Testben Otthon: ÖrömTest Születik

Testben Otthon: ÖrömTest Születik

Te hogy kezeled a fájdalmaidat?
A kineziológia megtanított arra, hogy a lelkiek megelőzik a fizikai betegségeket és talán ezért is van az, hogy a lelki-érzelmi problémákat hamarabb észlelem és oldom, mint a testieket. Holott a kineziológia nemcsak, hogy használja a testet az izomtesztek során, vagy oldja az energiablokádokat a meridiánokon, hanem  a szervek és fizikai betegségek mögött álló okok feltárására, oldására képes rendszer. 
A testi fájdalmak, funkcionális zavarok, betegségek mögött ott húzódnak a lelki hátterek, s ott vannak a generációkon át hozott szerv-gyengeségeink, betegséghajlamaink. Ezt ugye kineziológusként a klienseknél felismerem, oldom, alakuláság végig követem.
Fájdalomviselkedések és betegség előnyök

Nagyon érdekes például a fájdalom viselkedéseket tanulmányoznom magamnál és a klienseknél. Merthogy a fájdalomra különbözőképpen reagálunk és különböző előnyökre teszünk szert általuk. Így mindannyiunknak megvan a saját tipikus fájdalom nyelve, a  rá jellemző fájdalomviselkedés (15 féle van!) és a gyakran visszatérő módszer, ahogy valamit kicsikarunk önmagunknál és a környezetünknél… azaz a tipikus betegség előny, amiért a testünket hajlamosak vagyunk újra és újra megbetegíteni.
A fájdalmak útján szerzett tapasztalataimról, a fájdalom tanításairól és az alábbi kérdésekről fogok beszélni újra az ÖrömTest születik című, április 18-dikán, pénteken 18:00-21:00 óra közötti program Testben Otthon című előadásrészében:

  • Mi a rád jellemző fájdalomnyelv?
  • Miért betegíted meg magad?
  • Hová vihet el a fájdalom és milyen bölcsességre taníthat Téged?
  • Hogyan éljük át a fájdalmat, ha már ott van?
  • Hogyan találjunk vissza az egyensúlyba?
  • Hogyan ismerd fel és kezeld belső ellenállásod, félelmeid?
  • A Betegségkezelés Receptje: Út az Egészségbe az Egység Teremtés Módszereivel
Otthon vagyok a testemben!

  ÖrömTest Születik

Április 18. péntek este 18:00-21:00 között, Budapesten (Erzsébet krt. 58. I.em.1.)

Még 6 főnek biztosan tudunk helyet adni!

Az egészség lélek jogunk, de a testbe zártságunk illúzió, a szétválasztottságban fakadó félelmeink miatt, a lelkünktől való különváltságunk miatt, a középpontból való kilendülés, egyensúlyvesztések miatt azt hisszük elveszítettük az EGÉSZségünket. A lelkünk minden módon jelezni igyekszik nekünk. Küldi az élethelyzeteket, melyekből tanulunk, melyek visszavezetni igyekeznek a kimozdulásból, melyek hozzásegítenek az új középpont megtalálásához. A test a lélek temploma, de a lelkünk csak a kiegyensúlyozott, ép testben van otthon. A fájdalmaink beszélnek hozzánk, valóságos önismereti utat kínálnak fel…és sokszor kényszerítenek ránk. milyen fájdalom nyelvek vannak, milyen fájdalom viselkedés jellemző rád és miért betegíted meg magad?

Előadásból, energiagyakorlatokból, vizualizációs meditációból és testbe érkeztető szertartásból álló EGÉSZségbe érkeztető esti program, melynek fókuszában az elveszett, megbomlott egészség állapotaiból való öngyógyítás és az ÖrömTestbe érkezés áll. 

A szétesettségből, a betegségből a testi-lelki-szellemi egészségünkbe visszavezető utakat, megoldásokat, az öngyógyítás útját és egy gyönyörű Új Középpont meditációt ismerhetsz meg az este során. A meditáció során elsajátíthatsz egy technikát, ami segít enyhíteni a testi fájdalmakat, segít túllépni rajtuk és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

Részvételi díj: 4500Ft, távoktatásban 3500Ft – A Testben Otthon  programja távoktatásban is hallgatható majd, ha így szeretnéd írj az alábbi e-mail címre!

>>> Jelentkezés Az ÖrömTest születik című esti programra a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre írott levélben tudsz jelentkezni!
Várlak szeretettel személyesen vagy  a hangomon keresztül a távoktató anyagokon keresztül!
EGÉSZségben töltött napokat kívánok!
>>>Ha szeretnél többet olvasni FájdalomTest-ÖrömTest témában olvass egy cikket erről>>>
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, TEK oktató, életmódtanácsadó-és terapeuta
www.kineziologiakezeles.hu
noionmegvalositas.hu
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!