2022 a Grál Erő Ébredése Bennünk és Általunk: Jelentkezés Grál Tanítások Témában

2022 a Grál Erő Ébredése Bennünk és Általunk: Jelentkezés Grál Tanítások Témában

2022 a Grál Erő éve lesz emberiség szerte

A Grál ekkor mint szimbólum értelmezendő, a végtelen szeretetet adni és elfogadni tudó emberé, az önnön tiszta isteni lényegét megvalósító emberi küldetésé.

Erről részletesebben volt szó december 31-én, pénteken este 19:00 órakor kezdődő ONLINE programon, 2022  a Grál Éve címmel egy szép és erős szellemi együttműködés keretében. Egy férfi Grál örökség örző és jómagam női Grál örökség tanítójaként és papnőjeként tartjuk. A Grál Misztériuma kapcsán egy egész napos programot is tartunk online január 8-án.

Ha érdekelnek a Grál tanítások, akkor érdemes itt jelezned felém, az érdeklődőknek küldük majd további információkat leginkább, a központi hírlevélbe, akiket nem biztos, hogy érdekel ez a téma, vagy nem ilyen mélységben, és a gyakorlati megvalósításban azok számára nem írok majd ezekről.

Tehát, ha szeretnél a Grál kapcsán további információkat, tanításokat, programokat kapni, érdemes jelentkezned, az első online tartott 1 óra 45 perces programunk felvételét máris nézheted,


PLUSZ!

a JANUÁR 8-I PROGRAMHOZ 2000Ft kedvezményes kuponkódot is

a feliratkozás utáni visszaigazoló levélben találod:


E-mail cím:*
Keresztneved:*
Vezetékneved:*
Mely témák érdekelnek elsősorban?:Grál szellemiség
Grál női út
Grál férfi út
Férfi – női új szövetsége
Grál közösségi elvek



 Grál örökség képviselője, tanítójaként és papnőjeként én elsősorban a női önmegvalósítás, női kiteljesedés útják tanítom a nők számára és mellette ébresztem a férfiakban Grál Lovag minőségüket, erejüket. E kettejük egységében, új szövetségében hiszek és a szokásos éves programrend mellett most az Új Nő, Új Férfi és az Új Szövetség lesz a fókuszomban. Ezekről is írok még 2022 elején.
Addig is kívánom, hogy a Grál örökségének középpontjában álló Szent Nőiség, az Örök Női Bölcsesség Fénye és Áldása ragyogjon fel a nők szívéből, áradjon ki a női lelken át a minden-Én-ségbe.
Áldott, teljességben megélt jövő évet kívánok Neked!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta – Nikol
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!