A NŐ, mint a beavatások és az életmisztériumok őrzője

A NŐ, mint a beavatások és az életmisztériumok őrzője

A patriarchátus előtti korokban a nők őrizték az életmisztériumokat, vezették a beavatásokat. Hétköznapi értelemben  az avatás, beavatás olyasvalamibe történt, ami a megfelelő kor és pillanat eljövetele előtt nem volt elérhető az egyén számára. A beavatás többek között lehetett egy életciklus váltó kapu, lehetett egy a közösségbe fogadó szertartás vagy  akár az élettől való búcsúzás kísérése a virrasztás szertartásával. A beavatott nőket, akik a beavató szertartásokat végezték papnőknek hívták, vagy táltosasszonyok, javasasszonyok vagy aranyasszonyok, ahogy a mi kultúránk nevezte őket. Ők és leszármazottaik őrizték az élet misztériumainak beavatásait, köztük a születés, a nővé avatás és esküvés, a lélekhívás és szülés, a NagyAnyaság bölcsességébe avatást és végül a halál beavatását.

Minden nő papnő és minden nőben ott rejlik az AranyAsszonyi tudás

A nő a testi-energetikai felépítése miatt eleve dimenziókapuként működik, tehát képes összekötni a szétválasztott idősíkokat, térsíkokat, összerendezni a szétválasztottat, egybeszeretni a két-ségbe esettet. Papnői minőségét minden nő képes megismerni és működtetni. Ehhez elsősorban a női erődbe kell visszatérni és az elfeledett női bölcsességet, AranyAsszonyi tudást kell visszaidézni. Mindezek sejtszinten benned élnek, a tudatod emlékszik rá. Összekapcsolódnod kell csupán a női erőddel és megengedned, hogy női erődet élve újra teljes légy nőként.

Fontos küldetésem a nőiségedben való kiteljesedésed segítése

Talán itt a Női Önmegvalósítás Kincsestár oldalán, nőiség programjaimon vagy A Nőiség Ezerszirmú Rózsája, avagy a női teljesség gyógyító virága című könyvem kapcsán találkoztál velem, és az is meglehet, hogy mindezeket most hallod először. Van egy fontos küldetésem, melyet mindezek szolgálnak és ami  a szakrális értelemben vett női teljességről szól. Időről-időre a nők egy kisebb csoportjával útra indulok a női erőt megeleveníteni, a csoport résztvevőit személyesen is az emlékezésbe hívni, a női erejükbe érkeztetni.

Idén két ilyen témájú, egymást kiegészítő programot indítok, melyekre együtt vagy külön-külön is várlak szeretettel:

Női Energia Fitnesz

Női Energia Fitnesz

1. Női Erő Ébresztés – Női Energia Fitnesz: A női energetikai rendszered megismerésére, a női erődbe való visszatéréshez, a nőiséged gyakorlati megtapasztalásokon keresztül való megélésébe hívlak a Női Energia Fitnesz új kezdő csoportjába, mely május 2-án indul, 17:00-18:30 között: Új Kezdő csoport indul>>>

A női energetikai rendszered megerősítését, a női erőd magadhoz vételét napi szinten segítő, könnyen elsajátítható gyakorlatsort tanulhatsz meg, mely egész életedben szilárd alapzatot ad, töltekezés lehetőségét és nőiség minden egyes életciklusi erejébe való megérkezést segíti. Az életed kísérőjévé és belső támaszává válva, hozzásegít a nőiségedben való kiteljesedésedhez, az egészséged helyreállításához-fenntartásához, az életerőd felfrissítéséhez.

Az első alkalom nyitott, a gyakorlatsort, a mögötte álló és benne rejlő tudást bemutató alkalom. A szokásos 3500Ft-os ár helyett kedvezményes 2000Ft-os áron látogatható!

Önmagában is összerendező, a nőiséget egészében láttató, a női életciklusokat és feladatokat és mindezeket segítő női energetikai rendszert megismertető alkalom!
Ha a tanfolyamra nem is tudsz jönni, de szeretnél tenni magadért, látni a nőiségedben rejlő lehetőségeket, erőt, érdemes erre az egy alkalomra is eljönnöd!
>>> Jelentkezéshez kattints a tanfolyam oldalára és töltsd ki az űrlapot: Új Női Energia Fitnesz Kezdő csoport indul>>>

***

Rózsa Kör

Szakrális nőiség estek intim női körben havonta 1 alkalommal:

Előadások a női teljesség virágának egy-egy szirmáról, a női életciklusok és minőségek tanításairól, női-erő-ébresztő gyakorlatokkal és női misztérium szertartásokkal. A nőiség megszentelt ősi bölcsessége, tudása elevenedik meg az egyes alkalmakhoz kötődő női erő szertartásokon, mely a papnők, táltos- és javasasszonyok, aranyasszonyok erejébe és tudásába avat be.

Az intim női kör nevét a titkosértelmű, misztikus rózsa ihlette, csakúgy mint a szakrális nőiségről írt A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség gyógyító virága című könyvemet. A könyv bevezetés a női teljesség legfontosabb alaptudásába, a Rózsa Kör célja az elmondható tudás átadásán túl személyes átélést-megélést, illetve beavatást adni a rózsa, azaz a nőiség elfeledett, eltagadott, elfojtott titkaiba, misztériumaiba.

Rózsa Körök havonta

Bővebb információhoz a Rózsa körökről kattints ide: Rózsa Kör a szakrális nőiségért, a nőiség megszentelt tudásáért>>>

>>> Jelentkezéshez írj válaszlevelet!

***

Várlak szeretettel a Rózsa Körben és a Női Energia Fitnesz tanfolyamon személyesen is!

***

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu


 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!