A július 22-i Szíves-ÖrömEstünk után:)

A július 22-i Szíves-ÖrömEstünk után:)
A Szíves-ÖrömEstre készült oltárunk

Az Öröm-Estek után hagyományosan szoktam összegzést írni, mely a visszajelzések szerint segít fenntartani még az életérzéseket, melyek a program során ajándékként megérkeztek hozzád:) Ezért fogadd szeretettel a mostani Szíves-Öröm-Est után írt sorokat is:

A Magdaléna napi esténkre készülve azt éreztem, hogy az örömbe lépés, az egységélmény megtapasztalása bár java részt választáson, azaz döntésen múlik, az egyik legerőteljesebb visszahúzó erőt kell megdolgozzuk. Nevezetesen a szeretethiány, szeretetlenség, mely a bezárkózásunk, magányunk, elkülönültség-érzésünk, érintés-vágyunk és közben “érintetlenségünk” alap oka. Mindezek mögött ott húzódnak a szív sajgó sebei és velük a megnyílástól való félelem. Ezen félelmet oldottuk az idő legnagyobb részében több megközelítésben. A szív sebei begyógyíthatók, a múlt fájdalmai elengedhetők, a szív képessé tehető újra a kinyílásra, a legvágyottabb emberi életérzés megtapasztalására a szeretetre.

Mária Magdalénáról mesélve:)

A mostani öröm estünk fókuszában mindezek miatt a szív sebeinek gyógyítása állt, elsősorban azok keletkezési helyénél a gyermekkorban. Ezért a meditáció alatt belső gyermek gyógyítást végeztünk és felnőtt, bölcs önmagunkkal erősítettük meg az egykor megbántódott, bezárkózott, szeretet-hiányos belső gyermekünket.

Az egyes plusz elemek – a kezek érintése, a sejtjeinkkel való “látás” teljes érzékeléses feladatok, szívünkkel való jelenlét és a világ félelmek nélküli befogadása a szembenézős és ölelős gyakorlatok során – mind a megnyílást és az élet csodájába való újbóli megérkezést segítették elő.

Fogadjátok el és éljétek meg mindazon érzéseket, melyek péntek este bennetek megszülettek. Ezek lehetnek felkavaróak, újszerűek mégis valahonnan már régen ismertek. Minden ami történt a szívetekben él és élt mindig is. “Csupán” a fájdalmak, sérülések nem engedték meg egy idő után a spontán, a világ felé bizalommal forduló, az abba belesimulni tudó, könnyed és egyértelmű életszerelmet, létörömöt, egység érzést.

Tudjátok, hogy mindez mindig is a részetek volt, van és lesz. Minden más puszta illúzió, és felhívás arra, hogy lépjetek vissza a Valóságba, ahol állandó egység és a van-ság kiteljesedése, kérdés-nélkülisége létezik.

A mindenség része vagy, magadban hordozod a mindenséget. Ha úgy döntesz kész vagy a mindenséget megtapasztalni, az abban nyíló szeretetteljes és megtartó jelenlétet megélni, önmagad tiszta lényében gyönyörködni, akkor elérkeznek a segítők, akik pont erre a hívásodra érkeznek.

Az est pillanataiban sok ajándékot kaptál – egyszerűen azért, mert felkészültél rá, mert megnyitottad a szíved ablakát, lebontottad a körülzáró falakat és megnyíltál a szeretetnek ismét.

Engedd magadat szabadon és tárd sarkig a szíved kapuját!

Flo Aeveia Magdaléna szavaival, aki az általam idézett Mária Magdaléna csatornázásokban írt így:

“…és ha benne maradok a szeretetben, mindig a szeretetben, akkor a szeretet hazavezet, megtölti a lelkem, és nekik is tükröt mutat ez majd saját tökéletességükre. Ítéleteik eltűnnek, ahogy érzik a szeretetet, és így össze tudunk találkozni, kívül a félelem falain, és megtapasztalhatjuk az egységet. Ezért a szeretet útját választottam, és engedtem, hogy a védelem pajzsa darabokra hulljon.”

