása nagyobb elmélyülést, és további felismeréseket hoz így. +8000Ft érték

Ebből a 28 000Ft-nyi értékből csak 10 000Ft az extra ajánlat felára.

Mit tartalmaznak az EXTRA ajánlat felvételei tematikájukban?

A “Mindent bele csomag” az extra ajánlatban tartalmazza a yóni kapcsán tett egyetemes nőiségtörténeti kutatásokat és gyűjtéseket összefoglaló eőadásom és a Yóni Misztéruma előadásomat, így az elméd is átfogó képet kap arról, hogy:

 • mit is jelentett az emberiség történelmes során a yóni
 • a szakrális nőiség szerelmi titkai
 • a megszentelt sz@xualitás
 • a hieros gamos
 • mit őriztek meg ebből a tantrikus és taoista hagyományok
 • mit adnak át máig a dákini tanítások
 • hogyan élhető meg felszabadult nőiségünk
 • hogyan juthatunk el a szégyentől az intimitáson át a gyönyörbe…
 • és legfőképpen hogyan maradhatunk a gyönyörteli életben. 

KINEK NEM AJÁNLOTT?

Várandósok, 18 éven aluliak számára egyáltalán nem lehetséges a részvétel.

Akik úgy érzik, hogy:

 • még nem tudnának/nem akarnak a nőiségük, intimitásuk témáiban mások jelenlétében önmagukon dolgozni
 • sajnálatos módon traumatikus életesemények történtek velük nőiségük terén, kapcsolataikban

Ezen esetekben az egyéni terápiás utat javaslom. Ha bizonytalan vagy, akkor kérdezz. A megjegyzés rovatban jelezheted a jelentkezéskor. 

VISZONT KIFEJEZETTEN NEKED AJÁNLOTT, HA:

 • eljött az ideje, hogy mélyebben is foglalkozz a yóni misztériumával
 • szeretnél és túllépni a szégyen és gátlásosság akadályozó megélésein
 • megérint és lüktet benned annak vágya, hogy megismerd/újra megéld a Vörös Sátrak szakrális nőiségbe avató nővéri tanításait
 • megtapasztalnád/újra megélnéd, hogy mit jelent a női sátor tere, a női intim, egymást támogató, felemelő erőtér
 • ha kifejezetten vágysz arra, hogy egy igazi női szentélyben töltődj

Várlak szeretettel erre a minden szinten nagyon különleges, egyedi és gazdag női programra! Bátran elmondhatom, hogy a  legkülönlegesebb és legizgalmasabb programom minden évben a Yóni Ünnep. 

JELENTKEZÉS

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT, 10 000Ft foglaló átutalásával tudod biztosítani a helyedet. A fizetési informáiciók, helyszín pontos címe és minden további információ a jelentkezési űrlap kitöltése után kerül kiküldésre a jelentkezetteknek. 
Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta / Nikol

női kör és szertartásvezető, - képzőA Vörös Sátor Nemzetközi mozgalom képzettje és aktivátorakineziológus, TEK oktatóéletmód tanácsadó-és terapeutaSzemélyiség Integrációs Tréner, Szinkron Coachnői segítők képzője, mentora

Gyakran istméltet kérdések

Hol leszünk? A helyszín az ÉletHáz áldott tere, Budakeszin. Családi házban, pontos cím a jelentkezés után.

Hol/hogyan lehet parkolni? Kell-e fizetni érte? A parkolás az utcán ingyenesen lehetséges.

Hogyan zajlanak az étkezések? A főétkezések megosztós, terülj-terülj asztalkámat hozunk létre, együtt a résztvevőkkel. Ki mit szeret, abból hoz. De speciális helyzetekben az is rendben van, ha valaki saját magának külön hoz az elvonulás idejére és valami mást a többieknek, amit el tud képzelni, hogy szívesen megesznek, kipróbálnak.

Ha jössz az előző napi Mária Magdolna ünnepre is, van lehetőség ottalvásra is!

Milyenek a szállás körülményei? A szállás a helyszínen matracon (szivacs és felfújható, esetleg polifoam, ha valaki a keményebbet szereti). Hálózsákot érdemes hozni, de pléd/párna van. Ez egy egyszerűbb szállásforma természetesen. Aki ezt nem szeretné, egyrészt lehetséges a környéki Panziókban foglaljon szállást, másrészt ha nem messziről jön, akkor haza is tud menni aludni. Ezt mindenki tudja magáról, hogy esik neki jól, hogy tudja jól érezni magát. Amit elmondhatok, sokat nem fogunk aludni a program miatt egyébként sem.

Van-e fürdési lehetőség? Igen.

Alapvetően azért jövünk, hogy a lehető legtöbbet megélésben legyünk Vörös Sátor térben, ezért érdemes erre gondolva készülődni lelkileg. Az együtt eszünk, együtt alszunk, együtt vagyunk női közösségi élményébe lehet így belekostólni.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!