Köszönöm Neked, hogy ott voltál pénteken!

…és igen, lesz még Öröm-Est.

A következőt augusztus 27-e szombat estére tervezzük, melynek fókuszában az Élet Misztériuma,az élet csodái, annak örömei és élvezete állnak majd. Címe:

Élet-Öröm-Est

Fókuszában mindazon fájdalmak és sérülések, hitrendszeri minták elengedése lesz, melyek az élet élvezetét, a sikert, a bőséget és a boldogság megélését gátolják benned. Ennek kapcsán megint lesz előadás, mely az Ősbizalomról szól majd, ami az életöröm blokkok egyik legjelentősebb háttérsérülése.

Bővebben a program leírásáról:

Augusztus 27-én, szombaton 18 órától Élet-Öröm-Est:A létörömben rejlik a boldogságod kulcsa>>>

Jelentkezéshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre! vagy az űrlap kitöltésével a fenti linken, a program leírás oldalán!

Szeretettel várunk augusztusban is!

Addig is mosolygós, derűs és szeretetteljes napokat!

Pozsgai Nikoletta (Nikol)

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

www.szemelyisegintegracio.hu

Megosztás Facebookon

“A július 22-i Szíves-ÖrömEstünk után:)” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Nikol !
  Köszönöm a pénteki öröm estet . Úgy éreztem nagyon könnyűvé vált a szívem általa, pedig kicsit szomorúan érkeztem oda. Közben felmerült bennem egy kérdés is. Ha ennyi jó energiát tudunk adni egymásnak, akkor miért nem tesszük gyakrabban ? A blokkjaink vagy a rossz családi minták miatt ?
  Vagy mert nem is vagyunk vele tisztában ?
  Engem például azzal ijesztettek meg ún. látó emberek, hogy azért vagyok beteg, mert a férjem nagyon erős energia vámpír és az első felesége is azért halt meg, mert elszívta az energiáját.Szerinted létezik ilyen ? Érdeklődve várom válaszod : Ági

  Válasz
 2. Kedves Ági!
  örülök, hogy jól érezted magad és hogy elérte a célját a program: könnyűvé vált a szíved:)
  A kérdése, hogy miért nem tesszük gyakrabban, azaz miért nem adunk egymásnak több energiát-szeretetet:
  Szerintem a családi minták mindenképpen dobogósak, ha nem elsők az okok sorában. Ha azt látjuk, hogy a szüleink nem érintik, ölelik, csókolják egymást, közben nem puszilnak, ölelnek, simogatnak bennünket sem, egyértelműen kialakul az “éréntésmentes” minta.
  Mindemellett, ha “érintős” és a szeretetteljes érzéseit egymás iránt kimutató családból érkezünk is, akkor is érhettek bennünket olyan traumák, negatív élmények, melyek alapján azt szűrtük le, hogy a szívünket megnyitni, az érzéseinket kimutatni veszélyes. Fájdalommal és sérülésekkel járhat. Ezért választjuk például oly gyakran a bezárkózást, visszahúzódást, mert az biztonságosabbnak bizonyult az énvédő mechanizmusaink számára.
  Mindeközben ott van bennünk az égő vágy a szeretetre, az érintésre és a megérintődésre…a szeretet adására és elfogadására.
  A látó emberek neked mondottai kapcsán:
  Energiavámpírság létezik…és mindannyian csináljuk tudat alatt, nem direkt. Egyszerűen az energia oda áramlik, ahol kevesebb van belőle. De ez nem oka önmagában a betegségednek ….szerintem… ellenben hozzájárulhatott a súlyosbodásához.
  De azért “látatlanban” és mondjuk izomtesztelés nélkül nem mondanék ennél konkrétabbat. Remélem azért ez a pár sor is segít!
  Szeretettel:
  Nikol

  Válasz

Szólj hozzá!